<  
>  
Kim Sætre
Medie-, Grafisk-, Web Designer Ålesund
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Aktiviterar som vert utført er design og produksjon av tekst og bilde, òg evt video/lyd og redigering. Hovudvekta i verksemda går på webdesign, grafisk design, fotografi og bilderedigering. I dette inngår det òg idéutvikling og ein kreativ designprosess ifht kundekommunikasjon. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 30
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 5
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Grafisk design og illustrasjon
18 tjenester

Nivå

Erfaren

Foto
8 tjenester

Nivå

Erfaren

Programvare/verktøy (IT)
4 tjenester

Nivå

Erfaren

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Kim Sætre
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Kim Sætre, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
UTDANNING
aug 2013 jun 2016 MEDIA, IKT OG DESIGN bachelor (Mediefag og journalistikk), Høgskulen i Volda
Bachelor  Volda 
SPESIALISERING: MEDIEDESIGN. Som mediedesignar jobba ein med design og produksjon av tekst, bilde og lyd. Mykje av arbeidet handlar om idéutvikling og kreativ tenkning. Mediedesignaren kan òg ta del i arbeid med markedsstrategiar og medieanalyser. Ein må vere kreativ, ha evne til å løyse problem og ha gode kommunikasjonseigenskapar, samstundes kunne jobbe selvstendig og i team. Overfor ein oppdragsgiver må ein jobbe planmessig og strukturert, og bør ha interesse for teknisk utstyr og programvare.
180sp i Medie, IKT og design; Mediedesign.
   
ARBEIDSERFARING
feb 2016 mai 2016 Web Grafisk Designer, Fantastiske Osberget
Internship, Heltid Ulstein
Fullført praksis hjå eit designbedrift i 10 veker. -Gjorde forfallande arbeid for dagleg leidar, bla.: -domeneflytting/-administrering, og anna grafisk arbeid. -Bachelorskriving på kveldstid; "Kundekommunikasjon". -Praksisoppgåve; heimeside for Kong Arthurspelet (http://www.kong-arthur-spelet.no).
   
Annen erfaring
apr 2014 Dekoratøransvarleg, Den Norske Dokumentarfilmfestivalen
Volda
Ansvar for dekor for heile festivalen ilag med 14 dekor-frivillige arbeidarar.
   
Språk
Dansk Grunnleggende Grunnleggende Nei
Engelsk Middels Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
Svensk Grunnleggende Grunnleggende Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
Foto
Adobe Photoshop
Grafisk design og illustrasjon
Grafisk design
Webdesign
Salg og markedsføring
Markedsføring
Programmeringsspråk (IT)
CSS (IT)
HTML (IT)
PHP (IT)
Kompetanseområde (IT)
Multimedia (IT)
Publiseringsløsninger (CMS) (IT)
Operativsystem (IT)
Mac OS (IT)
Windows XP (IT)
Programvare/verktøy (IT)
MS Internet Explorer (IT)
Microsoft Office (IT)
Microsoft Outlook (IT)
Sosiale ferdigheter og kompetanser Folk ser på meg som ein imøtekomande person, ein som er lett for å snakke med om det er noko. Vil seie at eg er ein utadvent, påliteleg, allsidig, samarbeidsvillig og strukturert person, og eg tek lett initiativ og gjer en innsats om det er noko eg veit må gjerast. Eg arbeidar som regel godt og effektiv aleine, men likar å vere sosial og trivast godt i team.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Stikkord: Utadvent, påliteleg, allsidig, strukturert, samarbeidsvillig, initiativrik, effektiv, sjølvstendig, planlegger, gruppearbeid og prosjektarbeid.
Tekniske ferdigheter og kompetanser PC. Mac. Systemkamera. GoPro. Lydopptak. Designprogrammer: - Kreativ kommersiell fotografi. Bilderedigering. Videoklipping/-redigering. Lydredigering. Adobe Creative Suite: Illustrator, Lightroom, Dreamweaver, Photoshop, Premiere, etc.
IT-ferdigheter og kompetanser Sett opp heimesider ved bruk av Wordpress, installerar og administrerar publiseringsverktyet. Koblar opp installasjonen ved bruk av Dreamweaver (FTP). Brukar td domeneshop.no som domene-administreringsverkty. Designar nettsider i Illustrator/Photoshop, og formar nettstaden i koding i ein Theme Editor i Wordpress basert på liknande og gratis themes med integrert PHP-filer. Justerar og tilpassar programmer og funksjonar til nettstaden med "plugins" i Wordpress, som td. Bildegalleri, stedskart etc.
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Teikning, designing, grafisk design/visuell kommunikasjon, praktisk formgjevning i form av papir, tre eller metall.
Andre ferdigheter og kompetanser Praktisk og teknisk anlagt.
   
Annen info
Førerkort
Klasse B.