<  
>  
Christoffer Holenbakken
Fotograf Lørenskog, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Hei mitt navn er Christoffer! Jeg skjønner at du kanskje ikke er den mest komfortable foran kameraet, men for å være helt ærlig så er ikke de fleste av oss det. Med min erfaring som fotograf har jeg plukket opp mange tips og triks for å få deg til å glemme at kameraet er der! Som fotograf er mitt største mål er at du skal gå ut fra en fotografering med bilder du kan være stolt av. Sammen skal vi komme opp med konsepter som forteller din historie på en unik og kreativ måte. Jeg har en lidenskap for portrett fotografering, produkt fotografering og event fotografering, men også mange andre sjangre innenfor fotografi. I løpet av min tid i bransjen har jeg også vunnet priser for mine fotografier, blant annet: 2018 i Drømmestipendet i kategorien visuell kunst. 2019 i NFF sin Hedmark og Oppland fotograflaug konkurranse. Fra 2018-2020 har jeg vært fotograf lærling igjennom OFS (opplæringskontoret for fotostudier) og jeg har nå fagbrev som fotograf, med meget godt bestått. Trenger du fotograf til ditt neste prosjekt eller fange noen vakre minner, ikke nøl med å ta kontakt. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 12
  • Pris fra Vil variere fra prosjekt
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Foto
12 tjenester

Nivå

Profesjonell

Pris

Vil variere fra prosjekt

Meldingen ble sendt
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Christoffer Holenbakken
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Christoffer Holenbakken, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
jan 2021 Nåværende Fotograf , Holenbakken foto
Annet, Heltid Lørenskog

Holenbakken Foto er en fotograf for store og små anledninger som gjerne hjelper deg med å forevige øyeblikkene i livet, eller hjelper din bedrift å fremstå på en best mulig måte visuelt.