<  
>  

GK Gruppen

Bygg / Anlegg / Entreprenør

GK er Skandinavias ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, elektro, rør, sikkerhet, byggautomasjon, kulde og energi.

Våre mer enn 3300 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen omsetter for 6 milliarder kroner.

Vil du jobbe for et bedre miljø?
Hos oss får du jobbe med bransjens beste fagmiljø innen energieffektivisering i bygg og lage løsninger som virkelig gjør en forskjell! Vil du jobbe hos Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner? Bli med å prege fremtidens bygg! Vi trenger din kunnskap til å hjelpe oss å finne enda bedre tekniske løsninger for optimal energiutnyttelse!

Energi og miljø
Vår misjon ‘For et bedre miljø’ har dobbel betydning. Våre medarbeidere jobber for bedre helse, trivsel og arbeidsforhold i bygninger. Samtidig jobbes det for å finne løsninger som reduserer energibruket og begrenser byggets påvirkning på det ytre miljø. Målet er bygninger med optimalt inneklima, lavest mulig energibehov, samt minimale driftskostnader og redusert energiregning for kundene.

Læring i et tverrfaglig miljø
Arbeid med tekniske løsninger og energi i bygg krever tverrfaglig kunnskap innen fagene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, energi, elektro, sikkerhet, rør og vannbårne energissystemer/VVS. Våre ingeniører samhandler med alt fra arkitekter, statikere, installatører, materialleverandører og interiørarkitekter. Samarbeid i tverrfaglig team gir en variert hverdag, faglig utvikling og personlige utfordringer.

Godt arbeidsmiljø
Samarbeid og faglige utfordringer skaper gode betingelser for fellesskap. Det gode arbeidsmiljøet blir gjerne fremhevet som en viktig årsak til at mange trives godt og blir værende i GK Gruppen i lang tid.

GK er en bedrift i rivende utvikling. Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere som kan bringe oss enda et steg videre! Vi ønsker oss kollegaer som tar ansvar og initiativ, og som vil dele sin kompetanse med andre.

Kanskje du er vår nye kollega?

 

 

Les mer
,,
Vil du jobbe for et bedre miljø?

Ledige stillinger hos GK Gruppen

Dersom du har faglig stolthet og vil jobbe med bransjens mest fremtidsrettede teknologi, så passer du hos oss. Du vil få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid. En fagarbeider hos oss er Helten i felten. Du vil bli utfordret gjennom totaltekniske problemstillinger, og vil være ansvarlig for at alle oppdrag blir gjennomført etter de krav og sikkerhetsrutiner som er fastsatt. Vi ser etter deg som er faglig interessert og vil jobbe for et bedre miljø. Vi søker etter flere Elektro Montører til vår avdeling i Tromsø og maritime avdeling i Eidkjosen. Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig, godt og profesjonelt fagmiljø. Arbeidsoppgaver: Utføring varierte el-arbeider innen el-kraft og teletekniske anlegg Sørge for at arbeidene utføres i henhold til GKs verdier, rutiner og kvalitetsplaner Ivareta og utvikle gode relasjoner mot eksisterende og nye kunder Bidra positivt til tverrfaglig samarbeid Samarbeide tett med bas, annleggsleder, prosjektledere samt nye og eksisterende kunder og leverandører Ønskede kvalifikasjoner: Fagbrev gr.L , og god faglig bakgrunn Erfaring innen maritim el-installasjon Erfaring innen brann-/nødlys og adgangskontroll Erfaring fra bransjen Gode kommunikasjonsevner og relasjonsbyggende egenskaper, og evne til å jobbe selvstendig så vel som i team Må beherske norsk skriftlig og muntlig Må inneha førerkort klasse B Vi kan tilby: Konkurransedyktige lønnsbetingelser Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Mulighet for kompetanseutvikling i GK Skolen Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons- og forsikringsforhold Aktivt bedriftsidrettslag
05.04.2020 Tromsø
Vil du skape fremtidens løsninger og bærekraftige prosjekter? GK Elektro AS som er en av de større entreprenører i landet har vi et prosjekterings- og rådgivningsmiljø innen elektro. Oppdragsmengden øker og vi søker derfor etter nye medarbeidere. Vi ser etter deg som har erfaring som rådgivende elektroingeniør fra ulike prosjekter og som ønsker gjøre en forskjell.  Energi, klima, miljø, fornybar energi og sirkulærøkonomi er sentrale elementer i våre prosjekter, som både pågår nå og som vil prege vår satsning fremover.  I GK vil du bli med og en del av et sterkt faglig team. Her legger vi vekt på helhetlig tekniske vurderinger og ditt arbeidsbidrag vil være allsidig med fokus på fremtidens potensialer i byggene. Utføre rådgivende elektroingeniør tjenester i alle faser i et prosjekt, med full prosjektering av elektro- og teletekniske anlegg. Våre kunder er kommunale, private, utviklere, eiendomsbesittere, entreprenører og leietagere. Vi jobber også i prosjekteringsgrupper hvor bla. GK inneklima har et eget rådgivermiljø. Vi ser etter deg som er ansvarsbevisst med gode kommunikasjonsevner, har elektroteknisk kompetanse og vil jobbe for et bedre miljø. Som rådgivende prosjektingeniør er du metodisk og systematisk i din tilnærming, planlegger fremover, gjør klare prioriteringer og fordeler ressurser effektivt. Du handler på eget initiativ, får ting til å skje og aksepterer ansvar for resultater. Du samarbeider godt med andre, deler kunnskap, erfaringer og informasjon, støtter andre for å nå teamets mål. Hvis du vil få bygg til å fungere optimalt med de beste energiløsningene og fremtidsrettede funksjoner, så er dette jobben for deg. Arbeidsoppgaver: Rådgivning, prosjektering, funksjonsbeskrivelse, planlegging og prosjekteringsledelse Beregning, tegning og kalkulering av elektrotekniske anlegg Kundekontakt og tilbud av rådgivertjenester Utredninger, kartlegging og analyser innen ulike elektroanlegg 3D-design BIM og modellering i Revit Ansvar for tekniske løsninger, kvalitet, økonomi og fremdrift i egne prosjekter Ønskede kvalifikasjoner: Sivilingeniør/ingeniør innen elektro/elkraft, fordel med fagbrev gr. L Gjerne bakgrunn som RIE Erfaring fra elektrobransjen er en fordel Gode Revit-kunnskaper med erfaring innenfor prosjektering i BIM Relasjonsorientert og positiv Vi kan tilby: En interessant stilling i et selskap i utvikling, i et stort konsern med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning
05.04.2020 Oslo
GK Norge jobber kontinuerlig med utvikling og effektivisering for å bedre vår konkurranseevne, øke lønnsomheten og redusere risikoen. Nå profesjonaliserer vi ytterligere ved å ansette en strategisk forretningsutvikler / Business Development manager som skal jobbe for og med konsernledelsen i Oslo. Som Business Development Manager vil du være en drivende kraft for våre strategiske endinger gjennom datadrevne beslutninger og profesjonell endringsledelse. Til å støtte deg får du tilgang til dyktige interne og eksterne ressurser. Innledende prosjekter inkluderer innkjøpsforbedringer, posisjoneringsstrategi og design av ny driftskostnadsmodell. Rett kandidat har minimum 3-5 års erfaring fra tilsvarende arbeid, gjerne fra Management Consulting. Du klarer raskt å sette deg inn i komplekse problemstillinger, anbefale tiltak og kommunisere og implementere disse på en enkel og forståelig måte.   Har du spørsmål angående stillingen, ta kontakt med Mads Folke Nordmark, Partner i Panamera IMD Executive Search på: mads@panamera-search.no. Vi ser frem til å høre fra deg.  
Fortløpende Oslo
Nyopprettet rolle – M&A – Prosess- og forbedringsarbeid Vi søker en økonomidirektør til en nyopprettet rolle i GK Norge med ansvaret for all økonomistyring i den norske delen av GK-konsernet. Den nye direktøren vil ha en viktig rolle i arbeidet med videre profesjonalisering av selskapet og målsetningen om å bli den ledende totaltekniske entreprenøren i Norden. Rollen innebærer blant annet å være strategisk sparringspartner for nøkkelpersoner i så vel GK Gruppen som i GK Norge. Basert på en tidlig etablert visjon om å være riksdekkende har GK hatt ekspansjon ”i veggene” siden begynnelsen i 1964. Den nye økonomidirektøren vil være en viktig bidragsyter i vurdering av nye oppkjøp og sammenslåinger, men også integrering og optimalisering opp mot dagens virksomhet. For å lykkes i denne rollen tror vi du er svært analytisk, flink til å se forbedringspotensial og effektiviseringsmuligheter samt er en inspirator med høy gjennomføring- og omstillingsevne. Rett kandidat bør ha solid erfaring fra tilsvarende roller i større virksomheter/konsern som har gjennomgått store endringer. Videre er det en stor fordel med kjennskap til byggebransjen eller andre relevante teknologiske prosjektmiljøer. Stillingen inngår i ledergruppen og rapporterer til administrerende direktør i GK Norge. Interessert? Kontakt Visindi AS ved Rune Hope, tlf. 450 75 000, Christian Høie Lie, tlf. 984 84 870 eller Frederic Moger, tlf. 415 48 884. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i prosessens innledende del. Søknad med CV sendes snarest. Du kan også sende inn søknad her: https://visindi.no/stilling/okonomidirektor-gk-norge
Snarest Oslo
Vil du være med å profesjonalisere og skape lønnsom vekst i en av Skandinavias største totaltekniske entreprenører? GK Gruppens nye CFO vil ha nordisk ansvar og være en del av konsernledelsen der også landssjefene inngår. GK har nylig etablert en ambisiøs og bærekraftig strategi for de kommende årene som du skal være med å implementere. Vi tror vår nye CFO har solid erfaring fra toppledergruppe, bred kompetanse og nettverk innen finans, erfaring og innsikt i M&A-aktiviteter og erfaring fra komplekse forretningsmodeller. Du skal bygge et godt og kompetent nordisk team og være en sentral bidragsyter i konsernledelsen. Du har høyere utdanning, er fremoverskuende, analytisk, løsningsorientert og har god gjennomføringsevne. Du er også inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig. Lederstilen din er resultatorientert og inspirerende. Interessert? Kontakt Visindi AS ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102, Atle Ronglan, tlf. 966 27 089 eller Raluca Rohatin, tlf. 900 72 459. Søknad med CV sendes snarest via www.visindi.no.  
Fortløpende Oslo
DE ANSATTE
Det beste ved å jobbe i GK Gruppen
 • Utfordringene
  Jeg fikk en god velkomst i GK og fikk tidlig store oppgaver. Kompetansen fra skolen bruker jeg daglig og bygger stadig videre på, for ingen dag som prosjektleder er lik.
  Lars Magnus Ballangrud Prosjektleder
 • Arbeidsmiljøet
  I GK har man store muligheter for utvikling og man får stadig nye utfordringer. Som nyansatt etter studiet jobbet jeg med energimerking og energivurdering av tekniske anlegg. Vi har et godt sosialt og faglig miljø. Dette gjør at jeg stortrives!
  Maren Joensen Prosjektingeniør
 • Arbeidshverdagen
  I GK får jeg god opplæring, av ledelsen og dyktige kollegaer med høy kompetanse. Jeg lærer stadig noe nytt i en varierende arbeidshverdag og trives utrolig godt som lærling i GK.
  Didrik Berg Haltvik Rørleggerlærling
LEDERNE
Hva vi er best på - formålet med virksomheten - og hvem vi ser etter
Dette er vi best på Om våre produkter og tjenester
 • Våre produkter og tjenester
  Våre kunder etterspør bærekraftige, smarte og energieffektive tekniske løsninger og installasjoner. Vi lykkes fordi vi har de beste fagarbeiderne og ingeniørene, og fordi vi evner å utnytte tverrfaglig kompetanse fra alle våre fagområder.
  Kim Robert Lisø Konsernsjef
Hva er formålet vårt? Visjon og målsettinger
 • Visjon og målsettinger
  GK jobber for et bedre miljø og vår visjon er å være nordens ledende på tekniske installasjoner i bygg.
  John-Erik Karlsen Eier
Hvem ser vi etter? Kvalifikasjoner og "cultural fit"
 • Verdier og kvalifikasjoner
  Vi ser etter de med engasjement og faglig bakgrunn fra energi og miljø, rør/VVS, automasjon, elektro, sikkerhet, kuldeteknikk eller andre tekniske fag.
  Bård Scheie Direktør HR/HMS
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Internship

Lyst til å jobbe med energieffektivisering i dagens og fremtidens næringsbygg?

Hos oss får du jobbe med bransjens beste fagmiljø innen energieffektivisering i bygg og lage løsninger som virkelig gjør en forskjell. Vil du bli med på laget for et bedre miljø og prege fremtidens bygg? Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og er derfor en viktig ressurs for GK. Hos oss vil du møte kollegaer med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for våre fagområder. Karrieremulighetene er mange i GK og hos oss blir dyktige medarbeidere belønnet. Er du flink, får du lov! Arbeidsoppgaver vil variere på hver lokasjon.  
Antall interns
10 (flere)
Sted
Norge

Lærlinger

Lærling i GK

GK ønsker å ligge i front i bransjen, også når det gjelder fagkompetanse. Derfor har vi utviklet et lærlingprogram som har til hensikt å gjøre læretiden trygg både for lærling og instruktør. Vi mener lærlinger er en ressurs som kan tilføre oss oppdatert kunnskap og fagkompetanse! Når tar vi inn lærlinger? Vi tar inn lærlinger i mars-juni hvert år. Hvilke lærlinger søker vi? GK har til en hver tid mange lærlinger i hele landet.- GK Elektro har ca. 90 lærlinger i elektrofaget- GK Rør har ca. 70 lærlinger i rørleggerfaget- GK Inneklima har ca. 40 lærlinger i hele landet innen fagene kulde- og varmepumpe-montørfaget, automatiseringsfaget og ventilasjons- og blikkenslagerfaget- GK Sikkerhet har ca. 3 lærlinger i telekommunikasjonsmontørfaget Lærlingeprogram Det er viktig for GK at alle lærlinger blir godt ivaretatt i vår bedrift. Vi har ulike samlinger for de ulike fagene. At lærlingene får mulighet til å drøfte felles problemstillinger og knytte relasjoner med andre lærlinger i konsernet er viktig for GK. I tillegg til et faglig innhold, står holdningsskapende arbeid samt helse, miljø og sikkerhet sentralt på agendaen. Lær av de beste Våre faglige ledere og instruktører har gått igjennom et instruktørkurs før de får ansvaret for en lærling. Du kan derfor være sikker på at den veilederen du får har god kompetanse om lærlingens rettigheter og plikter i læretiden. Er du personen vi søker? Er du målbevisst, positiv og faglig engasjert ser vi frem til å høre fra deg. Søk her: http://www.gk.no/karriere/laerlinger/
Antall lærlinger
100 (200 totalt)
Sted
Norge

Rekrutteringskalender

 • APR 05
  2020
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktpersoner

HR-leder rekruttering og employer branding

Filmer

Nysgjerrig på jobb i GK? Lær mer om hvorfor du bør søke jobb hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som prosjektingeniør i GK? Lær mer om hvilke muligheter og oppgver du får bryne deg på i Skandinavias største tekniske entreprenør og servicepartner.
Min stilling som prosjektleder i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en prosjektleder hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Velkommen som nyansatt i GK!
Min stilling som servicetekniker i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en servictekniker hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Min stilling som avdelingsleder i GK. Lær mer om hverdagen til en avdelingsleder hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Min stilling som kundeansvarlig i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en kundeansvarlig hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Lær om våre verdier; "SVILL"!
Norsk versjon av GKs konsernfilm

Fakta om GK Gruppen

Adresse

Hovedkontor:

Ryenstubben 12
0679 Oslo


Vi har over 40 kontorsteder i hele Norge. Se hvor vi holder til her: http://www.gk.no/no/kontakt_oss/