<  
>  
Stian Eide Fredriksen
Stian Eide Fredriksen Oslo, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg kan tilby meg arbeid innen for Casting - DIT - FOTO - KLIPP - REGI - SOME - Innholdsprodusent - Bakomfilm - Utvikler - elle andre forespørsler. Erfaring med mange software og lærer ganske fort nye ting om det skulle dukke opp gjennom bedriftens software. Ikke red for å si mine meninger og være en god lagspiller. Jeg har den siste tiden fått god erfaring innenfor dokumentar og fiksjon også hvordan reality tv funker på opptak og i klipp. Jeg har erfaring med små sosiale medier formater gjennom små videoer og stillbilder. Jeg liker godt å jobbe med ideer og utvikling sammen med andre, og liker å følge hele prosjekter fra idéfasen til postproduksjon. Min erfaring er foto og video, klipp og kreativitet. Da gjennom Some, Kortfilmer, fra skole og praksisplasser og tidligere arbeid. Jeg bruker Davinci Resolve og Adobe software, men har også god erfaring fra andre Software. Jeg prøver å få følge med på nye trender og holde meg oppdatert på nye metoder innenfor arbeidet. Med meg på laget vil dere få et utrolig motivert og lærevillig arbeider. Jeg synes det er utrolig spennende å få lov til å være med å lage noe andre kan ha glede av og se. Det er da jeg er i mitt ess og trives aller best. Liker å sette mål på arbeidet, se etter de små detaljene å tenke på målgruppen på hva som passer best. Har interesse for analyse og for å oppnå gode resultater og ha kontroll på hva som funker og ikke funker. Jeg er som en potet som kan brukes til alt. Jeg liker å bidra uansett hvor det trengs, da jeg synes det er spennende å utfordre seg selv og jeg er ikke redd for å by på meg selv. Liker å være der det skjer, når det skjer. Min styrke er å jobbe i høyt tempo, da med tidspress hvor ting kan endres før en evt publisering/deadline. Jeg liker humor, jeg er positiv, smilende og glad. Jeg er engasjert og synes det er kjekt å stå på for å skape det beste resultatet. Jeg er ærlig og hardtarbeidende og jeg gir meg ikke før noe er ferdig. Jeg er veldig fleksibel og tilpasningsdyktig og jeg stiller selvfølgelig opp i travle perioder. Jeg strekker meg langt for å levere en så god jobb som jeg selv kan stå inne for. Jeg er veldig opptatt av kvalitet og at jeg skal levere det beste resultatet som overhode mulig. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 26
  • Pris fra Ikke oppgitt
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Stian Eide Fredriksen
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Stian Eide Fredriksen, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
1 prosjekt

Mine Prosjekter

En kort dokumentar film jeg har laget gjennom skolen
Filmfoto
Filmlyd
Klipp / filmredigering
Fargekorrigering / Colorist
Kameraassistent
Casting
Filmscenografi
Innspillingsledelse
Filmregi
Redigeringsassistent
Bryllupsfilm
regissør
Vis prosjekt
Min CV
ARBEIDSERFARING
aug 2023 Nåværende Frilanser, Stian Eide Fredriksen
Frilans, Heltid / deltid Norge
   
jun 2022 aug 2022 Naboen Utleie , Naboen Utleie
Vikariat, Heltid Haugesund
   
jul 2021 nov 2021 DIT, KlIPPASSISTENT, Strix Televisjon AS
Prosjekt / Engasjement, Heltid Oslo
   
aug 2021 sep 2021 Praksis, Concorde TV
Internship, Prosjekt / Engasjement, Heltid Oslo
   
jun 2020 aug 2020 Medarbeider Klargjører, Naboen AS avd Haugesund
Sommerjobb / sesongjobb, Heltid Haugesund
   
apr 2009 jan 2020 Sosial Markedsfører , Circle K Lura
Fast ansettelse, Deltid Oslo, Haugesund, Sandnes, Stavanger

Startet ti 2009 som lager gutt og jobbet meg litt videre inn mot Sosiale Medier som Facebook, Instagram, Snapchat. Komme på ideer også lage noe videoer tar bilder for å reklamere og promotere Circle K Lura. Nå går det bare i å legge ut innlegg på sosiale medier.

   
aug 2015 jun 2016 Praktikant - Klipp og postproduksjon , Postmenn/Stripe AS
Annet Oslo
​Praktikant – Klipp- og postproduksjon; ​​​​​Klipp - Musikkvideo/bakomfilm (OnklP & Jaa9, Norsk Tipping) ​​​​​​Klipp - Bakomfilm (Regi-RayKay - Cubus, Dessmann) ​​​​​​Grafikk - Nettvideo (Cubus.no) ​​​​​​Subtitle, Grade - Røde Kors ​​​​ ​​Effect - Intro/vingnett (Åmodt og Kjus, Kjekt og Ha, TV2 Livstil,) Prodass - Intro Mesternes Mester (Rubicon tv) Dressmann bokser reklame
   
mar 2012 jul 2014 Salgsmedarbeider, Videoverden Sandnes
Fast ansettelse, Deltid Sandnes
Norges største Videoutleie butikk den gang. Her hadde vi mye Kiosk, veldig mange Blu-ray og DVD både salg og til leie. Her fikk jeg mye kunnskap om filmer og salg.
   
jan 2012 jul 2014 Frilans, TV Vest
Frilans, Deltid Stavanger
Produksjons assistent, Lydmann​​​ Div reklamefilmer bla for Hytech Personell AS og IVAR ​​ Tv serie: Bjerga Hotell sesong 1 og 2, hvor jeg også medvirket som skuespiller Tv serie: Hekkans Aliens, hvor jeg også medvirket som skuespiller Alt dette er laget hos Tv- Vest
   
jun 2013 Praksis , Chezville
Annet, Agent Stavanger
Promotering av filmen Eventyrland som kom på kino, og fikk innblikk i produsent og klipp rollene.
   
jun 2013 Statist, Teddy Tv
Annet Stavanger
Fikk være med på innspillings dag for Typisk Deg, som Tebby Tv lagret. Jeg var altså Statist i denne serien da vi skulle være publikum statist for å se et stand up show, men jeg så heller mer på produksjonen di holdt på å lage en showet. Dette var en dags opptak.
   
feb 2013 Statist , Chroma Film DK
Annet Stavanger
Chroma Film DK skulle lage en Dokumentar om Jutlandia, der jeg var med på produksjonen som spilles inn på båten Sandnes på 3 opptagsdager. Jeg var 2 forskjellige soldater som var uheldig og skulle spille skadet, en med blødning i hode og en med bombeskade i ansiktet. Siden eg interissert og villig til å lære så kom eg 2 timer for tidelig for å få med meg noe produksjons arbeid. Lære litt hvordan di honterte produksjonen under tidspress siden de måtte bli ferdig for å rekke fly tilbake til Danmark.
   
feb 2012 Praksis, Woldcam
Annet, Deltid Stavanger
Jeg fikk skrive på en Subtitle på en introduksjons video, Kopierte ut DVD fra et Theater stykke i Stavanger, god opplæring om klipping og utstyr, være med på Dagsmøter.
   
UTDANNING
aug 2018 jun 2021 FILM OG TV bachelor (Mediefag og journalistikk), Westerdals school of communication
Bachelor  Oslo 
Karakternivå: Bestått
   
aug 2016 jun 2018 Privatist, Privatistkontoret i Oslo
Fagskole  Oslo 

Jeg tok opp noen fag som Privatist på Sonans

   
aug 2015 mai 2016 Praksis år ute i bedrift , Danvik Folkehøyskole
Annet  Oslo 
Vi hadde 2 undervisninger i måneden med foredrag og teori innen Media, resten av året var jeg ute i bedrift Postmenn/Stripe AS Mandag-Fredag 08:00 til 17:00
   
aug 2014 mai 2015 Film Linja, Danvik Folkehøyskole
Annet  Drammen 
På film linjen fikk jeg lage mye kortfilmer, der jeg var Produsent, Regi, Lyd, Kamera, Skuespiller, Mentor, Utstyrsansvarlig. Vi sendte kortfilmene våres inn til Kortfilm Festivalen i Lillehammer (vi kom ikke med) Vi jobbet fra Manus og hele prosessen til Etterarbeid og utgivelse, 2 kortfilm ble vist på Drammen kino for en dag. Vi hadde Revy under dette året, som hadde 4 forestillinger på Drammen Theater. Jeg var leder for Dokumentasjons Gruppen, det ble bakom film og flerkameraproduksjon under 2 forestillinger (jeg hadde total kamera)
Dette Folkehøyskole året har gitt meg mer motivasjon til og fortsette med Film og Tv (media bransjen) fikk mer innblikk i tv og film produksjon. Fikk være med på veldig mye (produksjoner) publikum på Tv og foredrag fra mange forskjellige som er Norske Media folk i LA (USA) også Norge (norske tv-film bedrifter osv)
   
aug 2010 jun 2013 Media og Kommunikasjon, Godalen Vidergående skole avd Sjøhuset
Annet  Stavanger 
Her laget jeg en del kjent med Redigeringsprogrammet Premier og Final Cut pro X. Fikk laget meg 2 spillefilmer og noen små videoer under disse årene.
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
       
Annen info
Interesser
Gå tur
Bueskyting
Lage film
Ta bilder
Lære noe nytt
Photoshop
være med venner
Være kreativ
Førerkort
Klasse B