GK Gruppen

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

GK er Skandinavias ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, byggautomasjon, energi sikkerhet og kulde.

Våre mer enn 3200 ansatte i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen har en omsetning på over 5 milliarder kroner. Vi er tilstede lokalt i hele Norge, Sverige og Danmark, og vi har fordelen av et bredt støtteapparat med teknisk kompetanse på høyeste nivå.

Vil du bli med på laget for et bedre miljø?
Hos oss får du jobbe med bransjens beste fagmiljø innen energieffektivisering i bygg og lage løsninger som virkelig gjør en forskjell! Vil du jobbe hos Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner? Bli med å prege fremtidens bygg! Vi trenger din kunnskap til å hjelpe oss å finne enda bedre tekniske løsninger for optimal energiutnyttelse!

Energi og miljø
Vår misjon ‘For et bedre miljø’ har dobbel betydning. Våre medarbeidere jobber for bedre helse, trivsel og arbeidsforhold i bygninger. Samtidig jobbes det for å finne løsninger som reduserer energibruket og begrenser byggets påvirkning på det ytre miljø. Målet er bygninger med optimalt inneklima, lavest mulig energibehov, samt minimale driftskostnader og redusert energiregning for kundene.

Læring i et tverrfaglig miljø
Arbeid med tekniske løsninger og energi i bygg krever tverrfaglig kunnskap innen fagene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, energi, elektro, sikkerhet, rør og vannbårne energissystemer/VVS. Våre ingeniører samhandler med alt fra arkitekter, statikere, installatører, materialleverandører og interiørarkitekter. Samarbeid i tverrfaglig team gir en variert hverdag, faglig utvikling og personlige utfordringer.

Godt arbeidsmiljø
Samarbeid og faglige utfordringer skaper gode betingelser for fellesskap. Det gode arbeidsmiljøet blir gjerne fremhevet som en viktig årsak til at mange trives godt og blir værende i GK Gruppen i lang tid.

GK er en bedrift i rivende utvikling. Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere som kan bringe oss enda et steg videre! Vi ønsker oss kollegaer som tar ansvar og initiativ, og som vil dele sin kompetanse med andre.

Kanskje du er vår nye kollega?

 

 

Les mer om GK Gruppen
,,
Vil du bli med på laget for et bedre miljø?
Video
Se flere videoer fra GK Gruppen
DE ANSATTE
Det beste ved å jobbe i GK Gruppen
 • Utfordringene
  Jeg fikk en god velkomst i GK og fikk tidlig store oppgaver. Kompetansen fra skolen bruker jeg daglig og bygger stadig videre på, for ingen dag som prosjektleder er lik.
  Lars Magnus Ballangrud Prosjektleder
 • Arbeidsmiljøet
  Jeg ble godt mottatt av hyggelige arbeidskollegaer i GK og har fått god oppfølging som nyansatt. Fikk tidlig ansvar for varierte og innholdsrike arbeidsoppgaver. Mitt inntrykk av GK som nyansatt er at det er stor mulighet for utvikling og læring.
  Marthe Fanøy Salo Prosjektingeniør
 • Arbeidshverdagen
  I GK får jeg god opplæring, av ledelsen og dyktige kollegaer med høy kompetanse. Jeg lærer stadig noe nytt i en varierende arbeidshverdag og trives utrolig godt som lærling i GK.
  Didrik Berg Haltvik Rørleggerlærling
LEDERNE
Hva vi er best på - formålet med virksomheten - og hvem vi ser etter
Dette er vi best på Om våre produkter og tjenester
 • Dette er vi best på
  GK er skandinavias ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, byggautomasjon, energi sikkerhet og kulde.
  Jon Valen-Sendstad Konsernsjef
Hva er formålet vårt? Visjon og målsettinger
 • Vårt formål
  GK jobber for et bedre miljø og vår visjon er å være nordens ledende på tekniske installasjoner i bygg.
  John-Erik Karlsen Eier
Hvem ser vi etter? Kvalifikasjoner og "cultural fit"
 • Hvem ser vi etter?
  Vi ser etter de med engasjement og faglig bakgrunn fra energi og miljø, rør/VVS, ingeniør/byggtekniske fag, automasjon, elektro, kuldeteknikk, andre tekniske fag eller teknisk fagskole.
  Bård Scheie Direktør HR/HMS
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:Fortløpende
Arbeidssted :Hamar

Ledige stillinger hos GK Gruppen

Som finansiell systemcontroller vil du bli en viktig bidragsyter i Gruppen og et kontaktpunkt for sentral økonomifunksjon i alle selskaper. Din rolle blir å vedlikeholde og utvikle GK Gruppens styringssystemer, samt utarbeidelse og kvalitetssikring av nøkkeltall. Vi holder til på Miljøhuset på Ryen i Oslo hvor vi tilsammen teller over 550 ansatte med inne- og utepersonell.   Arbeidsoppgaver: Styre og tilrettelegge for budsjett- og prognoseprosesser  Være delaktig i utvikling, implementering og effektivisering av rutiner, systemer og prosesser  Vedlikeholde og utvikle vår BI-portefølje i Gruppen, herunder datavarehus/kube, rapporter, budsjett- og prognosesystem  Kvalitetssikring av data og nøkkeltall  Bistå sentral økonomifunksjon og ledelse i Gruppen med Ad-hoc oppgaver  Være delaktig i prosjekt for innhenting av data fra nytt ERP-system, samt i utvelgelse av fremtidig rapporteringsverktøy  Ønskede kvalifikasjoner: Høyere økonomisk eller teknisk utdannelse   3-5 års relevant arbeidserfaring  God systemforståelse og kjennskap til SQL, samt god kunnskap om Excel  Evne til å skape gode relasjoner i alle ledd internt og på tvers av organisasjonen  Ha evnen til å jobbe selvstendig, samt bidra i team  Pedagogisk med god formidlingsevne  Høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne  Må beherske norsk skriftlig og muntlig  Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift, i et spennende konsern med solid økonomi  Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter  Kurs og etterutdanning  Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring  Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold  Aktiv bedriftsidrett 
22.11.2018 Oslo
Arbeidsoppgaver: Styre og organisere serviceteknikerene så arbeidsdagen deres utnyttes så effektivt som mulig Planlegge utføring av servicekontrakter/tilleggsarbeider Gjennomgå alle serviceavtaler og bestille deler til disse før serviceavtalen påbegynnes Markedsføre GK gjennom positiv kundebehandling og ryddig og gjennomtenkt løsning av arbeidsoppgaver Rapportere og foreslå tiltak som er tjenlig for kunden Ønskede kvalifikasjoner: Fagbrev innen rør. Lang erfaring kan kompensere for manglende utdannelse God erfaring med Cordel og Joboffice Gode kommunikasjonsevner God relasjonsbygger Positiv og løsningsorientert Kremmerånd Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
25.11.2018 Haugesund
Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte hos faste kunder Etablere og opprettholde gode relasjoner og teamsamarbeid internt og eksternt på en profesjonell og tillitsvekkende måte Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Svennebrev som rørlegger med gode faglige ferdigheter Erfaring med varmeanlegg og sprinkleranlegg Løsningsorientert og med evne til å jobbe både selvstendig og i team  Ryddig og strukturert  God arbeidskapasitet, evne til å ta ansvar og til å stå opp om morgenen  Førerkort klasse B/BE  Serviceinnstilt og samarbeidsvillig  Beherske norsk språk godt, skriftlig og muntlig  Vi kan tilby: Mulighet til å utvikle deg og vokse internt i selskapet  Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter   Konkurransedyktige lønnsbetingelser  Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø   Ønsker du en stilling i en offensiv bedrift i vekst? Vi gleder oss til å lese din søknad!
02.12.2018 Haugesund
Vil du bli med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning?     GK Rør er Norges største rørentreprenør og har i dag over 600 ansatte fordelt på 15 ulike avdelinger i hele Norge. Vi er i stadig vekst og nå trenger vi din kompetanse på Hamar for å optimalisere drift av eksisterende anlegg og på nybygg. Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et bredt og godt fagmiljø.     Arbeidsoppgaver:   Lede arbeidslaget med fokus på fremdrift, produksjon, vareflyt og kvalitet   Aktiv deltagelse i prosjekt- og bygge møter   Prosjektoppfølging og oppfølging av timeregistrering   Koordinering mot underleverandør   Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner     Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:   Rørlegger Svennebrev   Faglig og bred erfaring fra rørleggerfaget   Serviceinnstilt og løsningsorientert   Gode lederegenskaper og gjennomføringsevne   Kjennskap og erfaring med økonomiske begreper   Førerkort klasse B/BE   Beherske norsk skriftlig og muntlig     Vi kan tilby:   En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi   Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter   Kurs og etterutdanning   Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring   Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold   Gode kollegaer i et tverrfaglig arbeidsmiljø    Som ansatt i GK vil du være en ambassadør for at bedriftens verdigrunnlag ivaretas;    Skikkelighet, Verdiskapning, Innovasjon og endring, Lagånd og Langsiktighet    
Fortløpende Hamar
Vi søker deg som brenner for BygningsInformajonsModellering (BIM) og som vil jobbe med innføring ny teknologi og nye metoder for å forbedre arbeidsprosesser. GK sin digitaliseringsfunksjon har som mandat å digitalisere alle mulige prosesser for alle selskap i GK gruppen på tvers av Skandinavia, slik at de kan levere mer kundeverdi til en lavere kostnad. GK Gruppen er Skandinavias ledende tekniske entreprenør med ca. 3300 ansatte på 100 lokasjoner.   Stillingen skal være en aktiv pådriver for å sikre utbredt bruk av BIM teknologi og prosesser, og være en intern rådgiver for hvordan våre prosesser kan digitaliseres gjennom BIM. GK har meget god kompetanse innen effektiv prosjektering og bygging, men trenger å aksellerere bruken av BIM og dele kompetanse ute i organisasjonen. GK ser store gevinster i smart anvendelse av BIM og bedre dataflyt, langs hele byggets livssyklus også innen planlegging, utførsel på byggeplass, innkjøp og logistikk samt for eksisterende bygg, forvaltning drift og vedlikehold. Digitaliseringsavdelingen er organisert som en konsernstab, og vil være GK sin spydspiss innen alle BIM relaterte verktøy og prosesser. Arbeidssted er Oslo, i Miljøhuset på Ryen.   Arbeidsoppgaver: I tett samarbeid med prosjekteringsmiljøene, øke BIM kompetansen og utvikle BIM metoder og prosedyrer Være en kompetansehub og koordinator på tvers av GK sin organisasjon for å realisere gevinster fra BIM Anskaffe, utvikle og forvalte GK gruppen sine BIM løsninger, bl.a. Revit, Magicad, Solibri, StreamBIM mfl. Lede og delta i i prosjekter for videreutvikling og implementering av nye løsninger og arbeidsprosesser Styring av eksterne konsulenter og systemleverandører Ønskede kvalifikasjoner: Pådriverevne og et ønske om å drive endringsledelse Engasjert i morgendagens teknologi og interesse for prosess- og forretningsutvikling God kjennskap til bransjen og stor interesse for GK sine fag og prosesser Pragmatisk, løsningsorientert og motiverende i vårt team Evne til å kommunisere godt med både linjeorganisasjonen og teknologer Sivilingeniør, lang erfaring kan kompensere for manglende utdannelse  Vi kan tilby: En sentral rolle med stor betyding for GK sin langsiktige konkurransekraft Utfordrende oppgaver og gode utviklingsmuligheter i et tverrfaglig miljø Stor grad av påvirkningsmulighet i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi Kurs og etterutdanning Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold
15.12.2018 Oslo
Vil du bli helten i felten?   Søk utplassering i GK Elektro. Vi tar inn på utplassering løpende. Dette kan være muligheten til å få jobberfaring og en fot innenfor faget du studerer.   Vi ser frem til å høre fra deg!
01.11.2020 Oslo

Internship

Lyst til å jobbe med energieffektivisering i dagens og fremtidens næringsbygg?

Hos oss får du jobbe med bransjens beste fagmiljø innen energieffektivisering i bygg og lage løsninger som virkelig gjør en forskjell. Vil du bli med på laget for et bedre miljø og prege fremtidens bygg? Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og er derfor en viktig ressurs for GK. Hos oss vil du møte kollegaer med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for våre fagområder. Karrieremulighetene er mange i GK og hos oss blir dyktige medarbeidere belønnet. Er du flink, får du lov! Arbeidsoppgaver vil variere på hver lokasjon.  
Antall interns
10 (flere)
Sted
Norge

Lærlinger

Lærling i GK

GK ønsker å ligge i front i bransjen, også når det gjelder fagkompetanse. Derfor har vi utviklet et lærlingprogram som har til hensikt å gjøre læretiden trygg både for lærling og instruktør. Vi mener lærlinger er en ressurs som kan tilføre oss oppdatert kunnskap og fagkompetanse! Når tar vi inn lærlinger? Vi tar inn lærlinger i mars-juni hvert år. Hvilke lærlinger søker vi? GK har til en hver tid mange lærlinger i hele landet.- GK Elektro har ca. 90 lærlinger i elektrofaget- GK Rør har ca. 70 lærlinger i rørleggerfaget- GK Inneklima har ca. 40 lærlinger i hele landet innen fagene kulde- og varmepumpe-montørfaget, automatiseringsfaget og ventilasjons- og blikkenslagerfaget- GK Sikkerhet har ca. 3 lærlinger i telekommunikasjonsmontørfaget Lærlingeprogram Det er viktig for GK at alle lærlinger blir godt ivaretatt i vår bedrift. Vi har ulike samlinger for de ulike fagene. At lærlingene får mulighet til å drøfte felles problemstillinger og knytte relasjoner med andre lærlinger i konsernet er viktig for GK. I tillegg til et faglig innhold, står holdningsskapende arbeid samt helse, miljø og sikkerhet sentralt på agendaen. Lær av de beste Våre faglige ledere og instruktører har gått igjennom et instruktørkurs før de får ansvaret for en lærling. Du kan derfor være sikker på at den veilederen du får har god kompetanse om lærlingens rettigheter og plikter i læretiden. Er du personen vi søker? Er du målbevisst, positiv og faglig engasjert ser vi frem til å høre fra deg. Søk her: http://www.gk.no/karriere/laerlinger/
Antall lærlinger
100 (200 totalt)
Sted
Norge

Rekrutteringskalender

 • NOV 22
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • NOV 25
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Nysgjerrig på jobb i GK? Lær mer om hvorfor du bør søke jobb hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Min stilling som prosjektleder i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en prosjektleder hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Velkommen som nyansatt i GK!
Min stilling som servicetekniker i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en servictekniker hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Min stilling som avdelingsleder i GK. Lær mer om hverdagen til en avdelingsleder hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Min stilling som kundeansvarlig i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en kundeansvarlig hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Lær om våre verdier; "SVILL"!
Norsk versjon av GKs konsernfilm

Fakta om GK Gruppen

Adresse

Hovedkontor:

Ryenstubben 12
0679 Oslo


Vi har over 40 kontorsteder i hele Norge. Se hvor vi holder til her: http://www.gk.no/no/kontakt_oss/