Gjensidige søker forsikrings- og pensjonsselgere til vårt Salgssenter Næringsliv i Oslo!

Medarbeiderne på salgssenteret gir råd om og selger forsikringer og pensjon til bedriftskunder. Det er en krevende jobb, men også en jobb der oppskriften er tydelig. 

Les mer om våre ledige selgerstillinger:

Forsikringsselgere

Pensjonsselgere

- Vi gir alle våre medarbeidere grundig opplæring og tett oppfølging, forteller Daniel, som er salgsleder i Gjensidige. Samtidig ser vi at de som lykkes er de som evner å ta til seg lærdommen og bruke den nærmest intuitivt i ulike kunderelasjoner. Det nytter ikke å bla opp til side 23 i manualen når kunden spør om noe, du må kunne tenke kjapt og bruke den kunnskapen du har til å svare på spørsmålene de har nærmest umiddelbart.

- Det handler i bunn og grunn om å bry seg om kundene og lytte til og forstå deres behov. Da er det langt enklere å foreslå gode løsninger. I en jobb som dette må du trives med å snakke med ulike mennesketyper, blant våre kunder møter du nemlig nær sagt hele spekteret. 

Gjensidigeskolen

Alle medarbeidere på salgssenteret går gjennom et opplæringsprogram som strekker seg over fem måneder, med ulike moduler.

- Jeg tør påstå at Gjensidigeskolen er en av Norges beste skoler innenfor salg og fagopplæring, sier Daniel. Her får du den faglige kunnskapen du trenger for å bli en god selger i tillegg til at du kan lære av noen av de beste i bransjen. Når det er sagt, så er det ikke alle som har det i seg å bli god, du må kombinere denne teoretiske kunnskapen med gnist og et sterkt driv.

Opplæringen består både av kurs og samlinger på Gjensidigeskolen i tillegg til tett oppfølging av ledere i arbeidshverdagen. I tillegg får medarbeiderne opplæring i pensjon og forsikring, noe som er nødvendig i situasjoner der de skal gi kunder råd om hvilke produkter de bør velge.

- Vi har forsikringer som dekker hele spekteret og jobber med vidt ulike bransjer, så det krever en hel del for å jobbe her, sier Bent, som også er salgsleder i Gjensidige. Man opparbeider seg svært god breddeforståelse for forsikringsmarkedet. Samtidig har våre selgere hele Gjensidige-organisasjonen å lene seg på dersom man trenger bistand.

Å heie på hverandre

Å selge handler om å skape resultater og på salgssenteret til Gjensidige skaper man resultater sammen med sine kolleger.

- Vi er opptatt av resultater og å synliggjøre disse både individuelt og for team. Skal du jobbe hos oss må du være glad i å konkurrere og opptatt av å prestere. Vi legger opp til konkurranser med både individuelle og teambaserte premier og de som lykkes best her er alltid de med en sterk indre motivasjon og vilje. Samtidig mener vi at suksess er noe man best får til sammen. Vi tror det er en viktig bidragsyter til å skape det gode miljøet vi har her.

Les mer om våre ledige selgerstillinger:

Forsikringsselgere

Pensjonsselgere

 

Vil du se hvordan vi har det hos oss, og lære litt om karriere i Gjensidige? Ta en titt på disse videoene: