<  
>  
Natalia Shazad
Makeup artist Løvenstad, Rælingen
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg er en jente på 19 år som ønsker en heltidsstilling. Jeg har et sterkt ønske om å komme meg ut i arbeidslivet. Jeg har fullført videregående skole opplæring, og har vitnemål for generell studiekompetanse. Jeg har ikke arbeidserfaring fra før, men jeg setter meg lett inn i nye rutiner og datasystemer. Jeg har stor arbeidskapasitet og trives med å hjelpe andre. Dersom dere ansetter meg får dere en stabil arbeidstaker som vil bidra positivt i miljøet. Jeg er en positiv person som samarbeider godt med andre, men som ikke er redd for å arbeide selvstendig. Jeg liker å yte god kundeservice og skape fornøyde kunder. Jeg er sprudlende, utadvendt og glad i å hjelpe mennesker. Jeg er ansvarsfull og strukturert. I tillegg har jeg en brennende interesse for mote og trender, og holder meg oppdatert. Jeg har stor interesse for kosmetikk og skjønnhet, og jobber masse med sminke på fritiden. Jeg har sminket mange personer og jeg vet ganske mye om det. Jeg har ikke relevant erfaring om skjønnhet og kosmetikk eller noe sertifikat, men jeg har lært dette selv privat og har gode make up ferdigheter. Jeg er alltid oppdatert på nye trender innen skjønnhet og kosmetikk og har god forståelse for hva som ligger i god service. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 1
  • Pris fra NOK 200 / time
  • Arbeidssteder 5
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Mote og styling
1 tjeneste

Nivå

Erfaren

Pris

200 KR / per time

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Natalia Shazad
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Natalia Shazad, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
UTDANNING
aug 2015 jun 2018
Annet  Oslo 
   
Språk
Engelsk Middels Middels Nei
Norsk Flytende Flytende Nei
Urdu Flytende Flytende Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Programmeringsspråk (IT)
HTML (IT)
Operativsystem (IT)
Mac OS (IT)
Windows XP (IT)
Sosiale ferdigheter og kompetanser Som person er jeg sosial og omgjengelig uten at det går over mine arbeidsoppgaver. Liker å jobbe effektivt og systematisk og gjerne i samarbeid. Beskrives som hyggelig, blid, initiativrik, nøyaktig og serviceorientert. Jeg trives med hektiske dager og er selvstendig. I tillegg er jeg imøtekommende og empatisk.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Beskrives som hyggelig, blid, initiativrik, nøyaktig og serviceorientert. Jeg trives med hektiske dager og er selvstendig. I tillegg er jeg imøtekommende og empatisk. Setter meg lett inn i nye rutiner og datasystemer, og møter opp til arbeidsdagene på tid.