<  
>  
Ronja Jacobsen
skuespiller Røros, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg er en 17 år gammel jente med mange års skuespillererfaring. Har et bredt utvalg med skuespillererfaring, både med dukketeater, utendørskuespill, film og teater. Jeg tilbyr et flerkulturelt spekter med forskjellige skuespillererfaringer og ser etter å utvide min erfaring enda mer. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 7
  • Pris fra Ikke oppgitt
  • Arbeidssteder 4
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Meldingen ble sendt
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Ronja Jacobsen
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Ronja Jacobsen, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
Annen erfaring
aug 2015 jun 2017 Skuespiller, Bergstaden shakespearianerensemble
Røros
Bergstaden Shakespearianerensemble er en frivillig organisasjon. Hovedfokuset er å kultivere ungdommen i forskjellige teaterstykker.
   
Språk
Dansk Flytende Grunnleggende Nei
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
Svensk Flytende Middels Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
Sosiale ferdigheter og kompetanser Jeg jobber veldig godt i lag med andre i hvilken som helst setting. Ser gjerne etter en utfordring som man kan fikse sammen.
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Har en stor interesse for folkemusikk og samisk kultur.
   
Annen info
Interesser
Jeg har en stor interesse for skuespill og har vært med i flere teatergrupper. Jeg har like mye erfaring med utendørs teater som innendørs. Folkemusikk er en stor interesse.
Har fått spillerfaring med Dalakopa på flere konserter og solojobber med trekkspillvirituos Bent Jacobsen. Mine instrumenter har da vært piano/synthesizer og zither. Har vært dukkefører og forteller for en samisk legende. Denne samiske forestillingen har vært med på den kulturelle skolesekken.