<  
>  
May-Britt Blomli
Student Tromsø
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Våren 2017 fullfører jeg en bachelor i språk og litteratur, studieretning allmenn litteraturvitenskap. Dette er et studie som har passet meg utmerket, da jeg er interessert i litteratur, skriving og i kultur generelt. Jeg er på utkikk etter nye erfaringer og bringer med meg engasjement for nye oppgaver og ny kunnskap. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 1
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 1
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Tromsø Vis alle
Kommunikasjon, tekst og PR
1 tjeneste

Nivå

Ikke oppgitt

Pris

Etter avtale

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av May-Britt Blomli
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med May-Britt Blomli, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
okt 2014 Nåværende Ordensvakt/Vaktleder, Studentsamfunnet Driv
Annet, Deltid Tromsø
Har jobbet frivillig som ordensvakt på studenthuset Driv i Tromsø. Jobben går ut på at man har ansvaret for gjestenes sikkerhet, oppholde alkoholloven og sikkerheten til de andre på jobb. Her jobber man tett på gjestene. Etter ett og et halvt år som ordensvakt fikk jeg også ansvar som vaktleder på enkelte vakter. Da har man ansvaret for arrangementets utførelse, særlig med hensyn til sikkerhet, brann, alkohol osv.
   
UTDANNING
aug 2014 Nåværende Språk og litteratur, bachelor, studieretning allmenn littertaturvitenskap, Universitetet i Tromsø
Bachelor  Tromsø 
Har i skrivende stund to måneder igjen av studiet.
   
Annen erfaring
nov 2015 Politigodkjent ordensvaktkurs, Trygg vakt
Tromsø
   
okt 2013 mai 2014 Stallmedarbeider, Nordreisa Hestesenter
Nordreisa
   
Språk
Engelsk Middels Middels Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Sosiale ferdigheter og kompetanser Har hatt diverse småjobber i løpet av ungdomstiden og anser meg for en serviceinnstilt person. Har lært meg viktigheten av å lytte når andre snakker og å si mine meninger når det trengs. For meg er det viktig å leve i harmoni med de jeg har rundt meg, samtidig som jeg opprettholder min individualitet.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Har med min erfaring som ordensvakt lært med både å jobbe i team, men også å ha ansvar. Via studiene har jeg lært meg å forholde meg til deadlines.
   
Annen info
Førerkort
Klasse B,M,S