<  
>  
Petya Georgieva Gushkova
Ingeniør Bergen
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg er erfaren vedlikeholdsingeniør med kompetanse fra Instrument og Automasjon innen V&M prosjekter og elektronikk produksjon med kvalitetskontroll funksjoner, oppfølging av avvikssystem, avviksbehandling, problemløsning og forbedringstiltak. Kjennskap fra Lean produksjonsfilosofien med hovedfokus på økende effektivitet i produksjonen, levering av kvalitet til kundene og metoder for å redusere og optimering av kostnadene. Teknisk oppfølging mot underleverandører. Saksbehandling - kontakt med kunder og leverandører, planlegging.Teknisk support for kunder og salg. Kalkulering og utarbeidelse av tilbud til kundene. Innkjøp av teknisk utstyr – vurdering av leverandører. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 11
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 1
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Tekniske ferdigheter
6 tjenester

Nivå

Erfaren

Øvrig
3 tjenester

Nivå

Erfaren

Programvare/verktøy (IT)
2 tjenester

Nivå

Erfaren

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Petya Georgieva Gushkova
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Petya Georgieva Gushkova, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
sep 2013 sep 2015 Disipliningeniør Instrument & Automasjon, Reinertsen AS, avd. Bergen
Fast ansettelse, Heltid Bergen
Disipliningeniør instrument og automasjon: Prosjektering av tekniske løsninger innen multidisiplin prosjekter på Grane for Statoil som kunde for Instrument og Automasjon disiplin - styring og prosjektering av prosessanlegg. Utført arbeidsoppgaver innen installasjon, kontroll og vedlikehold av forsjelige overvåkingssystemer, branndeteksjon (flamme-, linje- og punktgass detektorer), alarm og sikkerhetssystemer. Jeg har erfaring med utarbeidelse av prosedyrer for instalasjon av utstyr inkl. kabeltrekking i Cabsys, nodal segment og diagram, identifisering av ledig kapasitet i JB, termineringsdokumentasjon, for kabelen fra/til Tag i henhold til TR kravene til elektro leveranser. Erfaring med prosjektering av instrument- og automasjons-systemer samt utarbeidelse av underlag for offshore installasjon, inkludert signalkabler og tubing. Hoved ansvar for utarbeidelse av installasjons- og SAS pakker, teknisk underlag, intern og leverandørsdokumenter. Arbeid i forskjellige applikasjoner som SAP, Procosys, CabSys, STIDTag, STIDDoc, STIDLoop og petroleumsrelaterte regelverk som NORSOK, Statoil Technical Requirements, ARIS, DOCMap og Ptil. Deltatt i følgende V & M prosjekter: • Olje-produsent brønn; • Vanninjeksjon brønn; • Gassinjeksjon brønn;
   
jun 2012 sep 2013 Spesialist i subbsea-produksjon, Siemens Energy AS - Division Oil &Gas Solutions, avd.Bergen
Prosjekt / Engasjement, Heltid Bergen
Assembling, kobling og testing av seismiske systemer til subseabransjen. Kompetanse innen blyfri soft lodding. Produsering av Anguila slanger med Gisma- og Tronic konnektor. Deltatt i følgende prosjekter: • MagSeis;
   
jul 2010 jun 2012 Team leder, CityMaid HjemmeService AS, avd. Bergen
Fast ansettelse, Heltid Bergen
Rengjøring, praktisk bistand, personlig stell og andre hjemmehjelp- og omsorgstjenester med mer.
   
aug 2006 mar 2010 Vedlikeholdsingeniør. Driftsleder, ADG BUILD Ltd
Fast ansettelse, Heltid Bulgaria
Driftsleder - produksjon, testing, vedlikehold av elektriske utstyr med radio fjernkontroll og elektronisk tilgang kontrollsystemer for bolig, næringsbygg, offentlig bygg samt industri og produksjonsanlegg. Vedlikehold av maskiner for produksjon av PVC vinduer og dører (hoved produksjon av firmaet), samt med - planlegging av produksjon og vedlikehold, teknisk veiledning og kvalitetssikring av produksjonspersonellet.
   
UTDANNING
feb 2017 Nåværende Master of Management program i Prosjektledelse - deltid, BI Bergen
Mastergrad (annen)  Bergen 
   
sep 2001 aug 2006 Bachelor Industriell elektronikk (Teknologi og ingeniørfag), Tekniske Universitet, Sofia, Bulgaria
Bachelor  Bulgaria 
Bachelor Industriell elektronikk - Elektro Fakultet Studiefelt: Styring av automasjonssystemer Det er gitt generell godkjenning fra NOKUT for 5 års ingeniør utdanning.
Generell godkjenning fra NOKUT av 5 års høyere utdanning.
   
Språk
Bulgarsk Flytende Flytende Ja
Engelsk Middels Middels Nei
Norsk Middels Middels Nei
Russisk Middels Middels Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
Programmeringsspråk (IT)
C (IT)
Programvare/verktøy (IT)
Microsoft Excel (IT)
Microsoft Office (IT)
Microsoft PowerPoint (IT)
Microsoft Word (IT)
Sosiale ferdigheter og kompetanser Jeg er svært motivert, ambisiøs og målrettet person. Omgjengelig, selvstendig, pålitelig og fleksibel. Komfortabel med en hektisk timeplan. Jobber godt i team.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Team lederskap;
Tekniske ferdigheter og kompetanser Styring og prosjektering av prosessanlegg,Overvåkings-og sikkerhetssystemer,Olje-produsent,Vann-og Gassinjeksjon brønn,Installasjons- og SAS pakker,Fire&Gas deteksjon, Control System,Logikkdiagram,SCD-er og P&ID,NORSOK, Statoil Technical Requirements,ARIS, DOCMap og Ptil,Ex/ATEX kunnskaper,Avviksbehandling, problemløsning og forbedringstiltak,Planlegging av produksjon og vedlikehold,teknisk veiledning og kvalitetssikring av produksjonspersonellet,Teknisk dokumentason,
IT-ferdigheter og kompetanser Flytende arbeid med datamaskin; MS Office, tekst og bilde programmer; STID, SAP, ProCoSys, CabSys, MIPS, Lotus Notes , PDMS, Microstation og Revit MEP MagiCAD Elektro.
Andre ferdigheter og kompetanser INTERESSER Hund, friluftsliv, turer, familie. Elsker å reise til ulike steder med familien, jeg liker solen og strandene, jeg er utrolig flink å fiske og veldig forsiktig når jeg står på ski.
   
Annen info
Førerkort
B