<  
>  
Johannes Holtmon
Tekstforfatter Bergen, Bergen
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg er tekstforfatter, og har jobbet frilans på ulike måter siden 2013. Som skribent har jeg god språklig teft, og kan skrive engasjerende om mange ulike emner. Tidligere har jeg skrevet artikler for publikasjoner som Ballade, Vagant og Røyst, og har hatt poetiske tekster på trykk i Klassekampen og Morgenbladet. I tillegg har jeg skrevet filmomtaler for Bergen internasjonale filmfestival og Bergen filmklubb. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 4
  • Pris fra NOK 300 / time
  • Arbeidssteder 4
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Kommunikasjon, tekst og PR
4 tjenester

Nivå

Litt erfaren

Pris

300 KR / per time

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Johannes Holtmon
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Johannes Holtmon, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
1 prosjekt

Mine Prosjekter

Ulike tekster jeg har skrevet.
Tekstforfatting
Vis prosjekt
Min CV
ARBEIDSERFARING
jun 2018 sep 2018 Omviser/guide, Ringve Musikkmuseum
Sommerjobb / sesongjobb, Deltid Trondheim
Jobbet som omviser/vert i hovedutstilling, så vel som i museumsresepsjonen og -butikken. Omvisningen omhandler norsk musikkliv på 1800-tallet, og jeg har gått på norsk, engelsk og fransk.
   
jan 2016 des 2016 Butikkmedarbeider, Akademika
Ekstrahjelp, Deltid Bergen
Jobbet med salg og kundehandling.
   
jun 2013 sep 2016 Kaféarbeider, Nobel Bopel AS
Fast ansettelse, Deltid Bergen
Jobbet på kaféen Nobel bopel. Arbeidsoppgaver inkluderte kundebehandling, tilbereding av mat og drikke, kasseoppgjør, varebestilling, vasking.
   
okt 2012 jun 2013 Norslærer, Studieforbundet AOF
Fast ansettelse, Deltid Bergen
Underviste i norsk og samfunnskunnskap for arbeidsinnvandrere.
   
UTDANNING
aug 2016 Nåværende MUSIKKVITENSKAP bachelor (Estetiske fag og kunst), Universitetet i Bergen
Bachelor  Bergen 
Studiet i musikkvitenskap har gitt meg økt innsikt i hvordan hvordan musikk fungerer i samfunnet, men også hvordan jazz og populærmusikk har utviklet seg historisk. I tillegg har jeg gjort feltstudier av musikalske arrangementer. Var på utveksling i Lille, Frankrike høsten 2017. Jeg skriver bacheloroppgave i høsten 2018.
Karakternivå: Topp 10%
   
aug 2012 jun 2015 RETORIKK bachelor (Mediefag og journalistikk), Universitetet i Bergen
Bachelor  Bergen 
Gjennom retorikkstudiet fikk jeg utvidet min forståelse for hvordan man bruker språk og andre virkemidler i formidlingen av et budskap, og hvordan disse må tilpasses konteksten. Jobbet blant annet med medieretorikk, argumentasjonsanalyse, taleskriving, m.m.
Karakternivå: Topp 20%
   
sep 2010 mai 2011 SKRIVEKUNST folkehøgskoleutdanning (Mediefag og journalistikk), Nansenskolen
Annet  Lillehammer 
På skrivekunstlinja ved Nansenskolen fikk jeg skrivetrening innen mange ulike sjangre: prosa, poesi, anmeldelse, barnelitteratur, filmmanus, teater. Vi jobbet mye med å kritisere hverandres tekster, noe som utviklet min teft for godt språk.
   
Annen erfaring
jul 2014 Nåværende Skribent, Johannes Holtmon
Bergen
Har jobbet som frilansskribent siden 2014, og har hatt tekster på trykk i bl.a. Klassekampen, Ballade, Vagant, og Røyst. Da Morgenbladet arrangerte skrivekonkurransen "Tegn i tiden" i 2014, ble mitt bidrag plukket ut og trykt i avisen.
   
jan 2013 Nåværende Musiker, låtskriver, Johannes Holtmon
Trondheim, Bergen
Jeg er soloartist, og opptrer under mitt eget navn. Musikken jeg lager befinner seg i visesjangeren, men jeg er også inspirert av jazz og indierock. Jeg skriver tekster på norsk, og bruker ofte subtil humor for å beskrive dagens norske samfunn. Utgivelser: "Sushisosialisme" (2015), "Helt okei EP" (2016), "Misantropesommer" (2018).
   
jul 2013 aug 2018 Tekstforfatter, Bergen internasjonale filmfestival
Bergen
Jeg har skrevet filmomtaler for Bergen internasjonale filmfestival (BIFF). Spennet i filmsjangre er alltid stort, og har inneholdt alt fra familiedrama og western, til kunstfilmer og dokumentarer. Dette har gitt meg god trening i å raskt sette meg inn i ulike emner for å skrive engasjert om dem, med det formål at publikum skal få lyst til å se filmene.
   
des 2012 sep 2016 Styremedlem, Bergen filmklubb
Bergen
Jeg satt i styret i Bergen filmklubb, som er en frivillig drevet kino som holder til på Det akademiske kvarter i Bergen. Jeg hadde hovedsakelig PR og søknadsskriving som mine arbeidsområder, men jeg jobbet også som kinomaskinist, og var med på å bestemme programmet.
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Fransk Middels Middels Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
Tysk Grunnleggende Grunnleggende Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
Øvrig
Tekst og musikk
Kommunikasjon, tekst og PR
Tekstforfatting
Musikk
Eventmusikk
Journalistikk
Musikkanmeldelser
Filmanmeldelse
Sosiale ferdigheter og kompetanser Jeg er en omgjengelig person, og kommer alltid godt overens med mine kolleger. Er glad i å være sosial og å møte nye mennesker.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Jeg har erfaring med organisasjonsarbeid fra styrevervet i Bergen filmklubb. Jeg er leder for mitt eget band. Jeg organiserer øvinger og hva de andre musikerne skal spille, og planlegger alltid reise og opphold når skal spille konserter/reise på turné.
Tekniske ferdigheter og kompetanser Har gode datakunnskaper.
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Jeg er veldig musikalsk, og jobber både som låtskriver/komponist og utøver.
Andre ferdigheter og kompetanser Jeg er veldig god med språk. Har jobbet innenfor mange ulike sjangre, fra journalistiske artikler og anmeldelser til mer kunstneriske uttrykk. Jeg er flink til å tilegne meg kunnskap om ulike emner, og å skrive engasjert og overbevisende om dem. Dette henger også sammen med at jeg har et bredt interessefelt, og har kunnskap om mange ulike ting.