<  
>  
Sindre Deschington
Fotograf Oslo, Norge
1 likerklikk
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Fotograf og videograf som holder til i Oslo, med erfaring fra et bredt spekter av sjangre. Er åpen for enhver ny kreativ utfordring. Kontakt meg gjerne for en hyggelig og uforpliktende prat!

Jeg er fast fotograf for det kreative agenturet What'sThe411, og Kafé SyNk. Her tar jeg jevnlig eventbilder, konsertbilder, og portretter av diverse artister (Ma Jester, brenn).
Tidligere har jeg blant annet hatt portrettbilder av aktivist Angela Gui trykket i Svenska Dagbladet, og en bildeserie om Ainoshima publisert i PEN International Magazine.
Som videograf har jeg jobbet med diverse egne prosjekter hvor jeg har gjort alt arbeidet alene - den største av disse har vært en 20 minutter lang dokumentar om musikk som uttrykksform som jeg fullførte i forbindelse med min bachelor i London.
Les mer
Konsertfoto Fra 160 KR / per time
Etter konserten får dere ferdig redigerte bilder levert i det ønskede filformatet. Vis mer
Nivå
Tilgjengelighet
Arbeidssteder
Hjemmekontor,
Oslo
Forespør tjenesten
Konsertfoto
Er du interessert i tjenesten Konsertfoto fra Sindre Deschington?
Bestill tjenesten!
eller send en generell henvendelse
Meldingen ble sendt
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Sindre Deschington
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Sindre Deschington, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
1 prosjekt

Mine Prosjekter

Ainoshima er en øy utenfor Fukuoka, Japan. Øya er kjent for sine mange katter som lever fritt blant de litt over 100 faste beboerne, men har også en utrolig vakker natur som ofte neglisjeres til fordel for kattene. Bildeserien tok for seg disse kattene, men viste også fram de andre aspektene av øya. Publisert i PEN International Magazine.
Fotografi
Dokumentarfoto
Lifestyle foto
Redaksjonell foto
Vis prosjekt
Min CV
ARBEIDSERFARING
jul 2019 Nåværende Butikkassistent , 4SOUND SCHOUS PLASS
Fast ansettelse, Deltid Oslo
Butikkmedarbeider i studio- og tangent- avdelingen hos 4Sound Schous Plass.
   
mai 2019 Nåværende Fotograf, What'sThe411
Fast ansettelse, Deltid Oslo
Fast fotograf for 411, et kreativt agentur i oppstartsfasen. Det visuelle materialet inkluderer bilder av events, bilder av konserter, og bilder av artister eller andre personligheter.
   
apr 2019 Nåværende Assisterende arrangør, Kafé SyNk
Fast ansettelse, Deltid Oslo
Kafé SyNk er den norske scenen for latin-amerikansk kultur og musikk, hvor artister fra hele verden spiller en konsert basert rundt latin-amerikansk kultur og historie hver måned. Jeg har ansvar for å assistere med alt fra planlegging og rigging til promotering, foto, og film.
   
UTDANNING
sep 2015 mai 2019 Audio Recording & Production, University of Hertfordshire
Bachelor  England 
Studerte musikk- og lyd- produksjon i England, med fokus på teknikk og teknologi.
Karakternivå: Topp 10%
Som bacheloroppgave produserte jeg en 20 minutters lang dokumentarfilm fra start til slutt på egenhånd. Denne oppgaven fikk karakteren 82, som i Norge er i det samme sjiktet som en A.
   
Annen erfaring
jul 2017 jul 2018 Arrangør, Privat
Oslo
Jeg og en venn arrangerte to eventer på Kulturhuset sommeren 2017 og 2018. Eventene dreide seg om forskjellige temaer, men konseptet var å kunne høre på et helt album uten noen avbrytelser i en sosial setting, og snakke/diskutere det man hadde hørt i lag.
   
Språk
Norsk Flytende Flytende Ja
Engelsk Flytende Flytende Nei
Tysk Grunnleggende Grunnleggende Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
Øvrig
Postproduksjon
Foto
Fotografi
Portrettfoto
Dokumentarfoto
Lifestyle foto
Landskapsfoto
Konsertfoto
Eventfoto
Produktfoto
Motefoto / Fashion
Interiørfoto
Pressefoto
Fotoredigering
Redaksjonell foto
Adobe Photoshop
Bryllupsfoto
Magasinfoto
Retusj / etterbehandling
Naturfoto
Journalistikk
Fotojournalistikk
Sosiale ferdigheter og kompetanser Jeg er et utadvendt menneske som liker å jobbe både i grupper og alene - ofte får jeg mye energi av å kunne diskutere idéer og konsepter med et solid team, for så å ta med meg dette til individuelt arbeid.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Ettersom jeg har drevet flere arrangementer, så har jeg tilegnet meg solide organisatoriske egenskaper. Dette har også vært viktig når man har drevet med studioteknikk, da ting kan fort bli kaotisk om man ikke har et klart overblikk.
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Jeg har erfaringer både innen musikk og innenfor fotografi, og disse to disiplinene påvirker hverandre på mange måter. Det å være kreativ og kunne uttrykke meg selv på en givende måte har alltid vært viktig for meg.
   
Annen info
Interesser
Film
Reise
Bøker
Kunst
Musikk