<  
>  
Diana Dejic
Identitet verifisert med BankID
UX/UI Designer Oslo, Norge
1 likerklikk
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg er en engasjert og dyktig UX-designer med en lidenskap for å skape brukeropplevelser som fanger oppmerksomheten. Min kreative tilnærming til design gjenspeiler seg i hver eneste detalj av mitt arbeid. Samtidig trives jeg i den digitale verden, jeg har du en sporty side som viser min aktive livsstil og dedikasjon til å opprettholde en sunn balanse mellom arbeid og fritid. Min erfaring som leder gjennom mange år har formet meg til en effektiv kommunikator og en inspirerende figur for mine kolleger. Jeg setter pris på samarbeid og forstår viktigheten av å lede ved eksempel. Det mest verdifulle for meg er familien min, som jeg bor sammen med. Jeg har funnet måter å integrere min karriere, lidenskaper og ansvar som leder med familielivet mitt på en harmonisk måte. Alt i alt, er jeg en inspirerende UX-designer med en sporty ånd, en erfaren leder og en hengiven familiekvinne. Min kreativitet og balanserte tilnærming til livet gjør deg til en unik og bemerkelsesverdig person. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 2
  • Pris fra Ved avtale
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Øvrig
2 tjenester

Nivå

Erfaren

Pris

Ved avtale

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Diana Dejic
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Diana Dejic, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
1 prosjekt

Mine Prosjekter

HVEM VAR MED? UX-Designer i samarbeid med tech teamet i Zebra Consulting. HVA HAR VI GJORT? Lage en engasjerende og brukervennlig hjemmeside for Zebra Consulting som effektivt kommuniserer selskapets verdier, personlighet og tjenester.
Interaksjonsdesign
Designstrategier
Design- og kreative prosesser
Webdesign
Vis prosjekt