<  
>  
Muhammad Ali
Muhammad Ali Oslo, Oslo
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg er nyutdannet i informasjonsteknologi fra OsloMET (tidligere Høgskolen i Oslo og Akershus). Mine fagområder er Java-programmering, webutvikler, testing og nettverk. Plattformene jeg bruker for utvikling av løsninger er Windows og Android studio. Jeg har solide programmeringsferdigheter innen Java og C#, og ved webutvikling bruker jeg HTML, CSS og JavaScript, .NET, Angular, MVC og database. Videre har jeg erfaring med smidige metodikker og Git som versjonskontroll fra flere studieprosjekter. Fra studietiden er jeg vant til å jobbe selvstendig, nøyaktig og strukturert. Kollekviearbeid i studietiden har utviklet min evne til å samarbeide og kommunisere med andre mennesker. Jeg har god forståelse for utvikling av brukervennlige og innovative tjenester. Videre er jeg en person som jobber systematisk og strukturert, og ønsker å avlevere et godt arbeid samt overholde tidsfrister. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 2
  • Pris fra Ikke oppgitt
  • Arbeidssteder 1
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Webutvikling, IT og programmering
2 tjenester

Nivå

Erfaren

Pris

Etter avtale

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Muhammad Ali
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Muhammad Ali, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
UTDANNING
aug 2013 apr 2017 INFORMATIKK bachelor (Informasjonsteknologi/Data), Høgskolen i Oslo
Bachelor  Oslo 
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
IT-ferdigheter og kompetanser Java (godt), JavaScript(godt), PHP (godt), HTML5(godt), CSS(godt), Prosjektplanlegging(godt), C#(grunnleggende), PowerShell(grunnleggende), Android-utvikling(godt), JSON(grunnleggende), MVC(godt), Programutvikling(godt), .NET(godt), Nettverksdesign (meget godt), MySQL(godt), AndroidStudio(godt), Microsoft Visual Studio(godt)