GK Gruppen

Bygg / Anlegg / Entreprenør

GK er Skandinavias ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, byggautomasjon, energi sikkerhet og kulde.

Våre mer enn 3200 ansatte i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen har en omsetning på over 5 milliarder kroner. Vi er tilstede lokalt i hele Norge, Sverige og Danmark, og vi har fordelen av et bredt støtteapparat med teknisk kompetanse på høyeste nivå.

Vil du bli med på laget for et bedre miljø?
Hos oss får du jobbe med bransjens beste fagmiljø innen energieffektivisering i bygg og lage løsninger som virkelig gjør en forskjell! Vil du jobbe hos Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner? Bli med å prege fremtidens bygg! Vi trenger din kunnskap til å hjelpe oss å finne enda bedre tekniske løsninger for optimal energiutnyttelse!

Energi og miljø
Vår misjon ‘For et bedre miljø’ har dobbel betydning. Våre medarbeidere jobber for bedre helse, trivsel og arbeidsforhold i bygninger. Samtidig jobbes det for å finne løsninger som reduserer energibruket og begrenser byggets påvirkning på det ytre miljø. Målet er bygninger med optimalt inneklima, lavest mulig energibehov, samt minimale driftskostnader og redusert energiregning for kundene.

Læring i et tverrfaglig miljø
Arbeid med tekniske løsninger og energi i bygg krever tverrfaglig kunnskap innen fagene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, energi, elektro, sikkerhet, rør og vannbårne energissystemer/VVS. Våre ingeniører samhandler med alt fra arkitekter, statikere, installatører, materialleverandører og interiørarkitekter. Samarbeid i tverrfaglig team gir en variert hverdag, faglig utvikling og personlige utfordringer.

Godt arbeidsmiljø
Samarbeid og faglige utfordringer skaper gode betingelser for fellesskap. Det gode arbeidsmiljøet blir gjerne fremhevet som en viktig årsak til at mange trives godt og blir værende i GK Gruppen i lang tid.

GK er en bedrift i rivende utvikling. Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere som kan bringe oss enda et steg videre! Vi ønsker oss kollegaer som tar ansvar og initiativ, og som vil dele sin kompetanse med andre.

Kanskje du er vår nye kollega?

 

 

Les mer om GK Gruppen
,,
Vil du bli med på laget for et bedre miljø?
Se flere videoer fra GK Gruppen
DE ANSATTE
Det beste ved å jobbe i GK Gruppen
 • Utfordringene
  Jeg fikk en god velkomst i GK og fikk tidlig store oppgaver. Kompetansen fra skolen bruker jeg daglig og bygger stadig videre på, for ingen dag som prosjektleder er lik.
  Lars Magnus Ballangrud Prosjektleder
 • Arbeidsmiljøet
  Jeg ble godt mottatt av hyggelige arbeidskollegaer i GK og har fått god oppfølging som nyansatt. Fikk tidlig ansvar for varierte og innholdsrike arbeidsoppgaver. Mitt inntrykk av GK som nyansatt er at det er stor mulighet for utvikling og læring.
  Marthe Fanøy Salo Prosjektingeniør
 • Arbeidshverdagen
  I GK får jeg god opplæring, av ledelsen og dyktige kollegaer med høy kompetanse. Jeg lærer stadig noe nytt i en varierende arbeidshverdag og trives utrolig godt som lærling i GK.
  Didrik Berg Haltvik Rørleggerlærling
LEDERNE
Hva vi er best på - formålet med virksomheten - og hvem vi ser etter
Dette er vi best på Om våre produkter og tjenester
 • Våre produkter og tjenester
  Våre kunder etterspør bærekraftige, smarte og energieffektive tekniske løsninger og installasjoner. Vi lykkes fordi vi har de beste fagarbeiderne og ingeniørene, og fordi vi evner å utnytte tverrfaglig kompetanse fra alle våre fagområder.
  Kim Robert Lisø Konsernsjef
Hva er formålet vårt? Visjon og målsettinger
 • Visjon og målsettinger
  GK jobber for et bedre miljø og vår visjon er å være nordens ledende på tekniske installasjoner i bygg.
  John-Erik Karlsen Eier
Hvem ser vi etter? Kvalifikasjoner og "cultural fit"
 • Verdier og kvalifikasjoner
  Vi ser etter de med engasjement og faglig bakgrunn fra energi og miljø, rør/VVS, ingeniør/byggtekniske fag, automasjon, elektro, kuldeteknikk, andre tekniske fag eller teknisk fagskole.
  Bård Scheie Direktør HR/HMS
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Ledig Stilling
06.06.2019
Trondheim

Ledige stillinger hos GK Gruppen

Avdeling Nedre Romerike Service har 14 ansatte og jobber med service og rehabilitering i eksisterende bygg. Avdelingen holder til i moderne lokaler på Kjeller og det er i alt ca. 60 ansatte på kontorstedet fordelt på fagene Ventilasjon, Rør, Elektro, Bygg-automasjon og Prosjektering.    Dersom du har faglig stolthet og vil jobbe med bransjens mest fremtidsrettede teknologi, så passer du hos oss. Du vil få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid. Du vil være ansvarlig for at alle oppdrag blirgjennomført etter de krav og sikkerhetsrutiner som er fastsatt. Vi ser etter deg som er faglig interessert og vil jobbe for et bedre miljø.  Arbeidsoppgaver: Montere ventilasjonsanlegg med tilhørende kanaler i eksisterende bygg.   Ombygging av eksisterende anlegg  Ansvar for egne prosjekter.  BAS i større rehabiliteringsprosjekter.  Bidra til utarbeidelse av kalkyle og fremdriftsplan på nye prosjekter i samarbeid med prosjektleder.  Bidra positivt til tverrfaglig samarbeid på byggeplass  Ønskede kvalifikasjoner: God faglig kompetanse, gjerne fagbrev innen kobber- og blikkslagerfaget men relevant erfaring kan oppveie for dette.   Serviceinnstilt og samarbeidsvillig  Selvstendig og initiativrik  Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning
26.05.2019 Skedsmo
Arbeidssted: GK Rør Oslo   GK Rør søker ny administrerende direktør til å videreutvikle organisasjonen og kontinuerlig drive frem effektivisering og forbedring.   Vi søker en leder med solid ledererfaring og utpregede kommunikasjonsevner. Du fremstår som samlende og tillitvekkende både internt og eksternt. Du inspirerer og motiveres av å se mennesker lykkes samtidig som du hele tiden er en pådriver for gode resultater og fornøyde kunder.    Den vi søker har solid ledererfaring fra byggenæringen eller andre relevante prosjektmiljøer.   Vi kan tilby en spennende stilling med konkurransedyktige betingelser. Stillingen rapporterer til administrerende direktør i GK Norge.    Interessert? Kontakt Visindi AS ved Magne Amundsen, 916 56 101 eller Rune Hope, 450 75 000. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest. 
Snarest Oslo
Som Regionsdirektør Nord vil du lede en stor region hos landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Du får personal, budsjett- og resultatansvar for 7 distrikter og 30 avdelinger med 275 ansatte og en årlig omsetning på 700 MNOK. Regionen omfatter fylkene Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. En viktig rolle er å representere GK utad, herunder sørge for god og tillitsfull kontakt med kunder og leverandører.    Vi ser etter en tydelig, inspirerende og inkluderende leder med god forretningsmessig forståelse. Du bør ha ledererfaring fra ett av GK Inneklima sine forretningsområder, ventilasjon, byggautomasjon, energi eller kulde, men vi er også åpen for annen relevant ledererfaring.    Den rette kandidaten er opptatt av å skape resultater gjennom andre, og å videreutvikle regionens lederkompetanse. Du blir en del av ledergruppen i GK Inneklima, og rapporterer til administrerende direktør.    Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdrags­giver i innledende fase dersom ønskelig.   Arbeidssted: Bodø eller Trondheim  Referanse:Regionsdirektør Nord, Bodø eller TrondheimKontaktperson: Visindi v/ Patrick Gjønnes, 410 42 063, eller Silje Finnskog Jensen, 473 04 857. GK ved  Administrerende direktør Kim Robert Lisø, 466 20 600, eller HR-direktør Bård Scheie, 951 14 760, kan også kontaktes
31.05.2019 Bodø, Trondheim
GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, byggautomasjon, energi, sikkerhet og kulde. Våre mer enn 3200 ansatte i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen har en omsetning på 6 milliarder kroner.     GK Sikkerhet AS er et relativt nyetablert selskap i GK Gruppen, og skal bidra til å ytterligere styrke GK Gruppens posisjon som markeds ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner.   GK Sikkerhet har store ambisjoner om å bli en betydelig leverandør av sikkerhetsløsninger i Norge og Skandinavia.  GK Sikkerhet leverer komplette innovative og fremtids-rettede løsninger, for sikring av mennesker og eiendom, i alle typer yrkes- og formålsbygg over hele landet.    GK Sikkerhet vokser daglig og våre nye avdelinger trenger fortløpende nye kollegaer. Dersom du har faglig stolthet og vil jobbe med bransjens mest fremtidsrettede teknologi, så passer du hos oss. Du vil få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid. En fagarbeider hos oss er Helten i felten. Du vil bli utfordret gjennom totaltekniske problemstillinger, og vil være ansvarlig for at alle oppdrag blir gjennomført etter de krav og sikkerhetsrutiner som er fastsatt. Vi ser etter deg som er faglig interessert og vil jobbe for et bedre miljø.     Til vårt kontor på Hamar søker vi nå etter en dyktig og «sulten» Sikkerhetstekniker  Arbeidsoppgaver: Montering, programmering, idriftsettelse av komplette sikkerhetsanlegg inkl. lås/beslag  Bistå i planlegging og prosjektering av nye sikkerhetsanlegg  Komplett testing, dokumentasjon og kundeopplæring   Gjennomføre årlige service- og vedlikeholdsavtaler med software oppgraderinger  Noe reising vil måtte påberegnes   Ønskede kvalifikasjoner: Installasjonserfaring innenfor sikkerhet (adgangskontroll, kameraovervåking, lås/beslag etc.)  Relevant fagbrev (f.eks. elektro, svakstrøm, telekommunikasjon, låsesmed)   Førerkort kl. B  Gode nettverk- og datakunnskaper  Positiv, fleksibel, strukturert, selvstendig, serviceorientert og genuint teknisk interessert  Plettfri vandel  Vi kan tilby: En svært interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi  Direkte påvirkning i å bygge opp og forme en markedsledende sikkerhetsaktør    Utfordrende og morsomme arbeidsoppgaver, med svært innovative produkter og løsninger    Kurs, etterutdanning med gode utviklingsmuligheter   Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring   Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold   Bil- og telefonordning 
31.05.2019 Oslo
Vil du bli med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning?     GK Rør er Norges største rørentreprenør og har i dag over 600 ansatte fordelt på 15 ulike avdelinger i hele Norge. Vi er i stadig vekst og nå trenger vi din kompetanse på Hamar for å optimalisere drift av eksisterende anlegg og på nybygg. Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et bredt og godt fagmiljø.     Arbeidsoppgaver:   Lede arbeidslaget med fokus på fremdrift, produksjon, vareflyt og kvalitet   Aktiv deltagelse i prosjekt- og bygge møter   Prosjektoppfølging og oppfølging av timeregistrering   Koordinering mot underleverandør   Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner     Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:   Rørlegger Svennebrev   Faglig og bred erfaring fra rørleggerfaget   Serviceinnstilt og løsningsorientert   Gode lederegenskaper og gjennomføringsevne   Kjennskap og erfaring med økonomiske begreper   Førerkort klasse B/BE   Beherske norsk skriftlig og muntlig     Vi kan tilby:   En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi   Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter   Kurs og etterutdanning   Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring   Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold   Gode kollegaer i et tverrfaglig arbeidsmiljø    Som ansatt i GK vil du være en ambassadør for at bedriftens verdigrunnlag ivaretas;    Skikkelighet, Verdiskapning, Innovasjon og endring, Lagånd og Langsiktighet     Søknader vil bli behandlet fortløpende!     Vi ser frem til å høre fra deg!
31.05.2019 Hamar
Vil du være en del av Norges ledende elektroentreprenører?       Hvis du være med på å få bygg til å fungere optimalt med de beste elektroinstallasjonene og de beste energiløsningene, så er dette jobben for deg. I GK legger vi vekt på en helhetlig teknisk vurdering og dine arbeidsoppgaver vil være tverrfaglige med fokus på dagens utfordringer i byggebransjen. Vi ser etter deg med gode kommunikasjonsevner som kan ta ansvar for oppfølging og ledelse av entreprise prosjekter.      GK Elektro AS sine kontorer i Østfold ligger i Moss. Vi er totalt 42 ansatte per i dag, med en fordeling på ti ansatte på kontoret, og 32 ansatte som jobber ute i felt. Vi er en samlet kombiavdeling og har prosjekter innenfor skole- og helsebygg, industri, bolig og kontorbygg. Vi har nå en ledig stilling som Prosjektleder entreprise og ser frem til å høre fra deg!    Arbeidsoppgaver:  Lede og følge opp egne prosjekter, fra start til slutt Teknisk, økonomisk og fremdriftsansvar for egne prosjekter   Oppfølging av underleverandører/ partnere   Kundekontakt og salg   HMS- og kvalitetsansvarlig for egne prosjekter   Koordinere avtalte parter i prosjektet  Tilbudsarbeid  Ønskede kvalifikasjoner:  Ingeniør / fagskole utdanning innen elkraft  Min 5 års relevant erfaring fra entreprenør, eller rådgiversiden Resultatorientert   Evne til god kommunikasjon   Utadvendt og serviceinnstilt  Generelt god IT kunnskap   Kommuniserer godt på norsk og engelsk.   Vi kan tilby:  En interessant stilling i en offensiv bedrift i kontinuerlig utvikling   Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter   Kurs og etterutdanning   Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring   Gode bonusordninger  Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold   Bil- og telefonordning
31.05.2019 Østfold
Vi søker en positiv og utadvendt servicetekniker ventilasjon, som vet å strekke seg det lille ekstra for at våre kunder blir ivaretatt på den beste måten.   Serviceavdelingen i Luramyrveien 17 består av 20 engasjerte medarbeidere og vårt område er i hovedsak innenfor Rogaland hvor vi jobber ute på anleggene til kundene våre.   Vi er i sterk vekst og har derfor behov for å styrke laget ytterligere!   Ønsker du å bli en del av oss i GK INNEKLIMA AS ser vi frem til å motta din søknad.     Arbeidsoppgaver: Service og vedlikehold av klimaanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Kundeansvar og engasjement Teamjobbing på avdelingen Salg av våre tjenester Ønskede kvalifikasjoner: Gjerne fagbrev innen elektro, byggautomasjon, kjøling eller rør Bakgrunn fra byggautomasjon/elektro, kjøling eller mekanisk service på ventilasjonssystemer, drift- og forvaltning av bygg er en fordel God kunnskap om prosessen rundt ventilasjon og kjøling Utadvent og serviceinnstilt Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning
31.05.2019 Stavanger
Vi ser etter en regionsdirektør som skal ha det operative ansvaret for regionen. I rollen får du personal-, budsjett- og resultatansvar for 6 distrikter og 19 avdelinger med 200 ansatte og en årlig omsetning på drøyt 500 MNOK. Regionen omfatter fylkene Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. Regionsdirektøren har direkte ansvar for distriktssjefer i sin matriseorganisasjon. Rollen inngår i GK Inneklima sin ledergruppe.   Arbeidsområde og arbeidsoppgaver: Representere GK utad, herunder sørge for god og tillitsfull kontakt med kunder og leverandører  Lede og videreutvikle regionen gjennom målsetninger, budsjetter og markedsplaner, samt utarbeide forslag til og evaluere operative nye mål og forventninger  Følge opp den løpende planleggingen og driften  Markedsføre GK Inneklima og våre leveranser i regionen  Følge opp og bistå distriktssjefer, avdelingsledere og prosjektledere mht muligheter, tilbud, anbud og prosjekter  Sørge for god kontakt, informasjon og samarbeid mellom alle ledere i regionen på ulike nivå, så vel som mellom de ulike avdelingene  Identifisere de største avvikene iht. operative mål på regionsnivå, for deretter å definere, prioritere og iverksette tiltak, samt for å følge opp at tiltakene har ønsket effekt  Rapportere regionens avvik fra drift og handlingsplan iht. gjeldende rapporteringsrutiner. Benytte resultatsikringsportalen til å dokumentere regionens avvik og tiltak, samt følge opp at tiltakene ha ønsket effekt Lede regionen iht. bedriftens kvalitets- og HMS-system Alle i GKs- toppledelse skal demonstrere støtte til bedriftens HMS-policy ved at man selv utfører vernerunder (Service eller Entreprise) Utdanning: Høyere utdannelse fra universitet/høyskole  Arbeidserfaring/kompetanse: Ønskelig med min. 5 års ledererfaring fra ett av GK sine forretningsområder, ventilasjon, byggautomasjon, energi eller kulde, men vi er også åpen for annen relevant ledererfaring – gjerne fra byggenæringen  Må ha ledet ledere  Erfaring med å omsette strategi til handling  Stort kontaktnett i regionen innen entreprisevirksomhet  Dyktig relasjons- og nettverksbygger, ekstern – men også internt  Gode kommunikasjonsegenskaper, muntlig og skriftlig  En tydelig, inspirerende og inkluderende leder  Opptatt av å skape resultater gjennom andre  God markeds- og forretningsforståelse  Motivasjonsfaktorer: En sentral lederjobb hos landets ledende tekniske entreprenører og servicepartner  Lede en stor region, med ansvar for fire fylker  Stort kundepotensiale i regionen  Karrieremuligheter internt  Solide eiere med god løfteevne  Rapporterer til: Administrerende direktør i GK Inneklima AS Lokalisering vil være i Trondheim.
06.06.2019 Trondheim

Internship

Lyst til å jobbe med energieffektivisering i dagens og fremtidens næringsbygg?

Hos oss får du jobbe med bransjens beste fagmiljø innen energieffektivisering i bygg og lage løsninger som virkelig gjør en forskjell. Vil du bli med på laget for et bedre miljø og prege fremtidens bygg? Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og er derfor en viktig ressurs for GK. Hos oss vil du møte kollegaer med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for våre fagområder. Karrieremulighetene er mange i GK og hos oss blir dyktige medarbeidere belønnet. Er du flink, får du lov! Arbeidsoppgaver vil variere på hver lokasjon.  
Antall interns
10 (flere)
Sted
Norge

Lærlinger

Lærling i GK

GK ønsker å ligge i front i bransjen, også når det gjelder fagkompetanse. Derfor har vi utviklet et lærlingprogram som har til hensikt å gjøre læretiden trygg både for lærling og instruktør. Vi mener lærlinger er en ressurs som kan tilføre oss oppdatert kunnskap og fagkompetanse! Når tar vi inn lærlinger? Vi tar inn lærlinger i mars-juni hvert år. Hvilke lærlinger søker vi? GK har til en hver tid mange lærlinger i hele landet.- GK Elektro har ca. 90 lærlinger i elektrofaget- GK Rør har ca. 70 lærlinger i rørleggerfaget- GK Inneklima har ca. 40 lærlinger i hele landet innen fagene kulde- og varmepumpe-montørfaget, automatiseringsfaget og ventilasjons- og blikkenslagerfaget- GK Sikkerhet har ca. 3 lærlinger i telekommunikasjonsmontørfaget Lærlingeprogram Det er viktig for GK at alle lærlinger blir godt ivaretatt i vår bedrift. Vi har ulike samlinger for de ulike fagene. At lærlingene får mulighet til å drøfte felles problemstillinger og knytte relasjoner med andre lærlinger i konsernet er viktig for GK. I tillegg til et faglig innhold, står holdningsskapende arbeid samt helse, miljø og sikkerhet sentralt på agendaen. Lær av de beste Våre faglige ledere og instruktører har gått igjennom et instruktørkurs før de får ansvaret for en lærling. Du kan derfor være sikker på at den veilederen du får har god kompetanse om lærlingens rettigheter og plikter i læretiden. Er du personen vi søker? Er du målbevisst, positiv og faglig engasjert ser vi frem til å høre fra deg. Søk her: http://www.gk.no/karriere/laerlinger/
Antall lærlinger
100 (200 totalt)
Sted
Norge

Rekrutteringskalender

 • MAI 26
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

Filmer

Nysgjerrig på jobb i GK? Lær mer om hvorfor du bør søke jobb hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som prosjektingeniør i GK? Lær mer om hvilke muligheter og oppgver du får bryne deg på i Skandinavias største tekniske entreprenør og servicepartner.
Min stilling som prosjektleder i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en prosjektleder hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Velkommen som nyansatt i GK!
Min stilling som servicetekniker i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en servictekniker hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Min stilling som avdelingsleder i GK. Lær mer om hverdagen til en avdelingsleder hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Min stilling som kundeansvarlig i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en kundeansvarlig hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Lær om våre verdier; "SVILL"!
Norsk versjon av GKs konsernfilm

Fakta om GK Gruppen

Adresse

Hovedkontor:

Ryenstubben 12
0679 Oslo


Vi har over 40 kontorsteder i hele Norge. Se hvor vi holder til her: http://www.gk.no/no/kontakt_oss/