<  
>  
Michael Darell
Rådgiver og Veileder Rælingen, Norge
1 likerklikk
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Har flere års erfaring innen undervisning og rådgiving. Noen av emnene jeg tilbyr min kompetanse er innen optimal helse, kosthold, vitaminer og mineraler samt trening. Min visjon er å formidle evidensbasert kunnskap om sammenhengen mellom mat og helse og være en troverdig budbringer av ernæringsinformasjon til industri, næringsliv, organisasjoner, foreninger og privatpersoner. Mine tjenester utføres av en kvalifisert veileder som bygger på forskningsbaserte studier og erfaring innen helse. Tilpasser kurs og foredrag om mat og helse. Veiledning og enkeltkonsultasjoner. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 9
  • Pris fra NOK 500 / time
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Veiledning, coaching og mentoring
5 tjenester

Nivå

Erfaren

Livsstil og trening
3 tjenester

Nivå

Erfaren

Øvrig
1 tjeneste

Nivå

Litt erfaren

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Michael Darell
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Michael Darell, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
1 prosjekt

Mine Prosjekter

"Optimal helse" har som visjon å formidle evidensbasert kunnskap om sammenhengen mellom mat og helse og være en troverdig budbringer av ernæringsinformasjon til industri, næringsliv, organisasjoner, foreninger og privatpersoner. Våre tjenester utføres av kvalifiserte veiledere som bygger på forskningsbaserte studier og erfaring innen helse. Tilpasser kurs og foredrag om mat og helse. Veiledning og enkeltkonsultasjoner.
Personlig coaching
Karriereveiledning
Helsecoaching
Personlig utvikling
Ernæringsrådgivning
Ernæring
Vis prosjekt