Emmy Belt
Korrekturleser Kenya
For tiden tilgjengelig
Jeg er en 29 år gammel selvstendig næringsdrivende med enkeltmannsforetak og en bachelorgrad i kulturhistorie. Jeg har tidligere jobbet i NRKs Platearkiv og Videobåndlager i Oslo, i tillegg til å ha hatt en rekke freelance-jobber der kundeservice og initiativ sto sentralt. Jeg bor for tiden i Kenya, hvor jeg bidrar med å sette i gang og lede non-profit-prosjekter. Jeg har en fleksibel timeplan og dermed god tid til å fullføre tekster.

Jeg er veldig interessert i grammatikk og godt språk, og kan både språkvaske og lese korrektur på engelsk så vel som på norsk, som er mitt morsmål. Jeg har korrektur- og språkvaskerfaring fra universitetstidsskriftet Filologen og korrekturfirmaet Edit2Publish. Jeg kan utarbeide tekster og korrekturlese opptil 850-900 ord i timen.

Jeg er fleksibel, tilbøyelig til flisespikking, har kulturutdannelse og erfaring med tekstutarbeidelse både på norsk og engelsk.

Ønsker du min CV, referanser eller mer informasjon, ta gjerne kontakt på telefon eller e-post. Jeg kan også gjennomføre en korrekturtest dersom dette er ønskelig. Les mer
  • Antall tjenester 3
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 1
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Hele Kenya Vis alle
Hva kan vi hjelpe deg med?
Meldingen ble sendt
Meldingen ble ikke sendt

Skriv en anbefaling av Emmy Belt

Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Emmy Belt, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!