<  
>  

Ventilasjonstekniker i GK

Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Vil du bli en del av Team GK?

Hos oss får du jobbe med å få bygg til å leve og fungere. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid ett lag. 

Som medarbeider i GK vil du bidra til å gjøre en forskjell. I GK drives vi av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. For det er handlinger som teller.

Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
La oss knytte kontakt
Vi er alltid på utkikk etter flinke og engasjerte mennesker. Registrer deg her for å bli oppdatert på muligheter, eller legg igjen en åpen søknad.

Knytt kontakt med oss
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Ledige stillinger - Ventilasjonstekniker
logo
Lærlinger - Ventilasjon
SØK LÆRLINGPLASS I VENTILASJONSFAGET NÅ. Et godt inneklima skapes med riktig ventilasjon og minimal energibruk. I GK har vi levert ventilasjon siden 1964. Vi monterer energieffektive luftbehandlingssystemer, ventilasjonssystemer, ventilasjonsaggregater, kanalsystemer og luftfordelingskomponenter i nye og oppgraderte bygg. Vi drifter og vedlikeholder klimainstallasjonene i eksisterende bygg. Som ventilasjonstekniker jobber du med ventilasjonsanlegg og utstyr som ventilasjonsaggregater, elektriske system og automatiserte styringssystemer.  Vi utfører oppdrag for både privat- og proffkunder, og alle typer bygg – enten det er næringsbygg, offentlige bygg, industri eller privatboliger. Med andre ord er det gode muligheter for å prøve deg på en rekke faglige utfordringer og for fast jobb etter læretiden. Lærlinger er vår neste generasjon og derfor er vi opptatt av at du skal vokse både faglig og personlig. Vi legger til rette for at du skal få den kompetansen du trenger for å avlegge fagprøven. Vi tar inn lærlinger etter kapasitet ved hvert enkelt kontorsted og hos oss vil du få flinke og engasjerte ledere og kollegaer som ser deg og hjelper deg frem. Du vil jobbe fremst i felten og lære av erfarne folk innenfor ditt fagområde.   HVEM KAN SØKE? Vi ser først og fremst etter deg som fullfører VG2 sommeren 2024 og som ønsker å starte som lærling hos oss høsten 2024.   SLIK SØKER DU Du søker via søknadsskjema. Vi ber om at du svarer på et par spørsmål og laster opp din CV med litt grunnleggende informasjon om deg samt dine karakterutskrifter. Søknadsfrist er 1.april 2024 og vi vil vurdere søknader løpende. Alle vil få svar innen utgangen av mai 2024, men vi forsøker å gi alle en tilbakemelding så raskt vi kan.   Noen tips til søknaden:  All arbeidserfaring er positivt og kan listes opp i en CV, inkludert frivillige verv du måtte ha  Vi er nysgjerrige på deg! Fortell om hvorfor du har valgt å utdanne deg innen ditt fag, hva du har lært, hva du liker best og hva du håper å få jobbe med under læretiden hos oss.  I GK kan du være deg selv og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du elsker. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig oppfordres til å søke hos oss. Send inn søknad her. Les mer om hvordan det er å være lærling i GK her: https://www.gk.no/jobb-i-gk/laerling
01.04.2024 Skien +3
logo
Kulde -og ventilasjonstekniker
Vi søker praktiske og løsningsorienterte medarbeidere som vil gå inn i en eller to stillinger med stor variasjon og frihet til vår avdeling i Hammerfest. Du vil bli den av en større avdeling med medarbeidere i Alta, Kautokeino, Kirkenes og Hammerfest. GK er en Skandinavisk teknisk entreprenør og servicepartner, og fagarbeiderne er kjernen i virksomheten vår. I GK får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder.  Du vil møte moderne tekniske rom hvor du får ansvaret for å koble opp komponentene og sette i drift anlegget, men du vil også møte eldre utstyr som trenger improvisasjon for å få i drift igjen. Vi jobber på tvers av faglige grenser og vet ikke alltid hva som møter oss i hverdagen. Det du gjør vil gi de som bruker bygget en bedre hverdag. Samtidig vil din innsats gjøre at byggene bruker mindre energi og blir mer miljøvennlige.   Hvorfor velge GK? Våre avdelinger er preget av korte veier til beslutningstaker og et godt arbeidsmiljø der vi samarbeider på tvers av fag. For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne og eksterne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode Konkurransedyktig lønn med gode pensjons -og forsikringsforhold Egen servicebil og telefonordning Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.   Ansvarsområder: Service, vedlikehold og montering av kulde- og ventilasjonsanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Kundeansvar og salg Ivareta selskapets HMS- og kvalitetstrutiner Noe reising i forbindelse med oppdrag   Kvalifikasjoner: Praktisk anlagt og interessert i tekniske fag Fagbrev og erfaring med overnevnte arbeidsoppgaver er ikke et krav, men erfaring fra andre praktiske yrker eller kulde/ventilasjon er en fordel For kuldetekniker er det nødvendig med F-gass sertifikat Førerkort kl. B Beherske norsk skriftlig og muntlig Det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier: inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).   Personlige egenskaper For å lykkes i denne rollen liker du å jobbe selvstendig, sikkert og med et ønske om faglig utvikling. Du skaper gode relasjoner og har evnen til å både lytte til kundens behov og samtidig se hvordan våre løsninger best kan selges inn. Du oppleves troverdig av våre kunder og jobber med god oversikt og orden.   For mer informasjon om stillingen, kontakt Serviceleder Airin Hansen, tlf: 414 77 551.   Hos oss kan du søke uten CV og søknadsbrev, vi ber isteden om at du svarer på et par korte spørsmål.Søknad sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem. Søknadsfrist snarest, vi vurderer søkere fortløpende.
25.02.2024 Hammerfest
logo
Servicetekniker ventilasjon
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger, som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner.   GK er en Skandinavisk teknisk entreprenør og servicepartner, og fagarbeiderne er kjernen i virksomheten vår. I GK får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Vi leter etter deg som er bosatt slik at du kan dekke enten Lofoten eller Vesterålen i din egen servicebil.   Hvorfor velge GK? Vår serviceavdeling er preget av kort vei til beslutningstaker og et godt arbeidsmiljø der vi samarbeider på tvers av fag. For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, med gode pensjons- og forsikringsforhold Vi tilbyr en god telefonordning Du vil få en egen servicebil Sammen tar vi ansvar, skaper endring, og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.   Ansvarsområder: service og vedlikehold av tekniske installasjoner, med hovedvekt på ventilasjonssystemer se og vurdere helheten av tekniske installasjoner foreslå og gjennomføre systemforbedringer kundeansvar, salg og engasjement følge gjeldende HMS-rutiner og melde avvik   Kvalifikasjoner vi ser etter: relevant fagbrev eller relevant erfaring erfaring med ventilasjonssystemer gode norskferdigheter, skriftlig og muntlig førerkort kl. B   Personlige egenskaper Vi søker en lagspiller som også liker å jobbe selvstendig, sikkert og med et ønske om faglig utvikling. Du skaper gode relasjoner og har evnen til å både lytte til kundens behov, og samtidig se hvordan våre løsninger best passer inn. I tillegg kan du selge dette inn som løsning for kunden. Du oppleves troverdig av våre kunder og jobber med god oversikt og orden.   Synes du dette kunne vært noe for deg? Søk enkelt i spørreskjemaet under, vi vurderer søkere løpende. Du er også velkommen til å ta kontakt med serviceleder, Ronny Andreassen på telefon, 46 85 25 78.
20.03.2024 Sortland
logo
Kulde -og ventilasjonstekniker
Vi søker praktiske og løsningsorienterte medarbeidere som vil gå inn i en eller to stillinger med stor variasjon og frihet til vår avdeling i Hammerfest. Du vil bli den av en større avdeling med medarbeidere i Alta, Kautokeino, Kirkenes og Hammerfest. GK er en Skandinavisk teknisk entreprenør og servicepartner, og fagarbeiderne er kjernen i virksomheten vår. I GK får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder.  Du vil møte moderne tekniske rom hvor du får ansvaret for å koble opp komponentene og sette i drift anlegget, men du vil også møte eldre utstyr som trenger improvisasjon for å få i drift igjen. Vi jobber på tvers av faglige grenser og vet ikke alltid hva som møter oss i hverdagen. Det du gjør vil gi de som bruker bygget en bedre hverdag. Samtidig vil din innsats gjøre at byggene bruker mindre energi og blir mer miljøvennlige.   Hvorfor velge GK? Våre avdelinger er preget av korte veier til beslutningstaker og et godt arbeidsmiljø der vi samarbeider på tvers av fag. For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne og eksterne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode Konkurransedyktig lønn med gode pensjons -og forsikringsforhold Egen servicebil og telefonordning Sammen tar vi ansvar, skaper endring og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.   Ansvarsområder: Service, vedlikehold og montering av kulde- og ventilasjonsanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Kundeansvar og salg Ivareta selskapets HMS- og kvalitetstrutiner Noe reising i forbindelse med oppdrag   Kvalifikasjoner: Praktisk anlagt og interessert i tekniske fag Fagbrev og erfaring med overnevnte arbeidsoppgaver er ikke et krav, men erfaring fra andre praktiske yrker eller kulde/ventilasjon er en fordel For kuldetekniker er det nødvendig med F-gass sertifikat Førerkort kl. B Beherske norsk skriftlig og muntlig Det er viktig at du identifiserer deg med våre verdier: inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA).   Personlige egenskaper For å lykkes i denne rollen liker du å jobbe selvstendig, sikkert og med et ønske om faglig utvikling. Du skaper gode relasjoner og har evnen til å både lytte til kundens behov og samtidig se hvordan våre løsninger best kan selges inn. Du oppleves troverdig av våre kunder og jobber med god oversikt og orden.   For mer informasjon om stillingen, kontakt Serviceleder Airin Hansen, tlf: 414 77 551. Hos oss kan du søke uten CV og søknadsbrev, vi ber isteden om at du svarer på et par korte spørsmål. Søknad sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem. Søknadsfrist snarest, vi vurderer søkere fortløpende.
25.02.2024 Hammerfest
logo
Servicetekniker ventilasjon
Vi i GK drives av å utvikle, bygge og drifte smarte tekniske løsninger, som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger med tanke på både dagens brukere og fremtidige generasjoner.   GK er en Skandinavisk teknisk entreprenør og servicepartner, og fagarbeiderne er kjernen i virksomheten vår. I GK får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Vi leter etter deg som er bosatt slik at du kan dekke enten Lofoten eller Vesterålen i din egen servicebil.   Hvorfor velge GK? Vår serviceavdeling er preget av kort vei til beslutningstaker og et godt arbeidsmiljø der vi samarbeider på tvers av fag. For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, med gode pensjons- og forsikringsforhold Vi tilbyr en god telefonordning Du vil få en egen servicebil Sammen tar vi ansvar, skaper endring, og en inkluderende arbeidsplass der alle har plass og mulighet til å utvikle seg.   Ansvarsområder: service og vedlikehold av tekniske installasjoner, med hovedvekt på ventilasjonssystemer se og vurdere helheten av tekniske installasjoner foreslå og gjennomføre systemforbedringer kundeansvar, salg og engasjement følge gjeldende HMS-rutiner og melde avvik   Kvalifikasjoner vi ser etter: relevant fagbrev eller relevant erfaring erfaring med ventilasjonssystemer gode norskferdigheter, skriftlig og muntlig førerkort kl. B   Personlige egenskaper Vi søker en lagspiller som også liker å jobbe selvstendig, sikkert og med et ønske om faglig utvikling. Du skaper gode relasjoner og har evnen til å både lytte til kundens behov, og samtidig se hvordan våre løsninger best passer inn. I tillegg kan du selge dette inn som løsning for kunden. Du oppleves troverdig av våre kunder og jobber med god oversikt og orden.   Synes du dette kunne vært noe for deg? Søk enkelt i spørreskjemaet, vi vurderer søkere løpende. Du er også velkommen til å ta kontakt med serviceleder, Ronny Andreassen på telefon, 46 85 25 78.
20.03.2024 Sortland
logo
Servicetekniker ventilasjon
Til vår avdeling i Molde ser vi etter en servicetekniker innen ventilasjon. Vi bistår kunder over hele regionen med service, vedlikehold, og montasje av klimatekniske anlegg, innregulering/igangkjøring, og rådgivning til systemforbedringer.  GK er en Skandinavisk teknisk entreprenør og servicepartner, og fagarbeiderne er kjernen i virksomheten vår. I GK får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder.   HVORFOR VELGE GK Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger som tar hensyn til både dagens brukere og kommende generasjoner. For å lykkes med det, må vi ha en organisasjon der våre ledere og medarbeidere trives, utvikles og engasjerer seg. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs! For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring. Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, og gode ordninger for pensjon, forsikring, mobil og bil.  I GK kan du være deg selv, og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du er glad i. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like, og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier: inkluderende, nysgjerrig, og ansvarlig, oppfordres til å søke hos oss.   ANSVARSOMRÅDER service, vedlikehold og montering av ventilasjonsanlegg kundedialog ved gjennomføring av oppdrag følge HMS- og kvalitetsrutiner   KVALIFIKASJONER relevant fagbrev og/eller relevant erfaring førerkort kl. B gode norskferdigheter, muntlig og skriftlig   SLIK SØKER DU Hos oss kan du søke enkelt uten søknadsbrev, vi ber i stedet om at du svarer oss på noen korte spørsmål. Har du ikke CV for hånden kan denne ettersendes. Søknadsfrist 17. mars 2024. Har du spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med Anne Sofie Holand på telefon: 92 22 76 01.
17.03.2024 Molde

Inkludering og mangfold i GK

Vi verdsetter inkludering og mangfold for å skape en god arbeidsplass. Vi inspireres av ulikheter, og gjennom åpenhet, respekt og samhandling bygger vi gjensidig tillit. Slik jobber vi med inkludering og mangfold i GK.

Les mer

Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Nøkkeltall i GK
3000
Ansatte
221
Lærlinger
100
Kontor
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Team GK | Handlinger som teller

Som medarbeider i GK vil du bidra til å gjøre en forskjell. For det er ikke tanken som teller, men våre handlinger. Det er den enkeltes innsats som gjør at vi sammen lykkes og leverer godt. Sammen bruker vi våre styrker, både som mennesker og kolleger. Vi jobber ikke alltid på samme oppgave, men vi er alltid et team.

Et klimaforbilde

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.

Les mer om vår visjon og våre verdier

Hvem er vi?

Bli bedre kjent med menneskene bak Team GK. Sammen bruker vi våre styrker – både som mennesker og som kollegaer. Vi er Team GK – det er våre handlinger som teller.

Les mer om Team GK

 

 

Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Om GK

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg? Vi i GK jobber for å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og bransjen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.