<  
>  
Sandra Larsson
Digital markedsfører Oslo
1 likerklikk
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg har for det meste avsluttet min frilanskarriere, men ta gjerne en titt på sandralarsson.no om du skulle trenge en fotograf i helgene. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 3
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 4
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Foto
2 tjenester

Nivå

Ikke oppgitt

Programvare/verktøy (IT)
1 tjeneste

Nivå

Ikke oppgitt

Meldingen ble sendt
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Sandra Larsson
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Sandra Larsson, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
0 prosjekter

Mine Prosjekter

Min CV
ARBEIDSERFARING
jun 2013 jul 2014 Salgskonsulent, Kelly Services
Vikariat, Deltid Trondheim
Arbeidet bestod i å selge Netcoms varer og tjenester med telefon og terminal som arbeidsverktøy. Arbeidet krevde mye forståelse av IT-systemer, salgsteknikker og god kundebehandling. Netcoms teamleder beskrev meg som en kundebehandler med gode resultater.
   
des 2011 Grafisk dedigner, Universitetet i Agder
Sommerjobb / sesongjobb, Heltid Kristiansand
Oppdraget bestod i å lage to plakater til Universitetet i Agders kaffekoppkampanje. Oppgaven krevde rask planlegging og gjennomføringsevne, hvor jeg fikk bruk for min kompetanse innenfor foto og grafikk.
   
aug 2010 aug 2011 Kassemedarbeider, Lefdal Elektromarked
Ekstrahjelp, Deltid Norge
Ansvarlig for kasseområde, veilledning og salg.
   
okt 2008 aug 2011 Kinomedarbeider, Norsk Kino Hønefoss
Ekstrahjelp, Deltid Norge
Ansvarlig for billettsalg og pengeflyt, hadde også samtidig rolle som underholdende og kunnskapsrik for de som bestilte bursdagspakken med utfyllende forklaringer på prosessene bak kinoavspillingen.
   
feb 2008 aug 2010 Assistent, Ringerike kommune
Sommerjobb / sesongjobb, Heltid Norge
Assisterte og bisto mennesker med psykisk utviklingshemming.
   
UTDANNING
aug 2014 jun 2015 MEDIER, KOMMUNIKASJON OG INFORMASJONSTEKNOLOGI 2-årig master (Mediefag, bibliotekfag og journalistikk), NTNU
Mastergrad (annen)  Trondheim 
Masteren videreførte praktisk og teoretisk innblikk i medienes ulike sider. Ved siden av teoretiske emner, ga graden en verdifull praksis i faget «oppdrag for bedrift». Gjennom dialog, og kvantitative og kvalitative analyser av Rockheims digitale kanaler og deres følgere, utarbeidet vi en digital strategi som fokuserte på bedre innhold og mer engasjement. I masteroppgaven, «Fishy Business», forsket jeg på hvordan oppdrettsnæringen oppfattes i media, og hvorfor og hvordan mediene opprettholder og påvirker befolkningens resepsjon. Masteroppgaven er et resultat av hardt arbeid, og min evne til å jobbe strukturert, analytisk og selvstendig over tid.
   
aug 2009 jun 2012 Kommunikasjon, Universitetet i Agder
Bachelor  Kristiansand 
Studiet omfattet medieproduksjon, hovedsaklig skrift og bilde, og kunnskap om medienes plass i samfunnet, og om hvordan kommunikasjon fungerer i ulike sammenhenger. Studiet var noe mer praktisk rettet, hvor vi produserte nyhetsartikler, brosjyrer, redigerte filmklipp og ble kjent med CMS-tjenesten Wordpress. Bacheloren ga meg mulighet til å utveksle til Australia, vårsemesteret 2012. Her valgte jeg å fordype
   
Annen erfaring
aug 2014 aug 2015 Grafiker, Revolve NTNU
Trondheim
Revolve NTNU er en studentorganisasjon i Trondheim. Hvert år designer og produserer studentorganisasjonen en racerbil som brukes til å konkurrere i verdens største ingeniørkonkurranse, Formula Student. Min oppgave bestod i å profilere organisasjonen gjennom å designe klær, plakater, flyers, bannere, lastebilfolie, mm. Jeg hadde også ansvar for å markedsføre organisasjonen på NTNU og under ulike messer, for å synliggjøre Revolve for potensielle medlemmer og sponsorer. Revolve NTNU beskrev meg som en viktig bidragsyter i organisasjonen, hvor jeg utførte oppgaver, både innenfor og utenfor mitt ansvarsområdet, på en særdeles god måte.
   
feb 2013 jun 2015 Layoutmedarbeider, Under Dusken
Trondheim
Under Dusken er studentavisen for studentene i Trondheim som utgis 16 ganger i året. Her jobbet jeg hovedsakelig som layoutmedarbeider med fokus på sidebrekking. På siden jobbet jeg også med andre små oppdrag, som for eksempel infografikk og logo. Jeg har fått gode tilbakemeldinger for min innsats i Studentmediene, blant annet at jeg fremstår som selvstendig, positiv og hardtarbeidende.
   
sep 2009 jan 2012 Journalist, fotograf og layoutmedarbeider, Unikum
Kristiansand
Unikum er studentavisen på Sørlandet, som utgis åtte ganger i året. Her opparbeidet jeg meg erfaring fra ulike roller. De to første årene jobbet hovedsakelig som journalist og fotograf, etter hvert fikk jeg erfaring i sidebrekking og deskarbeid. For syv måneder fikk jeg lederansvar som foto- og nyhetsredaktør i Unikum. Vervet ga meg verdifull erfaring i å organisere og delegere arbeid, samt å holde redaksjonelle møter hver uke. Vervet ga meg mye leder-, skrive- og fotoerfaring. Datidens ansvarlig redaktør beskrev meg som effektiv, målrettet og engasjert, med gode resulater.
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
Tysk Grunnleggende Grunnleggende Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
Foto
Adobe Photoshop
Salg og markedsføring
Markedsføring
Kompetanseområde (IT)
Publiseringsløsninger (CMS) (IT)
Programmering (IT)
Telecom (IT)
Forretningsområde (IT)
Kunderelasjonshåndtering (CRM) (IT)
Operativsystem (IT)
Mac OS (IT)
Windows 2000 (IT)
Windows 2003 (IT)
Windows XP (IT)
Programvare/verktøy (IT)
MS Internet Explorer (IT)
Microsoft Excel (IT)
Microsoft Office (IT)
Microsoft Outlook (IT)
Microsoft PowerPoint (IT)
Microsoft Word (IT)
Sosiale ferdigheter og kompetanser Blid, tålmodig, kreativ, analytisk, pålitelig, selvstendig, strukturert og engasjert.
Tekniske ferdigheter og kompetanser Har ferdigheter med Adobe CS, hvor Indesign, Photoshop, Illustrator er mine allierte. Jeg har også en generelt god Office-kompetanse.
IT-ferdigheter og kompetanser Litt over middels. Har erfaring fra å programmere i Python og C#, samt noe i Flash.
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser Har ferdigheter innenfor tegning, grafisk design, layout design og har noen musikalske ferdigheter innenfor pianospilling.
Andre ferdigheter og kompetanser Sidebrekking, kampanjearbeid, grafisk produksjon, bildeproduksjon, profileringsarbeid, medieanalyse, tekstproduksjon osv.
   
Annen info
Førerkort
Ja, har førtekort for bil.