GK Gruppen

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, bygg-automasjon, energi og kulde. Våre mer enn 3000 ansatte i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen har en omsetning på over 5 milliarder kroner. Vi er tilstede lokalt i hele Norge, Sverige og Danmark, og vi har fordelen av et bredt støtteapparat med teknisk kompetanse på høyeste nivå.

Kjerneområder
Inneklima og tekniske installasjoner i nye- og eksisterende næringsbygg er GKs kjerneområde.

Vi tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

 Vi har teknisk kompetanse på høyeste nivå innen fagområdene: ventilasjon, byggautomasjon, kulde, vannbårne energisystemer, vvs, elektro og energi.

Visjon

"- for et bedre miljø."

Antall ansatte

GK Gruppen har ca. 3000 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark.

Les mer om GK Gruppen
,,
GK er en bedrift i rivende utvikling. Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte kandidater!

Jobbmuligheter i GK Gruppen

Bli med på laget - for et bedre miljø!
Våre medarbeidere jobber for bedre helse, trivsel og arbeidsforhold i bygninger. Målet er energibesparing i nye og eksisterende næringsbygg.

Godt arbeidsmiljø
Samarbeid og tverrfaglige utfordringer skaper gode betingelser for fellesskap. Det gode arbeidsmiljøet blir gjerne fremhevet som en viktig årsak til at mange trives og blir værende i GK i lang tid.

Karrieremuligheter og fleksibilitet
I GK vektlegger vi faglig og personlig utvikling! Vi har tradisjon for å rekruttere våre ledere og spesialister internt, noe som gir gode karrieremuligheter for deg som ønsker å utvikle deg videre. Vår geografiske utstrekning gir også muligheter til intern forflytning.

GK er en bedrift i rivende utvikling. Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere som kan bringe oss enda et steg videre! Vi ønsker oss kollegaer som tar ansvar og initiativ, og som vil dele sin kompetanse med andre. Kanskje du er vår nye kollega?

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Student eller nyutdannet ingeniør/sivilingeniør?
Har du bakgrunn fra Energi og miljø, rør/VVS, byggtekniske fag, elektro, kuldeteknikk eller teknisk fagskole, er du svært interessant for oss. Har du i tillegg riktige holdninger og engasjement for våre fagområder, er du den vi ønsker å ha med på laget!

Dine ambisjoner
GK er alltid på utkikk etter engasjerte og flinke studenter. Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og er derfor en viktig ressurs for GK. Hos oss vil du møte kollegaer med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for våre fagområder. Karrieremulighetene er mange i GK og hos oss blir dyktige medarbeidere belønnet. Er du flink, får du lov!

Les mer om jobbmuligheter i GK Gruppen

Ledige stillinger hos GK Gruppen

 • Jobb med elektro hos Norges ledende TotalTekniske Entreprenør!
  30.06.2017 Østfold
 • Jobb med elektro hos Norges ledende TotalTekniske Entreprenør!
  30.06.2017 Østfold
 • Er du lei av å stå i kø? Søk jobb som Prosjektleder entreprise på Romerike!
  30.06.2017 Skedsmo, Ullensaker
 • Lei av å stå i kø? Søk jobb som BAS på Romerike!
  30.06.2017 Skedsmo, Ullensaker
 • Vil du være med på laget for et bedre miljø?
  30.06.2017 Drammen
 • GK Rør AS Drammen har siden avdelingen ble etablert 1. juni 2016 allerede blitt en betydelig aktør i Buskerud. I samarbeid med øvrige GK-selskaper og avdelinger kan vi levere totaltekniske entrepriser og totalteknisk service. Vi har vunnet flere større jobber, og vi søker derfor etter Prosjektleder Rør Entreprise.   Arbeidsoppgaver:  Oppfølging og ledelse av prosjekter  Valg av leverandører og tekniske løsninger  Bemanningsplanlegging og oppfølging  Økonomioppfølging, herunder kalkulasjon, estimering og faktureringsplaner  Oppfølging og utvikling av kundeporteføljen    Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:  Ingeniør med relevant fagkrets/ KEM linje fra fagskole, eventuelt rørlegger med prosjektledererfaring  Erfaring fra VVS-prosjekter  Handlekraftig, selvstendig og løsningsorientert  Gode lederegenskaper, herunder spesielt gode kommunikasjonsevner  Resultatorientert med økonomisk forståelse  Vi kan tilby:  Et trivelig og faglig sterkt miljø  Selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver  Ryddige arbeidsforhold med konkurransedyktige betingelser  Gode pensjons- og forsikringsordninger  Bedriftsidrett Kontorsted Drammen    Er du en relasjonsbygger med god forretningsmessig forståelse? Vi gleder oss til å lese din søknad!    Referanse:                  Prosjektleder Rør entreprise - Drammen Kontaktperson:          John Stensby, Avdelingsleder, tlf. 906 96 079                      
  30.06.2017 Drammen
 • Vil du være med på et topplag for et bedre miljø? 
  02.07.2017 Hamar
 • GK Rør Tromsø består av drøyt 28 motiverte og faglig dyktige medarbeidere som arbeider innenfor prosjektutvikling, prosjektledelse, energiteknikk og produksjon. Vi opplever god respons i markedet, har økende ordrereserver og er med i GKs totaltekniske team. For å styrke vår entrepriseavdeling ytterligere søker vi nå en engasjert og strukturert Prosjektleder som vil være med på vår videre satsing i Tromsø.   Arbeidsoppgaver:  Oppfølging og ledelse av prosjekter  Valg av leverandører og tekniske løsninger  Bemanningsplanlegging og oppfølging  Økonomioppfølging, herunder kalkulasjon, estimering og faktureringsplaner  Oppfølging og utvikling av kundeporteføljen    Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:  Ingeniør med relevant fagkrets/ KEM linje fra fagskole, eventuelt rørlegger med prosjektledererfaring  Erfaring fra VVS-prosjekter  Handlekraftig, selvstendig og løsningsorientert  Gode lederegenskaper, herunder spesielt gode kommunikasjonsevner  Resultatorientert med økonomisk forståelse  Vi kan tilby:  Et trivelig og faglig sterkt miljø  Selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver  Ryddige arbeidsforhold med konkurransedyktige betingelser  Gode pensjons- og forsikringsordninger  Bedriftsidrett Kontorsted Tromsø    Er du en relasjonsbygger med god forretningsmessig forståelse? Vi gleder oss til å lese din søknad!    Referanse:                    Prosjektleder Rør entreprise - Tromsø Kontaktperson:           Eivind Kristoffersen, Avdelingsleder, tlf. 971 90 199    
  02.07.2017 Tromsø

Internship

Er du student og ønsker sommerjobb i en spennende bedrift?

Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og er derfor en viktig ressurs for GK. Hos oss vil du møte kollegaer med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for våre fagområder. Karrieremulighetene er mange i GK og hos oss blir dyktige medarbeidere belønnet. Er du flink, får du lov! Arbeidsoppgaver og arbeidslengde vil variere på hver lokasjon.  
Antall interns
30 (flere)
Sted
Norge

Lærlinger

Lærling i GK

GK ønsker å ligge i front i bransjen, også når det gjelder fagkompetanse. Derfor har vi utviklet et lærlingprogram som har til hensikt å gjøre læretiden trygg både for lærling og instruktør. Vi mener lærlinger er en ressurs som kan tilføre oss oppdatert kunnskap og fagkompetanse! Når tar vi inn lærlinger? Vi tar inn lærlinger i mars-juni hvert år. Hvilke lærlinger søker vi? GK har til en hver tid mange lærlinger i hele landet.- GK Elektro har ca. 90 lærlinger i elektrofaget- GK Rør har ca. 70 lærlinger i rørleggerfaget- GK Inneklima har ca. 40 lærlinger i hele landet innen fagene kulde- og varmepumpe-montørfaget, automatiseringsfaget og ventilasjons- og blikkenslagerfaget Lærlingeprogram Det er viktig for GK at alle lærlinger blir godt ivaretatt i vår bedrift. Vi har ulike samlinger for de ulike fagene. At lærlingene får mulighet til å drøfte felles problemstillinger og knytte relasjoner med andre lærlinger i konsernet er viktig for GK. I tillegg til et faglig innhold, står holdningsskapende arbeid samt helse, miljø og sikkerhet sentralt på agendaen. Lær av de beste Våre faglige ledere og instruktører har gått igjennom et instruktørkurs før de får ansvaret for en lærling. Du kan derfor være sikker på at den veilederen du får har god kompetanse om lærlingens rettigheter og plikter i læretiden. Er du personen vi søker? Er du målbevisst, positiv og faglig engasjert ser vi frem til å høre fra deg. Søk her: http://www.gk.no/karriere/laerlinger/
Antall lærlinger
100 (200 totalt)
Sted
Norge

Rekrutteringskalender

 • JUN 30
  2017
  9 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUL 02
  2017
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • AUG 15
  2017
  Fadderdag
  Oslo (Høyskolen i Oslo og Akershus)
 • SEP 17
  2017
  Teknologistudentenes karrieredag
  Trondheim (NTNU)
 • OKT 02
  2017
  Næringslivsdagen

  (ila. oktober)

  Narvik (UiT Norges Arktiske Universitet)
 • OKT 02
  2017
  EFIKS

  (ila. oktober)

  Trondheim (NTNU)
 • OKT 02
  2017
  Skolebesøk på GK kontoret

  (ila. oktober)

  Trondheim (NTNU)
 • OKT 03
  2017
  Element6
  Trondheim (NTNU)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

GK Inneklima - konsernfilm

Fakta om GK Gruppen

Adresse

Hovedkontor:

Ryenstubben 12
0679 Oslo


Vi har over 40 kontorsteder i hele Norge. Se hvor vi holder til her: http://www.gk.no/no/kontakt_oss/