<  
>  
Therese Marie Lambela
butikk leder Sandnes
1 Følger
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg er en 38 år gammel kvinne, gift og har 2 barn på 11 og 13 år. Jeg er fleksibel og tilgjengelig.Jeg har mest erfaring i handel/butikk. Jeg har vært butikk sjef i 2 klesbutikker for damer ca 8 år totalt. Jeg var veldig service bevisst, og passet på at de ansatte jeg hadde ansvar for ytet god service til kundene! Jeg vet hva jeg skal se etter:Øye kontakt, kvaliteten på servise, at de kjenner produktene på det de skal selge,vet hvor de eventuelt står i butikken,hvor lang tid det tar før de tilbyr å hjelpe,om de er hyggelige og imøtekommende osv. Jeg vil være rask med å fullføre de oppdragene jeg får, og rapportere tilbake med de ønskelige opplysningene som trengs. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 3
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 4
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Gjesdal Sandnes Stavanger Klepp Vis alle
Salg og markedsføring
3 tjenester

Nivå

Profesjonell

Pris

Etter avtale

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Therese Marie Lambela
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Therese Marie Lambela, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
okt 2007 des 2015 Butikksjef, Fame a/s
Frilans, Heltid / deltid Stavanger
Jeg var på innkjøp av klær og tilbehør til butikken, Jeg laget vaktliste, godkjente regninger, intervjuet, ansatte, og var selv selger.
   
Språk
Engelsk Grunnleggende Grunnleggende Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
Sosiale ferdigheter og kompetanser Jeg er blid og imøte kommende,lett å samarbeide med, pliktoppfyllende, ærlig. Har erfaring fra flere yrker men butikk salg har jeg størst erfaring med.
   
Annen info
Førerkort
B