<  
>  
Anita Hvambsahl
Grafisk designer Oslo
1 likerklikk
2 Følgere
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg er grafisk designer i mitt eget foretak The Color Me Studio. Tar oppdrag for de fleste typer design til web og print, som design av logo/visuell profil, flyers, plakater, bokomslag, menyer, magasin, annonser. Jeg driver også bloggen link skjult og kan bidra med både visuell og tekstlig innholdsproduksjon. Les mer
Grafisk design Pris: Etter avtale
Dersom du er interessert i mine tjenester innen Grafisk design, kan du kontakte meg eller sende en forespørsel om et oppdrag. Jeg vil deretter komme tilbake til deg så raskt som mulig. Vis mer
Tilgjengelighet
Arbeidssteder
Hele Norge,
Hele Utlandet
Forespør tjenesten
Grafisk design
Er du interessert i tjenesten Grafisk design fra Anita Hvambsahl?
Bestill tjenesten!
eller send en generell henvendelse
Meldingen ble sendt
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Anita Hvambsahl
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Anita Hvambsahl, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
aug 2012 Nåværende Grafisk designer og eier, The Color Me Studio
Fast ansettelse, Heltid Norge

Designer, mediekonsulent og innholdskreatør. Design av visuell profil, trykksaker, magasin og redaksjon, og design for trykte og digitale flater. Jobber for små og stor kunder og med egne prosjekter og kolleksjoner.

   
mar 2019 mai 2020 Marketing Manager, Proxll
Fast ansettelse, Heltid Oslo


 Fast stilling. Hadde ansvar for markedsføringen; markedskoordinering, eventplanlegging, visuell profil, markedsmateriell, nettsider m.m. Tilegnet meg gode ferdigheter i strategisk og operativt kommunikasjonsarbeid. Bisto med oppdateringer av nettsider og profil og internkommunikasjon, og fikk tilbakemeldinger på at mitt arbeid fikk Proxll til å fremstå som et mer attraktivt firma å jobbe hos og handle fra.

   
jun 2017 mar 2018 Grafisk designer / konsulent, Skydda Norge As
Prosjekt / Engasjement, Deltid Oslo

Midlertidig engasjement. Design av brosjyrer og annonser. Bidro til lanseringen av Skydda-magasinet, implementering av ny visuell profil, design av markedsmateriell, utsending av nyhetsbrev. Oppnådde gode resultater, og fikk gode tilbakemeldinger på mitt arbeid fra ledelsen med mitt bidrag til ny profilimplementering og øvrig grafisk arbeid.

   
apr 2011 jul 2012 Grafisk ansvarlig, Sense Media
Fast ansettelse, Heltid Norge

Hovedansvar for design av byråkunders visuelle profil, annonser, webdesign og sosiale medier. Markedsmateriell og design for trykte og digitale flater. Google Analytics og Adwords. Erfarte at jeg evnet å sette meg raskt inn i nye ting, og bidro med at firmaet nå kunne levere flere tjenester, også innen grafisk design.

   
UTDANNING
aug 2015 jan 2018 MEDIEVITENSKAP 2-årig master (Mediefag og journalistikk), Universitetet i Oslo
Mastergrad (annen)  Oslo 
Karakternivå: Topp 10%
   
aug 2007 jun 2010 ESTETISKE FAG bachelor (Estetiske fag, kunst- og musikk), Universitetet i Oslo
Bachelor  Norge 
   
aug 2005 jun 2007 Enkeltemner i informatikk og psykologi, Universitetet i Oslo
Annet  Norge 
   
Annen erfaring
mar 2018 jun 2020 Grafisk designer / Mentor / Konsulent, Young Global Initiator
Tanzania, Oslo
Vår/sommer 2018 var jeg med i planleggingen av Career Guidance and Youth Entrepreneurship Conference i Tanga, Tanzania. Jeg hadde ansvaret for konferansens grafiske profil, og sto for design og utvikling av alt trykket og digitalt materiell til konferansen, samtidig som jeg var med i plabnleggingsgruppa. Deltok også på konferansen 16. og 17. juni som mentor for konferansens deltakere.
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
       
Annen info
Førerkort
Nei, men med mulighet til å ta det om nødvendig.