<  
>  
charlotte yasmine håkonsen
Digital Markedsfører og Grafisk designer Oslo, Norge
1 likerklikk
1 Følger
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Grafisk designer og digital markedsfører med bred kompetanse. Jeg er utdannet grafisk designer og illustratør, og har bakgrunn fra kreativ markedsproduksjon med påfølgende kompetanse og etterutdanning innen filmproduksjon, webdesign og digital markedsføring. Jeg er Google sertifisert. Med 18 års erfaring som markedsarbeider og kreativ, kan jeg tilby et bredt spekter av tjenester som frilanser. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 1
  • Pris fra Ikke oppgitt
  • Arbeidssteder 4
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Hjemmefra Oslo Hele Viken Hele Vestfold og Telemark Vis alle
Kommunikasjon, tekst og PR
1 tjeneste

Nivå

Ikke oppgitt

Pris

Etter avtale

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av charlotte yasmine håkonsen
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med charlotte yasmine håkonsen, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
2 prosjekter

Mine Prosjekter

Studentprosjekt: digital markedsføringstrategi for lansering av fitnessprodukter e-commerce
User Experience (UX)
Kampanjeutvikling
Digital markedsføring
Markedsstrategier
Inbound marketing
Brand Management
Vis prosjekt
Ulike brandingkonsepter utarbeidet for frilanskunder under Enestående
Emballasjedesign
Banner-design / Webannonser
Art direction
Mediedesign
Reklamefilm
Vis prosjekt
Min CV
ARBEIDSERFARING
jan 2015 Nåværende Leder, Enestaaende.net
Frilans, Heltid Oslo
Selvstendig næringsdrivende under eget firma; identitet, webdesign (wordpresss), design og digital markedsføring rettet mot små selskaper. Bransjeerfaring fra bla reiseliv, konsulentvirksomsomhet og Kreative bedrifter. Enestående har som målsetning å fungere som en ekstern markedsavdeling for små firmaer med begrenset tid og ressurrser, en rolle jeg har mange gode tilbakemeldinger på at jeg håndterer godt for mine kunder. Arbeidsområdene mine omfatter bla administrasjon av Analytics, PPC (Ads og Sosiale medier), SoMe, øvrig annonsering, e-mail markedsføring, webutvikling, profilutvikling, såvel som design av markedsmateriell både til digitale og trykte flater. Jeg er også en habil illustratør og har bla gitt ut en barnebok for å fortelle barn om flyktninger tilknyttet Mangfold forlag. Boken ble støttet av Flytningehjelpen og er i dag i salg bla via Nobels Fredsprisenter og distribuert fra barnehagekjedenes sentralleverandør, Barnehageforum. Se nettside for oversikt over kunder og portfolio - www.enestaaende.net
   
okt 2019 mar 2020 Prosjektleder Digital Markedsføring, Prosjekt kontrakt, KortreistVed.no
Frilans, Heltid Oslo
Prosjektleder for digitale markedsføring; administrasjon, analyse, vedlikehold og planlegging av PPC annonsering(ads), SEO, sosiale media narkedsføring (betalt ig organisk), videreutvikling av bedriftens 3 nettsider; en konverteringsplattform og 2 contentplattformer.
   
aug 2013 jun 2014 Grafisk designer /webansvarlig, Focus Tann Media
Fast ansettelse, Deltid Oslo
Grafisk designer og webansvarlig for markedsføring rettet ut til tannlegemarkedet med ansvar for hovedlayout på biannuale fagbladet Fokus. Fokus Media er et lite byrå og norges eneste som retter seg spesielt ut mot tannhelsemarkedet. Som ansatt i en liten bedrift ble mine arbeidsoppgaver omfattende og innebefattet bla webutvikling/design for kunder herunder både webdesign, email markedsføring og ordinære printkampanjer. Jeg hadde ansvar for kundekontakt, utsendelse av faktura og materiell, samt oppdatering og utvikling av CRM system (zoho) og vedlikehold av kunde-databaser (Access), månedlige newsletterkampanjer, samt design og oppfølging av bedriftens egen markedsføring.
   
mar 2009 feb 2013 Grafisk designer/markedsansvarlig, JH Kuenholdt
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Grafisk designer og markedsansvarlig i grossistbedrift i bokhandlersegmentet. JH Kuenholdt er Norges bokhandelkjeders hovedleverandør av kortevarer med 120 års erfaring: min rolle i bedriften som markedsansvarlig, var å hjelpe bedriften å videreutvikle og koordinerer bedriftens grafiske profil og produsere materiell i samsvar med bedriftens selgere og markedsplan. Jeg hadde også rollen som produktfotograf for bedriftens egen produktportefølje samt design av emballasje til denne.
   
mai 2002 des 2012 Filmproduksjon, design og illustrasjon, Selvstendig kontraktør for ulike prosjekter/firma
Prosjekt / Engasjement, Heltid / deltid Oslo
Jeg har lang erfaring som selvstendig kontraktør for kreative prosjekter, under varierte medier, markeder og fagfelt. Dette innbefatter bla - Regi/musikkvideo for NRK Urørt 2006, Anja Øyen: et prosjekt jeg ble plukket ut av et panel fra kanalen til å ivareta. - Hoveddesign for bandet 1349, som er bandet Satyricons sideprosjekt. Her jobbet jeg med cover design, merchendize og web design for albumet «Liberation», som var bandets debutalbum. - Profilansvarlig og web design for små firma - En rekke selvstendige prosjekter av lengre eller mindre omfang. Erfaringen min omfatter hovedsaklig AD, designer og prosjektleder med selvstendig ansvar for levering av produktet, primus motor for administrasjon, ledelse og koordinasjon av prosjektet underveis. Av medier her kan jeg nevne; reklame/dokumentarfilm, musikkvideo, flerkameraproduksjon, cd emballasje , design, markeds materiell, identitet og profilering, web design, og redaksjonell illustrasjon og foto. Egen liste med fullstendig oversikt fåes på forespørsel.
   
jul 2006 mar 2009 Resepsjonist/Markedssekretær, Axis-Shield
Vikariat, Heltid Oslo
Axis-ShieLd Poc er en internasjonal FoU bedrift innen immunologi, med hovedbase i Skottland og underavdelinger i USA, Asia og Europa. Axis-Shield er et norskutviklet selskap, med tre norske avdelinger og 190 ansatte i Norge. Jeg startet som resepsjonist i et vikariat i bedriftens avdeling i Oslo, en stilling jeg ganske raskt ble oppgradert i til å omfatte rollen som markedsekretær, og senere også med grafiske oppgaver i bedriftens norske markedsavdeling, samt nært samarbeid med bedriftens personalavdeling, hvor jeg bla utviklet og utformet internavis, som et ledd i å møte bedriftens omstrukturering for de ansatte.
   
sep 2001 jun 2002 Grafisk designer, VG
Lærling, Heltid Oslo
Praksisplass I forbindelse med utdannelse. Forefallende grafisk arbeide, brukt redaksjonelt såvel som I feature.
   
aug 1999 jun 2001 Grafisk Produksjonsmedarbeider, Dønski Grafiske
Trainee, Heltid Oslo
Ferdiggjøring av grafiske trykksaker /folie produksjon ved offset trykkeri. Erfaringen min fra Dønski Grafiske var utslagsgivende for min videre utvikling i fagfeltet.
   
UTDANNING
jan 2016 jan 2019 Digital markedsfører, Noroff Instituttet
Fagskole  Oslo 
Digital markedsføring og webanalyse: -seo og Sem -analytics, adwords -e-Mail marketing, affiliate marketing og andre typer digitale kampanjer -sosial media som markedsføringsplattform -webside som salgsplattform -digital strategi, konkurrentanalyse: oppsett administrasjon og implementering -digital markedsføring: administrasjon, oppfølging og utvikling
Karakternivå: Topp 10%
   
aug 2000 jun 2001 GRAFISK DESIGN fagskoleutdanning (Estetiske fag og kunst), Høyskolen Kristiania
Fagskole  Oslo 
   
KURS
aug 2006 jun 2007 Film og videoproduksjon, Fagskolen i Oslo
Oslo 
1årig kurs i film og TV produksjon: visuell historiefortelling: dekker dramaturgi og manus, planlegging og strukturering av video og film produksjon.
   
Annen erfaring
aug 2016 jun 2017 Illustratør, Barnebok, Jeg gikk meg over sjø og land
Oslo
Utviklet og illustrerte norges første barnebok for flyktningproblematikk «Jeg gikk meg over sjø og land» i samarbeid med bla Flyktninghjelpen. Prosjektet ble delvis finansiert ved hjelp av folkefinanisering. Boken ble lansert i samarbeid med det sosiale entrepenør firmaet Give-A-Job som  også var prosjektets investor. Boken er i dag i salg i bla Nobels fredsprissenter og distribuert via Barnehageforum, de norske barnehagekjedenes materialleverandør.
   
apr 2006 mai 2006 Regissør, NRK Urørt
Oslo
Regi/musikkvideo for NRK Urørt 2006, Anja Øyen: et prosjekt jeg ble plukket ut av et panel fra kanalen til å ivareta.
   
Språk
Engelsk Middels Flytende Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
Webutvikling, IT og programmering
SEO
Nettsider
Google AdWords
Wordpress
E-handel / Netthandel
Kommunikasjon, tekst og PR
Sosiale medier
Ledelse og organisasjonsutvikling
Idéutvikling
Merkevarebygging
Foto
Adobe Photoshop
Grafisk design og illustrasjon
Grafisk design
Visuell identitet
Designstrategier
Emballasjedesign
Webdesign
Visittkortdesign
Salg og markedsføring
Kampanjeutvikling
Programvare/verktøy (IT)
Google analytics
Adobe
Final Cut pro
Sosiale ferdigheter og kompetanser Fleksibel, kreativ, sosial og allsidig - jeg er glad I utfordringer og evner å ha flere baller I luften samtidig. Jeg er en selvgående og proaktiv lagspiller som er enkel og fleksibel å samarbeide med. Som person er jeg en åpen, nysgjerrig og pliktoppfyllende figur som møter verden med mye humor og varme.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Jeg har lang erfaring i selvstendig prosjektledelse, såvel som under et ordinært arbeidsforhold i det private næringslivet.
Tekniske ferdigheter og kompetanser ar lang erfaring i bruk av kreativ programvare og behersker disse på et avansert nivå. Utvikler websider hovedsaklig i CMS Wordpress, men behersker også andre plattformer og markup-språk.
IT-ferdigheter og kompetanser Utdannelse og kompetanse i programmatisk markedsføring herunder webanalyse (Google Analytics), PPC annonsering, SEO, sosiale media samt digital profilering. Har generell teft og interesse for teknikk.
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Jeg er utdannet grafisk designer og illustratør, og har bakgrunn fra kreativ markedsproduksjon med påfølgende kompetanse og etterutdanning innen filmproduksjon, webdesign og digital markedsføring. Har fått to utmerkelser for mine filmarbeider og i tillegg blitt antatt på hhv Grimstadfestivalen og Indieflicks festivalen i Berlin. Utviklet og illustrerte norges første barnebok for flyktningproblematikk.
   
Annen info
Interesser
Friluft, kunst, kultur og litteratur. Generelt samfunnsinteressert