GK Gruppen

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

GK er Skandinavias ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, byggautomasjon, energi sikkerhet og kulde.

Våre mer enn 3200 ansatte i Norge, Sverige og Danmark tar hånd om alt av teknikk i bygg, fra prosjektutvikling og installasjon til drift og vedlikehold. GK Gruppen har en omsetning på over 5 milliarder kroner. Vi er tilstede lokalt i hele Norge, Sverige og Danmark, og vi har fordelen av et bredt støtteapparat med teknisk kompetanse på høyeste nivå.

Vil du bli med på laget for et bedre miljø?
Hos oss får du jobbe med bransjens beste fagmiljø innen energieffektivisering i bygg og lage løsninger som virkelig gjør en forskjell! Vil du jobbe hos Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner? Bli med å prege fremtidens bygg! Vi trenger din kunnskap til å hjelpe oss å finne enda bedre tekniske løsninger for optimal energiutnyttelse!

Energi og miljø
Vår misjon ‘For et bedre miljø’ har dobbel betydning. Våre medarbeidere jobber for bedre helse, trivsel og arbeidsforhold i bygninger. Samtidig jobbes det for å finne løsninger som reduserer energibruket og begrenser byggets påvirkning på det ytre miljø. Målet er bygninger med optimalt inneklima, lavest mulig energibehov, samt minimale driftskostnader og redusert energiregning for kundene.

Læring i et tverrfaglig miljø
Arbeid med tekniske løsninger og energi i bygg krever tverrfaglig kunnskap innen fagene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, energi, elektro, sikkerhet, rør og vannbårne energissystemer/VVS. Våre ingeniører samhandler med alt fra arkitekter, statikere, installatører, materialleverandører og interiørarkitekter. Samarbeid i tverrfaglig team gir en variert hverdag, faglig utvikling og personlige utfordringer.

Godt arbeidsmiljø
Samarbeid og faglige utfordringer skaper gode betingelser for fellesskap. Det gode arbeidsmiljøet blir gjerne fremhevet som en viktig årsak til at mange trives godt og blir værende i GK Gruppen i lang tid.

GK er en bedrift i rivende utvikling. Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere som kan bringe oss enda et steg videre! Vi ønsker oss kollegaer som tar ansvar og initiativ, og som vil dele sin kompetanse med andre.

Kanskje du er vår nye kollega?

 

 

Les mer om GK Gruppen
,,
Vil du bli med på laget for et bedre miljø?
Video
Se flere videoer fra GK Gruppen
DE ANSATTE
Det beste ved å jobbe i GK Gruppen
 • Utfordringene
  Jeg fikk en god velkomst i GK og fikk tidlig store oppgaver. Kompetansen fra skolen bruker jeg daglig og bygger stadig videre på, for ingen dag som prosjektleder er lik.
  Lars Magnus Ballangrud Prosjektleder
 • Arbeidsmiljøet
  Jeg ble godt mottatt av hyggelige arbeidskollegaer i GK og har fått god oppfølging som nyansatt. Fikk tidlig ansvar for varierte og innholdsrike arbeidsoppgaver. Mitt inntrykk av GK som nyansatt er at det er stor mulighet for utvikling og læring.
  Marthe Fanøy Salo Prosjektingeniør
 • Arbeidshverdagen
  I GK får jeg god opplæring, av ledelsen og dyktige kollegaer med høy kompetanse. Jeg lærer stadig noe nytt i en varierende arbeidshverdag og trives utrolig godt som lærling i GK.
  Didrik Berg Haltvik Rørleggerlærling
LEDERNE
Hva vi er best på - formålet med virksomheten - og hvem vi ser etter
Dette er vi best på Om våre produkter og tjenester
 • Dette er vi best på
  GK er skandinavias ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen elektro, ventilasjon, rør, byggautomasjon, energi sikkerhet og kulde.
  Jon Valen-Sendstad Konsernsjef
Hva er formålet vårt? Visjon og målsettinger
 • Vårt formål
  GK jobber for et bedre miljø og vår visjon er å være nordens ledende på tekniske installasjoner i bygg.
  John-Erik Karlsen Eier
Hvem ser vi etter? Kvalifikasjoner og "cultural fit"
 • Hvem ser vi etter?
  Vi ser etter de med engasjement og faglig bakgrunn fra energi og miljø, rør/VVS, ingeniør/byggtekniske fag, automasjon, elektro, kuldeteknikk, andre tekniske fag eller teknisk fagskole.
  Bård Scheie Direktør HR/HMS
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:30.09.2018
Arbeidssted :Sortland

Ledige stillinger hos GK Gruppen

Vi søker etter en kvikk og utadvendt servicetekniker ventilasjon til vår serviceavdeling på Sortland. Kontorstedet sysselsetter 35 personer som jobber med fagområdene ventilasjon, kjøling, automatikk, rør og enøk. Vi er hele tiden i utvikling og har stadig vekst. Ønsker du å bli en del av laget ser vi frem til å motta din søknad. Vårt geografiske område er Vesterålen, Lofoten og Ofoten, og jobben foregår i hovedsak ute på anleggene til våre kunder. Det må derfor påregnes en del reisevirksomhet.  Arbeidsoppgaver: Igangkjøring, innregulering, service og vedlikehold av ventilasjonsanlegg  Rapportering internt etter utført oppdrag  Foreslå og gjennomføre systemforbedringer hos kundene   Teamjobbing på avdelingen   Ønskede kvalifikasjoner: Gjerne fagbrev innen elektro, byggautomasjon, kjøling eller rør Bakgrunn fra ventilasjonsbransjen God kunnskap om prosessen rundt ventilasjon Utadvent og serviceinnstilt Kunnskap i bruk av dataverktøy Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning  Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning
30.09.2018 Sortland
Avdeling GK Byggautomasjon Nye Bygg Stor-Oslo har i dag ca. 16 antatte og har som hovedoppgave å selge og utføre nye store prosjekter i Oslo området.  Vi er en avdeling i vekst og trenger derfor noen nye dyktige medarbeidere til å være med i prosjekter på nye skoler, offentlige bygg, kontorbygg o.l.  GK Byggautomasjon er en del av GK Inneklima, og har kontorer på Ryen.  Arbeidsoppgaver: Gjennomføre prosjektering-og programmering i henhold til arbeidsoppdrag i det enkelte prosjekt og beskrevne rutine Testing og igangkjøring av systemene Rapportere og foreslå forbederingstiltak og optimaliseringstiltak som er tjenlig for kunden og GK Sette seg inn i kundens krav og planlegge hvordan oppdraget skal gjennomføres mest mulig rasjonelt og kostnadseffektivt Ønskede kvalifikasjoner: Ingeniør, teknisk fagskole, fagbrev eller tilsvarende erfaring Erfaring innenfor byggautomasjon Positiv og problemløsende Kommersiell tankegang i prosjekt gjennomføringsfasen Gode kommunikasjon og koordineringsevner Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning
30.09.2018 Oslo
GK Inneklima søker etter avdelingsleder på serviceavdelingen i Tønsberg, som har ansvaret for markedet i Vestfold. Avdelingen består i dag av ti engasjerte medarbeidere, er i sterk vekst, og det blir opp til avdelingsleder å vurdere hvor mange en skal være i fremtiden. Du vil ha overordnet ansvar for å organisere, utvikle og ivareta den daglige driften, samt være en motivator for de ansatte. En avdelingsleder har mange ansvarsområder og det vil i noen tilfeller gå en "kule varmt". Du vil imidlertid få god støtte og oppfølging av distriktssjef, være en aktiv del av ledergruppen og kunne utveksle erfaringer med lederkollegaer i Drammen, Skien, Notodden og Kristiansand.    Ønsker du å bli med på et velfungerende lag sammen med ca. 90 dyktige medarbeidere i Distrikt eksisterende bygg Sør, som i fellesskap tar mål av seg å være kundenes foretrukne leverandør og den beste arbeidsplassen for de ansatte, bør du søke på stillingen som avdelingsleder.     Arbeidsoppgaver: Utøve operativ ledelse av avdelingen    Aktiv kundebehandling, utarbeide markedsplan og skape tillitsfulle relasjoner    Personalansvar for ti ansatte    Utarbeide årlig budsjett og månedlige prognoser    Økonomi- og resultatansvar for avdelingen    Definere, iverksette og følge opp tiltak i henhold til målsetting og handlingsplaner    Ansvar for opplæring i GKs prosess- og produksjonsrutiner    Veilede og bistå prosjektleder i utforming av tilbud, anbudsprosesser og ferdigmelding av prosjekter    Stillingen rapporterer til distriktssjef   Ønskede kvalifikasjoner: Fortrinnsvis ingeniørbakgrunn, gjerne fagkunnskap fra VVS/kjøling/elektro Være markeds- og salgsorientert    Gode lederegenskaper  Relevant erfaring som rådgiver eller prosjektleder, være bevisst på god kundebehandling og ha kompetanse på drift    Gode kommunikasjonsferdigheter og evne til å motivere    Økonomisk forståelse og fokus på resultater    Generelt god IT-kunnskap   Personlige egenskaper: Strukturert, entusiastisk, løsningsorientert, imøtekommende, serviceinnstilt og høy arbeidsmoral Vi kan tilby: En spennende stilling i en offensiv vekstbedrift med solid økonomi    Muligheter for personlig og faglig utvikling, kurs og etterutdanning    Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring    Konkurransedyktige lønnsbetingelser, samt gode pensjons- og forsikringsforhold   Bil- og telefonordning  
30.09.2018 Tønsberg
Vi søker en positiv og utadvendt servicetekniker kulde, som vet å strekke seg det lille ekstra for at våre kunder blir ivaretatt på den beste måten.    Serviceavdelingen i Luramyrveien 17 består av 20 engasjerte medarbeidere og vårt område er i hovedsak innenfor Rogaland hvor vi jobber ute på anleggene til kundene våre.    Vi er i sterk vekst og har derfor behov for å styrke laget ytterligere!    Ønsker du å bli en del av oss i GK INNEKLIMA AS ser vi frem til å motta din søknad.      Arbeidsoppgaver: Service og vedlikehold av klimaanlegg Kundeansvar og engasjement Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Ønskede kvalifikasjoner: Fortrinnsvis fagbrev som kuldemontør/-tekniker. Personer med relevant erfaring kan også søke Kunnskap om isvannsmaskiner/systemer er en fordel God generell teknisk innsikt i elektro, vannsystemer og ventilasjon Serviceinnstilt og samarbeidsorientert Selvstendig og initiativrik Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning
30.09.2018 Stavanger
Avdelingen er lokalisert sentralt i Tromsø, med god kommunikasjon ut til det lokale markedet.   Totalt ca 30 ansatte, og vi leverer rørtekniske tjenester i hele bredden av faget, og mot alle markeder og kunder. Entrepriseavdelignen vil fremover få utvikle seg til en kombiavdeling med noe proffservice i tillegg til entreprisemarkedet. Trygg vekst er vår målsetting for 2019.    Arbeidsoppgaver: Aktiv kundebehandling og markedsbearbeiding Utøve operativ ledelse av avdelingen Personal, budsjett, økonomi og resultatansvar Ansvar for å definere, prioritere, iverksette og følge opp tiltak i forhold til handlingsplaner Ønskede kvalifikasjoner: Fortrinnsvis ingeniørbakgrunn, gjerne fagkunnskap fra VVS/kjøling/elektro Prosjektleder- og rådgivererfaring Gode kommunikasjonsevner og evne til å motivere mennesker Resultatorientert og fokus på økonomi Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning
07.10.2018 Tromsø
Vil du bli helten i felten?   Søk utplassering i GK Elektro. Vi tar inn på utplassering løpende. Dette kan være muligheten til å få jobberfaring og en fot innenfor faget du studerer.   Vi ser frem til å høre fra deg!
13.10.2018 Oslo
Vil du bli med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning?     GK Rør er Norges største rørentreprenør og har i dag over 600 ansatte fordelt på 15 ulike avdelinger i hele Norge. Vi er i stadig vekst og nå trenger vi din kompetanse på Hamar for å optimalisere drift av eksisterende anlegg og på nybygg. Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et bredt og godt fagmiljø.     Arbeidsoppgaver:   Lede arbeidslaget med fokus på fremdrift, produksjon, vareflyt og kvalitet   Aktiv deltagelse i prosjekt- og bygge møter   Prosjektoppfølging og oppfølging av timeregistrering   Koordinering mot underleverandør   Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner  
Snarest Hamar
Vi søker en positiv og utadvendt servicetekniker ventilasjon, som vet å strekke seg det lille ekstra for at våre kunder blir ivaretatt på den beste måten.   Serviceavdelingen i Luramyrveien 17 består av 20 engasjerte medarbeidere og vårt område er i hovedsak innenfor Rogaland hvor vi jobber ute på anleggene til kundene våre.   Vi er i sterk vekst og har derfor behov for å styrke laget ytterligere!   Ønsker du å bli en del av oss i GK INNEKLIMA AS ser vi frem til å motta din søknad.     Arbeidsoppgaver: Service og vedlikehold av klimaanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Kundeansvar og engasjement Teamjobbing på avdelingen Salg av våre tjenester Ønskede kvalifikasjoner: Gjerne fagbrev innen elektro, byggautomasjon, kjøling eller rør Bakgrunn fra byggautomasjon/elektro, kjøling eller mekanisk service på ventilasjonssystemer, drift- og forvaltning av bygg er en fordel God kunnskap om prosessen rundt ventilasjon og kjøling Utadvent og serviceinnstilt Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning
14.10.2018 Stavanger

Internship

Lyst til å jobbe med energieffektivisering i dagens og fremtidens næringsbygg?

Hos oss får du jobbe med bransjens beste fagmiljø innen energieffektivisering i bygg og lage løsninger som virkelig gjør en forskjell. Vil du bli med på laget for et bedre miljø og prege fremtidens bygg? Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og er derfor en viktig ressurs for GK. Hos oss vil du møte kollegaer med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for våre fagområder. Karrieremulighetene er mange i GK og hos oss blir dyktige medarbeidere belønnet. Er du flink, får du lov! Arbeidsoppgaver vil variere på hver lokasjon.  
Antall interns
10 (flere)
Sted
Norge

Lærlinger

Lærling i GK

GK ønsker å ligge i front i bransjen, også når det gjelder fagkompetanse. Derfor har vi utviklet et lærlingprogram som har til hensikt å gjøre læretiden trygg både for lærling og instruktør. Vi mener lærlinger er en ressurs som kan tilføre oss oppdatert kunnskap og fagkompetanse! Når tar vi inn lærlinger? Vi tar inn lærlinger i mars-juni hvert år. Hvilke lærlinger søker vi? GK har til en hver tid mange lærlinger i hele landet.- GK Elektro har ca. 90 lærlinger i elektrofaget- GK Rør har ca. 70 lærlinger i rørleggerfaget- GK Inneklima har ca. 40 lærlinger i hele landet innen fagene kulde- og varmepumpe-montørfaget, automatiseringsfaget og ventilasjons- og blikkenslagerfaget- GK Sikkerhet har ca. 3 lærlinger i telekommunikasjonsmontørfaget Lærlingeprogram Det er viktig for GK at alle lærlinger blir godt ivaretatt i vår bedrift. Vi har ulike samlinger for de ulike fagene. At lærlingene får mulighet til å drøfte felles problemstillinger og knytte relasjoner med andre lærlinger i konsernet er viktig for GK. I tillegg til et faglig innhold, står holdningsskapende arbeid samt helse, miljø og sikkerhet sentralt på agendaen. Lær av de beste Våre faglige ledere og instruktører har gått igjennom et instruktørkurs før de får ansvaret for en lærling. Du kan derfor være sikker på at den veilederen du får har god kompetanse om lærlingens rettigheter og plikter i læretiden. Er du personen vi søker? Er du målbevisst, positiv og faglig engasjert ser vi frem til å høre fra deg. Søk her: http://www.gk.no/karriere/laerlinger/
Antall lærlinger
100 (200 totalt)
Sted
Norge

Rekrutteringskalender

 • SEP 26
  2018
  Teknologistudentenes Karrieredag (NTNU)
  Trondheim (NTNU)
 • SEP 27
  2018
  Bygg Camp
  Oslo (Kuben yrkesarena)
 • SEP 30
  2018
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 09
  2018
  Karrieredag
  Gjøvik (NTNU Gjøvik)
 • OKT 10
  2018
  Karrieredagen NMBU
  Ås (NMBU)
 • OKT 17
  2018
  Element 6
  Trondheim (NTNU)
 • OKT 25
  2018
  Energidagen
  Trondheim (NTNU Gløshaugen)
 • NOV 01
  2018
  Næringslivsdagene
  Oslo (Oslo MET)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Nysgjerrig på jobb i GK? Lær mer om hvorfor du bør søke jobb hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Min stilling som prosjektleder i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en prosjektleder hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Velkommen som nyansatt i GK!
Min stilling som servicetekniker i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en servictekniker hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Min stilling som avdelingsleder i GK. Lær mer om hverdagen til en avdelingsleder hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Min stilling som kundeansvarlig i GK. Lær mer om arbeidshverdagen til en kundeansvarlig hos nordens ledende tekniske entreprenør og servicepartner, GK.
Lær om våre verdier; "SVILL"!
Norsk versjon av GKs konsernfilm

Fakta om GK Gruppen

Adresse

Hovedkontor:

Ryenstubben 12
0679 Oslo


Vi har over 40 kontorsteder i hele Norge. Se hvor vi holder til her: http://www.gk.no/no/kontakt_oss/