<  
>  
Erika Dyrholm
Servitør Kristiansand S, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Hei! Jeg er ei jente på 24 år fra Kristiansand, som er utdannet kunstner fra Falmouth University i Cornwall, England. Jeg har også organisert flere utstillinger hvor jeg har solgt verk, både i England og i Kristiansand. Nå har jeg flyttet tilbake til Kristiansand og er på utkikk etter ny jobb. Jeg har god ærfaring innen produksjon, fotografi, design, og film ettersom jeg gikk Media og Kommunikasjon på Noroff privatskole. Servicebransjen har jeg arbeidet mest i, men jeg har også ærfaring innen salg i butikk, og telefonsalg. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 1
  • Pris fra NOK 100 / time
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Grafisk design og illustrasjon
1 tjeneste

Nivå

Erfaren

Pris

100 KR / per time

Meldingen ble sendt
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Erika Dyrholm
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Erika Dyrholm, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
jul 2021 Nåværende Butikkmedarbeider, New Yorker Kristiansand
Ekstrahjelp, Deltid Kristiansand

- Ekstrahjelp butikkmedarbeider i klesbutikk

- Arbeidsoppgavene mine er kassearbeid, kundebehandling, varemottak, være ansvarlig i prøverommet, rydde klær ut i butikken, og tørke støv og rydde i butikk

- Jobbe effektivt og i godt tempo

   
jun 2021 aug 2021 Renholder, Scandic Hotel Sørlandet
Sommerjobb / sesongjobb, Deltid Kristiansand

- Sommeransatt i renhold avdelingen

- Vaske hotellrom i sin seksjon

- Høyt tempo

- Føre inn/dokumentere da rom ble rene

   
feb 2021 jun 2021 Rammeverksted, Galleri Bi-Z
Lærling, Heltid Kristiansand

Hos galleri Bi-Z i Kristiansand kom jeg inn på arbeidstrening i deres rammeverksted. Her lærte jeg hvordan å sette sammen og ramme inn div kunst av ulike kunstnere.

Vi rammer inn til både galleriet selv og også for privatkunder. Her gjør vi alt fra å kutte rammer og glassplater, sette inn riktige mål, finpussing av paspaturer, og innramming av selve kunstverket. Dette er en veldig god erfaring for meg ettersom jeg studerte kunstfag og har stor interesse innen dette området.

   
sep 2020 jan 2021 Servitør, The Florist
Fast ansettelse, Heltid England

Her jobbet jeg som servitør i Bristol. Etter noen år med arbeid innen servicebransjen, mener jeg at jeg var mer enn klar for ansvaret denne stillingen bøy på. Jeg opprettholdte en positiv holdning, tok bestillinger, serverte mat og drikke, og passet på at jeg var tidseffektiv. Det var også alltid viktig å sikre at restauranten var presentabel, og alltid være oppmerksom på gjester, og også prestere utmerket service.

   
sep 2019 aug 2020 Servitør, Wahaca
Fast ansettelse, Heltid England

Dette var min første jobb som servitør i Bristol. Mine arbeidsoppgaver her var å imøtekomme alle gjester med et smil, ta bestillinger, servering av mat og drikke, og skape en behagelig atmosfære for alle.  Jeg lærte om restaurantens primære verdier, som teamwork, bærekraft, og hvordan vi kunne minimere miljøpåvirkningen fra virksomheten deres. I denne stillingen fikk jeg også delta i flere kurs om meksikansk mat, og fikk også kunnskap innen tequila og mescal, og hvordan å forberede forskjellige cocktails.

   
jan 2019 jul 2019 Butikkmedarbeider, Kondomeriet
Fast ansettelse, Heltid Kristiansand

Her jobbet jeg som butikkmedarbeider i Kristiansand. Jeg fikk stor erfaring innen salg og kundebehandling, og også hvordan å informere kunder og kunne gi anbefalinger fra butikkens vegne. Jeg lærte også hvordan å lytte til kunden, og om å oppnå høye salg og holde tallene oppe. Da jeg jobbet her tok jeg også imot bestillinger og leveringer, og var ofte ansvarlig for presentasjon av div produkter og rabatter i butikken.

   
mar 2015 mai 2019 Deli arbeider, Deli de Luca Markens
Fast ansettelse, Heltid / deltid Kristiansand

Jeg har jobbet på Deli de Luca av og på å flere år, ofte da var hjemme på sommer- eller juleferie fra studietiden min i England. Her var hovedrollen min å ta kundebestillinger effektivt og i høyt tempo. Kassearbeid, div tilberedning av mat, og renhold var de viktigste punktene å følge. Vi jobbet alle som et godt team for å bedre kunders hverdag i et positivt miljø.

   
sep 2018 des 2018 Servitør, The Grapes Alehouse & Kitchen
Fast ansettelse, Deltid England

Her påtok jeg meg rollen som servitør og bartender, hvor jeg ga utmerket service både på dagtid og kveld. Jeg var ofte fleksibel med arbeidstid, hjalp med påfyll av forskjellige varer, og rengjøring. Jeg klarte å tilpasse meg travle omgivelser, alltid med et smil.

   
mai 2018 jul 2018 Servitør, Harbour View
Fast ansettelse, Deltid England

Dette var en sjømats- restaurant jeg arbeidet i under studietiden min. Jeg jobbet som servitør, hvor jeg opprettholdt profesjonell kundeservice og viste gode kommunikasjonsevner. Å ta bestillinger ved bord, og serving av mat og drikke var hovedoppgavene mine her. Ved å alltid være oppmerksom og imøtekommende, sørget jeg for at gjestene fikk en behagelig opplevelse til en hver tid.

   
sep 2016 mai 2017 Bartender, Five Degrees Below
Fast ansettelse, Deltid England

Dette var min første arbeidsplass i England da jeg studerte i England. Her jobbet jeg som bartender hvor jeg lærte mye om tilbereding av drinker, i tillegg til å håndtere et høyt tempo. Jeg var fleksibel og jobbet mye helg. Rengjøring og påfyll av varer var også en viktig del av jobben.

   
jan 2014 nov 2014 Telefonselger, Windmill Sales
Fast ansettelse, Heltid Kristiansand

Her jobbet jeg som telefonselger i Kristiansand. Jeg fikk stor kunnskap innen salg og mer-salg, og fikk gode ferdigheter innen dette. Dette besto av en ’salgs-pitch’ til kunder på telefonen, hvor vi oppfordret kunder til å hjelpe til organisasjoner som Norsk folkehjelp og Sjømannskirka.

   
UTDANNING
aug 2012 jun 2015 BILLEDKUNST bachelor (Estetiske fag og kunst), Falmouth University
Bachelor  England 
Karakternivå: Topp 60%

·      BA (Hons) Tegning – First Class Honours (Høyeste karakter).

·      Demonstrerte kreativ tenkning og utvikling av ideer gjennom tegning.

·      Utviklet ferdigheter i å registrere, utforske og analysere gjennom en bestemt tilnærming.

·      Fikk uvurderlig erfaring med å produsere min egen personlige portefølje, og fikk også mulighet til å jobbe i samarbeid med andre elever.

·      Jeg utviklet min praksis som profesjonell kunstner, som innebar tegning, trykk, grafisk design, og fotografering.

·      Mine kunnskaper innen det engelske språk forbedret seg også, og var viktig da jeg måtte dokumentere min arbeidsprosess og også for forskjellige essay.

·      Jobbet flittig og effektivt mot tidsfrister.

   
Annen erfaring
jan 2017 Utplassering, Kristiansand Bibliotek
Kristiansand

I andre året hvor jeg studerte kunstfag i England fikk alle elevene selv ansvaret for å organisere en egen utplasseringsplass som skulle vare i 1-2 uker. Jeg bestemte meg for å kontakte biblioteket i Kristiansand, og ble da utplassert her. Her fikk jeg mulighet til å samarbeide med ansatte som trengte design til div plakater. Jeg fikk utøve mine egenskaper innen tradisjonell tegning, og også digital design, hvor jeg produserte plakatdesign og logoer. Disse skulle brukes for forskjellige arrangementer som foregikk på biblioteket.

   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja