<  
>  
Hilde Greve Mo
Tekstforfatter og journalist Danmark
1 Følger
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Utdannet retoriker som er over gjennomsnittet interessert i tekstproduksjon og formidling. Har god erfaring med innholdsproduksjon for web og SEO. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 15
  • Pris fra NOK 200 / time
  • Arbeidssteder 3
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Kommunikasjon, tekst og PR
14 tjenester

Nivå

Erfaren

Journalistikk
1 tjeneste

Nivå

Erfaren

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Hilde Greve Mo
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Hilde Greve Mo, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
sep 2016 Nåværende Online Marketing Specialist, KILROY International
Fast ansettelse, Heltid Danmark
Er en del av markedsføringsteamet for det norske reisebyrået BENNS. Mine arbeidsoppgaver er primært å skrive om våre produkter, altså reisebeskrivelser, utforme tekster til hjemmesidens landingssider, nyhetsbrev og offline-annonser, i tillegg til søkeoptimalisering. Å jobbe med innholdsproduksjon gir meg et stort spillerom til å arbeide kreativt med språklige og visuelle virkemidler.
   
sep 2016 Nåværende Spaltist, Sogn Avis
Frilans, Deltid Sogndal
Helgespaltist for lokalavisen Sogn Avis. For å engasjere leserne av avisen, så er spalten mine preget av et humoristisk skråblikk. Dette frilansarbeidet trives jeg godt med, da jeg får muligheten til å arbeide med språk og tekst på en annen måte enn i min faste jobb. Innholdet i spalten tar for seg ulike aktuelle tema lokalt, nasjonalt og internasjonalt, foruten hvordan det er å være sogning i Kongens by.
   
jun 2015 aug 2016 Journalist, Sogn Avis
Sommerjobb / sesongjobb, Deltid Sogndal
Som sommervikar i lokalavisen, fikk jeg formidle nyheter, sport og kultur. Stillingen krevde at jeg arbeidet selvstendig og grundig med både å finne og produsere nyheter – som oftest under tidspress. Skrev i gjennomsnitt fem til ni artikler i uken, både på papir og nett. Fikk også opplæring i å publisere på avisens nettside.
   
UTDANNING
feb 2014 jun 2016 Retorikk , Københavns Universitet
Mastergrad (annen)  Danmark 
Hva vil det si å skrive og tale på en god og hensiktsmessig måte? Dette lærer vi om på retorikkutdanningen, både i teori og praksis. I mine studier har det vært mye fokus på utforming av formidlende tekster ved bruk av både språklige og visuelle virkemidler. Vitenskapelig artikkel: ”Now the tables have turned” – Hvordan humor og fiksjonalitet som retoriske strategier kan bidra til å utfordre stereotyper (Tidskrift for Medier, Erkendelse og Formidling, 2015) Masteroppgave: Statoil – klimaløsningens Espen Askeladd? – En retorisk kritikk av Statoils legitimitetsforhandling i deres reklamekampanje ”Kraften i det mulige”
Karakternivå: Topp 60%
   
aug 2012 jun 2013 Poststudie, Universitetet i Bergen
Årsstudium  Bergen 
Spesialisering i retorikk og jeg tok faget ”praktisk informasjonsarbeid”, hvor vi fikk opplæring i å skrive pressemeldinger, informasjonsbrosjyrer, og håndtere sosiale medier og WordPress.
   
aug 2009 jun 2012 Bachelor i medievitenskap, Universitetet i Bergen
Bachelor  Bergen 
Grunnleggende kunnskap om blant annet forholdet mellom publikum og medieinnhold, media sin rolle i dagliglivet, offentlig meningsdannelse og demokratiske prosesser.
Karakternivå: Topp 50%
   
jan 2011 jul 2011 Utveksling, University of Sydney
Bachelor  Australia 
Grunnleggende kunnskap om blant annet forholdet mellom publikum og medieinnhold, media sin rolle i dagliglivet, offentlig meningsdannelse og demokratiske prosesser.
   
Språk
Dansk Middels Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
Spansk Grunnleggende Grunnleggende Nei