<  
>  

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg?

Vi har sommerjobber i Oslo, Bergen og Trondheim
Stillingstype
Antall interns
8 (flere)
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Fagskole
Mastergrad eller høyere
mer 1 
Om internshipet

Vi i GK jobber mot å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og bransjen i retning av en mer bærekraftig byggenæring. Vi tror at den nye kompetansen og holdninger som unge medarbeidere tar med seg inn i arbeidslivet er avgjørende for at vi når vårt mål om å bli et klimaforbilde. Hvis du er nysgjerrig på ny teknologi, ønsker å ta ansvar for resultater og inkluderer dine kollegaer i arbeidet, da passer du inn hos GK. Bli med å prege fremtidens bygg! Vi trenger din kunnskap til å hjelpe oss å finne enda bedre tekniske løsninger for optimal energiutnyttelse!

Unge medarbeidere representerer ofte nye perspektiver og kompetansepåfyll, og er derfor en viktig ressurs for GK. Hos oss vil du møte kollegaer med mye erfaring, bred kompetanse og stor lidenskap for våre fagområder. Karrieremulighetene er mange i GK og hos oss blir dyktige medarbeidere belønnet. Er du flink, får du lov!

I en sommerjobb i GK vil du jobbe med reelle oppgaver i prosjekt og du vil få ansvar for egne oppgaver. Vi forventer ikke at du er noen ekspert, og vi vil jobbe sammen med deg for å lære deg så mye vi kan i løpet av sommeren slik at du er bedre rustet for studiene du skal tilbake til og fremtidig jobb. Våre sommerjobber legges ut i januar, med søknadsfrist i februar.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos GK Gruppen
logo
Prosjektledere
GK Norge har ambisjoner om å ta en ledende posisjon innen totaltekniske entreprise og ser nå etter erfarne prosjektledere som kan lede våre mest krevende prosjekter. Vi ser etter deg med rett kompetanse og lederegenskaper til å bygge GKs posisjon som totalteknisk entreprenør i Norge. Som prosjektleder skal du eie totalresultatet fra prosjektering, planlegging, ledelse og gjennomføring av prosjekter fra start til slutt. Du skal sikre positiv produktivitets- og lønnsomhetsutvikling i entrepriseprosjekter, og sammen med resten av teamet skape et integrert fagmiljø som bidrar med synergier på tvers. Du skaper engasjement, er samlende og legger til rette for faglig utvikling av dyktige medarbeidere.    Andre ansvarsområder  Skape lønnsom vekst og bygge posisjon iht. GK Norges strategi  Etablere og ivareta gode kunderelasjoner til kunder og samarbeidspartnere Ansvar for den daglige byggeplassledelsen Sørge for høyt fokus på kvalitet og HMS    Sikre fremtidsrettet fagutvikling og godt tverrfaglig samarbeid  Kvalifikasjoner  Relevant utdannelse på bachelornivå eller høyere  Flere års prosjektledererfaring Dokumenterte resultater fra å skape lønnsomhet i prosjekt   Personlige egenskaper  Evner å motivere, dyktiggjøre og lede medarbeidere Inkluderende og ansvarlig, med forståelse for viktigheten av god kultur Evner å skape resultater gjennom forståelse for kostnads- og inntektsdrivere  God markeds- og forretningsforståelse  Nysgjerrig på ny kunnskap og teknologi  Hvorfor velge GK GK kan tilby en stilling der du kan sette ditt fotavtrykk i en organisasjon med store ambisjoner for fremtiden. GK vil endre klimaavtrykket til byggebransjen og vil gjøre det med de aller beste medarbeiderne! Hos GK vil du få påvirkningskraft og mulighet til å gjøre en forskjell.Du vil få lønn for innsatsen med gode ordninger. Men viktigst av alt, du vil få en rekke spennende utfordringer sammen med gode kollegaer i en meningsfull hverdag.  For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere Øistein Magnussen +47 90 10 60 60, eller Kenneth Klev +47 970 64 624 i Assessit.    Søk her!
Les mer
logo
Ventilasjonsmontør
Vil du være et sted der ditt håndverk teller? Har du faglig stolthet og vil jobbe med bransjens mest fremtidsrettede teknologi og bidra til et bærekraftig og bedre miljø for generasjoner? Da vil du passe hos oss i GK!   GK sin avdeling i Kristiansund leverer inneklimainstallasjoner med kjøling og automasjon og søker en ventilasjonsmontør/blikkenslager. Avdelingen består i dag av 23 motiverte medarbeidere, men ettersom vi har et stadig større behov ser vi etter flere som vil være med på laget.   Du kommer til å bistå våre kunder med ventilasjonsmontasje på små og store oppdrag samt noe verkstedsarbeid. Du vil jobbe i et team med flere i avdelingen som sammen skaper prosjektene våre. Den vi søker må ha et ønske om å ta ansvar og være engasjert. Du vil få jobbe selvstendig og i team i større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så er det viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt håndtverk. Hos oss er mulighetene mange og du vil få gode kollegaer og ledere som støtter deg, bryr seg og legger til rette så du kan være først og fremst i felten.   Som montør søker vi både deg som har erfaring og deg som er ny i faget, her får du jobbe i team med erfarne medarbeidere og nødvendig opplæring.   Arbeidsoppgaver: Montere ventilasjonsanlegg Ombygging av eksisterende anlegg Blikkenslagerarbeid Følge gjeldene HMS-rutiner og melde avvik   Ønskede kvalifikasjoner: Identifisere deg med våre verdier INA (inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig) Svennebrev ønsket, men ikke nødvendig Gjerne bakgrunn fra ventilasjonsmontasje eller byggebransjen, det er ikke et krav med erfaring direkte relatert til våre fagfelt Serviceinnstilt, lærevillig og samarbeidsorientert Førerkort personbil   Vi kan tilby: En interessant og spennende stilling i en offensiv bedrift med solid økonomi En trygg og sikker arbeidshverdag Gode interne vekst -og utviklingsmuligheter Kollegaer som vil at du lykkes, ler sammen og har det gøy Gode pensjons- og forsikringsforhold God lønnsordning med resultatlønnordning Bil- og telefonordning Godt sosialt miljø med dyktige kollegaer   Vil du være en del av et unikt miljø, ha faglige utfordringer og jobbe med innovative og bærekraftige oppgaver, er mulighetene mange. Hvis du vil være en del av et lag hvor ditt håndverk teller, da er kanskje GK ditt neste steg? ​   Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med oss! Kontakt Anne Sofie Holand Avdelingsleder  E-mail  92227601   Søknadsfrist 26.06.
Frist 26.06.2022
Les mer
logo
Ventilasjonstekniker
Vil du være et sted der ditt håndverk teller? Har du faglig stolthet og vil jobbe med bransjens beste verktøy og teknologi for å bidra til et bærekraftig og bedre miljø for generasjoner? Da vil du passe hos oss i GK!   GK sin serviceavdeling i Trondheim søker en servicetekniker innenfor ventilasjonsfaget og helst med renromserfaring. Avdelingen består i dag av 17 motiverte medarbeidere, men ettersom vi har et stadig større behov ser vi etter flere som vil være med på laget. Du kommer til å bistå våre kunder med service og vedlikehold av klimaanlegg og innregulering, samt foreslå og gjennomføre systemforbedringer på bakgrunn av økt energieffektivitet. I tillegg vil det være mulighet for renromsarbeider.   Den vi søker må ha et ønske om å ta ansvar og være engasjert i kundens behov. Du vil få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid. Hos oss er mulighetene mange og du vil få gode kollegaer og ledere som støtter deg, bryr seg og legger til rette så du kan være først og fremst i felten.   Arbeidsoppgaver: Service og vedlikehold av klimaanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Kundeansvar og engasjement Sørge for god kommunikasjon med KAM/Serviceleder Sørge for korrekt innrapportering av feil, mangler og forbedringsforslag som oppdages ved servicegjennomføring, og som kan gi en merverdi for kunden Bistå kolleger med problemløsning Følge gjeldene HMS-rutiner og melde avvik Renromsarbeider   Ønskede kvalifikasjoner: Identifisere deg med våre verdier INA (inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig) Gjerne fagbrev innen ventilasjon, elektro eller automasjon. Gjerne bakgrunn fra ventilasjonsmontasje, renromsarbeider, byggautomasjon/elektro, industrimekaniker, kjøling/rør eller mekanisk service på ventilasjonssystemer Omgjengelig, serviceinnstilt, selvstendig og lærevillig Førerkort personbil   Vi kan tilby: En interessant og spennende stilling i en offensiv bedrift med solid økonomi Utfordrende og allsidige arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode pensjons- og forsikringsforhold God fastlønnsordning med resultatlønnordning Bil- og telefonordning Egen servicebil Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Godt sosialt miljø med dyktige kollegaer   Som medarbeider i GK vil du oppleve at du er en del av en positiv utvikling, og at du er på lag med dyktige fagfolk som sammen inspirerer hverandre til å gjøre en forskjell som virkelig teller. Du vil oppleve at du jobber i et innovativt og teknologiorientert selskap med høye ambisjoner som verdsetter din kompetanse, og at kollegaer har omtanke for deg som medarbeider og privatperson. Vær med og bli et klimaforbilde du også!   Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss! Jan Magnus Holthe Avdelingsleder  E-mail  93069484   Søknadsfrist 03.07 med oppstart etter avtale.
Frist 03.07.2022
Les mer
logo
Kulde -og ventilasjonstekniker
Vil du være et sted der ditt håndverk teller? GK Sørvest søker nye medarbeidere til vårt kontorsted i Stavanger. Vi søker to nye medarbeidere med lite eller mye erfaring til roller som kuldetekniker og ventilasjonstekniker!   Avdelingen består i dag av 40 motiverte medarbeidere som bistår kunder over hele regionen med service, vedlikehold, montasje samt innregulering av klimatekniske anlegg, og rådgivning til systemforbedringer. Vi søker etter deg som har et ønske om å ta ansvar og som er engasjert i kundens behov.   Avhengig av erfaring og bakgrunn vil noen arbeidsoppgaver være: Service, vedlikehold og montering av klimaanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Kundeansvar og engasjement Sørge for korrekt innrapportering av feil, mangler og forbedringsforslag som oppdages ved servicegjennomføring som kan gi en merverdi/forbedring for kunden Sørge for god kommunikasjon med KAM/Serviceleder Bistå kolleger med problemløsning Følge gjeldene HMS-rutiner og melde avvik Planlegge for begrenset bilkjøring for å hjelpe oss å nå målet om å halvere våre klimagassutslipp innen 2030   Ønskede kvalifikasjoner: Kuldetekniker: Fortrinnsvis fagbrev innen kjøl med F-gass sertifikat Både få og mange års erfaring med kjøl/kulde er positivt for oss Erfaring med naturlige kuldemedier er et pluss, men du vil også få opplæring av oss på dette området God IT-forståelse Førerkort personbil   Ventilasjonstekniker: Gjerne fagbrev innen elektro, kjøling eller rør Gjerne bakgrunn fra ventilasjonsmontasje, byggautomasjon/elektro, industrimekaniker, kjøling/rør eller mekanisk service på ventilasjonssystemer God IT-forståelse Førerkort personbil   Ønskede egenskaper: Identifisere deg med våre verdier INA (inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig) Omgjengelig, serviceinnstilt, selvstendig og lærevillig   Hva kan vi tilby? I GK vil du bli del av et større fagmiljø og være med på større og mindre prosjekter ved nybygg og eksisterende bygg. Du vil få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag og få en mer allsidig kompetanse rundt tekniske anlegg gjennom samarbeid på tvers av avdelinger med fag som ventilasjon og byggautomasjon. Innenfor kulde vil du få en mulighet til å utvikle din kompetanse innenfor naturlige kuldemedier som er et nødvendig satsningsområde for oss!   Hos oss er mulighetene mange og du vil ha gode utviklingsmuligheter innenfor kulde- og ventilasjonsfaget, tekniske anlegg eller prosjektledelse. I GK vil du oppleve å få gode kollegaer og ledere som støtter deg, bryr seg og legger til rette så du kan være først og fremst i felten.   Vi håper å se din søknad, men om du fortsatt er usikker så ring oss for en uforpliktende prat og vi kan fortelle deg hva du har i vente.   Søknadsfrist 30.06.2022. Kontaktpersoner: Hilde Monica Klungtvedt Avdelingsleder  E-mail  926 65 689 Vidar Nornes Serviceleder kulde  E-mail  +47 934 65 405 Jan Ove Olsen Serviceleder ventilasjon  E-mail  982 50 760
Frist 30.06.2022
Les mer
logo
Servicerørlegger
Vil du være et sted der ditt håndverk teller? GK sin serviceavdeling på Gjøvik søker nå en motivert og dyktig rørlegger. Er du opptatt av å få utvikle deg faglig? Jobbe med innovative løsninger? Jobbe i et trygt selskap med gode kollegaer og ledere som støtter deg, bryr seg og legger til rette så du trives ute i felten og sammen med dine kollegaer? Da ønsker vi at du tar kontakt!    GK er en landsdekkende teknisk entreprenør og servicepartner, og fagarbeiderne er kjernen i virksomheten vår. For oss er fagarbeiderne helten i felten. Dersom du har faglig stolthet og vil jobbe med bransjens beste verktøy og teknologi, så passer du hos oss. Du vil få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid. Du vil bli utfordret gjennom totaltekniske problemstillinger, og vil være ansvarlig for at alle oppdrag blir gjennomført etter de krav og sikkerhetsrutiner som er fastsatt. Vi ser etter deg som er faglig interessert og vil jobbe for et bærekraftig samfunn for generasjoner.   Arbeidsoppgaver: Utføre variert rørleggerarbeid på en faglig sikker og god måte Service og vedlikehold innen rørleggerfaget Kundeansvar og engasjement Etablere og opprettholde gode relasjoner og samarbeid både internt og eksternt Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Bidra til et godt arbeidsmiljø   Ønskede kvalifikasjoner: Svennebrev innen VVS faget Evner å samarbeide godt med andre Kunne arbeide selvstendig, strukturert og ansvarlig Serviceinnstilt og omgjengelig Beherske norsk skriftlig og muntlig Sertifikat kl. B   Vi kan tilby: En interessant stilling i et selskap i utvikling, i et stort konsern med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og interne vekst- og karrieremuligheter Kurs og etterutdanning Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Telefonordning Egen servicebil En trygg og sikker arbeidshverdag   Til denne utlysningen benytter vi enkelt søknadsskjema der vi kun ber om kontaktinformasjon og svar på tre enkle spørsmål om din fagbakgrunn, deretter hører du fra oss!  Kontakt Vidar Tomter Avdelingsleder  E-mail  992 04 560 Søknadsfrist 26.06.
Frist 26.06.2022
Les mer
logo
Elektriker
Vil du være et sted der ditt håndverk teller? Vår serviceavdeling i Lillehammer ser nå etter flere elektrikere til vårt team. Her vil du få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag ved både private boliger og næringsbygg. Vi søker deg med fagbrev gr. L som liker å jobbe selvstendig, sikkert og med et ønske om faglig utvikling. Hos oss får du jobbe i et trygt selskap med gode kollegaer og ledere som støtter deg, bryr seg og legger til rette så du trives ute i felten.   Arbeidsoppgaver: Utføre variert elektrikerarbeid på en faglig sikker og god måte Service og vedlikehold innen elektrikerfaget Kundeansvar og engasjement Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Bidra til et godt arbeidsmiljø   Ønskede kvalifikasjoner: Fagbrev Gr. L Relevant erfaring Evner å samarbeide godt med andre Kunne arbeide selvstendig, strukturert og ansvarlig Serviceinnstilt og omgjengelig Beherske norsk skriftlig og muntlig Sertifikat kl. B   Vi kan tilby: En interessant stilling i et selskap i utvikling, i et stort konsern med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og interne vekst- og karrieremuligheter  Kurs og etterutdanning Egen firmabil Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Telefonordning En trygg og sikker arbeidshverdag   Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt. Mikael Sølvsberg Avdelingsleder  E-mail  +47 992 41 491 Søknadsfrist 26.06.
Frist 26.06.2022
Les mer
logo
Kuldetekniker
Vil du være et sted der ditt håndverk teller? GK søker nye medarbeidere til vårt kontorsted i Ålesund. Avdelingen vår er i vekst og vi søker både deg med mye og lite erfaring som kuldetekniker! Avdelingen består i dag av 12 motiverte medarbeidere som bistår kunder over hele regionen med service, vedlikehold og montasje av kuldetekniske anlegg, innregulering/igangkjøring, og rådgivning til systemforbedringer. Vi søker etter deg som har et ønske om å ta ansvar og være engasjert i kundens behov. I GK vil du bli del av et større fagmiljø og være med på større og mindre prosjekter ved nybygg og eksisterende bygg. Du vil få en mer allsidig kompetanse rundt tekniske anlegg gjennom samarbeid på tvers av avdelinger med fag som ventilasjon og byggautomasjon. Naturlige kuldemedier er fremtiden og et nødvendig satsningsområde for oss for å bidra til å redusere klimagassutslipp. Du får derfor en mulighet for å utvikle din kompetanse innenfor naturlige kuldemedier hos oss!   Avhengig av erfaring og bakgrunn vil noen arbeidsoppgaver være: Service, vedlikehold og montering av kuldeanlegg Foreslå og gjennomføre systemforbedringer Sørge for korrekt innrapportering av feil, mangler og forbedringsforslag som oppdages ved servicegjennomføring som kan gi en merverdi/forbedring for kunden Bistå kolleger med problemløsning Følge gjeldene HMS-rutiner og melde avvik Planlegge for begrenset bilkjøring for å hjelpe oss å nå målet om å halvere våre klimagassutslipp innen 2030   Ønskede kvalifikasjoner: Fortrinnsvis fagbrev innen kulde med F-gass sertifikat Både få og mange års erfaring med kulde er positivt for oss Erfaring med naturlige kuldemedier er et pluss, men du vil også få opplæring av oss på dette området God IT-forståelse Førerkort personbil   Ønskede egenskaper: Identifisere deg med våre verdier INA (inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig) Omgjengelig, serviceinnstilt, selvstendig og lærevillig   Vi kan tilby: En interessant og spennende stilling i en offensiv bedrift med solid økonomi Utfordrende og allsidige arbeidsoppgaver Gode utviklingsmuligheter innenfor kuldefaget, tekniske anlegg samt prosjektledelse Kurs og etterutdanning Gode pensjons- og forsikringsforhold God fastlønnsordning med resultatlønnordning Bil- og telefonordning Egen servicebil Godt sosialt miljø med dyktige kollegaer   Har du faglig stolthet, ønsker å jobbe med fremtidsrettet teknologi og bidra til et bærekraftig og bedre miljø? Da vil du passe her hos oss i GK! Vi håper å se din søknad, men om du fortsatt er usikker så ring oss for en uforpliktende prat og vi kan fortelle deg hva du har i vente. Søknadsfrist er 30.06. Kontakt Kristian Rørstad Thorvik Serviceleder  E-mail  926 69 277
Frist 30.06.2022
Les mer
logo
Elektrikere
Vil du være et sted der ditt håndverk teller? Vår entrepriseavdeling i Tromsø vokser og vi opplever økt oppdragsmengde og en større sikret prosjektportefølje i fremtiden. Derfor trenger vi nå flere elektrikere på laget! Er du opptatt av å få utvikle deg faglig? Jobbe i et trygt selskap, med gode kollegaer og ledere som støtter deg, bryr seg og legger til rette så du trives ute i felten og sammen med dine kollegaer? Da ønsker vi at du tar kontakt!    Kontorstedet vårt i Tromsø består av over 70 engasjerte og kompetente medarbeidere som arbeider med elektro, ventilasjon, byggautomasjon og kulde. Hvor 20 av disse utgjør entrepriseavdelingen. GK er en landsdekkende teknisk entreprenør og servicepartner, og fagarbeiderne er kjernen i virksomheten vår. For oss er fagarbeiderne helten i felten. Du vil få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid. Du vil bli utfordret gjennom totaltekniske problemstillinger, og vil være ansvarlig for at alle oppdrag blir gjennomført etter de krav og sikkerhetsrutiner som er fastsatt. Vi ser etter deg som er faglig interessert og vil jobbe for et bærekraftig samfunn for generasjoner.   Arbeidsoppgaver: Utføre variert elektrikerarbeid på en faglig sikker og god måte Hovedsakelig entrepriseoppdrag på nye bygg og andre langsiktige prosjekter Kundeansvar og engasjement Etablere og opprettholde gode relasjoner og samarbeid både internt og eksternt Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner Bidra til et godt arbeidsmiljø   Ønskede kvalifikasjoner: Fagbrev Gr. L (elektriker) Minimum 1-3 års relevant erfaring Ønskelig med erfaring fra akkord Beherske norsk skriftlig og muntlig Sertifikat kl. B   Egenskaper: Evner å samarbeide godt med andre Kunne arbeide selvstendig, strukturert og ansvarlig Serviceinnstilt og omgjengelig   Vi kan tilby: En interessant stilling i et selskap i utvikling, i et stort konsern med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og interne vekst- og karrieremuligheter Kurs og etterutdanning Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Telefonordning En trygg og sikker arbeidshverdag   Vi håper å se din søknad, men om du fortsatt er usikker så ring oss for en uforpliktende prat og vi kan fortelle deg hva du har i vente.   Kontakt Thomas Lavold Avdelingsleder  E-mail  928 26 010 Vi vurderer søknader fortløpende.
Les mer
logo
Servicerørlegger
Vil du være et sted der ditt håndverk teller? Dersom du har faglig stolthet og vil jobbe med bransjens mest fremtidsrettede teknologi, så passer du hos oss i GK. Du vil få jobbe selvstendig i større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid.  Du vil bli utfordret gjennom totaltekniske problemstillinger, og vil være ansvarlig for at alle oppdrag blir gjennomført etter de krav og sikkerhetsrutiner som er fastsatt. Vi ser etter deg som er faglig interessert og vil jobbe for et bærekraftig samfunn for generasjoner. GK sin serviceavdeling på Hamar består av rør, ventilasjon, kjøling og byggautomasjon sammensatt i et flerfaglig miljø. Vi søker nå etter motiverte og dyktige service rørleggere. Hos oss vektlegger vi et godt arbeidsmiljø som spiller sammen på tvers av fagområdene og vi håper du vil være med på å styrke teamet. Arbeidsoppgaver: Utføre varierte rørleggerarbeider på en faglig sikker og god måte   Etablere og opprettholde gode relasjoner og teamsamarbeid både internt og eksternt Ivareta selskapets HMS- og kvalitetsrutiner   Ønskede kvalifikasjoner/egenskaper: Svennebrev som rørlegger med gode faglige ferdigheter  Relevant erfaring fra faget kan kompensere for manglede svennebrev Løsnings- og resultatorientert Gode samarbeidsevner Ryddig og strukturert   Sterk interesse for rørfaget Beherske norsk skriftlig og muntlig Førerkort kl. B Vi kan tilby: En interessant stilling i et selskap i utvikling, i et stort konsern med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Kurs og etterutdanning Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsordninger Bil- og telefonordning   Kontakt Hilde Berg Serviceleder  E-mail  +47 900 35 418
Frist 24.07.2022
Les mer
logo
Servicetekniker
Er du faglig kompetent innen kuldefaget eller ventilasjonsfaget, og nysgjerrig på ny teknologi? GK bygger en ny totalteknisk serviceavdeling i Oslo, og ser etter deg som ønsker å bli med på reisen. Vi er en gjeng på seks med svært variert bakgrunn, som vi anser som nettopp en av våre styrker. Vi vil beskrive oss selv som flinke fagfolk som er nysgjerrig på ny teknologi, og bruker teknologien utstrakt for analyse av byggets ytelser. Som servicetekniker hos oss vil du få: Ansvar for ditt fag i byggene, og sammen med Teamet utvikler og forbedrer helheten Delta i kundedialog samme med serviceleder, samt forelå systemforbedringer Utføre service og vedlikehold av energi – og klimaanlegg, i noen av de fineste bygningene i Oslo Vi tilbyr selvfølgelig: Konkurransedyktig lønn på konto hver måned, gode pensjons- og forsikringsordninger, det er fordelen ved å jobbe i et stort selskap som GK Vi er opptatt av å se deg som enkeltindivid og gi deg de utviklingsmulighetene du ønsker for å nå de målene du har satt deg, om det skulle være breddekompetanse innen faget ditt eller kompetanseheving i form av videreutdanning og kursing. Sammen finner vi veien for deg Vi tør skryte på oss et godt arbeidsmiljø med god takhøyde. Vi scorer høyt på medarbeiderundersøkelser og opptrer støttende, deler kunnskap og gir anerkjennelse til hverandre Vi jobber med ny teknologi. For deg vil det f.eks. bety at du vil få pilotere mye av det som kommer av byggteknologi og utviklingsdivisjonen i GK, samt at vi piloterer en ekstern software på GKs hovedkontor, Miljøhuset på Ryen Synes du dette virker interessant, hører vi gjerne fra deg! Legg igjen navn, nummer og svar på tre enkle spørsmål så hører du fra oss! Du er også velkommen til å ringe avdelingsleder Dagfinn som gjerne forteller deg mer. Kontakt Arne Dahl Regionsdirektør  E-mail  93233606 Dagfinn Damm Avdelingsleder  E-mail  95202987
Frist 10.07.2022
Les mer
logo
Montør
Har du interesse for og vil lære et håndverk? GK er en landsdekkende teknisk entreprenør. Vi opplever vekst og stor ordreinngang i Harstad-regionen, og ønsker å styrke laget med en montør! Hva skal du gjøre? Vi trenger nevenyttige og positive montører for montasje av komplette ventilasjonsanlegg hos næringskunder. Hos GK vil du få jobbe selvstendig og i team på større og mindre oppdrag, og som vårt ansikt utad så det er viktig for oss at du gir en god kundeopplevelse og utfører godt teknisk arbeid. Oppdragene varierer mellom rehab, ombygginger og større entrepriseoppdrag, og varierer mye i tid og omfang. Hvem skal du jobbe sammen med? I GK Hålogaland Service er vi en ung gjeng på 26 stykker som jobber innenfor ventilasjon og kulde-faget, fordelt på kontorsted Harstad og Sortland. Kontorsted Harstad har 14 ansatte fordelt på fagene byggautomasjon og ventilasjon. Du vil også møte faste underentreprenører og samarbeidspartnere på byggeprosjekter i regionen. Vi jobber i alle Harstads nabokommuner, så du trenger ikke bo sentralt i Harstad. Hva trenger du å kunne? Erfaring fra montasje er ønskelig, enten fra ventilasjonsfaget eller innenfor andre fag/yrkesgrupper. Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Hva kan GK tilby deg? Egen servicebil Konkurransedyktig lønn Gode pensjons- og forsikringsordninger En trygg arbeidsplass hos en landsdekkende entreprenør Kollegaer som vil at du skal lykkes, ler sammen og har det gøy Vi håper å se din søknad, men om du fortsatt er usikker så ring meg gjerne på 924 19 785 (avdelingsleder John Olav Solaas) så kan jeg fortelle deg hva du har i vente. Vi i GK gir deg muligheter som gjør deg bedre - for blir du bedre, blir vi bedre!   
Frist 10.07.2022
Les mer
logo
Prosjekteringsingeniør
Vil du prosjektere bærekraftige tekniske løsninger i bygg? Dersom du vil jobbe med å prosjektere gode totaltekniske løsninger for å skape energieffektive bygg, så er dette stillingen for deg. Arbeidsoppgavene er tverrfaglige og med fokus på dagens utfordringer i byggebransjen hvor den helhetlige tekniske vurderingen vektlegges i større grad. Har du hjerte for teknisk anlegg i bygg, er løsningsorientert, selvstendig, men også evner å jobbe i team? Da hører vi gjerne fra deg! Prosjektutviklingsavdeling Region Vest (PU Vest) er nå på jakt etter en ny Prosjekteringsingeniør til vår virksomhet i Bergen. Regionen betjener Bergen, Sørvest, hele Vestland, og Nordvest. PU Vest er et samlet kompetansemiljø som per i dag av består 22 faglig dyktige medarbeidere innenfor GK fagene, og vi ønsker nå å styrke teamet med deg som har noe erfaring eller har lyst og evner å lære. Hos oss vil du få spennende faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et hyggelig, godt og profesjonelt fagmiljø. Arbeidsoppgaver: Prosjektering av ventilasjonsanlegg innenfor næring Ansvar for egne prosjekter i form av kvalitetssikring, myndighetsbehandling, møtedeltagelse, befaringer, planlegging, oppfølging av fremdrift og prosjektøkonomi Tett samarbeid med interne avdelinger; marked, entreprise, automatikk, elektro og kulde for et felles og omforent teknisk konsept Følge opp prosjekter mot eksterne kunder og byggherrer 3D-design og beregninger i Revit/MagiCAD Bidra til at prosjekteringsteamet fremstår som et ressurs-, kvalitets- og kunnskapssenter for de øvrige avdelingene i GK-familien Ønskede kvalifikasjoner: Formell høyskole/universitetsbakgrunn fra VVS-relaterte fag eller tilsvarende, nyutdannede er også velkommen til å søke Gode kunnskaper innen VVS-prosjektering, men ikke et krav Kjennskap til 3D modellering  Generell god teknisk forståelse God samarbeidsevne og resultatorientert Nøyaktig, serviceinnstilt og kundeorientert Gjenkjenner deg i GKs verdier INA (inkluderende, nysgjerrig, ansvarlig) Vi kan tilby: En interessant stilling i et selskap i utvikling, i et stort konsern med solid økonomi Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter Et godt arbeidsmiljø med gode kollegaer Hos oss får du muligheten til å få tilbakemelding på dine prosjekterte løsninger fra salgsfase, utførelse, innregulering, styring og service. Da alle faser utføres internt i firmaet. Kurs og etterutdanning Fleksibel arbeidstid Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Bil- og telefonordning Kontakt Hilde Berland Prosjekteringsingeniør  E-mail  +47 951 25 411 Vi vil vurdere kandidater fortløpende!
Frist 10.07.2022
Les mer
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos GK Gruppen
logo
Lærling i GK
GK ønsker å ligge i front i bransjen, også når det gjelder fagkompetanse. Derfor har vi utviklet et lærlingprogram som har til hensikt å gjøre læretiden trygg både for lærling og instruktør. Vi mener lærlinger er en ressurs som kan tilføre oss oppdatert kunnskap og fagkompetanse! Når tar vi inn lærlinger? Vi tar inn lærlinger i mars-juni hvert år. Vi tar inn lærlinger i disse fagene? Elektrofag  Automasjon Elektriker Ventilasjonsteknikk Kulde- og varmepumpeteknikk Bygg- og anleggsteknikk Rørlegger Ventilasjons- og blikkenslager Telekommunikasjonsmontør Lær av de beste Våre faglige ledere og instruktører har gått igjennom et instruktørkurs før de får ansvaret for en lærling. Du kan derfor være sikker på at den veilederen du får har god kompetanse om lærlingens rettigheter og plikter i læretiden. Er du personen vi søker? Er du målbevisst, positiv og faglig engasjert ser vi frem til å høre fra deg. Søk her: http://www.gk.no/karriere/laerlinger/
Om GK Gruppen

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg? Vi i GK jobber for å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og bransjen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.