<  
>  
Thea Eriksen
Singer/ Songwriter og foredragsholder Lillehammer, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Siden 2010 har Thea vært utøvende solist, i samarbeid med flere av Innlandets største musikere. Morten Reppesgård, Torbjørn Dyrud, Viggo Sandvik, Lewi Bergrud og Jon Anders Narum for å nevne noen. Etter hun mottok Lillehammer kommunes kulturstipend til videre arbeid som musiker er hun nå aktuell med sitt tredje album (2019). Dette albumet er som de to foregående produsert av Morten Reppesgård.

«…. Du fanger meg med ordene, tonene, fremførelsen. Den siste plata di er like fengslende og hjertenær som de to første platene. Det er noe med måten du uttrykker de sterke sidene ved livet på som går rett inn hos meg…» - Brit

Thea er av utdannelse pedagog, og formidler musikk som passer i fagkretser hvor mennesker er involvert. Barnevern, skolekontor, politiske miljø, tiltaksbedrifter, folkehelse, idealistiske organisasjoner, humanitære organisasjoner, fengsel, politi etc.

Av musikalske oppdrag hun har hatt kan det nevnes: GLØR-renovasjon, Norsk Tannlegeforening, Høyskolen Innlandet, NTNU Gjøvik link skjult
Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 4
  • Pris fra NOK 5000 / prosjekt
  • Arbeidssteder 3
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Hjemmefra Hele Norge Spania Vis alle
Musikk - fremføring
2 tjenester

Nivå

Profesjonell

Veiledning, coaching og mentoring
2 tjenester

Nivå

Profesjonell

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Thea Eriksen
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Thea Eriksen, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
1 prosjekt

Mine Prosjekter

https://www.theaeriksen.no/
Veileder, kursholder
Spesialpedagogikk
Vis prosjekt
Min CV
ARBEIDSERFARING
apr 2019 jul 2019 Lærervikar - spes.ped, Oppland fylkeskommune
Vikariat Lillehammer
vikarstilling ved Lillehammer vdg skole avd. Kringsjåtunet. Skoleavdelingen ved Kringsjåtunet er tilknyttet Barne og ungdoms psykiatrisk døgnenhet. Undervisning ved skolen er tilrettelagt den enkelte elev, og det meste av undervisningen foregår en-til-en.
   
mai 2016 aug 2018 Teamleder - fagansvarlig, Oppfølgingsenheten Frisk
Fast ansettelse, Heltid Lillehammer
Jeg har hatt personalansvar og faglig ansvar for et team på 8 ansatte. budsjettansvarlig og ansvarlig for leveranse. Tett kontakt med oppdragsgiver og forvaltning ( NAV). Deltatt i utarbeidelse av anbud, og i forhandlinger. (Vunnet flere av dem).
   
nov 2012 apr 2016 Veileder, Oppfølgingsenheten Frisk
Prosjekt / Engasjement, Heltid / deltid Lillehammer
Veileder for ungdom utenfor arbeid og utdanning. Oppdraget var å hjelpe disse inn igjen i hensiktsmessige tiltak, arbeid eller utdanning med mål om varig endring av livssituasjon - mot selvstendighet og verdighet. Hadde veilederfunksjon for kollegiet på ungdomsteamet.
   
feb 2010 okt 2012 Kateket, Lillehammer kirkelige fellesråd
Fast ansettelse, Heltid Lillehammer
Pedagogisk og fagansvarlig, samt frivillig-koordinator for at barne- og ungdosmarbeid i seks ulike menigheter i Lillehammer.
   
aug 1998 aug 2001 Ungdomsarbeider, Bærum kirkelige fellesråd
Fast ansettelse, Deltid Bærum
50% stilling med hovedansvar for ungdomsarbeid utenom konfirmantarbeidet. Tett samarbeid med kateket om konfirmantarbeidet.
   
mar 1999 jun 2000 Assistent SFO, Skui skole SFO
Prosjekt / Engasjement, Deltid Bærum
Assistent ved SFO
   
UTDANNING
aug 2016 nov 2019 Master i karriereveiledning, Høgskolen i Lillehammer
Mastergrad (annen)  Lillehammer 
Utdanningen inneholder politiske perspektiver og samfunsstrukturell forståelse, psykologi og menneskets evner, samt pedagogikk og historie.
Karakternivå: Topp 40%
Har bestått masteroppgaven. Oppgaven skal snarlig forsvares muntlig.
   
sep 2003 jun 2014 Bachelor i Pedagogikk, Høgskolen i Lillehammer
Bachelor  Lillehammer 
Grunnleggende kunnskap om pedagogikkens historie, didaktiske refleksjoner og øvelse i å tilrettelegge undervisning for den enkelte elev (IOP). 3 ukers praksis på offentlig barneskole.
Karakternivå: Topp 20%
   
aug 2006 jun 2007 KRISTENDOM, RELIGION OG LIVSSYN 1 andre grader/kurs (Historie, religion, idéfag), Universitetet i Stavanger
Årsstudium  Stavanger 
Karakternivå: Topp 20%
   
aug 2005 jun 2006 KRISTENDOMS-, RELIGIONS- OG LIVSSYNSKUNNSKAP (KRL) årsstudium (Historie, religion, idéfag), Universitetet i Stavanger
Årsstudium  Stavanger 
Karakternivå: Topp 20%
   
aug 2003 jun 2005 Bachelor i kulturprosjektledelse, Høgskolen i Lillehammer
Bachelor  Lillehammer 
Jeg har fullført 1. og 3. år i denne utdanningen.
Karakternivå: Topp 30%
Jeg mangler et fordypningsemne og en bachelor-oppgave i forbindelse med fordypningsfaget. Jeg hadde ønsker om at religion kunne være min fordypning i kulturprosjektledelse, og har derfor tatt religion, men denne er ikke godkjent som kulturfaglig fordypning
   
aug 2003 jun 2004 M.SPES.PED. MODUL 1: OVERORDNET PERSPEKTIV PÅ SPESPED.ARB. andre grader/kurs (Pedagogiske fag), Høgskolen i Lillehammer
Årsstudium  Lillehammer 
spes. ped 1. avdeling. pedagogisk videreutdanning, med fokus på tilrettelegging av undervisning for barn med ulike, såkalt særskilte behov.
Karakternivå: Topp 20%
   
aug 1997 mai 1998 ESTETISKE FAG årsstudium (Estetiske fag og kunst), Agder folkehøgskole
Annet  Kristiansand 
Musikklinje, med jazz som sjangerspesialisering.
   
Annen erfaring
jul 2012 Nåværende Enkeltpersonforetak, Thea K. Eriksen
Lillehammer
Jeg har siden 2012 vært utøvende musiker, og har siden 2014 levert konserter og andre musikalske oppdrag profesjonelt.
   
Språk
Engelsk Grunnleggende Grunnleggende Nei
Svensk Grunnleggende Grunnleggende Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
Øvrig
Spesialpedagogikk
Tekst og musikk
Rapportskriving
Kommunikasjon, tekst og PR
Kreativ skriving
Tekstforfatting
Musikk - fremføring
Komposisjon
Sang og vokal
Veiledning, coaching og mentoring
Karriereveiledning
Musikk - undervisning
Vokal / Sangteknikk (privatundervisning )
Sosiale ferdigheter og kompetanser Jeg er veldig glad i å finne løsninger. Jeg elsker å ha noe å drive med. Får jeg tilliten, kan man stole på at jeg gjør mitt aller aller beste. Uten tillit, blir jeg en samarbeidspartner som ber om bekreftelse.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Jeg har gode lederegenskaper, har lang ledererfaring, og er en godt likt leder i tillegg. Det er jeg stolt av. Jeg har studert prosjektledelse, men har nok hatt like godt av praktisk prosjektarbeid. Jeg er ikke redd for å organisere store prosjekter.
Tekniske ferdigheter og kompetanser Jeg er teknisk sett ikke spesielt god, men jeg er innmari god til å finne noen som kan det jeg ikke kan.
IT-ferdigheter og kompetanser Data-kunnskaper på grunnleggende nivå. Excel er ikke min sterkeste side, men ganske god til å finne hjelp om det trengs.
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Jeg er musiker, så min styrke ligger nok i det landskapet. Jeg er opptatt av tekst og språk, og liker å skape bilder med tekst. Jeg har gitt ut tre album, og har mer i hodet. I tillegg har jeg vært med på å sette opp mange forestillinger med barn og unge på scenen. DA har jeg vært med i utarbeidelse av manus, og instudering av musikk. Jeg har lang erfaring som kor-dirigent for barn og unge, og dirigerer nå et kor for voksne. Ps. Jeg gikk på Steinerskolen som barn :)
Andre ferdigheter og kompetanser Jeg er tålmodig i møte med mennesker, og svært utålmodig i møte med oppgaver som skulle vært gjort.
   
Annen info
Interesser
musikk
Førerkort
kl. B