<  
>  
Faisal Ismail
Geolog Randaberg, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg overvåket boreoperasjoner i landbasert og offshore-boring og kontrollerte samling , lagring og overføring av brønn data til klientens kontorer ved WITSML standard.

Jeg komponerte boring, litologi og gass logger i henhold til klientens standarder og krav. Jeg skrev “Daily and Final Well Reports”, og samareidet med operasjons team for å støtte HMS og opprettholde ultimate borings operasjoner.

Kontinuerlig holdt Jeg blikket festet på boring, boreslam, og gass data for å opprettholde poretrykk og primær brønnkontroll. Jeg også identifiserte formasjonens litologi, og skrev geologiske beskrivelser til borekaks, kjerneboring Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 2
  • Pris fra NOK 1000 / time
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Hjemmefra Hele Norge Vis alle
Tekniske ferdigheter
1 tjeneste

Nivå

Profesjonell

Tolking (muntlig)
1 tjeneste

Nivå

Profesjonell

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Faisal Ismail
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Faisal Ismail, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
mar 2007 des 2015 Operatør, LafargeHolcem
Fast ansettelse, Heltid Syria
Drift og monitorering i sanntid og kjemiske analyser av mineraler og stein. Kvalitetskontroll av råmaterialer med Cross Belt-teknologi (CB Omni Analyzer). Drift, kalibrering, feilsøking med FLS prosesskontrollsystem. Produksjonsansvarlig for 12000 tonn materiale per dag (kalkstein, basalt, leire).
   
mai 2007 mar 2010 Mud logging geolog, data boring ingeniør, Geoservices
Fast ansettelse, Heltid Qatar, Saudi-Arabia, Yemen
Formasjonsevaluering fra cuttings, cores, boring, mud og gass logger, for å identifisere potensiale hydrokarboner bærende intervaller. Forberedelse av geologisk beskrivelse for boring, lithology, og gass logger i olje og gassfelt i Syria, Jemen, Qatar, og Saudi Arabia. Forberedelse av daglig geologiske rapporter(DGR), og plot Striplog (litologi logg), gass logg, ASCII og LAS filer. Jeg foretok final well report (FWR) og brønnkomplettering for flere olje og gassbrønner. Monitorering og kontroll av data og logge kvalitetsrapporter. Ansvarlig for miljøsikkerhet med anerkjennelse fra nasjonale og internasjonale aktører som: Total, Shell og Aramco.
   
des 2004 mai 2007 geolog, Syrian Petroleum Company
Fast ansettelse, Heltid Syria
Overvåking av geologiske operasjoner på wellsite i rotasjon basis. Bearbeidelse av detaljerte geologiske interpretasjoner basert på informasjon og data fått på site: well logger, diagrammer, cross- sections, kart og tabeller. Ansvarlig for casing dybder, coring, logging, boring og brønn styring plan basert på analyser og fortolkning. Ansvarlig for leverandører av wireline logging, mud logging, coring, sample analyser og data prosessering, samt kontroll av operasjons rapporter og ansvarlig for godkjenning og betaling av fakturaer. Jeg var også ansvarlig for sluttrapporter av hver brønn sammen med dokumentasjons kontroll og oppbevaring som well data, wireline logs, mud logs, samples. Ansvarlig for utarbeidelse av seksjonrapporter under selskapets standarder, krav og frister
   
UTDANNING
sep 1995 jun 2000 Bachelorgrade i geologi , University of Aleppo
Bachelor  Syria 
Karakternivå: Topp 60%
   
Språk
Arabisk Flytende Flytende Nei
Norsk Middels Middels Nei
Kurdisk Flytende Flytende Ja
Engelsk Flytende Flytende Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
Tekniske ferdigheter og kompetanser Formasjonsevaluering fra cuttings, og cores. grunnleggende Mud Logging. avansere Mud Logging. data boring ingeniør. Overvåking av geologiske operasjoner . geologiske interpretasjon.
IT-ferdigheter og kompetanser Microsoft Office. MS project. Petrel Geology ( Schlumberger programvare). ArcGIS ( ESRI programvare). ALS 3, og GeoNext (Geoservices programvare)
   
Annen info
Interesser
To work for an operator oil and gas, and to develop the experience I have gotten in Mud logging sector to achieve the goals of my employer in the exploration, and production industry.
Førerkort
I have not Norwegian driver license yet.