<  
>  
Mathilde Isabelle Tollefsen
Oversetter / Oversætter / Translator Danmark
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg er halvt norsk og dansk, har bodd og gått på skole i begge land, og kan både snakke og skrive begge deler flytende/perfekt.

Jeg kan tilby oversettelser fra engelsk til dansk/norsk eller mellom norsk og dansk. Dette er oppgaver jeg tar på meg ved siden av skole.

Litt om meg som person: Jeg er effektiv, rask på tastaturet og nøye. Pliktoppfyllende og leverer bra. Utover dette er jeg omgjengelig og lett å prate med! Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 2
  • Pris fra NOK 100 / time
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Hjemmefra Danmark Vis alle
Oversetting (skriftlig)
2 tjenester

Nivå

Erfaren

Pris

100 KR / per time

Meldingen ble sendt
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Mathilde Isabelle Tollefsen
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Mathilde Isabelle Tollefsen, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
mai 2017 jun 2018 Kontorassistent, Kastrup Vinduet
Ekstrahjelp, Deltid Danmark
På Kastrup vinduet var jeg ansatt som kontorassistent hvor jeg gjorde arbeidsoppgaver for produksjonstekniker. Dette var f.eks. å klargjøre arbeidsplaner for fabrikken, jobbe i maskinprogram, rette i ordre og kundeinformasjon samt å arkivere. Det var en fleksibel jobb, og det motiverte til å jobbe effektivt. Arbeidsoppgavene krevde at man var fokusert og grundig.
   
jan 2017 sep 2017 Butikkmedarbeider, Min købmand, spar
Ekstrahjelp, Deltid Danmark
Jeg har vært butikkmedarbeider i Min købmand i Harre. Mine ansvarsområder var å åpne/stenge butikken med kasseoppgjør, betjene kassen, fylle opp varer, sortere frukt og grønt, bestille varer, motta og utlevere post-pakker samt å lære opp nye ansatte. Man var alltid alene og det var derfor viktig at man trives med ansvar og er pro-aktiv. Da det er en liten by hvor det først og fremst er de lokale som kommer og handler la jeg stor vekt på at det skulle være en hyggelig handel, selvom det bare er dagligvare-innkjøp, som mange bare vil få overstått. Med andre ord er jeg serviceminded og trekker mine gode egenskaper frem, uanset hvilken butikk/branche jeg jobber i!
   
jun 2016 jul 2016 Servitør, Café Marina
Sommerjobb / sesongjobb, Heltid Danmark
I 2016 hadde jeg sommerjobb som servitør hos Café Marina i Hvide Sande i Danmark. Dette er en populær og travel café, med mange ansatte. Mine ansvarsområder var å åpne/lukke caféen med kasseoppgjør, ta bestillinger, servere, og oprydding. Her fikk jeg god erfaring med å samarbeide med kollegaer da kommunikasjon og samarbeid er viktig for å få en travel café til å fungere optimalt. Det høye tempoet krevde at man er effektiv og at man har overblikk, og jeg synes arbeidsdagen var ekstra gøy når det var trykk på.
   
apr 2015 mai 2016 Butikkmedarbeider, À tartiner bakeri
Fast ansettelse, Heltid Hol
À tartiner bakeri er det mest populære bakeriet på Geilo. Her jobbet jeg først i helger og begynte i fuldtidsstilling i juli 2015. Mine ansvarsområder var salg, å betjene kassen, servere for gjester, opplæring av nye ansatte, fylle opp varer, opprydding og rengjøring. Utover dette var jeg også litt med i produksjonen. Denne stillingen krevde i perioder at man kunne jobbe i høyt tempo under press og andre perioder at man var selvdrivende og kunne ta initiativ.
   
jun 2014 nov 2015 Butikkmedarbeider, Princess Interiør
Ekstrahjelp, Deltid Hol
Jeg begynte som butikkmedarbeider som sommervikar, og fortsatte heretter i helger. Mine ansvarsområder var å åpne/stenge butikken med kasseoppgjør, betjene kassen, hjelpe kunder, fylle opp varer, lage spesialbestillinger og utstillinger. Butikken hadde daglige salgsmål, både for det totale salg men også for spesifikke produkter, noe som var veldig motiverende. Jeg hadde også ansvar for butikken alene, og ansvar gir meg mere arbeidslyst og større initiativ. Jeg lærte å møte kundenes behov, og finnee akkurat de produktene som passer dem best. Det å sende fornøyde kunder ut av butikken er viktig. Utover dette fikk jeg oplæring i mer-salg og et kurs i dun.
   
feb 2014 sep 2014 Butikkmedarbeider, Bror og søster
Ekstrahjelp, Deltid Hol
Bror og søster er en klesbutikk på Geilo. Her jobbet jeg som butikkmedarbeider og mine ansvarsområder var å åpne/stenge butikken med kasseoppgjør, betjene kassen, hjelpe kundene, opprydding og rengjøring. Ut over dette deltok jeg også i litt innkjøp. Jeg hadde mye ansvar alene i butikken, og jeg trivdes godt med dette. Ved å jobbe mye alene lærte jeg å se arbeidsoppgaver, ta initiativ og ha det fulle ansvar.
   
aug 2010 jun 2013 Ekstrahjelp, Dr. Holms Hotel
Ekstrahjelp, Heltid Hol
Min første jobb var som ekstrahjelp i helgene på et 5-stjerners spa, og jobben min var å være resepsjonistens høyre hånd. Mine ansvarsområder var kundemottak, opprydding, klargjøring og servisering. Her fikk jeg god erfaring med kundekontakt og det å være serviceminded, da dette er et 5-stjerners spa hvor kundene kun forventer det beste.
   
UTDANNING
aug 2013 jun 2018 STX // Studiespesialisering, Skive gymnasium og HF
Annet  Danmark 
   
Annen erfaring
aug 2018 Nåværende Folkehøyskole, Suhrs mad-akademi
Danmark
Fra midt august og fram til jul går jeg på Suhrs mat-akademi som er en folkehøyskole midt i København.
   
Språk
Dansk Flytende Flytende Ja
Engelsk Middels Middels Nei
Fransk Grunnleggende Grunnleggende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
Svensk Grunnleggende Grunnleggende Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
Salg og markedsføring
Kundeservice
Kundebehandling
Butikksalg
Mat, drikke og servering
Servering / Servitør
IT-ferdigheter og kompetanser Behersker office-pakken bra, og er rask på tastaturet.
   
Annen info
Interesser
Håndarbeid
Tur i skog, mark og fjell
Sjø og båt
Klatring
Matlaging
Baking
Interiør
Sunnhet
Førerkort
Førerkort B