<  
>  
Tommy Sten
Journalist, skribent, humorist Volda, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Snart nyutdannet journalist, etter å ha fått en slags åpenbaring etter mange år i service-bransjen. Enormt glad i å skrive og lese, elsker satire og å få folk til å le (og gråte). Har spesialisering innen radio, men er meget allsidig. Kan både lage seriøse feature-saker og mer lettbeint sketsjehumor. Jeg er som poteten; bruk meg til alt! Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 5
  • Pris fra Ikke oppgitt
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Journalistikk
4 tjenester

Nivå

Litt erfaren

Kommunikasjon, tekst og PR
1 tjeneste

Nivå

Litt erfaren

Meldingen ble sendt
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Tommy Sten
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Tommy Sten, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
1 prosjekt

Mine Prosjekter

Under følger en del reportasjer samt et kåseri fra intern praksis v/ Høgskulen i Volda. Jeg var også praktikant hos NRK i mitt siste år av bacheloren i journalistikk. Her var jeg i musikkprogrammet "Spillerom". Der fikk jeg blant annet æren av å ha fast humorspalte, hver torsdag i syv uker - jeg har lagt ved en tekstfil med oversikt over alle episodene.
Journalistikk
Featurejournalistikk
Kulturjournalistikk
Kreativ skriving
Historie- og kulturforståelse
Vis prosjekt
Min CV
UTDANNING
aug 2015 Nåværende JOURNALISTIKK - JOURNALISTUTDANNING bachelor (Mediefag og journalistikk), Høgskulen i Volda
Bachelor  Volda 
Har tatt en bachelor i journalistikk, med hovedfordypning i radiofag. I skrivende stund venter jeg på karakter på den siste hjemme-eksamenen vi hadde i mai. Gjennomførte eksternpraksis hos NRK P2 i Oslo fra februar-april.
Karakternivå: Topp 40%
Jeg er nok adskillig flinkere til å skrive gode historier enn jeg er til å skrive gode oppgaver; skal man på radio er det som kjent vel så viktig å være god muntlig. Grunnet familiære årsaker måtte jeg utsette det siste året mitt med tilhørende eksternpraksis - i mellomtiden tok jeg emnene "Bibelen - tekst og tolking" (der jeg faktisk fikk min beste standpunktkarakter i løpet av alle årene i Volda) og "Livssyn, religion og etikk".
   
ARBEIDSERFARING
aug 2018 jan 2019 Bingovert på radio, Bygderadio Vest
Annet, Deltid Volda
Bygderadio Vest drives på frivillig basis av et par lokale ildsjeler. Det passet godt med min utdanning innen radiofag, og jeg fikk etter hvert muligheten til å gi de en hjelpende hånd. Jeg avviklet radiobingo på mandager (vi var to-tre opplesere som byttet på), noe som innebærte å skrive opp alle tall, styre miksebord m/ musikk osv. og ta i mot telefoner fra innringere.
   
nov 2007 aug 2013 Kundeveileder, Opplysningen 1881
Fast ansettelse, Heltid / deltid Namsos
Besvarte telefoner hos 1881s avdeling i Namsos - jobbet mest nattvakter.
   
mai 2002 mai 2008 Kirkegårdsarbeider, Midtre Namdal kirkelige fellesråd
Ekstrahjelp, Deltid Namsos
Min far var kirkegårdsformann, og jeg hjalp til når de manglet folk. Det kunne være spredt ut over hele året, men jeg jobbet som regel alltid hele sommeren gjennom, siden det er da det er mest å gjøre der (som f.eks å klippe gress) I tillegg måtte vi jo også gravlegge de avdøde, og jeg mener selv at denne jobben har gitt meg et verdifullt perspektiv på livet.
   
Annen erfaring
aug 2015 mai 2019 JOURNALISTIKK - JOURNALISTUTDANNING bachelor (Mediefag og journalistikk), Høgskulen i Volda
Volda
I vedlagte link kan du lese et utvalg av mine reportasjer fra skoletiden i Volda. https://www.nernett.no/author/tommys
   
feb 2019 apr 2019 Praktikant, NRK
Oslo
Som en følge av utdanningsløpet mitt tilbringte jeg min eksternpraksis i NRK på Marienlyst. Jeg jobbet i NRK P2 i et musikkprogram (Spillerom, som dessverre legges ned i juni). Der var jeg både reporter, produsent og personlig assistent når det var behov for det, i tillegg til at jeg hadde en fast humorserie som gikk på lufta hver torsdag i syv uker.
   
Språk
Dansk Middels Middels Nei
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
Svensk Middels Grunnleggende Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
Sosiale ferdigheter og kompetanser Meget humørfylt herremann, alltid på jakt etter å fremkalle en god latter(noe jeg selv mener jeg er ganske god til)
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Jobber godt både i team og alene. Liker godt å være selvstendig, men synes også det er spennende å utvikle nye tanker og konsepter med andre kolleger.
Tekniske ferdigheter og kompetanser Som mangeårig 1881-ansatt er jeg ganske god til å søke etter informasjon, i tillegg til å sile ut den informasjonen som ikke er relevant i forhold til mine søk.
IT-ferdigheter og kompetanser Helt greie datakunnskaper. Min styrke ligger nok i å søke på ting på internett, og ikke i å finne ut hvordan man skifter noe inni selve pc'en. Jeg er nok mye mer enn teoretiker enn en praktiker.
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Jeg skriver veldig fort, men jeg skriver også korrekt og med et godt språk.
Andre ferdigheter og kompetanser Stor allmennkunnskap - interesserer meg for både historie, religion, politikk, etymologi, geografi og populærkultur. Leser haugevis med aviser med hver dag, og synes jeg holder meg godt oppdatert.
   
Annen info
Interesser
trening
humor
historie
politikk
religion
populærkultur
paddleboarding
mat