<  
>  
Michelle Tolo
Illustratør og concept artist Oslo, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg er en illustratør og concept artist som har flere års erfaring fra London, der jeg jobbet for diverse VFX studioer. Jeg designet karakterer, landskap, effekter link skjult for mange reklamefilmer, samt noen filmer og spill. Jeg har også laget flere illustrasjoner for bøker.

Photoshop er det jeg bruker mest når jeg tegner og maler, og jeg kan tilpasse meg de fleste stilarter. Jeg lager alt fra enkle skisser til detaljerte, fargerike illustrasjoner, og kan også ta meg av logo design, storyboards, tegneserier, og bilderedigering. Jeg jobber raskt og effektivt, og lar alltid kundene mine ta del i designprosessen for å være sikker på at de er fornøyd. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 10
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Hjemmefra Hele Norge Vis alle
Grafisk design og illustrasjon
7 tjenester

Nivå

Profesjonell

Kunst og håndverk
2 tjenester

Nivå

Profesjonell

Foto
1 tjeneste

Nivå

Profesjonell

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Michelle Tolo
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Michelle Tolo, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
1 prosjekt

Mine Prosjekter

Diverse illustrasjoner og tegninger jeg har laget, både personlig og profesjonelt arbeid. Alt er tegnet/malt digitalt i Photoshop.
Håndtegning
Vis prosjekt
Min CV
ARBEIDSERFARING
okt 2018 Nåværende Illustratør og concept artist, Frilans
Frilans, Heltid Oslo
Jeg fortsetter min frilanskarriere nå som jeg er bosatt i Oslo, og designer karakterer, bakgrunner, effekter, logoer m.m. for film, reklame, spill, bøker, og private oppdrag.
   
sep 2017 sep 2018 Concept artist & illustrator, London, Freelance
Frilans, Heltid England
Jeg jobbet som frilanser i London det siste året før jeg flyttet til Norge. Kundene mine var mest VFX studioer i London, som MPC, Unit, Analog, Maverick m.m. Jeg laget også noen spill illustrasjoner for Bethesda Softworks.
   
jul 2015 sep 2017 Concept Artist, MPC, London
Fast ansettelse, Heltid England
Jeg jobbet som concept artist i et VFX studio i London, der jeg designet karakterer, bakgrunner og effekter som kunne lages i 3D. Det var hovedsakelig for reklame, men også noen filmer og dokumentarer. Jeg tegnet mange raske designskisser, og laget også fargerike illustrasjoner for å vinne jobber for studioet.
   
UTDANNING
aug 2012 jun 2015 Computer Graphic Art, The Animation Workshop
Bachelor  Danmark 
Jeg studerte 3D og design på The Animation Workshop, og lærte å designe karakterer og verdener som jeg kunne bygge i 3D. Dette ble brukt til å lage animerte kortfilmer.
Jeg besto utdannelsen med strålende resultater. Bachelorprosjektet mitt var en animert kortfilm kalt "Grandma's Hero", som jeg laget sammen med en gruppe medelever.
   
aug 2011 des 2011 The Drawing Academy, The Animation Workshop
Annet  Danmark 
Klassisk tegnekurs som varte i 1 semester, med fokus på menneskekroppen, anatomi, og tradisjonell tegning.
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Øvrig
Character design
Storyboard
Foto
Adobe Photoshop
Bilderedigering
Grafisk design og illustrasjon
Illustrasjon
Digital tegning
Frihåndsillustrasjoner
Bokillustrasjon
Magasinillustrasjon
Karakterdesign
Visittkortdesign
Plakat-design
Emballasjedesign
Kunst og håndverk
Håndtegning
Konseptillustrasjon
Billedkunst
Tekniske ferdigheter og kompetanser Jeg bruker Photoshop til alt det kreative arbeidet mitt. Jeg har også kjennskap til 3D programmer som Zbrush og Maya.
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Flere års erfaring fra den kreative bransjen i London, og har designet for flere store kunder som IKEA, Heineken, Boots, Milka, Turkish Airlines m.m.