<  
>  
Elin Høyland
Tekstforfatter/Teaterviter/Yogalærer Oslo, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Min kompetanse er mangesidig, med fundament i skrivende virksomhet, både journalistisk og i mer kunstnerisk såvel som akademisk retning. Jeg er utdannet akademisk som teatertviter og i humanistiske fag inkludert mellomfag i medievitenskap og engelsk, og grunnfag historie. Jeg er en språkdyktig person både munntlig og skriftlig, og arbeider også gjerne med veiledning og dramaturgisk konsultasjon inn i kunstneriske prosjekter, innen teater, dans, performance og filmarbeid.

Jeg arbeider også med undervisning basert på min kompetanse som teaterviter i fra nevnte fag, og kan ta oppdrag innenfor teater-, scenekunst og estetiske fag og kommunikasjon, både som underviser, foredragsholder og tekstforfatter.
Min kompetanse kan også benyttes i generelt informasjonsarbeid.

Alle skrivende oppdrag kan være av interesse!

Jeg er i tillegg sertifisert yogalærer for barn og voksne og tilbyr kurs og workshops tilpasset spesifikke grupper. Ta kontakt for nærmere informasjon om dette : )

Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 7
  • Pris fra NOK 1500 / time
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Hjemmefra Hele Norge Vis alle
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Elin Høyland
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Elin Høyland, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
mai 2018 Nåværende Yogalærer og Innehaver av Yoga Elin Studio, Elin Høyland Tekst & Produksjoner
Fast ansettelse, Heltid / deltid Oslo
Som sertifisert yogalærer med en særegen utdannelse fra min læremester i Egypt arbeider jeg nå må å bygge opp min yogapraksis for å formidle og lære yoga til barn og voksne gjennom klasser, workshops og foredrag.
   
aug 2002 Nåværende Skribent/Underviser/Konsulent/Kunstnerisk aktør, Elin Høyland Tekst & Produksjoner
Frilans, Heltid / deltid Oslo
Jeg har som selvstendig næringsdrivende arbeidet i ulike kunstneriske samarbeidskonstellasjoner, blant annet med scenekunstlaboratoriet Podium i perioden 2002 - 2008, hvor jeg fungerte som kurator/dramaturg og daglig leder med ansvar for kommunikasjon, søknadsskriving og kunstnerkontakt. I samme periode arbeidet jeg som scenekunstkritiker for Morgenbladet, og for Norsk Shakespearetidsskrift. I siste periode har jeg også levert tekster til avisa Klassekampen og nett-tidsskriftet Scenekunst.no, i tillegg til Norsk Shakespearetidsskrift. Har også produsert faglige tekster til en rekke andre publikasjoner blant annet til programkatalogen for Festspillene i Bergen, og til Norsk Kulturråds utgivelsen "Begreper om barn og kunst" (2014). Var også medforfatter og medredaktør for bokutgivelsen Scenekunst Nå (Spartacus 2007). I mitt frilansarbeid har jeg også hatt oppdrag som produsent- og informasjonsarbeider, blant annet for det danske kompaniet Wunderland fra Århus, v/Mette Åkjær, og for Transiteateret v/Tore Vagn Lid. Mellom 2012 og 2016 utførte jeg noe skrivearbeid, men var i perioden bosatt i Kairo, Egypt, og var da ikke formelt i arbeid, men tok i løpet av perioden yogautdannelse på høyt nivå med yogamesteren Shri Yoga Mata Guruwafaa Jii. Siden sommeren 2016 har jeg vært bosatt i Oslo igjen, og arbeider nå med å utvikle min yogapraksis, og skrivearbeid.