<  
>  
Robert Andreassen
Senior system & nettverkskonsulent Nå, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Har 25 års erfaring fra design, installasjon, konfigurasjon av systemer og nettverk. Jeg har mange Cisco sertifiseringer men har også mye er faring fra andre leverandører som HP, Aruba, Juniper osv. Jeg har mye erfaring fra trådløst, overvåkning og alarmsystemer samt GSM løsninger. Har jobbet med automatisering og vannstyring og kan også hjelpe til med web design og wordpress.

Jeg er med andre ord en som kan hjelpe deg med det meste innen data og digitalisering og tar på meg små og store oppdrag over hele landet :-) Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 54
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Hjemmefra Hele Norge Vis alle
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Robert Andreassen
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Robert Andreassen, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
jul 2009 des 2018 Senior konsulent, Odda kommune
Fast ansettelse, Heltid Ullensvang
Senior konsulent med hovedfokus på nettverk og sikkerhet. Hovedansvar for: Oppgaver i Odda, Ulvik og Eidfjord kommune: Hovedansvar for nettverk på alle server datarom pluss alt av nettverk i datarom ute på alle 32 lokasjoner i Odda Kommune. Hovedansvar for nettverk på alle server datarom pluss alt av nettverk i Ulvik Herad Hovedansvar for nettverk på alle server datarom pluss alt av nettverk i Eidfjord kommune Hovedansvar for drift, vedlikehold og backup av alle svitsjer og rutere i alle 3 kommunene. Hovedansvar for design og vedlikehold av IP plan for alle 3 kommunene Hovedansvar for kommunikasjon mellom kommunene samt mot Hardangerrådet og Ullensvang Herad Hovedansvar for oppbygging, drift og vedlikehold av wifi (Trådløs nett) i Odda, Eidfjord og Ulvik med over 300 sendere til sammen. Hovedansvar for oppbygging, drift og vedlikehold av antivirus i alle 3 kommunene. Hovedansvar for drift og vedlikehold av brannvegger (firewall) i alle 3 kommunene. Hovedansvar for design og oppbygging av Telefoni i alle 3 kommunene. Hovedansvar for installasjon av Windows klient maskiner i hele kommunen Hovedansvar for alarmsystemer og overvåking i helse med tilhørende kommunikasjon og servere. Hovedansvar for design og oppbygging av varslingssystemer på alle skolene med tilhørende kommunikasjon og servere. Hovedansvar for design og oppbygging av infrastruktur for VAR (Vann, avløp og renovasjon) Hovedansvar for design og oppbygging av infrastruktur for og EM systemer. (overvåkning og temperaturstyring av bygg.) Hovedansvar for management og overvåkning i alle 3 kommunene + kan sikkert legge til mye mer her. Noen av prosjekter i Odda, Ulvik og Eidfjord; Utskiftning av tradisjonell telefonsentral med Ip telefon systemer Utskiftning til fiber på alle lokasjoner og ny avtale med Hardangernett. Mobil profil integrasjon Hjemmekontor løsning for leger Design og implementering av wifi (Trådløste nett) Trio sentralbordsystemer Utskiftning av Antivirus system MyQ utskriftssystemer Andre arbeidsoppgaver: Mobiltelefon og drift Kommunens kriseberedskaps telefoner Kabling og infrastruktur Drift og installasjon av servere – (Windows, Linux og VMWare) Daglige oppgaver som oppgraderinger og backup av alle systemer
   
apr 1995 jun 2009 Senior nettverkskonsulent, ATEA
Fast ansettelse, Heltid Oslo
Senior nettverkskonsulent med Cisco, HP, Aruba og Juniper som hovedplattform. Har deltatt i store landsomspennende utrullinger og stått for design og IP struktur i mange av dem. Jobber med store statlige og private kunder. Har også jobbet mye med WiFi og telekommunikasjon.
   
Språk
Engelsk Middels Middels Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
       
Annen info
Interesser
Teknologi og webutvikling. Båt og sjøliv. Motorsykkel og turer på fjellet.
Førerkort
A B E T