<  
>  
Tønnes Knut Steenersen
Teksforfatter/produsent Langhus, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg har jobbet over 30 år i mediebransjen som journalist, redaktør, selger, salgssjef og daglig leder. Har også utdannelse fra Norsk Journalisthøyskole og fire års utdannelse innenfor prosjektledelse, økonomi og ledelse fra BI. Har også omfattende erfaring som tekstforfatter av egne innlegg, reportasjer, leserbrev og taler som politiker. Var tidligere programleder på radio, blant annet Radio Oslofjord, NRJ, P4 med flere. Har også god erfaring med konseptutvikling av radioreklame. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 16
  • Pris fra NOK 350 / time
  • Arbeidssteder 3
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Hjemmefra Oslo Hele Viken Vis alle
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Tønnes Knut Steenersen
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Tønnes Knut Steenersen, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
1 prosjekt

Mine Prosjekter

Enkle tekster skrevet for Merit Crowd
Journalistikk
Innholdsproduksjon
Vis prosjekt
Min CV
ARBEIDSERFARING
okt 2019 Nåværende Fylkes- og lokalpolitiker , Viken Fylkeskommune og Nordre Follo Fylkeskommune
Prosjekt / Engasjement, Deltid Viken
Nordre Follo kommune: - Gruppeleder - Medlem av formannskap - Medlem av Planutvalg - Diverse verv Viken Fylkeskommune - Samferdselspolitiker - Diverse verv og posisjoner
   
sep 2019 Nåværende Key Account Manager, Radio Metro
Prosjekt / Engasjement, Deltid Oslo, Kristiansand
Salg av radioreklame, Events, sponsorater og Podcast-produksjoner. Radio Metro driver også radiostasjonene The Beat og Radio Rox. Er tilknyttet Radio Metro gjennom mitt eget selskap Kurer Media LTD, og utfører dette arbeidet ved siden av å være DJ og politiker.
   
sep 2018 Nåværende DJ, DJ BOOKING NORGE
Frilans, Deltid Oslo
Ble tilknyttet DJ Booking Norge høsten 2018, og påtar meg spillejobber som DJ for et voksent publikum. Har hatt en rekke spillejobber siden det, og flere planlagt. Spillejobbene har vært på nattklubber, hotell, jubileum og andre type events.
   
sep 2017 aug 2019 Salgssjef, 1 Hjelpende Hånd AS
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Salg av tjenester til sameier, borettslag og næringsbygg. Har oppnådd gode resultater, siden 1 Hjelpende Hånd har doblet antall kunder siden jeg begynte i selskapet. Foretar møtebooking, befaringer, utarbeidelse av tilbud og kontraktsforhandlinger.
   
sep 2013 aug 2017 Salgssjef, Radio Metro/The Beat
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Salgssjef for Radio Metro og The Beat som drev lokalradiostasjoner på Østlandet. Var salgssjef for Follo, Østfold og Buskerud. Siste året var jeg Salgssjef Riks med ansvar for å forhandle frem avtaler med storkunder gjennom de store mediebyråene. Var blant de beste selgerne i selskapet i hele perioden, og hadde både personal og opplæringsansvar som jeg lyktes godt med. Var også inne på eiersiden i selskapet. Fikk også mye skryt for min evne til å utvikle konsepter for radioreklame som ga god respons for annonsørene.
   
aug 2007 aug 2012 Daglig leder, TVFollo/Klem FM
Fast ansettelse Oslo
Ble kjent med familien Nustad, som trengte hjelp etter flere år med tap i TVFollo. Vi snudde raskt tap til overskudd. Etterhvert fikk vi også radiokonsesjon i Stor Oslo, og startet radiostasjonen Klem FM. Vi solgte etterhvert halvparten av stasjonen til Radio Metro. Klem FM var en svært populær radiostasjon med gode økonomiske resultater.
   
des 2001 aug 2008 Daglig leder, TVRomerike (Mediehuset Romerikes Blad)
Fast ansettelse, Heltid Lillestrøm
Ledet TVRomerike som ble en stor suksess. Vi hadde opp mot 100 000 ukentlige seere og var blant de med høyst driftsmargin i hele A-Pressen. Jeg var også i ledergruppen i Mediehuset Romerikes Blad, og ledet også en del radiostasjoner som A-Pressen eide sammen med Jærradiogruppen (bl.a. Radio Oslo, Radio Drammen og Power Hit Radio). Det første halv annet året var jeg også salgssjef for TVInnlandet.
   
sep 2000 des 2001 Daglig leder/Ansvarlig redaktør, Romeriksporten (Romerikes Blad)
Fast ansettelse, Heltid Lørenskog
Romerikes Blad eide en avis som het Romeriksen som hadde tapt penger i mange år. Snudde underskudd til overskudd, og Romeriksen ble et viktig våpen i kampen mot Aftenposten på Nedre Romerike. Da Aftenposten trakk seg ut av området, ble jeg flyttet over til TVRomerike og avisen ble etter hvert nedlagt.
   
aug 1998 nov 2000 Daglig leder/ansvarlig redaktør, Hamar Media
Fast ansettelse, Heltid Hamar
Hamar Arbeiderblad hadde kjøpt lokalradioen på Hedemarken, og trengte en til å bygge den opp. Radio Hamar var en del av Mediehuset Hamar Media. Jeg var en del av ledergruppen i Hamar Media. Etter de avtalte to årene forlot jeg Hamar Media, og etterlot meg en lokalradio med god økonomi og gode lyttertall
   
sep 1996 aug 1998 Nyhetsredaktør, TVRomerike
Fast ansettelse, Heltid Lillestrøm
Romerikes Blad skulle starte lokalTV, og jeg ble ansatt som nyhetsredaktør og var med fra starten. Ledet en redaksjon på syv personer. I tillegg til daglige sendinger på 30 minutter, produserte vi daglig nyhetsinnslag for TVNorge nyhetene og TV2 nyhetene. Jeg var også programleder for debattprogrammet «Svar Direkte». Det var to spennende år med oppstarten av TVRomerike, og jeg forlot selskapet da det dukket opp en veldig spennende mulighet i et annet selskap i A-Pressen på Hamar.
   
mai 1995 aug 1998 Prosjektleder, NRJ
Frilans, Deltid Oslo
Gjennomførte Norway Cup-radioen for NRJ tre ganger. Norway Cup-radioen sendte døgnet rundt fra Ekebergsletta på en egen frekvens i Oslo-området. Jeg hadde vært ansvarlig for Norway Cup radioen i forkant av dette også, både for Radio Ung og Radio Tango Jeg gjennomførte også en del andre prosjekter for NRJ, blant annet flere messeradio-sendinger.
   
jan 1994 aug 1997 Programleder/reporter, Radio NeRo
Frilans, Deltid Lillestrøm
Jeg var tilknyttet Radio NeRo som frilanser, og var fast programleder og reporter. Radio NeRo var en stor radiostasjon på Romerike, og hadde en periode over 40 % oppslutning på Romerike. Jeg ble tilbudt fast stilling, men takket nei da jeg hadde kommet inn på Norsk Journalisthøgskole. Fortsatte som frilanser mens jeg studerte.
   
mai 1996 aug 1996 Journalist, NRK
Annet, Heltid / deltid Oslo
Ble tilknyttet NRK Radiosporten i forbindelse med prakisplass fra Norsk Journalisthøgskole. Jeg ble raskt satt til oppgaver med produksjon og avvikling av sportssendinger i Dagsnytt og på P3. Etter praksisperioden var jeg fast frilanser med vakter hver dag.
   
apr 1994 mai 1996 Programleder/nyhetsoppleser, Radio Limelight
Frilans, Deltid Oslo
Jeg var programleder på Radio Limelight for morgen og ettermiddagssendinger flere dager i uken. Hadde også faste nyhetsvakter i deres nyhetstjeneste «Radio Norge» som ble sendt på flere lokalradioer.
   
mai 1993 mai 1995 Programleder, Radio Oslofjord
Frilans, Heltid / deltid Oslo
Jeg var programleder for Radio Oslofjord. Hvor mange timer sending jeg hadde varierte, men det var ganske mange timer hver uke. Radio Oslofjord var Norges nest største lokalradio etter Radio 1, og selskapet ble kjøpt opp av NRJ. Jeg var fortsatt tilknyttet NRJ som prosjektleder for Norway Cup-radioen. Jeg hadde også en eierandel i Radio Oslofjord som ble solgt til NRJ.
   
jan 1994 des 1994 Journalist, P4 Radio Hele Norge
Frilans, Heltid / deltid Oslo, Lillehammer
Jeg ble engasjert i P4 av min tidligere sjef i Radio Ung, og ble raskt tilknyttet P4 Sporten hvor jeg hadde live-reportasjer fra en rekke store sportsarrangementer. Etter hvert ble jeg fast kommentator og reporter under kamper fra Tippeligaen. I løpet av sommeren 1994 var jeg på to store turner for P4, hvor jeg lagde reportasjer fra mange steder i Norge under Fotball VM og i forbindelse med en turne med Dum Dum Boys og flere andre kjente band. Jeg trappet ned engasjementene i P4 da jeg begynte på Norsk Journalisthøgskole.
   
mai 1994 aug 1994 Prosjektleder, Radio Tango
Fast ansettelse, Heltid / deltid Oslo
Etter at jeg hadde hatt permisjon fra Radio Ung var selskapet solgt til Radio Tango. Jeg var tilknyttet selskapet høsten 1994 som prosjektleder for Norway Cup-radioen. Vi sendte døgnet rundt direkte fra Ekebergsletta i en uke. Jeg var i realiteten ansatt i Radio Tango, siden de hadde overtatt Radio Ung som jeg var ansatt i. Men jeg valgte å si opp da jeg ville satse på studier ved Norsk Journalisthøgskole.
   
mar 1993 feb 1994 Redaksjonsleder, Radio Randsfjord (tidligere Radio Hadeland)
Fast ansettelse, Heltid Lunner
Radio Hadeland var den lokalradioen som hadde desidert høyest oppslutning målt i prosent av befolkningsgrunnlag. Over 70 % hørte på stasjonen ukentlig, og rundt 50 % hver dag. Jeg begynte i stasjonen som programleder 2-3 dager i uken, men ble senere fast ansatt som redaksjonsleder. Jeg sluttet da det dukket opp nye spennende muligheter med blant annet P4.
   
okt 1991 aug 1993 Programleder/journalist, Radio Ung
Fast ansettelse, Deltid Oslo
Var ansatt i Radio Ung i 60 % stilling. Jeg var programleder for 10 sendetimer hver uke, og sendingene hadde mye redaksjonelt innhold. Vi leverte også daglig nyhetsinnslag til Radio Nettverk, som var en nyhetstjeneste for godt over 100 lokale radiostasjoner i Norge. Da stasjonen ble solgt til Radio Tango i 1993 valgte jeg å søke et års permisjon.
   
jan 1990 jun 1993 DJ, Norsk Diskotekutleie
Frilans, Deltid Oslo
Var tilknyttet Norsk Diskotekutleie med spillejobber for et voksent publikum. Spillejobbene var på restauranter, julebord, firmafester osv. Jeg hadde eget mobilt anlegg.
   
nov 1991 apr 1993 Pressemedarbeider, Institutt for farge og interiør (IFI.no)
Fast ansettelse, Deltid Oslo
Jobbet med pressemateriell til aviser og magasiner om farge og interiørbransjen. Etter hvert var jeg med å produsere en egen radioserie som het Fargeradioen, hvor jeg var programleder og produsent. Denne ble sendt på over 100 lokale radiostasjoner. Vi lagde også en radioserie som ble sendt på P4. Jeg sluttet i Institutt for farge og interiør da jeg ble tilbudt 100 % stilling i Radio Hadeland.
   
okt 1991 mai 1992 Journalist, Akershus Amtstidende
Frilans, Deltid Frogn
Jobbet som frilanser i Akershus Amtstidende med lokale saker fra Ås, Frogn og Nesodden. Tok bilder til egne reportasjer. Fikk etter hvert hovedansvar for avisens temabilag.
   
okt 1990 jan 1991 Programleder/journalist, Byradioen
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Jeg ble ansatt som programleder og journalist i LO-eide Byradioen. Jeg var fast programleder hver dag, og produserte mye redaksjonelt innhold til egne og andre sendinger. Jeg var tidlig ute med såkalt «selvkjør», hvor jeg var både programleder og teknikker. Stasjonen var veldig populær i Oslo, men slet økonomisk og jeg sluttet da jeg fikk tilbud om å begynne i Radio Ung igjen, og Byradioen var på konkursens rand.
   
mar 1990 okt 1990 Programleder/journalist, Radio Ung
Prosjekt / Engasjement, Heltid Oslo
Jeg jobbet 100 % som programleder og journalist, og var engasjert på sysselsetningsmidler.
   
jan 1989 mar 1990 Sivilarbeider, Forbundet mot rusgift/Topp Radio
Prosjekt / Engasjement, Heltid Oslo
Jeg var først frilanser i Topp Radio, og ble etter hvert sivilarbeider for Forbundet mot Rusgift som eide Topp Radio. Hadde faste sendinger hver uke og gjorde oppgaver for Forbundet mot Rusgift og deres medlemmer.
   
mai 1986 mar 1987 Frilansjournalist, Østlandets Blad
Frilans, Deltid Nordre Follo
Frilanser for sporten i Østlandets Blad, hvor jeg reiste rundt med moped og dekket forskjellige sportsarrangementer. Tok bilder og fremkalte disse selv til mine egne reportasjer.
   
UTDANNING
aug 2004 jun 2007 LEADERSHIP IN ACTION - AVSLUTTENDE BACHELORPROGRAM andre grader/kurs (Økonomi, marked og administrasjon), Handelshøyskolen BI i Oslo
Bachelor  Oslo 
Tok Leadership in action som er et avsluttende Bachelorprogram i ledelse på BI. Fikk veldig gode karakterer, og studiet ga 60 studiepoeng.
Prosjektledelse 1: A Prosjektledelse 2: B Prosjektledelse 3: B Leadership in action: B A er beste karakter (fremragende). B er meget godt
   
aug 1998 jun 2003 BEDRIFTSØKONOMI årsstudium (Økonomi, marked og administrasjon), BI Nettstudier
Årsstudium  Oslo 
Gjennomførte fag som ga nærmere 80 studiepoeng, og ga meg tittelen Bedriftsøkonom BI. Studiet ble tatt ved siden av full jobb.
Tok ti forskjellige fag hvor de fleste ga 6 studiepoeng. Bedriftsøkonomisk analyse ga 12 studiepoeng
   
aug 1994 jun 1996 Norsk Journalisthøyskole, Høgskolen i Oslo
Fagskole  Oslo 
To års journalistutdannelse. Skolen het Norsk Journalisthøgskole da jeg startet studiene. Etter hvert byttet skolen navn til Høgskolen i Oslo, avdeling for Journalistikk.
Semesteroppgave om journalistikk i kommersiell radio. Journalistikk med fordypning i radio. Studiet ga 40 vekttall.
   
Annen erfaring
sep 2003 Nåværende Fylkestingspolitiker, Akershus Fylkeskommune
Viken
Medlem av Fylkestinget. Medlem av Hovedutvalg for samferdsel og Hovedutvalg for Utdanning (fraksjonsleder) Nestleder i Fylkets Trafikksikkerhetsutvalg
   
mar 1994 Nåværende Tillitsverv, Fremskrittspartiet
Oslo, Viken, Nordre Follo, Ås
Ordførerkandidat for Nordre Follo FrP 2019 Lokallagsleder i Ski, Grorud/Romsås og Nordre Follo Nestleder i lokallagsstyret i Ås FrP Styremedlem i Akershus FrP og Oslo FrP Valgkampleder for Akershus FrP
   
aug 2013 mar 2017 Styreformann, Follo Håndball
Nordre Follo
Follo Håndballs herrelag har de senere år spilt både i øverste divisjon og nest øverste. Jeg kom inn i en klubb i økonomisk krise, men snudde underskudd til overskudd. Ansatte og sparket trenere, arrangerte landskamper i vår hjemmearena med kvinnelandslaget ved flere anledninger og arrangerte flere turneringer og andre aktiviteter som gå «penger i kassa».
   
aug 2007 mar 2017 Styreleder/styremedlem, Follo Næringsråd
Nordre Follo
Var styreleder det meste av tiden, men også styremedlem. Dette var en næringslivsforening for bedrifter i Follo, og vi hadde en rekke arrangementer, eget medlemsblad og deltok i politiske diskusjoner osv.
   
sep 2003 sep 2015 Folkevalgt, Ski kommune
Nordre Follo
Medlem av Kommunestyret Medlem av Formannskap Utvalgsleder for Utvalg for Helse og omsorg Diverse styreverv i interkommunale selskaper Medlem av Follorådet
   
sep 1996 sep 1998 Styreformann, Strømmen IF
Lillestrøm
Var styreleder i Strømmen IFs fotballgruppe, med et veldig ambisiøst og aktivt A-lag.
   
okt 1995 jul 1997 Bydelsutvalgsleder , Oslo kommune, Grorud Bydel
Oslo
Bydelsutvalgsleder i Grorud Bydel Gruppeleder for FrP i bydelsutvalget
   
Språk
Engelsk Middels Middels Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Øvrig
Innholdsproduksjon
Konsulentarbeid
Kommunikasjon, tekst og PR
Tekstforfatting
Skriftlig kommunikasjon
Korrektur
Kommunikasjon
Ledelse og organisasjonsutvikling
Ledercoaching
Salg og markedsføring
Salg (b2b)
Journalistikk
Journalistikk
Reisereportasjer
Portrettintervju
Kulturjournalistikk
Matanmeldelser
Nyhetsjournalistikk
Næringslivsjournalistikk
Featurejournalistikk
Sosiale ferdigheter og kompetanser Dyktig til å skape relasjoner og langvarige kundeforhold. Liker å møte andre mennesker og gjennomføre behovsanalyse på deres vegne.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Har vært styreleder i 10 år i Follo Næringsråd og 3,5 år i Follo Håndball
Tekniske ferdigheter og kompetanser Strukturert, målrettet og stor arbeidskapasitet.
IT-ferdigheter og kompetanser Har gode ferdighet på alle MS Office-programmene. Har også erfaring med publisering og «annonsering» på Facebook.
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Gode musikkunnskaper. Jobber som DJ, og har jobbet i radio i 30 år. Er opptatt av nyheter og annet som skjer i samfunnet, og som politiker i mer enn 25 år, er jeg opptatt av hva som skjer.
Andre ferdigheter og kompetanser Trener mye og er i god form. Svært sjelden syk. Jobber hardt for å nå målene man er enige om.
   
Annen info
Interesser
Spiler innebandy
Har leilighet på fjellet hvor jeg går mye turer på Ski og til fots
Har båt i Oslofjorden som brukes mye om sommeren
Kjører motorsykkel
Førerkort
AB