<  
>  

GK Gruppen

Bygg / Anlegg / Entreprenør

I GK tar vi ansvar, går foran og inspirerer til å skape et bedre klima. GK skal være et klimaforbilde! Bygg- og anleggsnæringen står for 40 % av energibruken og klimagassutslippene i verden, og vi i GK bidrar til å redusere den andelen ved å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner.

Vi fokuserer på muligheter fremfor begrensninger og legger til rette for at våre medarbeidere skal få være nysgjerrige og få det meste ut av sin kunnskap og kompetanse i arbeidet for en bærekraftig bransje.

Verdien av GK er summen av våre medarbeideres kompetanse, og vi er avhengige av å rekruttere de beste i næringen. Derfor jobber vi målrettet med kompetanseutvikling og vi skal ligge i front på teknologisk utvikling.

Vi vil ha med deg på laget som er nysgjerrig på fremtiden og vil være med å bidra til at GK blir et klimaforbilde.

 

GK er Skandinavias ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, elektro, rør, sikkerhet, byggautomasjon, kulde og energi. Våre mer enn 3300 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen omsetter for 6 milliarder kroner.

,,
Vil du være et klimaforbilde?

Ledige stillinger hos GK Gruppen

Vil du jobbe med energieffektive løsninger? GK Inneklima avd. Steinkjer, Service/Rehab. søker ny medarbeider grunnet økende oppdragsmengder. GK Inneklima avdeling
15.01.2021 Steinkjer
Vil du skape fremtidens bærekraftige løsninger? GK Inneklima Trondheim er i vekst og skal levere spennende prosjekt i tiden fremover.
17.01.2021 Trondheim
Vil du være med på laget for et bærekraftig samfunn? Har du faglig stolthet, ønsker å jobbe med bransjens mest
17.01.2021 Tromsø
Vil du jobbe med fremtidens løsninger innen byggautomasjon? Vi søker nå etter Serviceingeniør til vår byggautomasjonsavdeling Sør, med kontorsted Drammen.
17.01.2021 Drammen
Vil du bli med på laget for et bærekraftig samfunn? Dersom du har faglig stolthet og vil jobbe med bransjens
17.01.2021 Tromsø
Er du god på video og digitale medier? Som innholdsprodusent for digital læring får du mulighet til å jobbe med
17.01.2021 Oslo
Vil du være med på laget og skape noe av betydning? GK Rør Trøndelag har siden oppstarten i 2013 etablert
20.01.2021 Trondheim
Ønsker du å utvikle de beste og mest energieffektive løsningene for fremtidens bygg? Vil du skape fremtidens bærekraftige løsninger? GK
27.01.2021 Trondheim

Bli kjent med GK Gruppen

DE ANSATTE
Det beste ved å jobbe i GK Gruppen
 • Utfordringene
  Som nyansatt har jeg fått muligheten til å utvikle meg innenfor fagområdet samt å jobbe tverrfaglig innenfor tekniske anlegg. Med varierte arbeidsoppgaver, et godt og trygt arbeidsmiljø har jeg fått være med på et av landets ledende byggeprosjekter.
  Kyrre Brandt-Madsen Prosjektingeniør
 • Arbeidsmiljøet
  I GK har man store muligheter for utvikling og man får stadig nye utfordringer. Som nyansatt etter studiet jobbet jeg med energimerking og energivurdering av tekniske anlegg. Vi har et godt sosialt og faglig miljø. Dette gjør at jeg stortrives!
  Maren Joensen Prosjektingeniør
 • Arbeidshverdagen
  I GK får jeg god opplæring, av ledelsen og dyktige kollegaer med høy kompetanse. Jeg lærer stadig noe nytt i en varierende arbeidshverdag og trives utrolig godt som lærling i GK. Didrik ble kåret til "Norges Hyggeligste Lærling 2019"
  Didrik Berg Haltvik Rørleggerlærling
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Internship

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg?

Vi i GK jobber mot å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å
Antall internships
8 (flere)
Sted
Norge

Lærlingordninger

Lærling i GK

GK ønsker å ligge i front i bransjen, også når det gjelder fagkompetanse. Derfor har vi utviklet et lærlingprogram som
Antall lærlinger
100 (200 totalt)
Sted
Norge

Rekrutteringskalender

 • JAN 15
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JAN 17
  2021
  6 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
 • JAN 20
  2021
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktpersoner

HR-leder rekruttering og employer branding

Filmer

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som prosjektingeniør i GK? Lær mer om hvilke muligheter og oppgver du får bryne deg på i Skandinavias største tekniske entreprenør og servicepartner.
Min stilling som prosjektleder i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en prosjektleder hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Min stilling som servicetekniker i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en servictekniker hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Min stilling som avdelingsleder i GK. Lær mer om hverdagen til en avdelingsleder hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Min stilling som kundeansvarlig i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en kundeansvarlig hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.

Fakta om GK Gruppen

Adresse

Hovedkontor:

Ryenstubben 12
0679 Oslo


Vi har over 40 kontorsteder i hele Norge. Se hvor vi holder til her: http://www.gk.no/no/kontakt_oss/