<  
>  
Alexander Eri
3d Artist - Generalist - Animasjon Horten
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg har mest erfaring med programmer som Autodesk Maya og Mudbox men har også vert innom Pixologic zBrush, modo, og har kjennskap til spill motor som Unity3D og har nylig sett på Autodesk’s nye spill motor Stingray. Jeg er anvendelig og kan settes inn på flere stadier av produksjonen. Modellering, UV-mapping teksturering, animasjon. Det er noen av områdene jeg kan bidra på. Jeg har i tillegg prøvd meg på en landskap generator som World Machine og sett på e-on Vue til å lage troverdige landskap og naturlige omgivelser. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 6
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 1
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Hele Norge Vis alle
3D og animasjon
4 tjenester

Nivå

Ikke oppgitt

Kompetanseområde (IT)
1 tjeneste

Nivå

Ikke oppgitt

Programvare/verktøy (IT)
1 tjeneste

Nivå

Ikke oppgitt

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Alexander Eri
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Alexander Eri, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
jan 2006 aug 2011 Produksjons Assistent, Karosseri Nord
Fast ansettelse, Ekstrahjelp, Heltid Holmestrand
Mekanisk produksjon av små deler Elektriske nett med div deler i serie produksjon.
   
UTDANNING
aug 2011 jun 2013 3D DESIGN OG ANIMASJON fagskoleutdanning (Mediefag og journalistikk), Idefagskolen
Fagskole  Tønsberg 
Generell kunnskap og forståelse rundt modellering og animering i digitale 3D miljøer. Gjenskape troverdige objekter i 3D sett fra et bilde eller skape noe fra bunnen av via tegninger, laget selv eller av andre artister og kunstnere. Lage troverdige landskaper, vegitasjon og bygninger.
   
aug 2001 jun 2005 ELEKTROLINJEN, FORDYPNING AUTOMATISERING fagskoleutdanning (Teknologi og ingeniørfag), Horten videregående skole
Årsstudium  Horten 
Startet GK Elektro Aug 2001 VK1 Automasjon Eksaminert i VK2 Automatikerfaget. Juni 2005
   
Annen erfaring
jan 2006 aug 2011 Mekanisk og Elektrisk Produksjon, Karosseri Nord
Holmestrand
Produserte diverse deler til elektriske og mekaniske installasjoner til bruk for minibuss produksjon.
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
Foto
Adobe Photoshop
Grafisk design og illustrasjon
Grafisk design
Webdesign
Kompetanseområde (IT)
Arkitektur og design (IT)
Datamodellering (IT)
Programvare/verktøy (IT)
Microsoft Excel (IT)
Microsoft Word (IT)
Sosiale ferdigheter og kompetanser Refklekterende - opptatt av ideer, tanker og refleksjoner Samler energi ved å trekke meg tilbake og få tid til å tenke før jeg handler. Liker å jobbe avskjermet og ha ro til konsentrasjon.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Opptatt av hva som er realisisk og praktisk gjennomførbart her å nå Liker fakta og praktisk arbeid Tålmodig med detaljer og rutiner Observant, ser hva som skjer og hva som må gjøres.
Tekniske ferdigheter og kompetanser Lærer raskt ny teknologi, og har egen interesse for å lære mer om ting. Jeg kan analysere hvordan ting kan være satt sammen for at det skal fungere slik det gjør.
IT-ferdigheter og kompetanser Generell PC kunnskaper i Word, Excell, In Design og Photoshop Spesial kompetanse i 3D programmer som Autodesk Maya, Mudbox, Pixoligic zBrush, Substance Painter, Substance Designer. Spill motorer: Unity3D, Stingray. Video redigering: Adobe Premiere
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Liker å arbeide kreativt med intellektuelt arbeid eller med skapende aktiviter som tegne, spill, eller forme Kan uttrykke meg selv kreativt og bruke min fantasi Bruker min forestillingsevne og mitt personlige mot til å ekpermintere og utføre nye ting underveis Uavhengig og frihet til å velge Liker: Åpne og liberale innstillinger, anerkjennelse av nye, orginale ideer Selvutfoldelse, fantasi og kreativitet hos andre.
   
Annen info
Førerkort
Klasse B