<  
>  

Jobbmuligheter som Energioperatør

GK
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Jobbmuligheter som Energioperatør
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Energioperatør. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos GK.
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Relaterte stillingsannonser - Energioperatør
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Andre ledige stillinger hos GK
logo
Lærlinger - Automasjon
SØK LÆRLINGPLASS I AUTOMASJONSFAGET NÅ. Automasjon er hjernen i moderne bygg og i GK har vi et stort byggautomasjonsmiljø som sørger for at alle de andre tekniske løsningene i bygg fungerer godt sammen. Med kompetanse innen byggautomasjon kan du utvikle systemer for datainnsamling, overvåking og styring av fysiske prosesser og systemer i bygg. Som lærling i GK kan du få muligheten til å jobbe på byggeprosjekter eller serviceoppdrag. Vi utfører oppdrag for både privat- og proffkunder, og alle typer bygg – enten det er næringsbygg, offentlige bygg, industri eller privatboliger. Med andre ord er det gode muligheter for å prøve deg på en rekke faglige utfordringer og for fast jobb etter læretiden. Lærlinger er vår neste generasjon og derfor er vi opptatt av at du skal vokse både faglig og personlig. Vi legger til rette for at du skal få den kompetansen du trenger for å avlegge fagprøven. Vi tar inn lærlinger etter kapasitet ved hvert enkelt kontorsted og hos oss vil du få flinke og engasjerte ledere og kollegaer som ser deg og hjelper deg frem. Du vil jobbe fremst i felten og lære av erfarne folk innenfor ditt fagområde.   HVEM KAN SØKE? Vi ser først og fremst etter deg som fullfører VG3 sommeren 2024 og som ønsker å starte som lærling hos oss høsten 2024.   SLIK SØKER DU Du søker via søknadsskjema. Vi ber om at du svarer på et par spørsmål og laster opp din CV med litt grunnleggende informasjon om deg samt dine karakterutskrifter. Søknadsfrist er 1.april 2024 og vi vil vurdere søknader løpende. Alle vil få svar innen utgangen av mai 2024, men vi forsøker å gi alle en tilbakemelding så raskt vi kan.   Noen tips til søknaden:  All arbeidserfaring er positivt og kan listes opp i en CV, inkludert frivillige verv du måtte ha  Vi er nysgjerrige på deg! Fortell om hvorfor du har valgt å utdanne deg innen ditt fag, hva du har lært, hva du liker best og hva du håper å få jobbe med under læretiden hos oss.  I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss. Send inn søknad her. Les mer om hvordan det er å være lærling i GK her: https://www.gk.no/jobb-i-gk/laerling
01.04.2024 Norge
logo
Lærlinger - Elektro
SØK LÆRLINGPLASS I ELEKTROFAGET NÅ. Elektrofaget spenner bredt og som elektrolærling i GK kan man få kompetanse innen en rekke elektrofaglige områder, blant annet elenergi og automatiseringssystemer. Vi utfører oppdrag for både privat- og proffkunder, og alle typer bygg – enten det er næringsbygg, offentlige bygg, industri eller privatboliger. Med andre ord er det gode muligheter for å prøve deg på en rekke faglige utfordringer og for fast jobb etter læretiden. Lærlinger er vår neste generasjon og derfor er vi opptatt av at du skal vokse både faglig og personlig. Vi legger til rette for at du skal få den kompetansen du trenger for å avlegge fagprøven. Vi tar inn lærlinger etter kapasitet ved hvert enkelt kontorsted og hos oss vil du få flinke og engasjerte ledere og kollegaer som ser deg og hjelper deg frem. Du vil jobbe fremst i felten og lære av erfarne folk innenfor ditt fagområde.   HVEM KAN SØKE? Vi ser først og fremst etter deg som fullfører VG2 sommeren 2024 og som ønsker å starte som lærling hos oss høsten 2024.   SLIK SØKER DU Du søker via søknadsskjema. Vi ber om at du svarer på et par spørsmål og laster opp din CV med litt grunnleggende informasjon om deg samt dine karakterutskrifter. Søknadsfrist er 1.april 2024 og vi vil vurdere søknader løpende. Alle vil få svar innen utgangen av mai 2024, men vi forsøker å gi alle en tilbakemelding så raskt vi kan.   Noen tips til søknaden:  All arbeidserfaring er positivt og kan listes opp i en CV, inkludert frivillige verv du måtte ha  Vi er nysgjerrige på deg! Fortell om hvorfor du har valgt å utdanne deg innen ditt fag, hva du har lært, hva du liker best og hva du håper å få jobbe med under læretiden hos oss.  I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss. Send inn søknad her.
01.04.2024 Bergen +7
logo
Lærlinger - Rør
SØK LÆRLINGPLASS I RØRFAGET NÅ. Som rørleggerlærling i GK vil du få muligheten til å få bred kompetanse innen faget.  Vi jobber med både små og store rørtekniske installasjoner innen sanitær, varme, sprinkler, kjøl og gass. Vi utfører oppdrag for både privat- og proffkunder, og alle typer bygg – enten det er næringsbygg, offentlige bygg, industri eller privatboliger. Med andre ord er det gode muligheter for å prøve deg på en rekke faglige utfordringer og for fast jobb etter læretiden. Lærlinger er vår neste generasjon og derfor er vi opptatt av at du skal vokse både faglig og personlig. Vi legger til rette for at du skal få den kompetansen du trenger for å avlegge fagprøven. Vi tar inn lærlinger etter kapasitet ved hvert enkelt kontorsted og hos oss vil du få flinke og engasjerte ledere og kollegaer som ser deg og hjelper deg frem. Du vil jobbe fremst i felten og lære av erfarne folk innenfor ditt fagområde.   HVEM KAN SØKE? Vi ser først og fremst etter deg som fullfører VG2 sommeren 2024 og som ønsker å starte som lærling hos oss høsten 2024.   SLIK SØKER DU Du søker via søknadsskjema. Vi ber om at du svarer på et par spørsmål og laster opp din CV med litt grunnleggende informasjon om deg samt dine karakterutskrifter. Søknadsfrist er 1.april 2024 og vi vil vurdere søknader løpende. Alle vil få svar innen utgangen av mai 2024, men vi forsøker å gi alle en tilbakemelding så raskt vi kan.   Noen tips til søknaden: All arbeidserfaring er positivt og kan listes opp i en CV, inkludert frivillige verv du måtte ha  Vi er nysgjerrige på deg! Fortell om hvorfor du har valgt å utdanne deg innen ditt fag, hva du har lært, hva du liker best og hva du håper å få jobbe med under læretiden hos oss.   I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss. Send inn søknad her.   SPØRSMÅL? Ta kontakt med Fag- og håndverksansvarlig for din landsdel:  Innlandet - Arvid Kummeneje, tlf. 976 75 429 Trøndelag og Nord-Norge - Trond Denstad Kimo, tlf. 932 18 602 Stor-Oslo - Kristen Henriksen, tlf. 993 33 200
01.04.2024 Norge
logo
Lærlinger - Ventilasjon
SØK LÆRLINGPLASS I VENTILASJONSFAGET NÅ. Et godt inneklima skapes med riktig ventilasjon og minimal energibruk. I GK har vi levert ventilasjon siden 1964. Vi monterer energieffektive luftbehandlingssystemer, ventilasjonssystemer, ventilasjonsaggregater, kanalsystemer og luftfordelingskomponenter i nye og oppgraderte bygg. Vi drifter og vedlikeholder klimainstallasjonene i eksisterende bygg. Som ventilasjonstekniker jobber du med ventilasjonsanlegg og utstyr som ventilasjonsaggregater, elektriske system og automatiserte styringssystemer.  Vi utfører oppdrag for både privat- og proffkunder, og alle typer bygg – enten det er næringsbygg, offentlige bygg, industri eller privatboliger. Med andre ord er det gode muligheter for å prøve deg på en rekke faglige utfordringer og for fast jobb etter læretiden. Lærlinger er vår neste generasjon og derfor er vi opptatt av at du skal vokse både faglig og personlig. Vi legger til rette for at du skal få den kompetansen du trenger for å avlegge fagprøven. Vi tar inn lærlinger etter kapasitet ved hvert enkelt kontorsted og hos oss vil du få flinke og engasjerte ledere og kollegaer som ser deg og hjelper deg frem. Du vil jobbe fremst i felten og lære av erfarne folk innenfor ditt fagområde.   HVEM KAN SØKE? Vi ser først og fremst etter deg som fullfører VG2 sommeren 2024 og som ønsker å starte som lærling hos oss høsten 2024.   SLIK SØKER DU Du søker via søknadsskjema. Vi ber om at du svarer på et par spørsmål og laster opp din CV med litt grunnleggende informasjon om deg samt dine karakterutskrifter. Søknadsfrist er 1.april 2024 og vi vil vurdere søknader løpende. Alle vil få svar innen utgangen av mai 2024, men vi forsøker å gi alle en tilbakemelding så raskt vi kan.   Noen tips til søknaden:  All arbeidserfaring er positivt og kan listes opp i en CV, inkludert frivillige verv du måtte ha  Vi er nysgjerrige på deg! Fortell om hvorfor du har valgt å utdanne deg innen ditt fag, hva du har lært, hva du liker best og hva du håper å få jobbe med under læretiden hos oss.  I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss. Send inn søknad her. Les mer om hvordan det er å være lærling i GK her: https://www.gk.no/jobb-i-gk/laerling
01.04.2024 Skien +3
logo
Lærlinger - Kulde
SØK LÆRLINGPLASS I KULDEFAGET NÅ. Riktig temperatur er alfa og omega, enten det er snakk om kjøling eller oppvarming. Det er store energikostnader knyttet til kulde- og varmepumpeanlegg og nøkkelen er effektiv regulering som utnytter mulighetene for redusert energibruk.  Som kuldelærling i GK vil du få jobbe hos en av Norges ledende kulde- og varmepumpeentreprenører som designer, prosjekterer, leverer og installerer alle typer varme- og kjøleanlegg, fra små kompaktaggregat til komplekse varmepumpesystemer i nye, så vel som eksisterende bygg. GK utfører også service og vedlikehold på alle typer kjølemaskiner og utstyr, samt drift og rådgivning i forbindelse med komplekse varmepumpesystemer.  Vi utfører oppdrag for både privat- og proffkunder, og alle typer bygg – enten det er næringsbygg, offentlige bygg, industri eller privatboliger. Med andre ord er det gode muligheter for å prøve deg på en rekke faglige utfordringer og for fast jobb etter læretiden. Lærlinger er vår neste generasjon og derfor er vi opptatt av at du skal vokse både faglig og personlig. Vi legger til rette for at du skal få den kompetansen du trenger for å avlegge fagprøven. Vi tar inn lærlinger etter kapasitet ved hvert enkelt kontorsted og hos oss vil du få flinke og engasjerte ledere og kollegaer som ser deg og hjelper deg frem. Du vil jobbe fremst i felten og lære av erfarne folk innenfor ditt fagområde.   HVEM KAN SØKE? Vi ser først og fremst etter deg som fullfører VG2 sommeren 2024 og som ønsker å starte som lærling hos oss høsten 2024.   SLIK SØKER DU Du søker via søknadsskjema. Vi ber om at du svarer på et par spørsmål og laster opp din CV med litt grunnleggende informasjon om deg samt dine karakterutskrifter. Søknadsfrist er 1.april 2024 og vi vil vurdere søknader løpende. Alle vil få svar innen utgangen av mai 2024, men vi forsøker å gi alle en tilbakemelding så raskt vi kan.   Noen tips til søknaden:  All arbeidserfaring er positivt og kan listes opp i en CV, inkludert frivillige verv du måtte ha  Vi er nysgjerrige på deg! Fortell om hvorfor du har valgt å utdanne deg innen ditt fag, hva du har lært, hva du liker best og hva du håper å få jobbe med under læretiden hos oss.  I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss. Send inn søknad her. Les mer om hvordan det er å være lærling i GK her: https://www.gk.no/jobb-i-gk/laerling
01.04.2024 Skien +2
logo
Lærlinger - Automasjon | Bodø
SØK LÆRLINGPLASS I AUTOMASJONSFAGET NÅ. Automasjon er hjernen i moderne bygg og i GK har vi et stort byggautomasjonsmiljø som sørger for at alle de andre tekniske løsningene i bygg fungerer godt sammen. Med kompetanse innen byggautomasjon kan du utvikle systemer for datainnsamling, overvåking og styring av fysiske prosesser og systemer i bygg. Som lærling i GK kan du få muligheten til å jobbe på byggeprosjekter eller serviceoppdrag. Vi utfører oppdrag for både privat- og proffkunder, og alle typer bygg – enten det er næringsbygg, offentlige bygg, industri eller privatboliger. Med andre ord er det gode muligheter for å prøve deg på en rekke faglige utfordringer og for fast jobb etter læretiden. Lærlinger er vår neste generasjon og derfor er vi opptatt av at du skal vokse både faglig og personlig. Vi legger til rette for at du skal få den kompetansen du trenger for å avlegge fagprøven. Vi tar inn lærlinger etter kapasitet ved hvert enkelt kontorsted og hos oss vil du få flinke og engasjerte ledere og kollegaer som ser deg og hjelper deg frem. Du vil jobbe fremst i felten og lære av erfarne folk innenfor ditt fagområde.   HVEM KAN SØKE? Vi ser først og fremst etter deg som fullfører VG3 sommeren 2024 og som ønsker å starte som lærling hos oss høsten 2024.   SLIK SØKER DU Du søker via søknadsskjema. Vi ber om at du svarer på et par spørsmål og laster opp din CV med litt grunnleggende informasjon om deg samt dine karakterutskrifter. Søknadsfrist er 1.april 2024 og vi vil vurdere søknader løpende. Alle vil få svar innen utgangen av mai 2024, men vi forsøker å gi alle en tilbakemelding så raskt vi kan. Noen tips til søknaden:  All arbeidserfaring er positivt og kan listes opp i en CV, inkludert frivillige verv du måtte ha  Vi er nysgjerrige på deg! Fortell om hvorfor du har valgt å utdanne deg innen ditt fag, hva du har lært, hva du liker best og hva du håper å få jobbe med under læretiden hos oss.  I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss.
01.04.2024 Bodø
logo
Kulde -og ventilasjonstekniker
Vi søker praktiske og løsningsorienterte medarbeidere som vil gå inn i en eller to stillinger med stor variasjon og frihet til vår avdeling i Hammerfest. Du vil bli den av en større avdeling med medarbeidere i Alta, Kautokeino, Kirkenes og Hammerfest. GK er en Skandinavisk teknisk entreprenør og servicepartner, og fagarbeiderne er kjernen i virksomheten vår. I GK får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder.  Du vil møte moderne tekniske rom hvor du får ansvaret for å koble opp komponentene og sette i drift anlegget, men du vil også møte eldre utstyr som trenger improvisasjon for å få i drift igjen. Vi jobber på tvers av faglige grenser og vet ikke alltid hva som møter oss i hverdagen. Det du gjør vil gi de som bruker bygget en bedre hverdag. Samtidig vil din innsats gjøre at byggene bruker mindre energi og blir mer miljøvennlige.   Hvorfor velge GK? Våre avdelinger er preget av korte veier til beslutningstaker og et godt arbeidsmiljø der vi samarbeider på tvers av fag. For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne og eksterne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode Konkurransedyktig lønn med gode pensjons -og forsikringsforhold Egen servicebil og telefonordning Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.   Ansvarsområder: Service, vedlikehold og montering av kulde- og ventilasjonsanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Kundeansvar og salg Ivareta selskapets HMS- og kvalitetstrutiner Noe reising i forbindelse med oppdrag   Kvalifikasjoner: Praktisk anlagt og interessert i tekniske fag Fagbrev og erfaring med overnevnte arbeidsoppgaver er ikke et krav, men erfaring fra andre praktiske yrker eller kulde/ventilasjon er en fordel For kuldetekniker er det nødvendig med F-gass sertifikat Førerkort kl. B Beherske norsk skriftlig og muntlig Det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier: inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).   Personlige egenskaper For å lykkes i denne rollen liker du å jobbe selvstendig, sikkert og med et ønske om faglig utvikling. Du skaper gode relasjoner og har evnen til å både lytte til kundens behov og samtidig se hvordan våre løsninger best kan selges inn. Du oppleves troverdig av våre kunder og jobber med god oversikt og orden.   For mer informasjon om stillingen, kontakt Serviceleder Airin Hansen, tlf: 414 77 551.   Hos oss kan du søke uten CV og søknadsbrev, vi ber isteden om at du svarer på et par korte spørsmål.Søknad sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem. Søknadsfrist snarest, vi vurderer søkere fortløpende.
25.02.2024 Hammerfest
logo
Elektriker
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner. GK er en Skandinavisk teknisk entreprenør og servicepartner, og fagarbeiderne er kjernen i virksomheten vår. I GK får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. På grunn av mange spennende avtaler og rammeavtaler i årene som kommer ønsker vi å styrke vår avdeling med flere elektrikere. Har du fagbrev som elektriker, og trives med å jobbe som elektriker? Da vil vi gjerne se din søknad!   Hvorfor velge GK? Våre avdelinger er preget av korte veier til beslutningstaker og et godt arbeidsmiljø der vi samarbeider på tvers av fag. Vi er opptatt av å spille hverandre gode, gjøre ulike sosiale aktiviteter og dra nytte av den store fagkompetansen avdelingen vår innehar. Vi ser verdien av å balansere jobb og privatliv, derfor får du legge opp hverdagen din selv slik at du trives hver dag på jobb. For det at du trives i hverdagen, er viktig for oss. For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring Konkurransedyktig lønn med gode pensjons -og forsikringsforhold Påvirkning over egen hverdag, og ansvar og frihet for å løse arbeidsoppgavene Egen servicebil og telefonordning Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.   Arbeidsoppgaver: Som elektriker arbeider du selvstendig i ulike type oppdrag, store som små. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Avhengig av din erfaring vil arbeidsoppgavene blant annet være: Variert arbeid innenfor privat- og bedriftsmarked Prosjektarbeid innenfor privat- og bedriftsmarkedet Ansvarlig for egne kunder og serviceprosjekter Ivareta selskapets HMS -og kvalitetsrutiner   Kvalifikasjoner og egenskaper: Fagbrev i elektrofaget er et krav Førerkort kl. B Fleksibilitet Trives med selvstendig arbeid Serviceinnstilt og kundeorientert Beherske norsk skriftlig og muntlig Det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier: inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA). I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss.   Virker dette som noe du kunne tenke deg? Ta kontakt med avdelingsleder Poja Saleh på telefon 477 06 000 eller e-post: poja.saleh@gk.no for en uforpliktende prat, eller send oss en enkel søknad via vårt rekrutteringssystem. Søknadsfrist 3.mars. Søknader behandles fortløpende.
03.03.2024 Bergen
logo
Prosjektleder Byggautomasjon
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som redusererklimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner. GK er landets største byggautomasjonsaktør med nærmere 240 ansatte og ligger helt fremst på utvikling av digitale tjenester innen byggautomasjon. Vi er på utkikk etter deg som ønsker å være med på reisen vår. Til kontorsted Bergen ser vi etter deg som vil jobbe med det beste av to verdener; automasjonsfaget og prosjektledelse! Du vil lede prosjekter hvor vi tar i bruk moderne og skybaserte automasjons- og IT-løsninger. Personen som vi ansetter vil bli en del av et stort og kunnskapsrikt byggautomasjonsmiljø, som i dag er etablert i Haugesund og Bergen. Miljøet vårt består av 38 kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere. De ansatte har sterk faglig kompetanse og stolthet i arbeidet. Det er god balanse mellom de som er nye i arbeidslivet og de som har lang erfaring. Det er godt lagspill, ingen skal føle seg alene om arbeidsoppgavene og vi bryr oss om hverandre. Et mer solid miljø skal man lete lenge etter!   Hvorfor velge GK: Vi i GK har store ambisjoner for fremtiden. For å lykkes med det, må vi ha en organisasjon der våre ledere og medarbeidere trives, utvikles og engasjerer seg. For våre ansatte er GKs viktigste ressurs! For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring Du har påvirkningskraft på egen arbeidshverdag Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode Konkurransedyktig lønn med gode pensjons- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Godt sosialt miljø med dyktige kolleger som vil deg vel Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg. Her er det såpass mye gøy å jobbe med, så det blir vanskelig å liste opp alt, men kort fortalt vil dine ansvarsområder være: Løsningsvalg, prosjektering, og skjemategning av automatikk- og SD anlegg for styring av inneklima og andre tekniske installasjoner Prosjektledelse, herunder kontraktsansvar, kundedialog, planlegging av bemanning, innkjøp, oppfølging av økonomi, grensesnitt og samarbeid med øvrige tekniske fag, coache og motivere prosjektdeltakere Vise ansvar for egen og andres sikkerhet - ha ansvar for god HMS-kultur   Kvalifikasjoner: Utdannelse fra høyskole (bachelor eller høyere utdanning) eller teknisk fagskole med tilhørende relevant erfaring. Erfaring kan kompensere for manglende formelle krav Erfaring med å lede flerfaglige byggeprosjekter med egne team og koordinering av leverandører Kunnskap rundt forvaltning av kontrakter er en fordel Det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier; inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).   Personlige egenskaper For å lykkes i denne rollen tror vi det er en fordel at du er en strukturert person som er opptatt av å nå resultater i en til tider hektisk hverdag. Som prosjektleder samarbeider du godt og deler kunnskap, erfaring og informasjon på tvers av fag og avdelinger. Det kan også være en fordel at du kommuniserer godt med andre, og både skaper og optimaliserer muligheter som dukker opp. I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss.   For mer informasjon om stillingen, kontakt avdelingsleder Stine Hjartåker Bakke, tlf: 979 51 778 eller prosjektleder med personalansvar Christoffer D Gerhardsen, tlf: 405 27 050. Søknadsfrist 03. mars
03.03.2024 Bergen
logo
Elektriker
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner. GK er en Skandinavisk teknisk entreprenør og servicepartner, og fagarbeiderne er kjernen i virksomheten vår. I GK får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. På grunn av økt oppdragsmengde ønsker vi å styrke vår avdeling på Kjeller med flere elektrikere. Har du fagbrev som elektriker, og trives med å jobbe som elektriker? Da vil vi gjerne se din søknad!   Hvorfor velge GK? Våre avdelinger er preget av korte veier til beslutningstaker og et godt arbeidsmiljø der vi samarbeider på tvers av fag. Vi er opptatt av å spille hverandre gode, gjøre ulike sosiale aktiviteter og dra nytte av den store fagkompetansen avdelingen vår innehar. Vi ser verdien av å balansere jobb og privatliv, derfor får du legge opp hverdagen din selv slik at du trives hver dag på jobb. For det at du trives i hverdagen, er viktig for oss. For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring Konkurransedyktig lønn med gode pensjons -og forsikringsforhold Påvirkning over egen hverdag, og ansvar og frihet for å løse arbeidsoppgavene Egen servicebil og telefonordning Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.   Arbeidsoppgaver: Som elektriker arbeider du selvstendig i ulike type oppdrag, store som små. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Avhengig av din erfaring vil arbeidsoppgavene blant annet være: Variert arbeid innenfor privat- og bedriftsmarked Prosjektarbeid innenfor privat- og bedriftsmarkedet Ansvarlig for egne kunder og serviceprosjekter Ivareta selskapets HMS -og kvalitetsrutiner   Kvalifikasjoner og egenskaper: Fagbrev i elektrofaget er et krav Førerkort kl. B Fleksibilitet Trives med selvstendig arbeid Serviceinnstilt og kundeorientert Beherske norsk skriftlig og muntlig Det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier: inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA). I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss.   Virker dette som noe du kunne tenke deg? Ta kontakt med serviceleder Magnus Kaborg-Husbyn på telefon  922 37 363 eller e-post: magnus.kaborg-husbyn@gk.no for en uforpliktende prat, eller send oss en enkel søknad via vårt rekrutteringssystem. Søknadsfrist 3. mars. Søknader behandles fortløpende.
03.03.2024 Lillestrøm
logo
Serviceleder rør
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte og tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner. Som serviceleder innen rørfaget blir du del av et faglig sterkt arbeidsmiljø, både på avdelingen og på tvers av fagene i GK. Du vil ha en sentral rolle i alt fra store og små serviceoppdrag hvor tett faglig oppfølging av rørleggere er i fokus.   Hvorfor velge GK: Vi i GK har store ambisjoner for fremtiden. For å lykkes med det, må vi ha en organisasjon der våre ledere og medarbeidere trives, utvikles og engasjerer seg. For våre ansatte er GKs viktigste ressurs! For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter innen ledelse eller annen faglig utvikling  Du har påvirkningskraft på egen arbeidshverdag Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode Konkurransedyktig lønn med gode pensjons- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Godt sosialt miljø med dyktige kollegaer som vil deg vel Sammen tar vi ansvar, skaper endring og inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.   Ansvarsområder: Økonomi-, innkjøp-, HMS – og kvalitetsoppfølging Administrere og bemanne oppdrag med riktig kompetanse Være en støtte og sparringspartner for medarbeiderne Oppfølging av serviceoppdrag, herunder tilbudsregning Aktivt salg mot nye og eksisterende kunder Utvikle og bevare kunderelasjoner   Kvalifikasjoner: Fagbrev/teknisk fagskole, men relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse Erfaring som rørlegger Erfaring fra egne prosjekter hvor du har vist god økonomisk forståelse Det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier; inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).   Personlige egenskaper For å lykkes og trives i denne rollen tror vi at du er serviceinnstilt, liker å motivere andre og skape forståelse for felles mål. Du er resultatorientert og strukturert i din arbeidsmåte, og trives med å være en rådgiver og sparringpartner for kollegaene dine. Stillingen krever at du evner å gjøre klare prioriteringer og fordele ressurser effektivt.  I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss.   For mer informasjon om stillingen,kontakt avdelingsleder Andrè Lid, tlf: 936 23 660. Hos oss kan du søke ved å svare på noen spørsmål og laste opp din CV. Søknad sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem. Søknadsfrist 03. mars.
03.03.2024 Oslo
logo
Automatiker/serviceingeniør/prosjektingeniør
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg.Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner.  GK er landets største byggautomasjonsaktør med over 200 ansatte i divisjon for Byggteknologi og utvikling. Hos oss vil du være en del av et solid flerfaglig miljø som både vil utfordre og bli utfordret. Til vår avdeling i Midt-Troms ser vi etter deg som har bakgrunn innen automasjon og ønsker å være med på reisen videre. Vi har mange spennende oppdrag i regionen. Inkludert serviceoppdrag og større entrepriseprosjekter i samarbeid med kunder som forsvaret og andre offentlige og private aktører. Kontorsted er Sørreisa, men du vil primært jobbe ute hos våre kunder i Midt-Troms.   Hvorfor velge GK: Vi kan tilby en stilling der du som brenner for automasjonsfaget får en sentral rolle. Hos oss blir du del av en trygg og solid organisasjon med et stort og kompetent flerfaglig miljø. Det gir store utviklingsmuligheter og spennende utfordringer der du hele tiden får mulighet til å lære noe nytt og utvikle deg faglig, samt innen ulike roller. Vil tilbyr: Interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring. Du kan utvikle deg faglig, eller gå lederveien Du har påvirkningskraft på egen arbeidshverdag Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode Konkurransedyktig lønn med gode pensjons- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Godt sosialt miljø med dyktige kolleger som vil deg vel Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg. Her er det såpass mye gøy å jobbe med, så det blir vanskelig å liste opp alt, men kort fortalt vil dine ansvarsområder være: Feltarbeid på byggeplass og i eksisterande bygg Programmering og idriftsettelse  Ombygginger, service og vedlikehold Delta i koordinering av lokal produksjon   Ønskede kvalifikasjoner: Bakgrunn innen byggautomasjon/automasjon/elektro Kjennskap til PLS, SD-analegg, KNX etc. Må kunne sikkerhetsklareres Norsk og engelsk språk Det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier: inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).   Personlige egenskaper Vi tror du vil trives hos oss dersom du liker å kombinere det å være ute i felten og løse oppdrag for kunden med prosjekterings -og programmeringsarbeid på kontoret. Det innebærer at du kjennetegnes ved en systematisk og strukturert arbeidsstil og som er komfortabel i møte med kunder og andre samarbeidspartnere. Som person er du lærevillig, løsningsorientert og engasjert.  I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss.   For mer informasjon om stillingen, kontakt Prosjektleder Steffen Olsen, tlf: 932 29 108. Søk ved å legge ved din CV og svare på et par korte spørsmål om deg. Søknader vurderers fortløpende.
03.03.2024 Sørreisa
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Les mer om muligheter hos GK
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Om GK

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg? Vi i GK jobber for å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og bransjen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.