<  
>  
Martin Nguyen
Søker Borgen, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Fra Asker, Viken. Kom nettopp hjem tilbake til Norge etter to års opphold i Australia via Working  Holiday Visa. Har i de siste årene jobbet innenfor gjestfrihet, hvor jeg har har erfart arbeid i  forskjellige fine diners, også deriblant møtt kjendiskokken Heston Blumenthal. Etter to år med utrolig  mange opplevelser i Australia, så ser jeg fremover til nye utfordringer og en spennende framtid!  Selvsikker salgsrepresentant med erfaring innenfor arbeid i den travle restaurant- og kundeservice  bransjen. Er naturlig i databruk med en hastighet på 90 wpm med tastatur på engelsk. Holder på med TEFL for å lære bort engelsk i utlandet, i dette tilfellet Japan. Alltid positiv og blid med et  smil, rask til å lære og hardtarbeidende med en kan-gjøre holdning. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 1
  • Pris fra NOK 150 / time
  • Arbeidssteder 3
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Oversetting (skriftlig)
1 tjeneste

Nivå

Litt erfaren

Pris

150 KR / per time

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Martin Nguyen
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Martin Nguyen, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
mai 2020 Nåværende Prosjektselger, MAXBO Asker
Sommerjobb / sesongjobb, Heltid Asker
   
apr 2019 sep 2019 Servitør, Dinner by Heston Blumenthal, Melbourne
Fast ansettelse, Heltid Australia
● Jobbet som servitør i en prisbelønt restaurant som serverer eksepsjonell og oppfinneriske nye  tolkninger av historiske britiske og australske retter.  ● Jobbet i et stort lag bestående av profesjonelle front- og back of house, laginnsats essensielt  for suksess.  ● Samarbeid med frontpersonalet og hoved kokken, samt konditorer under service.  ● Hadde oppgaver for åpning og stengevakter, preparerte og håndterte rengjøringen av  restauranten med ekstraordinære standarder. 
   
nov 2018 apr 2019 Front of House, Limone Restaurant, Griffith
Fast ansettelse, Heltid Australia
● Jobbet i alle aspekter av front of house ved Griffiths fineste italiensk fine dining restaurant som host, servitør, løper og bartender fulltid.  ● Ansvarlig for vareinnkjøp for bar, preparering av lokalet før service og daglig oppsett av  restauranten.  ● Ønsket gjester velkommen og veiledet dem til setene, spielet menyen i full detaljer og tok  matordrene.  ● Ansvarlig for barservice, gjorde i stand og serverte vin, cocktails, drikker og kaffe.  ● Håndterte betalinger og reservasjoner over telefon.
   
jul 2018 nov 2018 Servitør, Saké Restaurant & Bar, Flinders Lane
Fast ansettelse, Deltid Australia
● Jobbet som servitør i en av multimillionær Rockpools restaurantkjeder Saké.   ● Utrolig travel fine diner, presenterte og forklarte menyen og rettene til kundene.  ● Overså passet mellom kjøkkenet og gjestene som Pass Master, samarbeidet med kjøkkenet og  servitørene for å sikre at de riktige rettene ble levert til riktig bord i en betimelig sak.  ● Kompetent og nøyaktig prosessering og mottak av betalinger fra kunder.
   
aug 2017 mar 2018 Servitør, Pho 24 AS
Fast ansettelse, Heltid Oslo
● Jobbet som front of house i en travel restaurant, kommuniserte og serverte kunder fem dager  i uken.  ● Erfaring i kundeservice og kundehendvendelser.  ● Ansvarlig for pengehåndtering og åpning- og stenging av restauranten.  ● Jobbet bak baren og serverte alkohol.
   
feb 2016 jun 2017 Medarbeider, Coop Extra Borgen
Fast ansettelse, Deltid Asker
● Jobbet som kasserer og ansvarlig for posthendvendelser  ● Åpnet og stengte butikken.  ● Fremstående kommunikasjon med andre medarbeidere og kunder.
   
jul 2010 jul 2013 Service medarbeider, IKEA Slependen
Fast ansettelse, Deltid Asker
● Jobbet i en travel kundeservice avdeling i et av Norges største varehus.  ● Erfaring i jobb med informasjonsdisken ved inngangen.  ● Holdt oppsyn ved barneavdelingen hvor kunder kunne legge fra seg barna for oss å passe på  mens de handlet.  ● Erfaren ved vareutleveringsavdelingen, håndterte og leverte store pakker til kunder. 
   
UTDANNING
aug 2011 nov 2016 JAPANSK bachelor (Språk og litteratur), Universitetet i Bergen
Bachelor  Bergen 
Karakternivå: Bestått
   
aug 2008 jun 2011 ELEKTROLINJEN, FORDYPNING ELEKTRONIKK fagskoleutdanning (Teknologi og ingeniørfag), Bleiker videregående skole
Fagskole  Asker 
Karakternivå: Bestått
   
KURS
jun 2018 Responsible Service of Alcohol Victoria, Complete Hospitality Training
Australia 
Karakternivå: Bestått
   
Annen erfaring
mai 2018 apr 2020 Working Holiday Visa, -
Australia
Reiste og jobbet i Australia med en Working Holiday Visa i to år, med blandt annet 88 dagers farm work for Second year Visa.
   
aug 2013 aug 2014 Utvekslingsstudent i Japan, Akita International University
Japan
Studerte ett år i Akita, Japan gjennom Japanske studier.
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Japansk Middels Middels Nei
Norsk Flytende Flytende Nei
Vietnamesisk Grunnleggende Grunnleggende Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Salg og markedsføring
Kundeservice
Mat, drikke og servering
Servering / Servitør
Sosiale ferdigheter og kompetanser Sett på som utadvendt og snakkesalig, komfortabel rundt nye mennesker.
Tekniske ferdigheter og kompetanser Er hurtig i bruk med tastatur, skriver med en hastighet på rundt 90wpm på engelsk.
Andre ferdigheter og kompetanser Alltid positiv og blid med et  smil, rask til å lære og hardtarbeidende med en kan-gjøre holdning. 
   
Annen info
Interesser
Databruk og spill
Språk
Anime og film
Piano
Musikk
Mat