<  
>  
Ma Ida Andersen
Personlig Assistent/Lærer Berger, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg heter Ma Ida Andersen og er 41 år og fra link skjult flyttet her til Norge 2016 da jeg giftet meg. Min utdannelse fra Filippinene er høyre utdannelse som lærer. Jeg liker å jobbe med mennesker/barn og har god kjennskap til det. Min jobb som lærer var klasse forstander i barneskolen fra første klasse til sjette i ca. 8 år. Jeg har fått 120 studiepoeng fra Nokut . Har også bestått samfunnsfag samt lytteforståelse B1, Leseforståelse A2, skriftlig framstilling A2 og Norsk Muntlig A2. Akkurat nå er jeg ansatte og jobber for ULOBA Independent Living SA fra 01 mai 2017. Min jobb som personlig assisent er til å hjelpe mennesker som kan ikke gjøre noe seg selv. Liksom, matlaging, dusjing, tannbørsting, flytting ut og i senga til rullestol og på do og mer. Jeg kan jobbe selvstendig etter orientering av jobb eller jobbtrening. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 2
  • Pris fra Ikke oppgitt
  • Arbeidssteder 3
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Omsorg og pleie
2 tjenester

Nivå

Erfaren

Pris

Etter avtale

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Ma Ida Andersen
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Ma Ida Andersen, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
mai 2017 des 2020 Personlig Assistent, Uloba Independent Living Norge SA
Fast ansettelse, Vikariat, Heltid / deltid Drammen
Jeg hjelper en mann (som setter på rullestollen) for alt, fra matlaging, dusjing, tannbørsting, flytter han i og ut fra senga og data aktiviteter (filmlaging). Av og til går vi på tur.
   
UTDANNING
mar 1990 mar 2005 Bachelor of Elemtary Education (BEED), Webstudent
Bachelor  Filippinene 
Karakternivå: Topp 60%
   
Annen erfaring
sep 2009 jun 2016 Lærer, Department of Education-Leyte Division, Calubian South District
Filippinene
Min jobb som lærer var klasse forstander i barneskolen fra første klasse til sjette i ca. 8 år før jeg dro hitt i Norge.
   
Språk
Norsk Middels Middels Nei
       
Annen info
Interesser
Tur i skog og mark
Førerkort
På prosessen