<  
>  
Geir Johnsen
Vinlegger, Økonom, Markedsfører, Selger, Heggedal, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg er en svært kreativ type og tilbyr frilansertjeneser som vinlegging (ekte bær, halvfabrikata/konsentrater etc) på både store og små fat, websidebygging med vanlige verktøy, brevskriving som krever litt kunnskap om lover og regler, streaming eller Web-TV, Oppsett av betalingstjeneste som PayPal etc, kan også snekre (skifte ytterkledning, vinduer, dører, etterisolere, skifte av takplater/-stein/papp og nye sløyfer og lekter har jeg også vært med på og å skifte ut takbord burde også gå etc. Vasking, skraping og maling av yttervegger har jeg også erfaring med. Småjobber med biler tar jeg som fjerning av overflaterust og bruk av de beste oljene og lakkene for å forhindre rust. Har sveiset men ikke så mye. Har skiftet støtdempere og fjærer med fjærbenslager, samt bremserklosser og skiver, tromler og sko og deler av bremserøranlegg. Termostat har jeg skiftet og servostyringsslanger med renhold av det etc. Lufter bremser osv Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 1
  • Pris fra NOK 250 / time
  • Arbeidssteder 5
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Bil, motor og sykkel
1 tjeneste

Nivå

Erfaren

Pris

250 KR / per time

Meldingen ble sendt
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Geir Johnsen
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Geir Johnsen, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
aug 2012 Nåværende Produsent og selger, Det Hvite Fyrtårnet
Annet, Heltid / deltid Bærum
Jeg propduserer ved for oppvarming av hus etc. I tillegg så selger jeg også veden. Dette er privat salg av ved og er ikke registrert som egen nærinmgsvirksomhet ennå. Dette salget gjøres via forening.
   
mai 1993 Nåværende Daglig Leder, Det Talte Ord
Annet, Heltid / deltid Vestland
Det Talte Ord er en organisasjon som jobber med bl.a. misjon og matutdelinger til nødstilte. Jeg har det daglige ansvaret for oppdateringer av websider etc og forkynnelsen, hjelpearbeid overfor nødstilte, bl.a. enker og farløse. Organisasjonen eier også eiendom.