<  
>  
Villiam Håland Aasheim
Regissør, Skribent, Musiker Askøy
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Hei, jeg har drevet med skriving av sanger, bøker og filmer siden jeg var 7 år. Jeg har de siste årene drevet kontinuerlig med dette. Jeg fotograferer og filmer samt skriver og lager musikk. Jeg elsker og jobbe med film, historier, bilder og musikk og håper på og har ett mål om og drive med dette i fremtiden. Gi meg en lyd vist du trenger hjelp eller tror jeg kan hjelpe med noe :) Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 9
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Film
6 tjenester

Nivå

Litt erfaren

Musikk
2 tjenester

Nivå

Litt erfaren

Kunst og håndverk
1 tjeneste

Nivå

Litt erfaren

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Villiam Håland Aasheim
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Villiam Håland Aasheim, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
1 prosjekt

Mine Prosjekter

Prosjektet mitt var og lage forskjellige vinkler på ensomhet og depresjon. Jeg har her vist fram to av videoene og en noen av bildene. Poem 1: Falling In The Rain - Var den første versjonen jeg lagde om ensomhet for at jeg skulle teste ut hvilken form som passet best måten jeg skrev på. Hvordan kan jeg få fram en karakters ensomhet og følelsesfulle liv men selv utrykker det på en avstompet måte. Her skrev jeg ett dikt som tok utgangspunkt fra den sjette sirkelen i Dantes Guddommelig Komedie. Alfie´s Biography - Her fant jeg ut hva jeg ville og hvordan jeg skulle få det fram. Jeg forteller med lys og stemme samtidig med ord og musikk. Musikk er også laget av meg.
Filmfoto
Vis prosjekt
Min CV
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Grunnleggende Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Putte visjon inn i en visuelt medium, i form av film eller bilder. Også musikk, bøker, dikt, manus.
   
Annen info
Førerkort
Er i gang med oppkjøring