<  
>  
Asim Karahasan
Prosjekterende Arkitekt Tiltaksklasse 2 Ringebu, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Den som trår varsomt trår langt, sies det. Det store bildet er bygget opp av små steg, en ting av gangen. Konsekvensen av dette er ikke noe annet enn SUKSESS!

Som prosjekterende arkitekt i tiltaksklasse 2 og en person med over 13 års erfaring har jeg opparbeidet meg og lært hvilke aspekter som er viktige i arbeidsmarkedet. Jeg forstår veldig godt betydningen av å alltid være i forkant. Jobbe fra “a til å”, ta ansvar og alltid se etter en bedre måte å jobbe på. Være ute etter gode løsninger, samtidig være effektiv og strukturert, kvalitet og det store helhetsutrykket er avgjørende for et langvarig oppnåelse og minimum tilfredstillende resultat.

Med min erfaring generelt innenfor arbeidsmarkedet har jeg dannet meg betydning av å hele tiden være «våken», markedsføring, snakke med kunder, selge produkter, følge opp kunder, svare på henvendelser, være løsningorientert, lytte til kunder, prioritere riktig, være tålmodig i vanskelige situasjoner, jobbe lenge, holde hodet kaldt når det er travelt osv. Ledende tegneprogramer som AutoCad, ArchiCAD, DDS, Inventor, Sketchup link skjult er en av de jeg har brukt mest. Samt andre systemer og programmer, som involverer Lumion og V-Ray til visualisering, Photoshop til etterproduksjon og link skjult PowerPoint til presentering av prosjekter. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 1
  • Pris fra 250 p.m² / 855 p.time eks. mva
  • Arbeidssteder 1
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Design og arkitektur
1 tjeneste

Nivå

Profesjonell

Pris

250 p.m² / 855 p.time eks. mva

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Asim Karahasan
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Asim Karahasan, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
mar 2016 Nåværende Tegner/Prosjektutvikler, Tinde Hytter AS
Fast ansettelse, Heltid Innlandet, Ringebu
Tinde Hytter AS består av en organisasjon bestående av ressurser plassert i alle ledd for et vellykket løp fra markedsføring, design/prosjektering, salg, bygging og helt fram til overlevering av hytter til kunde. Mine oppgaver i dette maskineriet består først og fremst av å utføre salgstegninger. Med salgstegninger menes, tegninger skala 1:100 som viser generelt nødvendigste informasjon, lik tegninger som er også brukt ifm. byggesøknad. Ved markedsføring av hytter til kunder, brukes salgstegninger i forskjellige form, fra digital markedsføring til via kataloger. Så f.eks velger kunder en spesifikk hytte sammen med en selger, også går det videre til oss som endrer denne spesifikke hytten i hht avtalte kundens behov/ønsker samt. innenfor gjeldende regelverk og mulige tekniske løsninger. Så når kunde har godtatt endringer, etter første utkast eller flere revisjoner, så lager vi arbeidstegninger. Når jeg har laget arbeidstegninger og kunde har godkjent disse, sendes så disse tegninger ut til inkluderte og bygging av hytte formelt kan begynne til avtalt tid. Tinde Hytter AS har sine egne fabrikker og mannskap der det bygges hytter som elementer og fraktes til tomten. I denne prosessen går vi gjennom flere elementer av kvalitetsjekk og prosedyrer, som bl.a tett samarbeid med elektrikere, rørleggere, grunnentreprenører osv. Hvis det oppstår ønsker om uvanlige løsninger fra kunder, lager jeg til forslag i hht. kundens ønsker/behov og innenfor diverse regelverk, inkl. TEK 17 og PBL. Vi har også lett tilgjengelig prosjekteringsingeniører som hjelper til med forprosjektering når det er nødvendig utenom det vanlige. Ellers uansett hvilken fase prosjektet befinner seg i, har vi tilsvarende nødvendig ressurst til denne arbeidsoppgaven innenfor sitt felt. Samt har vi jevnlig kontakt med selgerne som videre har kontakt med kunder og i det hele bruker vi felles plattformer som sørger for en flyt i alle prosesser og arbeidsoppgaver. En av de store prosjektene jeg har vært med på er Tindegrenda Varden, Kvitfjell, der jeg har i hht. Tinde Hytte's standard og kvalitet stått ansvarlig for tegning av disse hyttene sammen med arkitekter, prosjekteringsingeniører og andre relevante ressures. Her under er en beskrivelse som er å finne på Tinde Hyttes hjemmeside og oversikt over prosjektet: "Tindegrenda ligger høyt og flott til i Varden i Kvitfjell ca 850 moh. Varden ligger i Kvitfjell Vest og er den tredje fjellsiden som bygges ut i Kvitfjell. Dette er et eksklusivt hytteområde og er et supert utgangspunkt for fritidsopplevelser både sommer og vinter. Hyttene er akitekttegnede og spesialtilpasset for terrenget og hyttelivet i Kvitfjell Varden. Her vil hele familien trives i tøffe og romslige planløsninger- plass for enhver aktivitet! I Tindegrenda tilbys tre forskjellige typer hytter. Hyttetypene det kan velges i er: VARDEN K1, VARDEN K3 og VARDEN A2." http://www.tindehytter.no/prosjekter/tindegrenda-varden
   
mai 2015 jan 2016 IT service, Back-office, Database vedlikehold- og oppdatering & salgskonsulent, SWAA
Fast ansettelse, Heltid Bergen
Siden jeg ble ansatt i denne bedriften, har jeg hatt flere varierende oppgaver, men siden etterspørselen har gått ned, så ble varigheten til min posisjon i dette selskapet fram til januar 2016. Ellers innenfor IT service holdt jeg ved like IT utstyr som PC’er og laptop’er. Reinstallerte, oppdaterte operativsystemer og andre applikasjoner, samt vedlikehold av disse. Ikke minst, har jeg reparert bedriftens iPad’s der gjennom mitt tidligere selskap PRODSTECH Karahasan. Det har vært forskjellige problemstillinger, som feil med programvare, knuste LCD’er- og skjermer, også bulkede rammer som jeg har reparert med spesielt verktøy for dette. Angående Back-office og databaser spesifikt i Excel og oppdatering, hadde jeg ansvaret for alle salg som kom inn til oss i Back-office. Jeg opprettet databaser for alle salgaktiviteter, registrering og vedlikehold av databaser, samt oppgradering og justering av disse databasene ifh. behov og krav. Som en salgskonsulent i SWAA AS har det vært veldig spennende, variert, lærerikt og ikke minst rom for utvikling. I min stilling som salgskonsulent jobbet jeg deltid innenfor direktesalg telemarketing (TM) der vi kontaktet eksisterende og nye potensielle kunder på vegne av Canal Digital og Telenor. I denne stillingen jobbet vi med diverse prosjekter der vi hadde å tilby oppsalg til eksisterende kunder, nysalg til potensielt nye kunder av: - Bredbånd - TV løsninger - IP telefoni – Satellitt, og Fjordkraft innenfor strømavtaler. Samt har jeg også vist mine kunnskaper innenfor Office programer, spesifikt Microsoft Excel, der jeg i samarbeid med lederne, basert på eksisterende programmer, programmerte analyse- og salgssystemer for bedriften med rådata fra Salesforce.
   
mai 2015 jul 2017 Eier/Daglig leder, PRODSTECH Karahasan
Annet, Deltid Bergen
Pga. endringer i markedet, har det blir veldig kritisk å kunne ha flere bein å stå på, spesielt når jeg har jobbet i oljebransjen og vært innleid som konsulent. Parallelt med fast jobb med fokus om fastansettelse, har jeg opprettet PRODSTECH Karahasan, som er ressurs til ekstra inntekt. Samt i disse moderne tider har det blitt en nødvendighet å eie en smarttelefon. Smarttelefoner til dags er blitt mer enn bare telefoner, de er blitt hele verden for mange. For resten av forbrukerne er smarttelefonene også viktige, men på andre måter. Slik at dagens kommunikasjon foregår generelt minst via telefonsamtaler. En av de større farer er store muligheter for at denne verdien til mennesker går i stykker, noe som vil bremse opp livet til mange. For å kunne beskytte denne verdien til mennesker, dvs. mobiltelefoner, har det blitt også en nødvendighet å kunne reparere disse, siden mobiltelefoner knuser så lett. Derfor ønsket jeg å være en av dem som gjorde akkurat dette, og etablerte enkeltmannsforetaket ENK PRODSTECH Karahasan. Samt har jeg utvidet konseptet også til salg av forbrukerelektronikk. Ikke minst har selskapet også utført spesifikke programmering innefor mobiltelefon bruk og vedlikehold. Ellers gjelder konseptet for mobiltelefoner for å tilby kunder en mest best utnyttelse av deres mobiltelefoner og tilbebør. Denne bedriften har jeg avviklet i 2017.
   
sep 2013 jul 2016 Arkitekt, ARTEKTO AS
Annet, Deltid Bergen
Noen av prosjekter innad min tidligere bedrift ARTEKTO AS: Privatkunde i Bergen: 1. Tegning av ny enebolig ifm. rammesøknad. Oppføring av ny enebolig i Søreide, Bergen. Først må det til med stikking og graving, så kan bygging begynne. Jeg produserte plan, snitt, fasader, situasjonskart og 3D tegninger. Aleris Helse AS, der jeg har utarbeidet arkitekttegninger for følgende prosjekter: 1. Aleris Sykehus & Medisinsk senter i Marken 34. Her i dette senteret hadde kunde ønske om noen modifikasjoner i 3 forskjellige plan. Jeg utarbeidet og implementerte disse endringene for konstruksjon. Senere da når dem hadde utført ønskede endringer, oppdaterte jeg tegningene som bygget. Samt var det ønskelig av kunde at jeg utarbeidet rømningsplan for alle 3 plan. Underlag av prosjektering fra branningeniør er utarbeidet. 2. Aleris Sykehus & Medisinsk senter i Marken 32. Kunde har leid 1.etg. i bygget ved siden av for å utvide med et mammografisenter. Det var nødvendig med arkitekttegninger ifm. byggesøknad. Her laget jeg til plan, snitt og fasader basert på kundens ønsker. Utformet både 2D og 3D tegninger. Samt rømningsplan. Som ansvarlig søker, innhentet jeg et selskap som heter Prosjektstyring Vest. Søknad er sendt inn til kommunen, men kommunen krever at arkitektfirma som har utarbeidet tegningene skal ha lokal- eller sentral godkjenning innenfor tiltaksklasse 2. Derfor har et annet arkitektfirma tatt over ifm. ansvarsrett for tegninger pga. jeg som selskap ikke hadde denne ansvarsretten enda. Som en freelance arkitekt uten formell arkitektutdannelse, hadde jeg dialog med kommunen. For å få de godkjennelsene, begynte jeg med tiltaksklasse 1, ta enkle oppdrag og jobbe meg oppover. Rolle som arkitekt med godkjennelser som ansvarlig søker og prosjekterende med ansvarsrett for tegninger, er noe som jeg har jobbet mot hele tiden, ved å være en bedrift som står for kvalitet, pålitelighet, være serviceinnstilit, alltid oppsøke kompetanse og være våken. Dette øker bedre muligheter og en blir i posisjon for å kunne tilby et bredere spekter av tjenester og gi kunder det de trenger og det lille ekstra. Her er fokus på pris, tid og kvalitet. Pga. avvikling av selskapet har også planer om ansvarsrett blitt stoppet opp.
   
okt 2013 jul 2016 Eier/Daglig leder/Konvertering, ARTEKTO AS
Annet, Deltid Bergen
Etter etablering av ENK (enkeltmannsforetak) «ARTEKTO Karahasan» i 2007, ble det nødvendig å ta et steg videre. Mye har skjedd siden 2007, arbeidsmarkedet er annerledes enn det var tidligere. Som aldri før har det i 2013 blitt avgjørende å være oppdatert på markedet, ta jevnlige markedsanalyser. Både innen sin bransje og andre bransjer som en eventuelt kan være med å påvirke. Samt bidra med løsninger for å gjøre deres hverdag lettere, men først og fremst har det vært viktig å prioritere og fokusere riktig. I tillegg i slike tider krever dagens potensielle samarbeidspartnere at en skal være et AS som reflekterer seriøsitet og selvstendighet. Blant disse har vært Randstad AS, og etter en prat med dem har jeg blitt anbefalt og da besluttet å konverter over til Aksjeselskap (AS) for å synliggjøre seriøsiteten, være mer selvstendig, synlig i markedet, og ikke minst kunne stå sterkere.
   
jan 2013 des 2013 Teknisk tegner, REINERTSEN AS
Prosjekt / Engasjement, Heltid Bergen
Jobbet på Prosess avdeling i Bergen med oppgaver innen tekniske tegninger på prosjekt Vedlikehold & Modifikasjon (V&M) innad installasjoner Heimdal, Grane, og Troll (A, B, C). 1.Levetiden til Heimdal har blitt forlenget til 2034, så ifm. dette er det bestemt også at nitrogenanlegget samt tilhørende kompressor skal skiftes ut. Dette ble bestemt pga. anleggets dårlige stand. I tillegg har flere enheter koblet seg til anlegget, som har ført til store belastninger. Derfor skal da anlegget rives, og nytt anlegg skal føres opp. Dette prosjektet har vært av stor betydning for meg, siden jeg lærte veldig mye, jeg fikk muligheter, eierskap og utfordringer som jeg fikk tilgang til å løse på egenhånd med ingeniørene i ryggen som en god støtte gjennom hele prosessen. I dette prosjektet har jeg vært ansvarlig for re-tegning av nye P&ID'er i hht. gjeldende TR'er (Technical Requirement), prosedyrer internt i bedriften, og gjeldende legender. Samt oppdatering av eksisterende P&ID'er som ble berørt. Her ble det brukt applikasjoner hovedsakelig MicroStation og PixEdit som tegneverktøy, STIDdoc/Ingreg og Office applikasjoner til andre typer oppgaver som et supplerende verktøy. 2.Illustrasjonstegninger for Troll C ifm. ny brønn som skal bygges. Derfor ved siden av å tegne nye P&ID og oppdatering av gamle på dette prosjektet, var det også nødvendig å oppdatere illustrasjonstegninger av brønnene til Troll C. Til denne oppgaven ble det brukt Adobe Illustrator for illustrasjonstegninger og MicroStation til tegning av P&ID. 3.Ellers jobbet med mindre prosjekter på ovennevnte installasjoner, alt fra Studie til As-Built, samt oppdatering av M5'er. Brukte i tillegg generelle applikasjoner som STIDdoc/Ingreg, og SAP. 4.Holdt kurs i MicroStation for disiplin Prosess og enkelte fra Teknisk Sikkerhet.
   
jan 2012 aug 2012 CAD Ingeniør, ARTEKTO AS
Prosjekt / Engasjement, Deltid Bergen
Fikk en forespørsel fra Karsten Moholt AS i Bergen om å tegne innmaten til en vindturbine. Dette var et prosjekt, der en prototyp, en vindturbine med en effekt på 10 MW, en av de største i verden. Blant dimensjonene er rotordiameter på hele 154 m. Dette prosjektet sponset Enova, der SWAY som er et norsk selskap utviklet teknologien som var nødvendig for at en slik type vindturbin skal kunne eksistere. Karsten Moholt stod for bygging av innmaten, som f.eks; programmering og installering av PLS’er, generator, instrumenter for styring av propellene, og andre nødvendige enheter, koblinger osv, dvs. alt av det elektriske og tekniske. Jeg fikk forespørsel fra Karsten Moholt om å levere alle nødvendige elektro skjemategninger til vindturbinen. Dette skjedde gjennom jevnlig dialog og et godt samarbeid med Karsten Moholt. Jeg fikk gode input, raske tilbakemelding på hva det måtte være av spørsmål, og god støtte gjennom hele prosjektet. Dette var en fin mulighet for meg å være med på noe unikt og spennende som dette prosjektet. Dette var noe som ga utfordringer, ansvar, noe som var veldig givende. Et prosjekt som lærte meg mye og ga økt forståelse på hva det vil si å være inkludert i et prosjekt og det ansvaret og forpliktelsene som følger. Mot slutten tilbragte jeg en del tid på CCB på Ågotnes, der denne prototypen av vindturbinen ble bygget og siste endringer på tegningene ble implementert. Link til mer info om denne vindturbinen er å finne på følgende link: http://www.fornybar.no/prosjekteksempler/vindkraft/sway--ny-teknologi-for-flytende-offshore-vindturbin
   
feb 2011 des 2012 Teknisk tegner, Aker Solutions MMO AS
Prosjekt / Engasjement, Heltid Bergen
Jobbet med oppgaver innen tekniske tegninger på prosjekt Gullfaks (A, B, C) Vedlikehold & Modifikasjon (V&M) på SEIT (SAS Elektro Instrument Telecom) avdelingen for Aker Elektro, innen Aker Solutions. Jeg jobbet med tegnings-oppdatering av for det meste elektro- og instrumenttegninger, litt mindre innen andre disipliner. Det gjaldt M5'er og vanlige IFC og As-Built tegninger. Hadde også ansvaret for C&E tegninger i fm. oppdatering, prosedyrer og ansvar innen oppretting og vedlikehold av retningslinjer og oppdateringer vedrørende nye krav for hvordan en C&E skal bygges opp. Dette skjedde gjennom konstant dialog med Statoil, siden de nyeste C&E er opprettet i Excel, der tidligere ble MicroStation brukt som hovedapplikasjon for oppretting av C&E.
   
des 2010 feb 2011 Teknisk tegner, Siemens Oil & Gas
Prosjekt / Engasjement, Heltid Bergen
1. Visund SAS Studie: Et studie prosjektet på Visund platformen, der hele kontrollsystemet skulle skiftes ut. Mine oppgaver gikk ut på tegning av SCD (System Control Diagram) tegninger. 2. Feltsjekk: Sjekking av tegninger opp mot bilder tatt ofshore, og laging av mark-up for revidering. Skriving av rapport i.f.m. feil funnet i tegning og ferdigstilling av feltsjekk pakker. 3. Oversetting av FS'er (Functional Specifications) fra norsk til engelsk. 4. Tegning av PFD-tegninger (Process Flow Diagram) i Microsoft Visio.
   
jan 2010 des 2010 Teknisk tegner, ARTEKTO Karahasan
Fast ansettelse, Heltid Bergen
Utførte diverse oppdrag gjennom selskapet ARTEKTO, bl.a til Jøsok Prosjekt AS, Karsten Moholt, og noen byggprosjekter for private. Ellers har tegnet for ovennevnte selskaper alt etter behov, ved siden av min faste jobb. Dette er noe jeg har også praktisert i etterkant.
   
jun 2008 jan 2010 Teknisk tegner, Aker Solutions MMO AS
Prosjekt / Engasjement, Heltid Bergen
Jobbet med oppgaver innen tekniske tegninger på Troll C og Mongstad Mindre Modifikasjoner på EIT (Elektro, Instrument Telecom) for Aker Elektro. Innen disse oppgavene brukte jeg MicroStation, SPF, PixEdit, SAP, Bentley ProjectWise, og Office apps. Jobbet tett med ingeniører i de nevnte disiplinene, der jeg også fikk innblikk i programvarer som TIME, og ProCoSys. Det gode samarbeidet med ingeniørene har bidratt til at jeg har lært mye som har økt forståelsen min for det tekniske, noe jeg vil kunne bruke videre i fremtidige oppgaver og utfordringer.
   
nov 2007 mar 2008 Teknisk tegner, Aibel
Prosjekt / Engasjement, Heltid Stjørdal, Bergen
Mens jeg tok allmenn påbygg, jobbet jeg ved siden av. Fra Bergen pendlet jeg til Stjørdal og jobbet 2-2 (2 uker på, 2 uker av). Der etterpå jobbet den siste måneden i Aibel i Bergen. I dette selskapet jobbet jeg innen disiplin Piping. Drev på med både tegning, re-tegning, rørdimensjonering, og modifikasjon & vedlikehold.
   
okt 2007 nov 2013 Eier/Daglig leder/Oppretting av ENK, ARTEKTO Karahasan
Frilans, Deltid Bergen
Etter mye tenking og planlegging etablerte jeg ARTEKTO Karahasan, registrerte det som et enkeltmannsforetak i begynnelsen av oktober 2007. Siden da har jeg jobbet på oppbyggingen og videreutvikling av firmaet. Gjennom tiden har jeg utført flere oppdrag til forskjellige kunder, både for private og bedrifter, bl.a Karsten Moholt AS og Jøsok Prosjekt AS.
   
nov 2006 okt 2007 Teknisk tegner, Statoil
Prosjekt / Engasjement, Heltid Bergen
Jobbet med oppgaver innen teknisk informasjon på Statoil sine plattformer som drives fra T-S i Bergen og Illustrasjon oppgaver for alle lisenser i Bergensområdet. Dette gjaldt plattformene Gullfaks (A, B, C), Veslefrikk, Huldra, og Kvitebjørn. Som verktøy brukte jeg Microstation for 2D tegningsoppdatering, samt applikasjoner som STID/Teark, Ingreg, SAP, PixEdit, og Office applikasjoner. Macintosh ble brukt for illustrasjonsoppgaver i forbindelse med forenklede oversikter over plattformene, basert på OD krav og retningslinjer for Statoil sine anlegg. Til dette formål brukte jeg applikasjoner som Freehand MX, Adobe- Photoshop, FileMakerPro og Adobe Illustrator. I tillegg jobbet jeg med reservoar, boretekniske tegninger relatert til boring og brønn operasjoner. Oppgavene består i boretekniske tegninger og geologiske sammenstillinger, dette gjøres for alle lisenser i Bergensområdet. Jobbet i nær tilknytning til alle fagmiljøene, og utførte oppgavene ihht. OD-krav, interne retningslinjer og prosedyrer. Arbeidsoppgavene spenner over et bredt spekter, og innen alle disipliner. Prosess (P&ID/C&E), Instrument, Elektro, Piping, Safety, osv., samt illustrasjoner som støykart, alarmplakater, brannområder, rømningsveier osv.
   
sep 2006 nov 2006 Teknisk tegner, Jøsok Prosjekt AS
Fast ansettelse, Heltid Bergen
Jobbet med tegning av høyspentledninger, trafostasjoner, stålmaster osv. Fikk også ett innblikk i beregninger og hvordan alt dette påvirker både design, infrastruktur og alt omkring.
   
okt 2005 jul 2006 Daglig leder, Skoleprosjekt - ungdomsbedrift «arkitektspirer ub»
Prosjekt / Engasjement, Heltid Bergen
Under utdanning for teknisk tegner, hadde vi siste året et prosjekt, der vi fikk prøve oss som om vi var i arbeidslivet, og var en bedrift. I denne bedriften som vi drev fra skolen, utførte vi forskjellige typer oppgaver for forskjellige målgrupper. Bedriften registrerte vi i Brønnøysundregistrene og vi fikk også betaling etter endt oppdrag. På denne måten fikk vi lært mye, og et godt forsprang på hvordan det fungerer i virkeligheten, slik at vi fikk kombinert teori med praksis. Jeg fikk tildelt rolle som daglig leder med ansvar for kontakt mot kunder, avtaler, fordeling av arbeidsoppgaver (12 personer), oppfølging og økonomi. Gjorde også oppmåling av bygg for rehabilitering, lagde tegninger og anmeldelsestegninger mot kommune/teknisk etat.
   
okt 2005 jul 2006 Grafisk designer, Asimage Grafics
Frilans, Deltid Bergen
grafisk designer, asimage grafics OKT. 2005 ‐ JUL. 2006 Når det gjelder grafisk design, utførte jeg tjenestene mine til forskjellige målgrupper, der jeg lagde forskjellige markedsføringsmaterialer bl.a plakater o.l. under navnet «Asimage Grafics».
   
UTDANNING
mar 2015 Kurs Byggesak Komplett , Kursholder Holte AS
Annet  Bergen 
Kurset har tatt for seg følgende emner: - Kort om loven, forskrifter og søknadsform - Utarbeidelse av byggesøknad - Beregningsregler - Beskrivelse av tiltaket – selge prosjektet - Dispensasjonsbegrunnelse - Nabovarsel - Ansvarsrett og gjennomføringsplan - Spesialdokumentasjon
   
okt 2014 Kurs Innføring i Arealplanlegging – Kurs I og II, Kursholder Tekna
Annet  Bergen 
Kurs arrangert av Tekna i Oslo, som har tatt for seg innføring i arealplanlegging. Kurs I & II som har vart i to dager. Kurset har tatt for seg følgende emner: - Plansystemet, område og detaljregulering - Planinitiativ og oppstart - Behandling og reguleringsplan - Gjennomføring av reguleringsplan - Plankartet - Reguleringsbestemmelser - Planbeskrivelser
   
aug 2014 Kurs HMS for ledere, Kursholder Mimircon
Annet  Bergen 
Kurset har tatt for seg følgende emner: AML KAP. 1-2 Lovens formål og arbeidsgivers plikter. AML KAP. 3-9 Virkemidler og krav i HMS-arbeidet. AML KAP. 10-16 Krav til arbeidstid, ansettelsesforhold og vern mot diskriminering AML KAP. 17-19 Tvister, tilsynsorganer og straff
   
aug 2007 jul 2009 Allmenn Påbygg, Bergen Katedralskole
Annet  Bergen 
Allmenn påbygg over to år.
Fag som var nødvendig ifm. videre studie, siden disse nødvendige fag ikke var i planen på yrkesskole. Disse var bl.a Norsk, Engelsk, Naturfag, Norsk, Samfunnsfag og Historie. Samt tok 2MX som privatist.
   
aug 2005 jul 2006 Teknisk Tegning VK2, Årstad videregående skole
Annet  Bergen 
Teknisk Tegning Videregåendekurs 2
Teknisk tegning, Maskin Tegning, bygg‐, statikk og fasthetslære, mattematikk, grafisk design. (Snittkarakter 5,7)
   
aug 2004 jul 2005 Teknisk Tegning VK1, Årstad videregående skole
Annet  Bergen 
Teknisk Tegning Videregåendekurs 1
Gjennomsnittskarakter 4,7
   
aug 2003 jul 2004 Teknisk Byggfag, Årstad videregående skole
Annet  Bergen 
Teknisk Byggfag Grunnkurs
Gjennomsnittskarakter 4.1
   
Annen erfaring
feb 2015 feb 2016 Representant i COOP Hordaland, COOP Hordaland
Bergen
I COOP Hordaland har det vært utvelgelse av 5 nye representanter og 2 varamedlem der jeg meldte inn min interesse. Jeg kom videre etter intervju jeg ble kalt inn på, deretter ble jeg oppringt og gitt beskjed at min kandidatur ble akseptert og jeg går videre til neste runde. Jeg blant 9 andre var på kandidaturlisten. Alle medlemene i COOP Hordaland kunne stemme i butikk eller på nett, i min krets Vest for dem som bor i samme byområde som meg, var det 8 andre som konkurrerte om plass i styret for COOP Hordaland i krets Vest. Etter valg ble alle stemmer talt, der jeg og 4 andre som ble vinnere og tildelt rolle som faste representanter ved siden av de eksisterende, dette gjelder for de neste 2 år i COOP Hordaland. Like nylig har vi hatt årsmøtet og vedtatt aktuelle saker, samt skal vi legge inn forslag basert på behov fra ansatte og kunder for å ta det videre og realisere, - dette er bare starten på det som vil skje framover. Dette er noe som er veldig gøy å være med på, mulighet til å gjøre noe fornuftig, og gi litt av seg selv for å bidra slik at andre skal få det bedre. Mitt motto for dette gjelder; «Flest til folket».
   
Språk
Norsk Flytende Flytende Nei
Engelsk Flytende Flytende Nei
Bosnisk Flytende Flytende Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Grafisk design og illustrasjon
Grafisk design
Kompetanseområde (IT)
Arkitektur og design (IT)
Engineering (IT)
Telefoni (IT)
Trådløst (IT)
Forretningsområde (IT)
Call Center (IT)
Dokumentkontroll (IT)
Operativsystem (IT)
Windows 2003 (IT)
Programvare/verktøy (IT)
Lotus Notes (IT)
Microsoft Excel (IT)
Microsoft Office (IT)
Microsoft Outlook (IT)
Microsoft PowerPoint (IT)
Microsoft Publisher (IT)
Microsoft Word (IT)
SAP (IT)
VMWare (IT)
ProArc (IT)
Statoil PIM (IT)
STID/TEARK (IT)
ProCoSys (IT)
Time (IT)
24SevenOffice (IT)
Mamut (IT)
daTax (IT)
Visma (IT)
Salesforce.com (IT)
IT-ferdigheter og kompetanser ArchiCAD | Revit | AutoCAD Architecture | Lumion | ProEngineering | Inventor | Chief- Architect | Microstation | Ark Partner, DDS (Data Design System) | PixEdit | Freehand | Microsoft Visio Adobe Illustrator | Adobe Photoshop | Adobe Premiere | Adobe Acrobat Holte HMS/KS | Bentley Project Wise | SPF | STID/Teark | Ingreg | SAP | ProArk | Salesforce Adobe Photoshop | FreeHand MX FileMakerPro
   
Annen info
Førerkort
B