<  
>  

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg? Vi i GK jobber for å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og bransjen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.

,,
Vil du være et klimaforbilde?
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye
08.10.2023 Tromsø
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye
08.10.2023 Oslo
Er du nysgjerrig på hvordan man skaper energieffektive og bærekraftige bygg? Ønsker du å være med på en reise der
15.10.2023 Oslo, Trondheim, Bergen
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye
15.10.2023 Asker
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken
15.10.2023 Volda, Ørsta
Vil du lede prosjekter som bidrar til mer energieffektive og bærekraftige bygg? Vi i GK drives av å utvikle, bygge
15.10.2023 Sunnfjord
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye
15.10.2023 Asker
Jobbmuligheter i GK
Jobbmuligheter i GK

Vil du bli en del av Team GK?

Hos oss får du jobbe med å få bygg til å leve og fungere. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid ett lag. Her kan du bli bedre kjent med oss og se våre ledige stillinger.

Les mer om jobb i GK

 

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vil du lære mye samtidig som du er med på å utgjøre en forskjell for samfunnet og klimaet? Som nyutdannet ingeniør i GK trekker du både GK og næringen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

Hvis du er nysgjerrig på ny teknologi, ønsker å ta ansvar for resultater og inkluderer dine kollegaer i arbeidet, da passer du inn hos GK. Bli med å prege fremtidens bygg! Vi trenger din kunnskap til å hjelpe oss å finne enda bedre tekniske løsninger for fremtidens bygg.

Les mer om student og nyutdannet i GK

Internship

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg?

Vi har sommerjobber i Oslo, Bergen og Trondheim
Antall internships
8 (flere)
Sted
Norge

Lærlingordninger

Lærling i GK

Som en del av Team GK får lærlinger og ferske fagarbeidere varierte oppgaver og gode muligheter for egen utvikling.
Antall lærlinger
100 (200 totalt)
Sted
Oslo, Alta, Hammerfest, Harstad, Tromsø, Bodø, Narvik, Sortland, Steinkjer, Trondheim, Kristiansund, Molde, Ålesund, Sunnfjord, Bergen, Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Notodden, Skien, Tønsberg, Drammen, Kongsberg, Gjøvik, Lillehammer, Elverum, Hamar, Kongsvinger, Indre Østfold, Fredrikstad, Halden, Moss, Asker, Lillestrøm, Sel, Ullensvang, Alver, Sogndal, Rana, Sørreisa, Sør-Varanger

Bli kjent med GK Gruppen!

De ansatte
 • GK tenker moderne og miljøbevisst. Hvor jeg som «Summer Engineering Intern» fikk aktivt ta del i prosjekteringen og planleggingen av framtidens bygg, med bærekraft i fokus. Med en variert hverdag og tverrfaglige oppgaver, var det aldri kjedelig.
  Fredrik S. Andresen Sommerjobb
 • Som nyutdanna i GK har jeg følt meg verdsatt, fått ansvar og store muligheter til å utvikle meg. Det har vært rom for prøve mange ulike arbeidsoppgaver, også innenfor andre stillinger, kun for læring og personlig utvikling. Det har jeg satt pris på.
  Astrid Aarstrand Prosjektingeniør
 • I GK får jeg god opplæring, av ledelsen og dyktige kollegaer med høy kompetanse. Jeg lærer stadig noe nytt i en varierende arbeidshverdag og trives utrolig godt som lærling i GK. Didrik ble kåret til "Norges Hyggeligste Lærling 2019"
  Didrik Berg Haltvik Rørleggerlærling
Hos oss får du
Godt arbeidsmiljø
Karrieremuligheter og fleksibilitet
Læring i tverrfaglig miljø
Muligheter til intern forflytning
GK-skolen: faglig og personlig utvikling

Rekrutteringskalender

 • OKT 08
  2023
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Bildegalleri

Kontaktperson

Filmer

Hvorfor jobbe i GK
Prosjektingeniør i GK Norge
Lærling i GK Norge
Jobbmuligheter (26)
logo
Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg?
Vil du prøve deg i arbeidslivet, er sommerjobb i GK en gyllen anledning til å jobbe med reelle oppgaver i prosjekt. Vi forventer ikke at du er selvdreven fra dag én, men du kommer til å få ansvar for egne oppgaver. Vi jobber sammen med deg for å lære deg så mye vi kan – slik at du er bedre rustet for studiene du skal tilbake til og fremtidig jobb. Vi legger til rette for din utvikling Du får ta i bruk kompetansen du allerede har, samtidig som du får opplæring og blir ivaretatt i din nye rolle. I GK er det mange karrieremuligheter, og du får god innsikt i andre fagområder og ulike arbeidsmetoder, samtidig som du spesialiserer deg innenfor ditt område. Du deltar i kundemøter og møter med byggherre, blir med på befaring på byggeplass og opparbeider deg god forståelse av samhandlingen mellom de ulike rollene i et byggeprosjekt eller -serviceoppdrag. Hos oss får du omsette teori til praksis og jobbe med dagens og morgendagens løsninger for spennende kunder. I GK vil du oppleve dyktige og engasjerte ledere som ser deg, bryr seg og hjelper deg frem. Du får de verktøyene du trenger og blir en del av et team som tar i bruk smarte løsninger for å løse komplekse utfordringer.
logo
Lærling i GK
I GK får du opplæring fra de dyktigste fagpersonene i næringen. Din utvikling er viktig for oss og du vil få varierte oppgaver og gode muligheter for egen utvikling. I GK har vi har et generasjonsperspektiv. Vi har vært familieselskap siden starten som et lite ventilasjonsselskap i 1964 – og det skal vi fortsette med. Lærlinger og nye håndverkere er fundamentet i neste generasjon GK, og som lærling i GK skal du oppleve en tryggere og mer utviklende tid som lærling enn noe annet sted i vår næring. Vi tilrettelegger for et inkluderende og godt arbeidsmiljøI GK får du flinke og engasjerte ledere og kollegaer som ser deg og hjelper deg frem. Du vil jobbe fremst i felten, jobbe med morgendagens løsninger og lære av erfarne folk innenfor ditt fagområde. Du vil ta del av et arbeidsmiljø som er trygt og preges av godt samarbeid. Din utvikling er viktig for ossI GK jobber vi ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid et lag. Som en del av Team GK får lærlinger og ferske fagarbeidere varierte oppgaver og gode muligheter for egen utvikling. Vi skal ligge i front i bransjen og har utviklet et lærlingeprogram som sørger for at lærlingtiden er trygg både for lærling og instruktør – og at du på slutten av lærlingtiden har fått kompetansen og læringen du trenger. GK har som mål at lærlinger blir fast ansatt etter endt læretid. Lær av de besteVåre faglige ledere og instruktører har gått igjennom et instruktørkurs før de får ansvaret for en lærling. Du kan derfor være sikker på at den veilederen du får har god kompetanse om lærlingens rettigheter og plikter i læretiden.
logo
Elektriker i GK
Hos oss får du jobbe med å få bygg til å leve og fungere. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid ett lag.  Som medarbeider i GK vil du bidra til å gjøre en forskjell. I GK drives vi av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. For det er handlinger som teller.
logo
Jobbmuligheter som Rørlegger
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Rørlegger. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos GK.
logo
Ventilasjonstekniker i GK
Hos oss får du jobbe med å få bygg til å leve og fungere. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid ett lag.  Som medarbeider i GK vil du bidra til å gjøre en forskjell. I GK drives vi av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. For det er handlinger som teller.

Adresse

Hovedkontor:

Ryenstubben 12
0679 Oslo


Vi har over 40 kontorsteder i hele Norge. Se hvor vi holder til her: http://www.gk.no/no/kontakt_oss/