<  
>  
Tanya S. Wallin
Fotograf Bærum
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg er selvdreven og har evnen til å arbeide i et høyt tempo og samtidig holde hodet kaldt. Jeg arbeider effektivt både alene og med andre mennesker i team. Jeg har godt humør og er utadvendt. Jeg gleder meg til å lære og utvikle meg selv gjennom spennende foto- og videoprosjekter. Jeg er alltid sulten etter mer faglig kompetanse innen fotografi. Besøk gjerne web siden min, tanyawallin.com, hvor dere kan finne mye mer av mitt arbeid. Jeg har bred studioerfaring og kan produsere produktserier med en enhetlig, gjennomført stil og "look" (fotografering og bildebehandling). Jeg bruker PhotoShop, Lightroom, InDesign og Premiere Pro daglig til bildebehandling og videoredigering. Jeg kan håndtere og vedlikeholde bildearkiv. Jeg har god forståelse for kvalitet i visuelt arbeid og jeg har et godt øye for snitt, lyssetting, farge og sammensetning. Jeg er en konseptuell fotograf, har en godt øye for estetikk og styling enten det gjelder mat, klær, eller abstrakte konsepter. Jeg er en dyktig og kreativ reklamefotograf. Mitt prefererte arbeidsverktøy er Mac, men kan også jobbe i Windows. Er flink til å skildre en fortelling gjennom en serie fotografier (dokumentarpreg). Behersker publisering på sosiale medier. Les mer
Produktfoto Pris: Etter avtale
Dersom du er interessert i mine tjenester innen Produktfoto, kan du kontakte meg eller sende en forespørsel om et oppdrag. Jeg vil deretter komme tilbake til deg så raskt som mulig. Vis mer
Tilgjengelighet
Arbeidssteder
Hjemmekontor,
Hele Norge
Forespør tjenesten
Produktfoto
Er du interessert i tjenesten Produktfoto fra Tanya S. Wallin?
Bestill tjenesten!
eller send en generell henvendelse
Andre typer tjenester jeg tilbyr
Film
1 tjeneste

Nivå

Ikke oppgitt

Kunst og håndverk
1 tjeneste

Nivå

Profesjonell

Meldingen ble sendt
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Tanya S. Wallin
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Tanya S. Wallin, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
1 prosjekt

Mine Prosjekter

Jeg drømte om å være fotograf siden jeg var barn, men slik omstendighetene ville det, gikk jeg ut fra videregående skole (Pro Arte, en skole for dans, drama, musikk og visuell kunst), og flyttet til Oslo hvor jeg ble en grafisk trykker. Jeg har alltid hatt en fasinasjon for maskineriet og den mekaniske prosessen ved trykking. Etter fjorten år, var jeg imidlertid på utkikk etter å uttrykke meg på en kreativ måte. I 2010, i en alder av 36 år, begynte jeg på et ettårs studium på Bilder Nordic School of Photography og begynte å arbeide som profesjonell freelance fotograf året etter. I Sebastiao Segados ord: «I looked through a lens and ended up abandoning everything else». Siden dette første året med deltids fotostudier, har jeg arbeidet hardt; jeg har videreutdannet meg, hatt utstillinger og tatt så mange freelance jobber det har vært mulig å få. Min pasjon for fotografi har bare blitt dypere med tiden. Jeg har interesse for mote, estetikk og tekstur; jeg kan skape en «look» fotografisk, og jeg kan skape en fortelling gjennom en serie bilder. I tillegg kan jeg produsere, klippe og publisere film klipp og reklamefilm.
Still life / stilleben
Vis prosjekt
Min CV
ARBEIDSERFARING
aug 2012 Nåværende Fotograf, OSPIX (Egetpersonsforetak)
Frilans, Heltid / deltid Oslo, Viken
Jeg er en freelance produkt-fotograf med fullført toårig studium på Bilder Nordic School Of Photography (BNSOP). Reklamearbeid (foto) utført for følgende firmaer: • Vertikal helse • Norges Sjakkforbund • Schou/ Eley • Bollywood Norge • Oslo Univeritet • Rud videregående • Sandvika danseskole • Studio G • NBBL • Tech4Hire • Jansson & Bjelke AS • Diverse Privatkunder ( Foto i studio og på lokasjon) • Jeg har bred studio eller location erfaring og kan produsere produktserier med en enhetlig, gjennomført stil og "look" (fotografering og bildebehandling). • Jeg bruker PhotoShop, Lightroom, InDesign og Premiere Pro daglig til bildebehandling og videoredigering. • Jeg er en konseptuell fotograf, har en godt øye for estetikk og styling enten det gjelder mat, klær, eller abstrakte konsepter. • Jeg er en dyktig og kreativ reklamefotograf. • Er flink til å skildre en fortelling gjennom en serie fotografier (dokumentarpreg).
   
aug 2002 des 2013 Grafisk trykker (CMYK OFFSET), Jansson og Bjelke papit AS
Fast ansettelse, Heltid Oslo, Bærum
Grafisk produksjon.
   
sep 2000 jul 2002 Serigrafisk trykker, Jan Nerem AS
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Grafisk produksjon.
   
mai 1998 jul 2000 Seksjonsansvarlig for ferdigmat-produksjon, Waldemar Delikatesse AS
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Matproduksjon, kvalitetskontroll og hygiene, samt salg og markedsføringsarbeid Virksomhet: Ferdigmat-produksjon til Ultra, Centra, Meny og Smart Club.
   
UTDANNING
jun 2011 jun 2016 FILM / FOTO 2-årig master (Estetiske fag og kunst), Bilder Nordic School of Photography
Fagskole  Oslo 
En komplett og tidsriktig fotoutdanning med fokus på fototeknikk, visuell kommunikasjon, nye medier & yrkesutøvelse. Mentor: reklamefotografene Isiodor Åstrøm og Chris Harrison
Karakternivå: Topp 10%
   
jun 2011 jun 2016 FILM / FOTO 2-årig master (Estetiske fag og kunst), Bilder Nordic School of Photography
Fagskole  Oslo 
En komplett og tidsriktig fotoutdanning med fokus på fototeknikk, visuell kommunikasjon, nye medier & yrkesutøvelse. Mentor: reklamefotografene Isiodor Åstrøm og Chris Harrison
Karakternivå: Topp 10%
   
Annen erfaring
feb 2014 jun 2014 Art & Storytelling, Bilder Nordic school of Photography
Oslo
Mentorprogram/ Masterclass: “Å fortelle en historie gjennom bilder” Med tidligere bilderedaktør Cheryl Newman fra The Telegraph og dokumentarfotograf Marcus Bleasdale.
   
mar 2012 des 2012 Seminarserie, Bilder Nordic school of Photography
Oslo
Mentorprogram: «Fashion and Storytelling» med bilderedaktør Amber Terrenova fra NY Schilt publishing og kunst- og reklamefotograf Damian Heinich.
   
Språk
Afrikaans Flytende Flytende Ja
Bokmål Flytende Flytende Nei
Engelsk Flytende Flytende Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Film
Filmfoto
TV Foto
Foto
Produktfoto
Fotografi
Portrettfoto
Motefoto / Fashion
Dokumentarfoto
Pressefoto
Studiofoto
Still life foto
Reklamefoto
Magasinfoto
Kommersiell foto
Redaksjonell foto
Lifestyle foto
Interiørfoto
Matfoto
Fotoredigering
Arkitekturfoto
Bryllupsfoto
Nyfødtfoto
Familiefoto
Beauty foto
Eventfoto
Kunst og håndverk
Kunstfoto
Journalistikk
Fotojournalistikk
Sosiale ferdigheter og kompetanser Jeg er selvdreven og har evnen til å arbeide i et høyt tempo og samtidig holde hodet kaldt. Jeg arbeider effektivt både alene og med andre mennesker i team.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Jeg har godt humør og er utadvendt. Jeg gleder meg til å lære og utvikle meg selv gjennom spennende foto- og videoprosjekter. Jeg er alltid sulten etter mer faglig kompetanse innen fotografi.
Tekniske ferdigheter og kompetanser Jeg har bred studioerfaring og kan produsere produktserier med en enhetlig, gjennomført stil og "look" (fotografering og bildebehandling). Jeg bruker PhotoShop, Lightroom, InDesign og Premiere Pro daglig til bildebehandling og videoredigering. Jeg har god forståelse for kvalitet i visuelt arbeid og jeg har et godt øye for snitt, lyssetting, farge, sammensetning og ikke minst fotografering.
IT-ferdigheter og kompetanser Jeg kan håndtere og vedlikeholde bildearkiv. Mitt prefererte arbeidsverktøy er Mac, men kan også jobbe i Windows. Behersker publisering på sosiale medier.
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Diplom: Årets Nykommer – Gullsnitt 2017 Utstillinger 2017: • Cyan stipendutstilling. 23.01.2017 – 29.01.2017 Utstillinger 2016: •Bilder Nordic Unbounded – Felles utstilling med verk fra 30 fotografer. •Present Art / Present Image Popup Gallery in Jessheim: Stilte ut 10 av mine arbeider fra “Feathers and Lead” 10.06.2016 – 20.06.2016 •Utstillinger 2014 /2015 Bilder Nordic FOTO2 utstilling – Felles utstilling 15 fotografer •Åpent Bakeri – soloutstilling – «Heritage»
   
Annen info
Interesser
Fotografering,
Kunst på alle mulige måter
Natur
Førerkort
B