GK Gruppen

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

GK er en TotalTeknisk Entreprenør og Servicepartner. Vi tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere. Våre løsninger er basert på ledende teknologi, inngående produktkjennskap og flere tiårs driftserfaring. Konsernet GK har en omsetning i overkant av 4 milliarder kroner i året. Vi er tilstede lokalt i hele Norge, Sverige og Danmark med ca. 2900 medarbeidere.

Kjerneområder
Inneklima i nye- og eksisterende næringsbygg er GKs kjerneområde.

Vi tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

 Vi har teknisk kompetanse på høyeste nivå innen fagområdene: ventilasjon, byggautomasjon, kulde, vannbårne energisystemer, og energi.

Visjon

"- for et bedre miljø."

Antall ansatte

Konsernet GK har 1850 medarbeidere i Norge, Sverige og Danmark.

Les mer om GK Gruppen
,,
GK er en bedrift i rivende utvikling. Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte kandidater!

Jobbmuligheter i GK Gruppen

Bli med på laget - for et bedre miljø!
Våre medarbeidere jobber for bedre helse, trivsel og arbeidsforhold i bygninger. Målet er energibesparing i nye og eksisterende næringsbygg.

Godt arbeidsmiljø
Samarbeid og tverrfaglige utfordringer skaper gode betingelser for fellesskap. Det gode arbeidsmiljøet blir gjerne fremhevet som en viktig årsak til at mange trives og blir værende i GK i lang tid.

Karrieremuligheter og fleksibilitet
I GK vektlegger vi faglig og personlig utvikling! Vi har tradisjon for å rekruttere våre ledere og spesialister internt, noe som gir gode karrieremuligheter for deg som ønsker å utvikle deg videre. Vår geografiske utstrekning gir også muligheter til intern forflytning.

GK er en bedrift i rivende utvikling. Vi er alltid på utkikk etter dyktige og engasjerte medarbeidere som kan bringe oss enda et steg videre! Vi ønsker oss kollegaer som tar ansvar og initiativ, og som vil dele sin kompetanse med andre. Kanskje du er vår nye kollega?

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Student eller nyutdannet ingeniør/sivilingeniør?
Har du bakgrunn fra Energi og miljø, rør/VVS, byggtekniske fag, kuldeteknikk eller teknisk fagskole, er du svært interessant for oss. Har du i tillegg riktige holdninger og engasjement for våre fagområder, er du den vi ønsker å ha med på laget!

Dine ambisjoner
GK er alltid på utkikk etter engasjerte og flinke studenter. Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og er derfor en viktig ressurs for GK. Hos oss vil du møte kollegaer med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for våre fagområder. Karrieremulighetene er mange i GK og hos oss blir dyktige medarbeidere belønnet. Er du flink, får du lov!

Les mer om jobbmuligheter i GK Gruppen

Ledige stillinger hos GK Gruppen

 • Vil du være en del av Norges ledende elektroentreprenør, med stor påvirkningskraft og skape noe av betydning?
  Fortløpende Oslo
 • Vil du være en del av Norges ledende elektroentreprenør, men stor påvirkningskraft og skape noe av betydning?
  Fortløpende Oslo
 • GK Rør Bodø består av drøyt 20 motiverte og faglig dyktige medarbeidere som arbeider innenfor prosjektutvikling, prosjektledelse, energiteknikk og produksjon.
  22.01.2017 Bodø
 • GK har Norges fremste kompetansemiljø innen inneklima. Vil du være med på et topplag og jobbe for et bedre miljø?
  29.01.2017 Notodden
 • Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver innen et firma med gode resultater og ambisjoner om vekst i årene som kommer?
  29.01.2017 Østfold
 • GK Elektro AS sine kontorer i Østfold ligger på Solgaard Skog, rett ved E6 Mosseporten. Vi er totalt 39 ansatte per idag, med fordeling 10 personer på kontoret, og 29 personer som jobber ute i feltet. Grunnet økt ordreinngang er vi på jakt etter nye baser/ledende montører. Vi har prosjekter og service innefor skole-hlsebygg, industri, bolig og kontorbygg. Arbeidsoppgaver: Administrere og organisere egne og eksterne montørere i prosjekter, og sørge for at montørenes arbeidsdag utnyttes så effektivt som mulig Ha ansvar for innkjøp og logistikk i prosjekter Ansvar for at den daglige driften av tildelt prosjekt er iht avtalet drift, økonomi og kvalitet. Bidra positivt til tverrfaglig samarbeid på byggeplass Vise ansvar for egen og andres sikkerhet - ha fokus på god HMS Ønskede kvalifikasjoner: Fagbrev Gr.L (elektriker) med min 5 års erfaring Erfaring fra arbeidsledelse Serviceinnstilt og samarbeidsorientert Selvstendig og initiativrik Gode kommunikasjonsevner og intitiativtaker til tidlig problemløsning Kommuniserer godt på norsk og engelsk Selvgående og administrativt ryddig Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning
  29.01.2017 Østfold
 • GK Elektro er et nyetablert selskap i GK-familien, og vi har store vekstambisjoner i tiden som kommer.
  29.01.2017 Akershus
 • GK Elektro skal etablere ny avdeling på Kjeller. Avdelingen skal samlokalisert skal samlokaliseres med GK Inneklima Romerike i Jogstadveien 25, og vi søker derfor etter Avdelingsleder. GK Elektro er et nyetablert selskap i GK-familien. Selskapet har store vekstambisjoner, og som avdelingsleder vil du ha stor påvirkning på veien videre. Arbeidssted vil være Kjeller.  GK Elektro har fokus på et sterkt fagmiljø, godt samarbeid og en positiv hverdag. De ansatte i GK Elektro jobber tett sammen for felles mål og arbeidsmiljøet er lystbetont og uformelt. Avdelingen skal betjene servicemarkedet på Nedre Romerike. Du må være fagorientert og trives med å jobbe i et flerfaglig teknisk miljø sammen med øvrige GK-fag. Som avdelingsleder i GK Elektro har du det overordnede ansvaret for å organisere, utvikle og ivareta den daglige driften i avdelingen, samt være en motivator for avdelingens ansatte.   Viktigste arbeidsoppgaver: Personal, resultat og budsjettansvar Lede avdelingen iht. bedriftens verdier, handlingsplaner og budsjett Utarbeide forslag til og evaluere operative mål, herunder handlingsplan, budsjett, bemanningsplan og markedsplan Ansvarlig for opplæring i GKs prosess- og produksjonsrutiner (VIP og prosjektoppfølging) Markedsføre avdelingen samt skape gode og tillitsfulle relasjoner med kunder og leverandører Ha tett samarbeid med prosjektledere, kundeansvarlig og serviceteknikere mht. tilbud, anbud og prosjekter, samt følge opp ferdigmelding av prosjekt Rapportere til distriktssjef Ønskede kvalifikasjoner: og egenskaper: Fortrinnsvis ingeniørbakgrunn, eventuelt Teknisk Fagskole Installatør GR. L. Prosjektleder- og rådgivererfaring Fordel med ledererfaring Gode kommunikasjonsevner og evne til å skape gode relasjoner både internt og eksternt Resultatorientert og fokus på økonomi Strukturert Generelt god IT kunnskap Vi kan tilby: En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Aktiv bedriftsidrett
  29.01.2017 Skedsmo

Internship

Er du student og ønsker sommerjobb i en spennende bedrift?

Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og er derfor en viktig ressurs for GK. Hos oss vil du møte kollegaer med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for våre fagområder. Karrieremulighetene er mange i GK og hos oss blir dyktige medarbeidere belønnet. Er du flink, får du lov! Arbeidsoppgaver og arbeidslengde vil variere på hver lokasjon.  
Antall interns
30 (flere)
Sted
Norge

Lærlinger

Lærling i GK

GK ønsker å ligge i front i bransjen, også når det gjelder fagkompetanse. Derfor har vi utviklet et lærlingprogram som har til hensikt å gjøre læretiden trygg både for lærling og instruktør. Vi mener lærlinger er en ressurs som kan tilføre oss oppdatert kunnskap og fagkompetanse! Når tar vi inn lærlinger?Nytt opptak av lærlinger vil være i mai/juni 2014. Hvor mange lærlinger søker vi?Målet vårt er å til enhver tid ha tre - fem lærlinger i hver av våre seks regioner, med andre ord 18-30 lærlinger totalt. FageneVi tar inn lærlinger i kulde- og varmepumpe-montørfaget, automatiseringsfaget, tavlemontasjefaget og ventilasjons- og blikkenslagerfaget. LærlingsamlingAlle lærlinger sendes på årlige samlinger til vårt hovedkontor i Oslo. Her får de mulighet til å drøfte felles problemstillinger og knytte relasjoner med andre lærlinger i konsernet. I tillegg til et faglig innhold, står holdningsskapende arbeid samt helse, miljø og sikkerhet sentralt på agendaen. Lær av de besteVåre faglige ledere og instruktører har gått igjennom et instruktørkurs før de får ansvaret for en lærling. Du kan derfor være sikker på at den veilderen du får har god kompetanse om lærlingens rettigheter og plikter i læretiden. Er du personen vi søker?Er du målbevisst, positiv og faglig engasjert ser vi frem til å høre fra deg.
Antall lærlinger
30 (18-30 totalt)
Sted
Oslo, Trondheim, Bergen

Rekrutteringskalender

 • JAN 20
  2017
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JAN 22
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Fakta om GK Gruppen

Adresse

Hovedkontor:

Ryenstubben 12
0679 Oslo


Vi har over 40 kontorsteder i hele Norge. Se hvor vi holder til her: http://www.gk.no/no/kontakt_oss/