<  
>  
Rickard Göthlin
Bedriftkonsulent, Webutvikler Oslo
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Brenner for å gi småbedrifter nye muligheter på nett. Av meg får du en nydelig, profesjonell nettside som er enkel men målrettet. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 15
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 1
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Rickard Göthlin
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Rickard Göthlin, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
1 prosjekt

Mine Prosjekter

Arbeidet med å utvikle og designe en ny digital profil for byggefirmaet Nordiska Byggporten. De så etter en moderne nettside som viste frem deres prosjekter på en tiltrekkende måte. Prosessen var nydelig rfa start til mål, da vi fra starten gjorde klart hva det viktige var å få frem, og hvordan de skulle til å se ut. Lansering av nettsiden kunne også bli gjennomført før deadline.
Prosjektledelse IT
Vis prosjekt
Min CV
ARBEIDSERFARING
sep 2014 Nåværende Front-End utvikler, Designer & Markedsføringstrateg, Frilans
Annet, Heltid / deltid Oslo
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Middels Middels Nei
Svensk Flytende Flytende Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Foto
Adobe Photoshop
Salg og markedsføring
Markedsføring
Programmeringsspråk (IT)
CSS (IT)
HTML (IT)
JavaScript (IT)
Kompetanseområde (IT)
Web Services (IT)
Publiseringsløsninger (CMS) (IT)
Programvare/verktøy (IT)
Microsoft Excel (IT)
Microsoft Office (IT)
Microsoft Outlook (IT)
Microsoft PowerPoint (IT)
Microsoft Word (IT)
Sosiale ferdigheter og kompetanser Jeg er flink til å holde en konversjasjon i gang, særlig når det finnes en klar målsetning med samtalen. Folk lytter til når jeg snakker, da jeg heller stiller spørsmål og hører på hva motparten sier. Viktigst i en samtale er å få den andre til å føle seg sedd og hørt på.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Trives godt med å planlegge og organisere oppgaver og prosjekter. Er analytisk i bunn og grunn, noe som hjelper til når ting skal utverderes og forbedres.
Tekniske ferdigheter og kompetanser Jeg er flink til å programmere innen web, med fokus på Wordpress og har gode kunnskaper innen HTML, CSS og Javascript.
IT-ferdigheter og kompetanser Lager og utvikler nettsider, arebeider mye med Microsoft Office-pakken, Adobe Creative Cloud (mest Photoshop, Illustrator, og Audition), og Google Apps. Håndterer også webhotell/server for nettsider jeg lager til kunder.
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Har utviklet mine ferdigheter innen design, fargebalanse og fargelære, bilderedigering, og grrafisk design(logo, business cards, flyers, web-grafikk) da jeg arbeidet med webdesign og webutviking i flere år nå.
Andre ferdigheter og kompetanser Skriver artikler(mest på engels og svensk), lager podcasts, og fra tid til annen også videoer.
   
Annen info
Førerkort
Yes, har førerkort for personbil.