<  
>  
Sylvia King
Skribent, Grafisk Designer, Webdesigner Råde, Råde
3 likerklikk
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
"I consider myself a lover of words..." En betegnelse som beskriver meg særs godt. Jeg simpelthen elsker å uttrykke meg gjennom det skrevne ord, å få ta leseren med på en trollbindende reise i ord og uttrykk. Selv det kjedeligste tema, skal være spennende, morsomt og interessant å lese, nettopp på grunn av en unik kombinasjon av ord. Jeg har tilbakelagt et bredt spor av ulik yrkeserfaring og har til slutt drevet mitt eget firma, noe som taler for at jeg er både uredd, initiativrik og selvstendig. Som person er jeg positiv, utadvent, pålitelig og kreativ. Gjennom mitt tidligere firma, Norwegian Design har jeg tilbudt tjenester som web design, grafisk design, tekst forfatting og digital markedsføring i tillegg til fotografering og annonseproduksjon. Firmaet ble drevet av meg selv og min mann og er også ansvarlig for nettstedet 'Det Skjer i Moss', som også har en aktiv Facebook-profil. Alt av markedsførings-materiell ble produsert av oss. Jeg har også litt kjennskap til trykkeribransjen, gjennom min manns betydelige kompetanse på området. Firmaet er avsluttet, men 'Det Skjer i Moss', drives fortsatt, på frivillig basis. Mitt håp er at det en dag vil kunne ha en fremtid med en seriøs partner.  Gjennom arbeidet med 'Det Skjer i Moss', har jeg ervervet meg forståelse og kunnskap om digital kommunikasjon, sosiale medier, merkevarebygging, CEO, Google analytics, WordPress, webhotell, domener og også noe kildekoding. Ellers alt som er nødvendig i digital design. Jeg har solid erfaring med Adobe Photoshop og noe kjennskap til Acrobat Pro og Dreamweaver. Illustrator og InDesign har jeg fortsatt til gode å lære meg. Gjennom driften av 'Det Skjer i Moss', har jeg hatt gleden av å skrive et større antall artikler, men ønsker nå å bruke tiden på frilans oppdrag. Jeg er for tiden aktivt søkende etter fast arbeid i mitt nærområde, mens jeg venter på at oppdragene blir mange nok til å bli økonomisk bærekraftig. Som tospråklig, norsk og engelsk, blir jeg ofte frustrert over oversettelser for teksting av filmer, serier etc. Man mister rett og slett hele poenget, dersom man ikke forstår begrepene. Jeg er av den grunn også åpen for oppdrag innen teksting for film og tv. Ikke nøl med å ta kontakt med meg! Jeg er helt sikker på at vi kan bli enige om en pris, så lenge det ikke dreier seg om ren utnyttelse av min kompetanse. Les mer
Webmaster Pris: Etter avtale
Dersom du er interessert i mine tjenester innen Webmaster, kan du kontakte meg eller sende en forespørsel om et oppdrag. Jeg vil deretter komme tilbake til deg så raskt som mulig. Vis mer
Nivå
Tilgjengelighet
Arbeidssteder
Hjemmekontor,
England,
Råde,
Moss,
Fredrikstad,
Sarpsborg
Forespør tjenesten
Webmaster
Er du interessert i tjenesten Webmaster fra Sylvia King?
Bestill tjenesten!
eller send en generell henvendelse
Andre tjenester jeg tilbyr innen Webutvikling, IT og programmering
Andre typer tjenester jeg tilbyr
Øvrig
1 tjeneste

Nivå

Erfaren

Kommunikasjon, tekst og PR
1 tjeneste

Nivå

Erfaren

Journalistikk
1 tjeneste

Nivå

Erfaren

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Sylvia King
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Sylvia King, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
3 prosjekter

Mine Prosjekter

Min CV
ARBEIDSERFARING
aug 2016 Nåværende Content Manager , Restaurant Alexndros - Moss
Frilans, Deltid Moss

Content mananger for nettside og Facebook for Restaurant Alexandros - Moss.
Utforming og design av annonser/aktiviteter samt oppsett og oppdatering av menyer.

   
jan 2019 aug 2021 Frivillig medarbeider, NMS Gjenbruk - Råde
Annet, Deltid Råde

Klargjøring og plassering av varer for butikk og noe kundeservice. Hovedsakelig visuell fremstilling av varer i butikk med ansvar for vindus utstillingene i tillegg til promoteringer på Facebook. 

   
feb 2021 aug 2021 Kjøkkenmedarbeider, TOMB vgs og landbruksstudier
Ekstrahjelp, Deltid Råde

Midlertidig Korona-stilling, bestående av 4 timer 4 dager pr. uke.  Klargjøring av måltider for elever, servering
og forefallende kjøkken arbeid samt oppvask og annen overflaterengjøring.

   
apr 2011 mai 2018 Drift av eget firma, Norwegian Design Ltd
Annet, Heltid Moss

Etablering og drift av eget selskap, som leverte webdesign - logodesign - magasin- og
annonseproduksjon.

I 2013 ble 'Det Skjer i Moss' opprettet og ble firmaets hovedgeskjeft. En lokal informasjonskanal for formidling av arrangementer i distriktet, som innebefattet drift av nettsiden og Facebooksiden
ved samme navn.

Vi har produsert totalt 5 webmagasiner og 2 papirmagasiner, med feature-artikler, reportasjer, annonser og motereportasjer. Alt arbeidet 'hands on', fra tekst, fotografering, annonsesalg og -produksjon til ombrekking og distribusjon.

'Det Skjer i Moss' har siden 2018 vært drevet på ren frivillig basis og er fortsatt i drift.

   
mar 2002 sep 2003 Daglig leder/dekoratør/butikkmedarbeider, Deres Concept Stores AS
Fast ansettelse, Heltid / deltid Drammen, Sarpsborg

Ansettelse som butikkmedarbeider. Oppgradert til daglig leder med dekoratøransvar. 

Samt noe personalansvar. 

   
mar 2000 aug 2001 Butikkselger, ekstrahjelp, Cubus avd. Moss
Ekstrahjelp, Deltid Moss

Kundebehandling/kundeservice, salg, noe dekoratørarbeid og kassaoppgjør.

   
okt 2000 nov 2000 Prosjektleder, Moss Kommune Kultur
Prosjekt / Engasjement, Heltid / deltid Moss

Utforming og design av ny ungdomsklubb i sentrum. Arbeidet bestod i utarbeidelse av forslag og gjennomføring av oppussing, inkl. farge- og materialvalg samt interiør. Administrasjon, deltagelse og gjennomføring av prosjektet, hvor både jeg selv, ungdommen og kommunens fagarbeidere bidro til utformingen. 

   
jan 1999 des 1999 Daglig leder, Bok & Media Kjeden - Moss
Fast ansettelse, Heltid Moss

Butikkleder med ansvar for alle ledd i den daglige driften.
- Salg/kundeservice
- Kasseoppgjør
- Bestilling av varer
- Vareplassering
- Vindusutstillinger
- Markedsføring

   
UTDANNING
jan 2007 mai 2009 Generell Studiekompetanse, Kragerø læringssenter
Årsstudium  Kragerø 
Fagene Engelsk, Norsk, Historie og Samfunnsfag. Jeg mangler fortsatt Naturfag og Matematikk.
Karakternivå: Topp 60%
Gode karakterer i fagene, en større forståelse for historie og samfunn og litteratur.
   
aug 2000 jun 2001 DEKORATØR - STYLIST - EKSPONERINGSDESIGNER yrkesutdanning (Estetiske fag og kunst), Interiørdesigner - Dekoratørfag Skolen
Fagskole  Oslo 
Dekorasjon - Vareeksponering - Butikkdesign - Fasade Design - Messe - Design - Fargelære/kulissemaling - Tegning/Skisse/Plakat - Stilhistorie - Salg og Markedsføring av eget firma. Praksis: Deltagelse på en rekke messer med oppbygging og utforming av stands.
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Ja
Norsk Flytende Flytende Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Webutvikling, IT og programmering
Nettsider
Webstruktur
Søkemotoroptimalisering
Webutvikling
SEO
Webmaster
Kommunikasjon, tekst og PR
Tekstforfatting
Foto
Adobe Photoshop
Fotoredigering
Grafisk design og illustrasjon
Webdesign
Mediedesign
Magasin-design
Banner-design / Webannonser
Visuell identitet
Art direction
Programvare/verktøy (IT)
Adobe InDesign
Journalistikk
Kulturjournalistikk
Portrettintervju
Featurejournalistikk
Journalistikk
Sosiale ferdigheter og kompetanser Som person er jeg positiv, utadvent, pålitelig og svært kreativ. Jeg har inntil nylig, drevet mitt eget firma, noe som viser at jeg er både uredd, initiativrik og selvstendig.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Til kreativ person å være, innehar jeg likevel gode organisatoriske egenskaper. Jeg er veldig glad i orden og gode systemer og liker også å lede/utvikle prosjekter.
IT-ferdigheter og kompetanser Alt innen IT er selvlært, over en periode på 13 år med erfaring. Jeg behersker Adobe Photoshop svært godt. Har erfaring med Adobe Illustrator, men trenger noe mere opplæring/erfaring her. Enda mere erfaring innen Adobe InDesign, som jeg har brukt i forbindelse med webdesign og koding. Enda har jeg fortsatt mere å lære her. Kjennskapen til Wordpress er det jeg har mest erfaring med, men har også jobbet via et progrm som lager nettsider gjennom Photoshop.
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Jeg har et medfødt talent for tegning og maling. Dette har ligget brakk i mange år, men jeg har nylig gjenopptatt aktiviteten.
Andre ferdigheter og kompetanser Jeg er veldig oppttt av kosthold og ernæring kontra helse og har gjennom denne interessen tilegnet meg en mye kunnskap på dette området. Jeg har fra en alder av 14 år, erfaring fra arbeidet innen rengjøring, kafè, fabrikk, helse/omsorg, reklamebyrå, butikk;(dagligvare, klær, bokhandel, foto) og dagmamma. Med stillingsbetegnelser som medarbeider, vikar, prosjektleder og daglig leder, samt arbeid i England.
   
Annen info
Interesser
Tekst, fotografering, tegning og maling. Jeg er også samfunnsengasjert og har tidligere vært politisk aktiv, fra lokale styreverv, til styreverv i Fylkeskommunen. Jeg er ikke aktiv i dag, utenom debatter på Facebook. Jeg er glad i å reise, til tross for at jeg dessverre ikke harden helt store reisehistorikken å vise til. Jeg elsker Sør-England av hele mitt hjerte, og har en drøm om å være der deler av året.
Førerkort
Førerkort i klssene: AM, B, S og T