<  
>  
Rimereit Heidi
Fotograf Stavanger
4 likerklikk
1 Følger
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Stavangerjente som er frilansfotograf. Jeg kan levere det du ønsker til en rimelig pris. Lett å samarbeide med og åpen for nye muligheter. Jobber godt alene og i samarbeid med andre. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 26
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 1
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Foto
25 tjenester

Nivå

Erfaren

Kunst og håndverk
1 tjeneste

Nivå

Erfaren

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Rimereit Heidi
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Rimereit Heidi, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
okt 2016 Nåværende Fotograf, Heidi Rimereit
Frilans, Deltid Rogaland
Fotografering av det du måtte ønske. Reklame, mat, barn, bryllup, dyr, bil, motorsykkel, abstrakt, natur, osv.
   
des 2014 des 2015 Advokatsekretær, Arntzen de Besche Advokatfirma
Vikariat, Heltid Rogaland
Diverse papirarbeid, behandlet post som kom inn og skulle ut, dikterte og skrev div. brev. Registrerte nye klienter og nye saker i Maconomy, og behandlet dokumenter i forhold til dette. Registrert saker til arkivering og hatt orden i arkivsystemet. Gjorde klar møterom og tok imot kunder, bestilt reiser og diverse ærend for advokatene, hatt forskjellige oppgaver i kantinen som renhold, lagde ofte til lunsj og ellers annet forefallende arbeid, samt vært en del av sentralbordet. Etter tre måneder fikk jeg hovedansvaret for innkjøp av matvarer og kjøkkenarbeid.
   
feb 2014 okt 2014 HR Konsulent, CGI Norge
Vikariat, Heltid Rogaland
Assistere Statoil ansatte med diverse HR spørsmål som timeføring, føring av reiseregninger, Søke om diverse IT tilganger, det meste forgikk i SAP, så jeg jobbet i dette daglig. Ellers svarte jeg på forsikringsspørsmål innenfor firmaet, diverse vilkår og retningslinjer, søknader, ferie/avspaserings spørsmål, lønn og annet forefallende arbeid. Jobben innebar kundebehandling omtrent like mye på engelsk som norsk.
   
okt 2013 feb 2014 Sentralbordoperatør, CGI Norge
Vikariat, Heltid Rogaland
Tok telefoner og diverse tjenester for Statoil ansatte, samt hadde opprop på radio til Statoil sine plattformer. Brukte bl.a. Lotus Notes, Dawinci og ellers andre programmer/sider som er brukt av Statoil i tillegg til Statoils intranett.
   
aug 2011 aug 2013 Barnehage assistent, Snøde barnehage
Vikariat, Heltid Rogaland
Jeg har tatt del i barnas hverdag som fører dem mot skole og det voksne livet. Jeg har gitt dem omsorg, trøst, og vært med på å skape et godt læringsmiljø for dem. Har vært med i deres faste rutiner som stell, soving, og måltider. Jeg har tatt del i deres lek, lært dem nye leker, og løst konflikter som har oppstått mellom dem. Jeg har lært å bli veldig tålmodig og å jobbe godt sammen med de andre voksne i barnehagen.  
   
jun 2012 Frivillig, Harness Wildlife Foundation
Sommerjobb / sesongjobb, Deltid Namibia
Forberedte mat og ga det til de forskjellige ville dyrene, stelte dem, og rengjorde i området deres. Drev og med diverse gårdsarbeid-prosjekter som å rengjøre og fylle vannhull, fikse gjerder, sosialiserte meg med dyrene samt studerte deres oppførsel. Assisterte og i turer for turistene rundt på gården, og tok del i kulturelle namibiske aktiviteter som å gå i kirken deres. Jeg lærte om dyrenes oppførsel og hvordan man skal oppføre seg rundt dem, samt å jobbe i store team med fremmede mennesker fra hele verden.  
   
apr 2008 jun 2012 Kokk og servitør, MAXI Tananger
Fast ansettelse, Deltid Rogaland
Forberedte diverse mat til kunder samt renhold i maskinene og i lokalet ved åpnings og stengingsrutiner. Jobben gikk ut på mye kundebehandling i forhold til å gjøre jobben nøye og skikkelig slik at alle fikk det de hadde bestilt. Jeg lærte å jobbe i en veldig hektisk hverdag da bedriften leverer overtids mat til alle bedriftene i Tananger, og å takle dette på en god måte.  
   
des 2007 des 2009 Trener, Havørn
Annet, Deltid Rogaland
Legge opp trening og lek for barna. Lærte å legge opp og organisere et godt og variert program i forhold til den tiden vi hadde disponibelt, samt og jobbe sammen tre voksne og ha delt ansvar på 60 barn. 
   
UTDANNING
aug 2016 Nåværende GRAFISK DESIGN fagskoleutdanning (Estetiske fag og kunst), Noroff Instituttet
Fagskole  Stavanger 
Karakternivå: Topp 60%
   
aug 2012 jun 2013 JURIDISK KONTORMEDARBEIDER fagskoleutdanning (Jus), Treider Stavanger
Fagskole  Stavanger 
Karakternivå: Topp 60%
   
aug 2008 jun 2011 Medier og Kommunikasjon studiespesialiserende, Randaberg videregående skole
Annet  Stavanger 
Karakternivå: Topp 60%
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Foto
Adobe Photoshop
IT-ferdigheter og kompetanser Adobe InDesign Adobe Illustrator
   
Annen info
Førerkort
B og A2