<  
>  
Christopher Kjølberg
Innholdprodusent Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
CKJ Media tar på seg diverse oppdrag innen foto og videoproduksjon. Bl.a Filming av bryllup, konserter, promoteringsvideo og mer. Den siste tiden har jeg samarbeidet med utestedet Tilt i Oslo med arrangering av flerkameraproduksjon av det man kalle alternativ improforestilling. Jeg har ansvaret for å finne deltagere, promotering på SoMe, filming, redigering og publisering på YouTube. Her kan dere se hva jeg har jobbet med: link skjult Les mer
Reklamefilm Pris: Etter avtale
Dersom du er interessert i mine tjenester innen Reklamefilm, kan du kontakte meg eller sende en forespørsel om et oppdrag. Jeg vil deretter komme tilbake til deg så raskt som mulig. Vis mer
Nivå
Tilgjengelighet
Arbeidssteder
Oslo,
Hele Viken
Forespør tjenesten
Reklamefilm
Er du interessert i tjenesten Reklamefilm fra Christopher Kjølberg ?
Bestill tjenesten!
eller send en generell henvendelse
Andre typer tjenester jeg tilbyr
Foto
4 tjenester

Nivå

Erfaren

Programvare/verktøy (IT)
2 tjenester

Nivå

Erfaren

Kunst og håndverk
1 tjeneste

Nivå

Erfaren

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Christopher Kjølberg
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Christopher Kjølberg , har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
7 prosjekter

Mine Prosjekter

Min CV
ARBEIDSERFARING
jun 2016 Nåværende Innehaver, CKJ Media
Frilans, Heltid Rælingen
CKJ Media tar på seg diverse oppdrag innen foto og videoproduksjon. Bl.a. filming av bryllup og promoteringsvideoer for foreninger. Den siste tiden har jeg samarbeidet med utestedet Tilt i Oslo med arrangering av flerkameraproduksjon av det man kaller alternativ improforestilling. Jeg har ansvaret for å finne deltagere, promotering på SoMe, filming, redigering og publisering på YouTube. Her kan dere se hva jeg har jobbet med: www.ckjmedia.no/
   
okt 2019 feb 2020 Innholdsprodusent, A3mag.no
Prosjekt / Engasjement, Deltid Oslo

Jobbet med video og tekst. Ansvarlig for opplæring og støtte til videoproduksjon for
medarbeidere. http://a3mag.no/author/ChristopherK/

   
apr 2017 okt 2018 Tilkallingsvikar , Adecco Norge
Vikariat, Deltid Oslo
Jeg jobbet for Gate Gourmet, hvor jeg hovedsakelig jobbet som produksjonsmedarbeider. Oppgavene var å tilberede og pakking av mat som skulle på fly. Jeg jobbet også med telling, tømming og vasking av traller som kom tilbake fra fly.
   
UTDANNING
aug 2013 jun 2015 Film og Fjernsynsvitenskap, Høgskolen i Lillehammer
Mastergrad (annen)  Norge 
Målet med studiet er å gi økt innsikt i film og fjernsynsteksters innholdsmessige egenskaper, samt medienes sosiale, politiske og kulturelle betydning i samtid og fortid. Gjennom masterstudiet jeg videreutviklet mine analytiske evner og fått kunnskap om relevante teoretiske og metodiske innfallsvinkler på fagfeltet. Studiet legger også vekt på å utvikle en reflektert holdning til teori og metode.
Karakternivå: Topp 30%
I min master oppgave har jeg tatt for meg den norske filmsensurens utvikling fram til i dag også sett nærmere på dagens lovverk i forhold til filmsensur, både nasjonalt, transnasjonalt og internasjonalt. Jeg fikk C på denne oppgaven.
   
aug 2010 jun 2013 Film og Fjernsynsvitenskap, Høgskolen i Lillehammer
Bachelor  Norge 
Bachelorprogrammet gir spesialkompetanse innen film og fjernsynets innhold, form og organisering – i dag og gjennom historien.
Karakternivå: Topp 30%
Bachelor oppgaven var en komparativ studie hvor jeg så på utviklingen av japansk og amerikansk animasjons hvor voksne var målgruppen. Jeg fikk en A på denne oppgaven.
   
aug 2007 jun 2009 DIGITAL MEDIEPRODUKSJON bachelor (Mediefag, bibliotekfag og journalistikk), Høgskolen i Hedmark
Bachelor  Norge 
Studiet er en blanding av teoretiske og praktiske fag, med hovedvekt på praktisk produksjon og fokus på film og video.
Karakternivå: Topp 40%
I bachelor oppgaven samarbeidet jeg med to andre studenter. Vi lagde en kort film hvor vi blandet sammen 3D animasjonen og live-action. Mitt hoved ansvar under dette prosjektet var skuespill, klipping og storyboard.
   
jul 2008 des 2008 Film fag, Edith Cowan Univesity Western Australia
Annet  Australia 
Jeg hadde et semester i Australia hvor jeg tokk fag innen video produksjon, manus skriving, film kunst, psykologi i film.
Karakternivå: Topp 30%
Under mitt opphold var jeg blant annet med som gaffer på musikkvideo produksjon og jeg hadde en videoinstallasjon i et museum i Perth.
   
Annen erfaring
des 2015 apr 2017 Blogger, Z Filmtidskrift
Oslo

Z filmtidsskrift utgir dyptpløyende artikler, intervjuer og essayistiske tekster som belyser filmrelaterte temaer fra forskjellige synsvinkler. Z utgis av Norsk filmklubbforbund med 4 nummer i året. Driften av Z er basert på frivillige bidragsytere.

   
okt 2014 jun 2015 Leder, Spillsamfunnet
Lillehammer
Spillsamfunnet er en studentgruppe ved Høgskolen i Lillehammer, hvor hovedmålet er å sosialisere studentene ved Høgskolen gjennom spill. Dette er da snakk om både brettspill og konsollspill. Gjennom dette vervet har jeg jobbet med regnskap, budsjett, promotering, designet plakater og flyers, planlagt flere arrangementer osv.
   
mar 2015 Teknisk ansvarlig, Den norske studentfilmfestivalen
Lillehammer
Jeg hadde ansvar for lyd og lys i salen i tillegg til avspilling av filmene.
   
apr 2011 Bakomfilm ansvarlig, Amandus Festivalen
Lillehammer
Filmet, regisserte og klippet bakomfilmen
   
feb 2009 mar 2009 Videojournalist , TvRomerike
Viken
Ekstern praksis. Jobbet med intervju, filming og redigering av diverse saker. Jeg jobbet også en med klipping av tidligere opptak av teaterstykker.
   
okt 2007 mai 2008 Bartender, teknisk ansvarlig, ordensvakt, Biblioteket pub og scene
Innlandet
Studentpuben på Rena, mine oppgaver var:  Servering av drikkevarer Rigging av utstyr ved konserter Ansvar for sikkerhet
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
       
Ferdigheter og kompetanser
Kompetanseområde (IT)
Multimedia (IT)
Programvare/verktøy (IT)
Microsoft Office (IT)
Sosiale ferdigheter og kompetanser Jeg har jobbet som bartender og jeg har også holdt foredrag for større forsamlinger både på norsk og engelsk.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Jeg har vært leder ved en studentorganisasjon hvor jeg har ledet flere møter. Jeg har organisert, planlagt og promotert flere arrangementer ved denne organisasjonen. Jeg har også jobbet med budsjett og regnskap.
Tekniske ferdigheter og kompetanser Jeg har jobbet en god del med video og foto kameraer, jeg har også lært å fremkalle bilder i mørekrom. Jeg har erfaring med bruk greenscreen. Jeg har jobbet med Adobe Preniere pr CS 5.5, After Effects, Final Cut, Avid Liquid, Sony Vegas og 3D Max
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Jeg har studert kunstfilm og kunsthistorie under første året på videregående.
   
Annen info
Interesser
pc-spill
Brettspill
Rollespill
Litratur
Film
Tv-serier
slalom
Historie