<  
>  
Håvard Storvestre
Fotograf / Prosjektleder Oslo
1 Følger
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Femten år erfaring som fotograf og har hovedfokus på mennesker, men jobber innen alle ulike bildebehov. Er gjerne med i idé prosessen mot et ferdig prosjekt. Kunnskapen jeg sitter med innen portrett og fotografi benyttes i alt mitt arbeid. Om det så skal være fotografier av arkitektur eller estetisk vakker fremstilling av menneske, mat, produkter og rom. Jeg har base i Oslo, men tar oppdrag i hele Norge. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 33
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Håvard Storvestre
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Håvard Storvestre, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
1 prosjekt

Mine Prosjekter

Fanfare #7 «Det seksuelle nummeret» er kulturtidsskriftet Fanfares syvende utgivelse og er ute 10.mars. Gjennom nummeret forsøker skribenter og kunstnere fra forskjellige kulturfelt å finne alle mulige innganger til seksualiteten – og alt som tilhører den. Nummeret vil selges på utvalgte Narvesen-butikker i hele landet, samt en rekke uavhengige forhandlere; Audiatur, Bislet Bok, Cappelens Forslag, Eldorado bokhandel, Tanum Oslo City og Tronsmo. Redaktører: Amalie Kasin Lerstang og Synne Øverland Knudsen. Design: Ida Kristine Gismervik Hatleskog.
Fotografi
Tekstanalyse
Vis prosjekt
Min CV
ARBEIDSERFARING
jun 2012 Nåværende Fotograf/Prosjektleder, Fotograf Håvard Storvestre
Frilans, Deltid Oslo
Frilanse oppdrag for bedriftsmarkedet innen fotografering, retusjering og design. Nettverksbygging og egen utvikling inne design, sosiale medier og markedsføring.
   
feb 2012 apr 2015 Studioleder/Fagansvarlig, Foto Schrøder
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Som studioleder hadde jeg ansvar for avdelingens ansatte, oppfølging av faglig kvaliteten på arbeidet ut mot kundene og totalopplevelsen til avdelingen. Spissing av arbeidsoppgaver for mest mulig effektiv og produktiv arbeidsdag. Budsjettansvar, prissetting av tjenester og produkter. Kontinuerlig kontakt med leverandører. Strategisk markedsføring mot aktuelle kundegrupper via grafisk utforming og innholdsproduksjon til nyhetsbrev, trykte og digitale medier. Salg og kundeoppfølging fra A-Å. Fotografering for det private- og bedriftsmarkedet med et allsidig spenn i behov. Bilderedigering i Photoshop for utforming av ferdige trykte og digitale produkter.
   
jan 2009 jan 2012 Studioleder/Prosjektleder/Fagansvarlig, Fame Fotografene
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Ansvar for drift av firmaets flaggskip med opplæring og daglig oppfølging av ansatte. Budsjettering og kontinuerlig gjennomgang av resultatoppnåelse. Utarbeidet ukentlig resultat oversikt for ansattes oppnåelse for eventuelt utarbeide tiltak for et økende positivt resultat. Rekruttering og oppfølging av stands medarbeidere til innhenting av leads på kunder i privatmarkedet. Prosjektleder for personlig og teknisk faglige opplæring av firmaets 70 fotografer fordelt over hele Norge for en felles sammensatt utvikling og fornyelse av firmaets kreativ bildeuttrykket. Utarbeidelse av teknikker innen fotografi og redigerings metoder for sammensatt høy kvalitet. Interne kurs i digital bildebehandling med hovedfokus på Photoshop og teknisk lyssetting for portrett fotografering. Lagspiller i kreativ fornyelse av eksisterende og ny produktutvikling. Fotografering for privat og bedriftsmarkedet, bilderedigering i Photoshop, Salg av tjenester og bildeprodukter og kundeoppfølging fra første telefonsamtale via fotografering, salg og bestilling til henting/levering av ferdig produkt.
   
apr 2002 des 2008 Studioleder/Fotograf, Fame Fotografene
Fast ansettelse, Heltid Trondheim
Bygget opp en avdeling fra å være to ansatte til å drive med positivt resultat med 11 ansatte. Dette resulterte i at jeg ble en resurs for utarbeidelse av rutiner på de andre 11 avdelingene i kjeden. Brukt som kreativ ideskaper for firmaets bildeuttrykk i annonser og trykte medier. Aktiv deltager i utforming og opparbeidelse av en meget innholdsrik bildebank. To utmerkelser for mitt fagarbeid og flere kontinuerlige utmerkelser for resultatoppnåelse. Fotografering for kunder innen private og næringsliv, etterbehandling og ferdigstilling i Photoshop.
   
sep 1999 mar 2002 Kundekonsulent & bildeproduksjon, Preus Foto
Fast ansettelse, Heltid Trondheim
Jeg jobbet med kundebehandling, salg og bildeproduksjon.
   
UTDANNING
aug 2016 nov 2016 Prosjektledelse, Metier Academy/SKEMA Business School
Annet  Oslo 
Høyskoleutdanning i prosjektledelse.
   
aug 1997 mai 2000 VK1 & VK2 fotografifaget, Ringve videregående skole
Fagskole  Trondheim 
Karakternivå: Topp 10%
Fagbrev/Svennebrev i fotografifaget
   
aug 1996 jun 1997 Grunnkurs Formgivnings fag, Ringve videregående skole
Annet  Trondheim 
Karakternivå: Topp 20%
   
Annen erfaring
aug 2006 aug 2008 Styreleder, AS Voldsmindet V
Trondheim
Styreleder i borettslag med 32 boenheter.
   
sep 2000 jul 2001 Bataljonsassistent, Korporal, Forsvaret
Troms og Finnmark
Ansvarlig for organisering av soldatenes permisjoner, hjemmreiser og søknadspapirer. Redaksjons ansvar for bataljonens årbok.
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Annen info
Førerkort
Førerkort klasse B. Disponerer egen bil.