<  
>  
Oline Forberg
Assistent Oslo, Norge
0 likerklikk
0 Følgere
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg er en glad og imøtekommende jente som elsker å bli kjent med nye mennesker og ikke er redd fir å prøve nye ting! Jeg har alltid likt å være rundt folk, passe på alle de små barna og søsknene jeg har hatt rundt meg i oppveksten og finne på mye gøy sammen med de. Somsagt, jeg er ikke redd for å prøve ut nye ting og komfortsonen min er vid. Å være energisk og utadvendt ligger i min natur og kommer ikke vanskelig til meg. Jeg mener jeg har mye å by på av både kunnskap, utførelser av aktivitet og lek og kvalitetstid med andre. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 1
  • Pris fra Ikke oppgitt
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Hjem og familie
1 tjeneste

Nivå

Ikke oppgitt

Pris

Etter avtale

Meldingen ble sendt
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Oline Forberg
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Oline Forberg, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
jan 2019 Nåværende Ryddehjelp og assistent, Revir AS
Ekstrahjelp, Deltid Oslo
Jeg jobber som ryddehjelp og assistent på frisør salongen Gevir på Eger. Arbeidet er variert og ofte mye trenger å gjøres effektivt.
   
des 2018 jun 2019 Butikk ansatt, Holzweiler
Ekstrahjelp, Deltid Oslo
Butikk ansatt til nedrigg og opprigg samt rydding og jobb under populært kolleksjonssalg med mye arbeid samtidig som det er nødt å være god med kunder.
   
UTDANNING
aug 2019 Nåværende Studiespesialiserende linje på videregående skole , Oslo Handels Gymnasium
Annet  Oslo 
Karakternivå: Bestått
   
Språk
Engelsk Flytende Middels Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Sosiale ferdigheter og kompetanser Jeg er god til å tilpasse meg ulike sosiale setninger der jeg i enkelte tilfeller trenger å justere med etter andre mennesker rundt eller slikt. Jeg har tidligere jobbet en uke i barnehage hvor jeg også har fått prøvesmak på det å være med barn over en hel dag med alle utfordringer / opplevelser det kan by på. Jeg er oppvokst med søsken og mange yngre rundt meg som jeg har passet på og håndtert mye siden jeg var liten. Derfor er jeg mye vant til dette, samt diverse lek og prat.