GK Gruppen

Bygg / Anlegg / Entreprenør

GK er Skandinavias ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, byggautomasjon, energi sikkerhet og kulde.

Våre mer enn 3200 ansatte i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen har en omsetning på over 5 milliarder kroner. Vi er tilstede lokalt i hele Norge, Sverige og Danmark, og vi har fordelen av et bredt støtteapparat med teknisk kompetanse på høyeste nivå.

Vil du bli med på laget for et bedre miljø?
Hos oss får du jobbe med bransjens beste fagmiljø innen energieffektivisering i bygg og lage løsninger som virkelig gjør en forskjell! Vil du jobbe hos Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner? Bli med å prege fremtidens bygg! Vi trenger din kunnskap til å hjelpe oss å finne enda bedre tekniske løsninger for optimal energiutnyttelse!

Energi og miljø
Vår misjon ‘For et bedre miljø’ har dobbel betydning. Våre medarbeidere jobber for bedre helse, trivsel og arbeidsforhold i bygninger. Samtidig jobbes det for å finne løsninger som reduserer energibruket og begrenser byggets påvirkning på det ytre miljø. Målet er bygninger med optimalt inneklima, lavest mulig energibehov, samt minimale driftskostnader og redusert energiregning for kundene.

Læring i et tverrfaglig miljø
Arbeid med tekniske løsninger og energi i bygg krever tverrfaglig kunnskap innen fagene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, energi, elektro, sikkerhet, rør og vannbårne energissystemer/VVS. Våre ingeniører samhandler med alt fra arkitekter, statikere, installatører, materialleverandører og interiørarkitekter. Samarbeid i tverrfaglig team gir en variert hverdag, faglig utvikling og personlige utfordringer.

Godt arbeidsmiljø
Samarbeid og faglige utfordringer skaper gode betingelser for fellesskap. Det gode arbeidsmiljøet blir gjerne fremhevet som en viktig årsak til at mange trives godt og blir værende i GK Gruppen i lang tid.

GK er en bedrift i rivende utvikling. Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere som kan bringe oss enda et steg videre! Vi ønsker oss kollegaer som tar ansvar og initiativ, og som vil dele sin kompetanse med andre.

Kanskje du er vår nye kollega?

 

 

Les mer om GK Gruppen
,,
Vil du bli med på laget for et bedre miljø?
Se flere videoer fra GK Gruppen
DE ANSATTE
Det beste ved å jobbe i GK Gruppen
 • Utfordringene
  Jeg fikk en god velkomst i GK og fikk tidlig store oppgaver. Kompetansen fra skolen bruker jeg daglig og bygger stadig videre på, for ingen dag som prosjektleder er lik.
  Lars Magnus Ballangrud Prosjektleder
 • Arbeidsmiljøet
  Jeg ble godt mottatt av hyggelige arbeidskollegaer i GK og har fått god oppfølging som nyansatt. Fikk tidlig ansvar for varierte og innholdsrike arbeidsoppgaver. Mitt inntrykk av GK som nyansatt er at det er stor mulighet for utvikling og læring.
  Marthe Fanøy Salo Prosjektingeniør
 • Arbeidshverdagen
  I GK får jeg god opplæring, av ledelsen og dyktige kollegaer med høy kompetanse. Jeg lærer stadig noe nytt i en varierende arbeidshverdag og trives utrolig godt som lærling i GK.
  Didrik Berg Haltvik Rørleggerlærling
LEDERNE
Hva vi er best på - formålet med virksomheten - og hvem vi ser etter
Dette er vi best på Om våre produkter og tjenester
 • Våre produkter og tjenester
  GK er skandinavias ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, byggautomasjon, energi sikkerhet og kulde.
  Jon Valen-Sendstad Konsernsjef
Hva er formålet vårt? Visjon og målsettinger
 • Visjon og målsettinger
  GK jobber for et bedre miljø og vår visjon er å være nordens ledende på tekniske installasjoner i bygg.
  John-Erik Karlsen Eier
Hvem ser vi etter? Kvalifikasjoner og "cultural fit"
 • Verdier og kvalifikasjoner
  Vi ser etter de med engasjement og faglig bakgrunn fra energi og miljø, rør/VVS, ingeniør/byggtekniske fag, automasjon, elektro, kuldeteknikk, andre tekniske fag eller teknisk fagskole.
  Bård Scheie Direktør HR/HMS
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Ledig Stilling
22.04.2019
Bodø, Trondheim

Ledige stillinger hos GK Gruppen

Vil du bli helten i felten? Bli servicetekniker i GK! Dersom du har faglig stolthet og vil jobbe med bransjens mest fremtidsrettede teknologi, så passer du hos oss. Du vil få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid. En fagarbeider hos oss er Helten i felten. Du vil bli utfordret gjennom totaltekniske problemstillinger, og vil være ansvarlig for at alle oppdrag blir gjennomført etter de krav og sikkerhetsrutiner som er fastsatt. Vi ser etter deg som er faglig interessert og vil jobbe for et bedre miljø. Arbeidsoppgaver: Service og vedlikehold av klimaanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Kundeansvar og engasjement Teamjobbing på avdelingen Salg av våre tjenester Ønskede kvalifikasjoner: Gjerne fagbrev innen elektro, byggautomasjon, kjøling eller rør Bakgrunn fra byggautomasjon/elektro, kjøling eller mekanisk service på ventilasjonssystemer, drift- og forvaltning av bygg er en fordel God kunnskap om prosessen rundt ventilasjon og kjøling Utadvent og serviceinnstilt Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Referanse:Servicetekniker, GK Inneklima NotoddenKontaktperson:Bjørn Halvor Simones, Avdelingsleder, tlf. 932 33 505
24.03.2019 Notodden
Vil du være med på å bygge opp GKs entrepriseavdeling i Stavanger?      For å styrke vår Entreprise avdeling i Stavanger søker vi nå en senior prosjektleder.   Som senior prosjektleder vil du ha ansvar for å organisere, utvikle og ivareta den daglige driften, samt være en motivator for de ansattes gjennomføring og leveranse av mellomstore og større prosjekter. Du vil være sentral i å bygge opp vår prosjektaktivitet i Stavanger, samt være en viktig bidragsyter i å videreutvikle GK Inneklima avd. Stavanger. Du vil fungere som kommersiell og teknisk resultatansvarlig for de prosjektene du har ansvar for, og kunne ta avgjørelser i henhold til fullmakter du blir tildelt.     Entreprise- avdelingen i Stavanger består i dag av 3 engasjerte medarbeidere, er i sterk vekst, og det blir opp til prosjektledere sammen med distriktssjef å vurdere hvor mange en skal være i fremtiden. Ønsker du å bli med på et velfungerende lag sammen med dyktige medarbeidere i Stavanger, som i fellesskap tar mål av seg å være kundenes foretrukne leverandør og den beste arbeidsplassen for de ansatte, bør du søke på stillingen som Senior Prosjektleder.   Arbeidsoppgaver: Oppfølging og ledelse av prosjekter   Vurderinger og valg av leverandører og tekniske løsninger   Bemanningsplanlegging og oppfølging   Økonomioppfølging, herunder kalkulasjon, estimeringer og faktureringsplaner   Kommunikasjon, oppfølging og utvikling av kundeporteføljen   Utarbeidelse av tilbud   Rapportering til leder i forhold til økonomi, personell, fremdrift, kvalitetssikring og HMS   Stillingen rapporterer til distriktssjef   Ønskede kvalifikasjoner: Fortrinnsvis ingeniørbakgrunn, VVS   Relevant erfaring som rådgiver eller prosjektleder med minimum 5 års erfaring  Markeds- og salgsorientert   Bevisst på god kundebehandling og ha kompetanse på drift  Gode kommunikasjonsferdigheter og evne til å motivere   Fordel med kjennskap til andre fagdisipliner    Økonomisk forståelse og fokus på resultater    Generelt god IT-kunnskap  Personlige egenskaper:  Handlekraftig, selvstendig og løsningsorientert   Gode lederegenskaper, herunder spesielt gode kommunikasjonsevner   Dyktig til å ha overblikk og å kunne prioritere i stressede situasjoner   Strukturert, kvalitetsbevisst, etterrettelig og vant med å dokumentere   God tverrfaglig forståelse og evne til god oppfølging og levering av prosjekt   Vi kan tilby: Spennende stilling i en offensiv vekstbedrift med solid økonomi    Muligheter for personlig og faglig utvikling, kurs og etterutdanning   Selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver   Påvirkningsmuligheter for egen jobb    Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring    Konkurransedyktige lønnsbetingelser, samt gode pensjons- og forsikringsforhold    Bil- og telefonordning      Referanse:Senior prosjektleder entreprise, GK Inneklima StavangerKontaktperson:Sten Magne Birkeland, Distriktssjef, tlf. 905 19 032
24.03.2019 Stavanger
Vil du bli helten i felten? Bli servicetekniker i GK!     Dersom du har faglig stolthet og vil jobbe med bransjens mest fremtidsrettede teknologi, så passer du hos oss. Du vil få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid. En fagarbeider hos oss er Helten i felten. Du vil bli utfordret gjennom totaltekniske problemstillinger, og vil være ansvarlig for at alle oppdrag blir gjennomført etter de krav og sikkerhetsrutiner som er fastsatt. Vi ser etter deg som er faglig interessert og vil jobbe for et bedre miljø.    Vi søker etter en kvikk og utadvendt servicetekniker ventilasjon til vår serviceavdeling i Bodø. Kontorstedet sysselsetter 70 personer som jobber med fagområdene ventilasjon, kjøling, automatikk, rør og enøk. Vi er hele tiden i utvikling og har stadig vekst. Ønsker du å bli en del av laget ser vi frem til å motta din søknad. Vårt geografiske område er Salten, og jobben foregår i hovedsak ute på anleggene til våre kunder. Det må derfor påregnes en mindre del reisevirksomhet.  Arbeidsoppgaver: Igangkjøring, innregulering, service og vedlikehold av ventilasjonsanlegg  Rapportering internt etter utført oppdrag  Foreslå og gjennomføre systemforbedringer hos kundene   Teamjobbing på avdelingen   Ønskede kvalifikasjoner: Gjerne fagbrev innen elektro, byggautomasjon, kjøling eller rør Bakgrunn fra ventilasjonsbransjen God kunnskap om prosessen rundt ventilasjon Utadvent og serviceinnstilt Kunnskap i bruk av dataverktøy Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning  Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning
24.03.2019 Harstad
Vil du jobbe med å skape energieffektive bygg? Hvis du vil få bygg til å fungere optimalt med de beste energiløsningene, så er dette jobben for deg. I GK legger vi vekt på en helhetlig teknisk vurdering og dine arbeidsoppgaver vil være tverrfaglige med fokus på dagens utfordringer i byggebransjen. Vi ser etter deg som er ansvarsbevisst med gode kommunikasjonsevner, har VVS kompetanse og vil jobbe for et bedre miljø. Arbeidsoppgaver: Lede og følge opp egne prosjekter på byggeplass Teknisk, økonomisk og fremdriftsansvar for egne prosjekter Oppfølging av underleverandører/ partnere Kundekontakt og salg HMS- og kvalitetsansvarlig for egne prosjekter Fagområder er ventilasjon, kjøling, automatikk og enøk Koordinere avtalte parter i prosjektet Ønskede kvalifikasjoner: Ingeniørkompetanse VVS/ elektrobransjen Relevant erfaring en fordel, gjerne bakgrunn fra håndtverkfag Resultatorientert Evne til god kommunikasjon Utadvendt og serviceinnstilt Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning
31.03.2019 Trondheim
Vi søker en positiv og utadvendt servicetekniker kulde, som vet å strekke seg det lille ekstra for at våre kunder blir ivaretatt på den beste måten.    Serviceavdelingen i Luramyrveien 17 består av 20 engasjerte medarbeidere og vårt område er i hovedsak innenfor Rogaland hvor vi jobber ute på anleggene til kundene våre.    Vi er i sterk vekst og har derfor behov for å styrke laget ytterligere!    Ønsker du å bli en del av oss i GK INNEKLIMA AS ser vi frem til å motta din søknad.      Arbeidsoppgaver: Service og vedlikehold av klimaanlegg Kundeansvar og engasjement Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Ønskede kvalifikasjoner: Fortrinnsvis fagbrev som kuldemontør/-tekniker. Personer med relevant erfaring kan også søke Kunnskap om isvannsmaskiner/systemer er en fordel God generell teknisk innsikt i elektro, vannsystemer og ventilasjon Serviceinnstilt og samarbeidsorientert Selvstendig og initiativrik Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordningReferanse:Servicetekniker kulde, GK StavangerKontaktperson:Hilde Monica Klungtvedt, Avdelingsleder, tlf. 926 65 689 eller Vidar Nornes, Servicetekniker, tlf 934 65 405
31.03.2019 Stavanger
Vi søker etter en kvikk og utadvendt servicetekniker ventilasjon til vår serviceavdeling i Bodø. Kontorstedet sysselsetter 70 personer som jobber med fagområdene ventilasjon, kjøling, automatikk, rør og enøk. Vi er hele tiden i utvikling og har stadig vekst. Ønsker du å bli en del av laget ser vi frem til å motta din søknad. Vårt geografiske område er Salten, og jobben foregår i hovedsak ute på anleggene til våre kunder. Det må derfor påregnes en mindre del reisevirksomhet.  Arbeidsoppgaver: Igangkjøring, innregulering, service og vedlikehold av ventilasjonsanlegg  Rapportering internt etter utført oppdrag  Foreslå og gjennomføre systemforbedringer hos kundene   Teamjobbing på avdelingen   Ønskede kvalifikasjoner: Gjerne fagbrev innen elektro, byggautomasjon, kjøling eller rør Bakgrunn fra ventilasjonsbransjen God kunnskap om prosessen rundt ventilasjon Utadvent og serviceinnstilt Kunnskap i bruk av dataverktøy Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning  Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning
31.03.2019 Bodø
GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, elektro, rør, sikkerhet, byggautomasjon, kulde og energi. Våre mer enn 3300 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen omsetter for 6 milliarder kroner. GK Sikkerhet AS er et relativt nyetablert selskap i GK Gruppen, og skal bidra til å ytterligere styrke GK Gruppens posisjon som markedsledende totaltekniske entreprenør og servicepartner.   GK Sikkerhet har store ambisjoner om å bli en betydelig leverandør av sikkerhetsløsninger i Norge og Skandinavia. GK Sikkerhet leverer komplette innovative og fremtidsrettede løsninger, for sikring av mennesker og eiendom, i alle typer yrkes- og formålsbygg over hele landet.  GK Sikkerhet vokser daglig, og vi trenger flere dyktige sikkerhetsteknikere innenfor områdene lås/beslag, adgangskontroll, innbruddsalarm og kameraovervåking. Vårt hovedkontor holder til på Ryen i Oslo, men vi søker nå Sikkerhetsteknikere til vår nyetablerte avdeling i Stavanger med arbeidssted Sandnes. Send oss gjerne en søknad hvis dette er av interesse. Vi ser frem til å høre fra deg! Arbeidsoppgaver: Montering, programmering, idriftsettelse av komplette sikkerhetsanlegg  Bistå i planlegging og prosjektering av nye sikkerhetsanlegg  Komplett testing og dokumentasjon  Opplæring mot kunder om medarbeidere i GK   Gjennomføre årlige service- og vedlikeholdsavtaler med software oppgraderinger  Noe reising vil måtte påberegnes   Ønskede kvalifikasjoner: Installasjonserfaring innenfor sikkerhet (adgangskontroll, kameraovervåking, lås/beslag etc.)  Relevant fagbrev (f.eks. elektro, svakstrøm, telekommunikasjon, låsesmed)   Førerkort kl. B  Gode nettverk- og datakunnskaper  Positiv, fleksibel, strukturert, selvstendig, serviceorientert og genuint teknisk interessert  Plettfri vandel  Vi kan tilby: En svært interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi  Direkte påvirkning i å bygge opp og forme en markedsledende sikkerhetsaktør    Utfordrende og morsomme arbeidsoppgaver, med svært innovative produkter og løsninger    Kurs, etterutdanning med gode utviklingsmuligheter   Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring   Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold   Bil- og telefonordning Arbeidssted Sandnes
31.03.2019 Sandnes, Stavanger
GK Byggautomasjon er en del av GK Inneklima AS med totalt 71 ansatte i Tromsø. Vår Byggautomasjonsavdeling, som betjener både Troms og Finnmark fylke, består av 11 dyktige og motiverte medarbeidere som leverer topp moderne skybaserte byggautomatiseringssystemer. Da vår dyktige avdelingsleder har valgt å gå over til en annen bransje søker vi nå etter en ny motivert og dedikert avdelingsleder til å lede avdelingen til nye høyder.  Arbeidsoppgaver: Aktiv kundebehandling og markedsbearbeiding Utøve operativ ledelse av avdelingen Personal-, budsjett-, økonomi- og resultatansvar Ansvar for å definere, prioritere, iverksette og følge opp tiltak i forhold til handlingsplaner Ønskede kvalifikasjoner: Fortrinnsvis ingeniørbakgrunn, gjerne med bakgrunn i automatikk, IKT, elektro, VVS e.l. Prosjektleder- og rådgivererfaring Gode kommunikasjonsevner og flink til å motivere mennesker Utpreget forretningssans Resultatorientert og fokus på økonomi God tverrfaglig forståelse Har du annen bakgrunn som du mener kan være til nytte for stillingen, ikke nøl med å søke. Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning  
01.04.2019 Tromsø

Internship

Lyst til å jobbe med energieffektivisering i dagens og fremtidens næringsbygg?

Hos oss får du jobbe med bransjens beste fagmiljø innen energieffektivisering i bygg og lage løsninger som virkelig gjør en forskjell. Vil du bli med på laget for et bedre miljø og prege fremtidens bygg? Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og er derfor en viktig ressurs for GK. Hos oss vil du møte kollegaer med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for våre fagområder. Karrieremulighetene er mange i GK og hos oss blir dyktige medarbeidere belønnet. Er du flink, får du lov! Arbeidsoppgaver vil variere på hver lokasjon.  
Antall interns
10 (flere)
Sted
Norge

Lærlinger

Lærling i GK

GK ønsker å ligge i front i bransjen, også når det gjelder fagkompetanse. Derfor har vi utviklet et lærlingprogram som har til hensikt å gjøre læretiden trygg både for lærling og instruktør. Vi mener lærlinger er en ressurs som kan tilføre oss oppdatert kunnskap og fagkompetanse! Når tar vi inn lærlinger? Vi tar inn lærlinger i mars-juni hvert år. Hvilke lærlinger søker vi? GK har til en hver tid mange lærlinger i hele landet.- GK Elektro har ca. 90 lærlinger i elektrofaget- GK Rør har ca. 70 lærlinger i rørleggerfaget- GK Inneklima har ca. 40 lærlinger i hele landet innen fagene kulde- og varmepumpe-montørfaget, automatiseringsfaget og ventilasjons- og blikkenslagerfaget- GK Sikkerhet har ca. 3 lærlinger i telekommunikasjonsmontørfaget Lærlingeprogram Det er viktig for GK at alle lærlinger blir godt ivaretatt i vår bedrift. Vi har ulike samlinger for de ulike fagene. At lærlingene får mulighet til å drøfte felles problemstillinger og knytte relasjoner med andre lærlinger i konsernet er viktig for GK. I tillegg til et faglig innhold, står holdningsskapende arbeid samt helse, miljø og sikkerhet sentralt på agendaen. Lær av de beste Våre faglige ledere og instruktører har gått igjennom et instruktørkurs før de får ansvaret for en lærling. Du kan derfor være sikker på at den veilederen du får har god kompetanse om lærlingens rettigheter og plikter i læretiden. Er du personen vi søker? Er du målbevisst, positiv og faglig engasjert ser vi frem til å høre fra deg. Søk her: http://www.gk.no/karriere/laerlinger/
Antall lærlinger
100 (200 totalt)
Sted
Norge

Rekrutteringskalender

 • MAR 24
  2019
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 31
  2019
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

Filmer

Nysgjerrig på jobb i GK? Lær mer om hvorfor du bør søke jobb hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som prosjektingeniør i GK? Lær mer om hvilke muligheter og oppgver du får bryne deg på i Skandinavias største tekniske entreprenør og servicepartner.
Min stilling som prosjektleder i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en prosjektleder hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Velkommen som nyansatt i GK!
Min stilling som servicetekniker i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en servictekniker hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Min stilling som avdelingsleder i GK. Lær mer om hverdagen til en avdelingsleder hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Min stilling som kundeansvarlig i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en kundeansvarlig hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Lær om våre verdier; "SVILL"!
Norsk versjon av GKs konsernfilm

Fakta om GK Gruppen

Adresse

Hovedkontor:

Ryenstubben 12
0679 Oslo


Vi har over 40 kontorsteder i hele Norge. Se hvor vi holder til her: http://www.gk.no/no/kontakt_oss/