<  
>  
Tone Ørnebo
Journalist Trollåsen, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Er utdannet Bachelor innen markedsføring, handel og økonomi fra BI. Har senere tatt videreutdannelse innen magasin-journalistikk og nyhetsjournalistikk, har hatt Vivian Songe som dyktig læremester og tidligere spesialkurs innen nyhetsjournalistikk på Handelshøyskolen BI. Mange år i næringslivet har gitt bra erfaringsbakgrunn innen alt fra digital markedsføring, prosjektarbeid, markedsføring, events og tekstproduksjon og kommunikasjon. Liker å skrive om alle typer tema, har god forretningsforståelse B2B og er på jakt etter skriveoppdrag med fokus på Content markedsføring, eller blogg, annet av interesse er å lage beskrivelser til produktark og annet skrivearbeid etter behov. Kan levere det meste innen tekst. Av person er jeg utadvendt, arbeidssom/målrettet, kreativ/ initiativrik og pålitelig som kan arbeide etter deadlines. Ønsker å være fast freelance men tar gjerne også enkeltoppdrag og prosjekter. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 3
  • Pris fra Ikke oppgitt
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Kommunikasjon, tekst og PR
1 tjeneste

Nivå

Erfaren

Oversetting (skriftlig)
1 tjeneste

Nivå

Litt erfaren

Journalistikk
1 tjeneste

Nivå

Ikke oppgitt

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Tone Ørnebo
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Tone Ørnebo, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
1 prosjekt

Mine Prosjekter

Handler om at det er lurt å ta kontakt med banken før regningsbunken blir for høy og at man må tenke seg om før man tar opp ett eller flere forbrukslån. Skrevet på en finansportal som sammenligner og formidler lån. Ga god rekkevidde på google.
Skriftlig kommunikasjon
Tekstforfatting
Blogging
Vis prosjekt