<  
>  
David Jacobsen
Dyre, Reptil, insekt og baby fotograf Mandal, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Hei til deg som leser på profilen min. Du som kunde ser etter en som meg, en som virkelig kan forstå deg som person av hva du er ute etter. For det du er ute etter, er kvalitet, kreativitet, og ut av boksen bilde som ingen andre har eller har hatt før deg. Du vil ha et bilde som det kun er en limited edition av. Og det er der jeg kommer inn bildet eller rammen kan vi også si. Mitt navn er David Jacobsen, jeg er en kreativ kunstner og dyre og baby fotograf som gjerne vill og kan hjelpe deg med et naturlig foto av enten dyret ditt eller hunden din, til og med gullfisk eller maur kan være noe du ønsker å få et bilde av. Ja du hørte meg, jeg kan ta micro of macro bilde av insekt eller dyr som du har. Om du ønsker å få det printet ut eller vill beholde bildet elektronisk er helt opp til deg. Min kreativitet og ditt ønske er det som utgjør et kvalitets produkt. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 1
  • Pris fra NOK 10000 / prosjekt
  • Arbeidssteder 5
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Foto
1 tjeneste

Nivå

Profesjonell

Pris

10 000 KR / per prosjekt

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av David Jacobsen
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med David Jacobsen, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
des 2014 feb 2015 servitør, Lothes Mat & Vinhus
Sommerjobb / sesongjobb, Deltid Haugesund
Serverer mat og drikke, tar i mot bestillinger og ikke minst sørger for at kundene får en god kundeservice og opphold mens de koser seg med familie, venner og kolleger hos Lothes Mat & Vinhus.
   
sep 2014 nov 2014 Kjøkken vaskjehjelp, Stord Hotell
Ekstrahjelp, Deltid Stord
Sørge for å vaske kniver, tallerkener, fater, kopper og glass til bruk igjen for kundene på hotellet slik at kokkene har noe å presentere maten frem på.
   
UTDANNING
aug 2011 jun 2012 VG2 Medie og kommunikasjon, Stord vidaregåande skule
Fagskole  Stord 
   
aug 2010 jun 2011 VG1 Media og Kommunikasjon, Stord vidaregåande skule
Fagskole  Stord 
   
aug 2008 jun 2009 VG1 Helse og sosial, Karmsund videregående skole
Årsstudium  Haugesund 
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Foto
Fotografi
Konseptfotografi
Grafisk design og illustrasjon
Grafisk design
Mat, drikke og servering
Kokk
Servering / Servitør
Sosiale ferdigheter og kompetanser Jeg veldig sosial av meg, men kan virke litt introvert i begynnelsen. men når det trengs så er jeg fullt ut ekstrovert. Jeg er veldig inn i jobben når jeg først gjør en jobb, og da kan det være at jeg ikke alltid svarer med en gang, bare for å understreke at jeg vil ha arbeidet gjordt ferdig først. kompetanse har jeg ikke.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Hvis det gjelder å sikre og fylle en bil med matvarer eller for flytting så kan jeg sortere og organisere det slik at det er lett å finne frem. det samme gjelder det når det kommer til kjøkkenet mitt, der har jeg alt sortert etter dato, tørt, kjøle eller fryse-mat ut i fra hva og hvor det skal stå. har jeg noe kompetanse... ja jeg er far
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Av kunstnerisk ferdigheter, så ser jeg alltid en løsning kjappest, når et oppdrag trenger å bli gjort, eller reddet. Da handler det som regel å tenke ut av boksen. jeg har ingen kompetanser da jeg ikke har fått den sjansen i livet mitt til å få vise hva jeg kan.
Andre ferdigheter og kompetanser Jeg har ikke kompetanse så å si i noe som helst, men det jeg har og alltid har hatt men aldri fått vist frem 100%, er at jeg er en flittig person som tar jobben min seriøst i hva enn det skal være. Du trenger ikke å gi meg beskjed flere ganger om hva som skal gjøres. Jeg er strukturert, Kunstnerisk/kreativ, og fort tenkende noe som er en stor fordel hvis noe må løses fort. Jeg er ryddig og mener at man alltid trives i hjem og på arbeid, men også at man yter best hvis området er ryddig og fint.
   
Annen info
Interesser
Treskjæring
fiske
tegning
fotografering
ubåt
elektrisitet
havet