<  
>  
Oda Aarstein Steffenakk
Studerer Creative Writing Digermulen, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
For tiden studerer jeg Creative Writing i Wales, og har ett år igjen for fullført Bachelorgrad. Jeg har erfaring fra butikkarbeid, frilans innholdsskribent, tidligere årsstudium i nordisk og allmenn litteraturvitenskap.

Jeg har hele livet hatt kreative hobbyer, som tegning, scrapbooking, lesing og skriving. Fokuset har vært på skriving. Jeg interesserer meg for alt fra skjønnlitteratur til sakprosa; jeg har stor lidenskap for fiksjon, men er også svært interessert i samfunnsspørsmål.

Ergo vil jeg kunne tilby skriving av, hovedsakelig, fiksjon og kronikker. Det vil derimot ikke si at jeg ikke tar i mot andre oppdrag. Jeg er glad i utfordringer og nye erfaringer - jeg tar i mot med åpne armer! Hovedfokuset mitt er uansett å gjøre en jobb jeg kan være stolt av, og jeg gjør alt jeg kan for å oppnå høyest mulig resultat i den forbindelse. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 4
  • Pris fra NOK 100 / prosjekt
  • Arbeidssteder 4
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Kommunikasjon, tekst og PR
3 tjenester

Nivå

Litt erfaren

Oversetting (skriftlig)
1 tjeneste

Nivå

Litt erfaren

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Oda Aarstein Steffenakk
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Oda Aarstein Steffenakk, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!