<  
>  
Kine Henriksen
Media, kommunikasjon, PR, Journalistikk Tromsdalen, Norge
2 likerklikk
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Etter fullført videregående i Norge, fortsatte jeg mine studier utenlands. Jeg studerte i Danmark og Australia og avsluttet min master på Kypros i Juni 2018 fra The University of Nicosia. Der avsluttet jeg graden min som Honour graduate som er en akademisk utmerkelse for de som har oppnått de resultater og jeg ble utmerket til en Valevictorian. For å kvalifisere til bacheloren i Danmark var det et krav å lære seg et tredje språk og jeg tok et semester med Spansk i Nicaragua.
Jeg mener min tid som internasjonal student, samt arbeidserfaring fra utlandet viser min interesse, engasjement og evne til samarbeid og samhandling i omgivelser med kulturelt mangfold. Jeg mener også det viser mine anlegg for å tilpasse meg i ulike bransjer. Mitt mål er å jobbe i et felt hvor jeg kan bidra med mitt humanitære og samfunnsengasjement. Her ønsker jeg å bruke min internasjonale bakgrunn og kunnskaper og kvalifikasjoner i media og kommunikasjon, PR, skrive, utvikle kampanjer og medie innhold.
Les mer
Skriftlig kommunikasjon Fra 100 KR / per time
Dersom du er interessert i mine tjenester innen Skriftlig kommunikasjon, kan du kontakte meg eller sende en forespørsel om et oppdrag. Jeg vil deretter komme tilbake til deg så raskt som mulig. Vis mer
Nivå
Tilgjengelighet
Arbeidssteder
Hjemmekontor,
Tromsø
Forespør tjenesten
Skriftlig kommunikasjon
Er du interessert i tjenesten Skriftlig kommunikasjon fra Kine Henriksen?
Bestill tjenesten!
eller send en generell henvendelse
Andre typer tjenester jeg tilbyr
Journalistikk
1 tjeneste

Nivå

Litt erfaren

Pris

100 KR / per time

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Kine Henriksen
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Kine Henriksen, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
Språk
Dansk Flytende Flytende Nei
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
Spansk Middels Middels Nei