<  
>  
Kine Helen Sjursen
Grafisk designer Oslo
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Hei! Dette er meg kine! En ide skaper, problemløser og grafiker, Jeg er opptatt av at design skal gi et sterkt inntrykk og som har et sterkt budskap, og at budskapet når mottakeren når fram på riktig måte. Jeg tilbyr løsninger som er skreddersydd deg og ditt behov. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 31
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Kine Helen Sjursen
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Kine Helen Sjursen, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
UTDANNING
sep 2015 jun 2017 DESIGN - GRAFISK 2-årig master (Estetiske fag og kunst), Høyskolen Kristiania
Annet  Oslo 
Karakternivå: Topp 30%
   
aug 2014 jun 2015 DESIGN - GRAFISK 2-årig master (Estetiske fag og kunst), Noroff Instituttet
Årsstudium  Oslo 
Karakternivå: Topp 30%
   
Språk
Engelsk Grunnleggende Grunnleggende Nei
Norsk Flytende Middels Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Sosiale ferdigheter og kompetanser 10 års erfaring som Frisør. Er vant med å jobbe i profesjonelt miljø. Kundebehandling, ivareta kundens behov/ følelser å skape gode realsjoner . God erfaring med å jobbe i team og selvstendig.
Tekniske ferdigheter og kompetanser Solid kunnskap av adobe program illustrator, indesign,photoshop, Keynote, wordpress, fotografering
Andre ferdigheter og kompetanser Erfaring med å utvikle visuell identiet/konsept på grunnlag av innsikt/Brief og strategi. Konvolutter, visittkort, annonser, skjemaer, brosjyrer, skilt, nettbanner,rollup, plakater og profilhåndbok Har erfaring med klargjøring av grafikk, analogt og digitalt.
   
Annen info
Interesser
I min fritid nyter jeg å være med min familie og venner, og drømmer om å kunne reise mer og jeg elsker techno og Berlin.